I onda kao, ja sam realan, vidim sta se desava, sve znam, moja su predvidjanja tacna...
E moj kike,
FaCaj se kurda, steri cilime, mo’s u nedogled, tim prije sto nikog ne zanimaju.
A vidis li korelaciju izmedju radikalizma i konzervativizma sa jedne i nepismenosti i siromastva sa druge strane?Kejn wrote: ↑04/05/2020 18:10Ovo podnevlje nije za Naše Stranke. Ne znam da li me razumiješ uopšte. Ne možeš liberalne moderne zapadne politike iz svijetskih metropola Evrope preslikati na neka Balkanska ili Afrička plemena. Ne funkcioniše život tako. Da li iko od ex-yu država ima neku stranku poput NS-a na vlasti? Nema niti će je ikada imati (možda Slovenija nekada za 200 godina).
Nije stvar ko valda vec na koji nacin...ako nema zakona, ako se pisaju na ustav...svejedno je...i SDP i tamo Djilas ce kupovati glasove i nastaviti kontrolisati sve pore zivota kroz podobne a ne sposobne.sumirprimus wrote: ↑04/05/2020 18:13 Srbija kao i mi nema izbora nego ujedinit opoziciju ako misli skinut vladajuce..
Koliko god nekom se nesvidjali tamo su djilas i kompanija ko kod nas ns i sdp.ako im se i kifla pridruzi vece sanse imaju.
Ma možda bi i glasali, da se ujedine i da postoji nekompromitiran, a kapacitiran, svjež lider. Ovako, nikad. Ono što Srbija ima, a na čemu im zavidim, je stalna spremnost na akciju, na izlazak na ulicu, na proteste, na prinudno svrgavanje, na sukob i konfrontaciju. Počesto se ta agresija u nekoj drugoj formi prelijeva na komšiluk, ili unutra provri u nasilje, ali to je druga tema. Ovdje govorim isključivo o kapacitetima za aktivan protest i pobunu, to im je konstanta. A to kod nas, nažalost, ne postoji, niti će ikada postojati.Kikibombona wrote: ↑04/05/2020 16:26Jebes opoziciju koja ima 20 lidera. Od toga 18 vec bilo na vlasti i nista dobro nisu uradili.Banksy wrote: ↑04/05/2020 15:33
Uoravo tako,
Potkapacitiranost epska. Okrenem kanal da ga ne gledam, od njegovog stida. I sve se to zna, i svi tl vide, i ništa, nikakva nova ideja, lice, da opoziciji da smisao i smjer djelovanja, kamoli ujedinjenje. Max kreacije je kmečanje i neizlazak na izbore, a sve zbog sopstvenog manjka svega. Vučić mirno spava, neće ga niko srušiti narednih sto godina.
Po mojoj procjeni Vuciceva stranka ce vladati jos najmanje 8 godina. Do tada ce se mozda roditi nova, svjeza opozicija....
...
Mi ovdje imamo srecu da nam lideri opozicije nisu Lagumdzija, Lazovic, Ganic, Kadic i desetine drugih potrosenih politicara.
Imamo SDA-ovskog pobunjenika Konakovica, imamo potpuno cistu od vlasti Nasu stranku, te imamo neke nove mlade snage u SDP-u (i, istina je, mrtvog Niksica)... Ako se Hadzikadic dokaze kao opozicionar, bice super.
...
Srbija to nema, Srbija ima ofucanu opoziciju, bivse gospodare zivoata i smrti, koji su zemlju bacili u kanalizaciju. Ko ce normalan glasati za Djilasa, Jeremica i sl.? Ili sizofrenika Trifunovica? Katastrofa.
Da Srbija ima nesto poput Nase stranke bilo bi ljekovito za njihovu politicku scenu.
Kejn wrote: ↑04/05/2020 18:10Ovo podnevlje nije za Naše Stranke. Ne znam da li me razumiješ uopšte. Ne možeš liberalne moderne zapadne politike iz svijetskih metropola Evrope preslikati na neka Balkanska ili Afrička plemena. Ne funkcioniše život tako. Da li iko od ex-yu država ima neku stranku poput NS-a na vlasti? Nema niti će je ikada imati (možda Slovenija nekada za 200 godina).Kikibombona wrote: ↑04/05/2020 18:02Bosnjacki narod ce napredovati, napreduje, nece ostati na nivou irackih plemena dovijeka. Kasnimo za Evropom 100 godina, bosnjacka, srpska i hrvatska plemena. Zato imamo Bakira, Vucica, Covica, Dodika i ostale primitvne seljacine.
Ja sam 100% uvjeren da ce ovdje zivjeti normalni ljudi, samo ne znam koliko ce godina trebati... 20, 50 ili 100.
...
Tada nece biti Nasa stranka ali ce biti neka druga stranka slicnih ili jos progresivnijih svjetonazora.

Ako iko ima opskurni intelekt to bi bila tvoja malenkost koja projecira nekakve četnike koje nisam nigdje ni spominjao. Al vidim da prštiš od intelekta sudeći po nicku i izboru avatara. Spec. slučaj.Nike af1 white wrote: ↑04/05/2020 18:47
Kejn wrote: ↑04/05/2020 18:10Ovo podnevlje nije za Naše Stranke. Ne znam da li me razumiješ uopšte. Ne možeš liberalne moderne zapadne politike iz svijetskih metropola Evrope preslikati na neka Balkanska ili Afrička plemena. Ne funkcioniše život tako. Da li iko od ex-yu država ima neku stranku poput NS-a na vlasti? Nema niti će je ikada imati (možda Slovenija nekada za 200 godina).Kikibombona wrote: ↑04/05/2020 18:02
Bosnjacki narod ce napredovati, napreduje, nece ostati na nivou irackih plemena dovijeka. Kasnimo za Evropom 100 godina, bosnjacka, srpska i hrvatska plemena. Zato imamo Bakira, Vucica, Covica, Dodika i ostale primitvne seljacine.
Ja sam 100% uvjeren da ce ovdje zivjeti normalni ljudi, samo ne znam koliko ce godina trebati... 20, 50 ili 100.
...
Tada nece biti Nasa stranka ali ce biti neka druga stranka slicnih ili jos progresivnijih svjetonazora.
Zato trebamo glasati za ovakve spodobe koje ti nadasve podrzavas i tvoj opskurni intelekt koji oznacava sve ljude koji ne sjede na sda minderu četnicima
kad bi ocjenjivali po avataru ti bi bio zadnja osoba na ovom svijetu koja bi nesto po tom pitanju mogao reciKejn wrote: ↑04/05/2020 18:56Ako iko ima opskurni intelekt to bi bila tvoja malenkost koja projecira nekakve četnike koje nisam nigdje ni spominjao. Al vidim da prštiš od intelekta sudeći po nicku i izboru avatara. Spec. slučaj.Nike af1 white wrote: ↑04/05/2020 18:47
Kejn wrote: ↑04/05/2020 18:10
Ovo podnevlje nije za Naše Stranke. Ne znam da li me razumiješ uopšte. Ne možeš liberalne moderne zapadne politike iz svijetskih metropola Evrope preslikati na neka Balkanska ili Afrička plemena. Ne funkcioniše život tako. Da li iko od ex-yu država ima neku stranku poput NS-a na vlasti? Nema niti će je ikada imati (možda Slovenija nekada za 200 godina).
Zato trebamo glasati za ovakve spodobe koje ti nadasve podrzavas i tvoj opskurni intelekt koji oznacava sve ljude koji ne sjede na sda minderu četnicima
Ne znam 2014 je li srbija gorila ili federacija? Kod nas su samo ubili poslednju nadu a tamo jos nisu...ili barem se tako cini ako je Beograd mjera.Banksy wrote: ↑04/05/2020 18:26Ma možda bi i glasali, da se ujedine i da postoji nekompromitiran, a kapacitiran, svjež lider. Ovako, nikad. Ono što Srbija ima, a na čemu im zavidim, je stalna spremnost na akciju, na izlazak na ulicu, na proteste, na prinudno svrgavanje, na sukob i konfrontaciju. Počesto se ta agresija u nekoj drugoj formi prelijeva na komšiluk, ili unutra provri u nasilje, ali to je druga tema. Ovdje govorim isključivo o kapacitetima za aktivan protest i pobunu, to im je konstanta. A to kod nas, nažalost, ne postoji, niti će ikada postojati.Kikibombona wrote: ↑04/05/2020 16:26Jebes opoziciju koja ima 20 lidera. Od toga 18 vec bilo na vlasti i nista dobro nisu uradili.Banksy wrote: ↑04/05/2020 15:33
Uoravo tako,
Potkapacitiranost epska. Okrenem kanal da ga ne gledam, od njegovog stida. I sve se to zna, i svi tl vide, i ništa, nikakva nova ideja, lice, da opoziciji da smisao i smjer djelovanja, kamoli ujedinjenje. Max kreacije je kmečanje i neizlazak na izbore, a sve zbog sopstvenog manjka svega. Vučić mirno spava, neće ga niko srušiti narednih sto godina.
Po mojoj procjeni Vuciceva stranka ce vladati jos najmanje 8 godina. Do tada ce se mozda roditi nova, svjeza opozicija....
...
Mi ovdje imamo srecu da nam lideri opozicije nisu Lagumdzija, Lazovic, Ganic, Kadic i desetine drugih potrosenih politicara.
Imamo SDA-ovskog pobunjenika Konakovica, imamo potpuno cistu od vlasti Nasu stranku, te imamo neke nove mlade snage u SDP-u (i, istina je, mrtvog Niksica)... Ako se Hadzikadic dokaze kao opozicionar, bice super.
...
Srbija to nema, Srbija ima ofucanu opoziciju, bivse gospodare zivoata i smrti, koji su zemlju bacili u kanalizaciju. Ko ce normalan glasati za Djilasa, Jeremica i sl.? Ili sizofrenika Trifunovica? Katastrofa.
Da Srbija ima nesto poput Nase stranke bilo bi ljekovito za njihovu politicku scenu.
U mnogočemu ličimo jedni na druge, ali ovdje smo apsolutno različiti.
Moj avatar je sarkastičan, skupa sa lokacijom i nickom, i svako ko nije rastao u nekoj selendri, ima internet i nije stariji od 40 g. može skontati o čemu je riječ.Nike af1 white wrote: ↑04/05/2020 19:00kad bi ocjenjivali po avataru ti bi bio zadnja osoba na ovom svijetu koja bi nesto po tom pitanju mogao reciKejn wrote: ↑04/05/2020 18:56Ako iko ima opskurni intelekt to bi bila tvoja malenkost koja projecira nekakve četnike koje nisam nigdje ni spominjao. Al vidim da prštiš od intelekta sudeći po nicku i izboru avatara. Spec. slučaj.Nike af1 white wrote: ↑04/05/2020 18:47![]()
Zato trebamo glasati za ovakve spodobe koje ti nadasve podrzavas i tvoj opskurni intelekt koji oznacava sve ljude koji ne sjede na sda minderu četnicima![]()
Znaci i ti njaki gradjanin...znaci potencijalni kandidat u NasojStranciKejn wrote: ↑04/05/2020 19:06Moj avatar je sarkastičan, skupa sa lokacijom i nickom, i svako ko nije rastao u nekoj selendri, ima internet i nije stariji od 40 g. može skontati o čemu je riječ.Nike af1 white wrote: ↑04/05/2020 19:00kad bi ocjenjivali po avataru ti bi bio zadnja osoba na ovom svijetu koja bi nesto po tom pitanju mogao reci![]()
A sad odj... od mene u skokovima i idi na temu Fikreta i malina, zaradi sendvič za danas![]()
Ja sam samo musliman iz uže gradske jezgreGeneral War wrote: ↑04/05/2020 19:09
Znaci i ti njaki gradjanin...znaci potencijalni kandidat u NasojStranci![]()
Navijači i policija izradili, nisu se pojavili. Vjerovatno su vidjeli koliko ljudi se skupilo oko Đilasa i da je bolje da se ne pojavljuju, bilo bi frke sigurno.omar little wrote: ↑05/05/2020 14:42 i, sta bi?jesu se potukli djilas i trifunovic sa vucicevim navijacima?
U sklopu teksta koji je KRIK, sa kolegama iz crnogorske Mreže za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) i međunarodne novinarske organizacije Organized Crime and Corruption Reporting Project (OCCRP), objavio o ratu škaljarskog i kavačkog klana, nalazi se i fotografija na kojoj se vidi sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Danilo, u društvu sa Aleksandrom Vidojevićem, koji se, po tvrdnjama KRIK-a, u policijskoj bazi vodi kao pripadnik kavačkog klana i jedan je od ključnih članova navijačke grupe "Janjičari".
Hajku na Krik je još sinoć pokrenuo Stefanović, sve uz tvrdnje kako Danila zna od rođenja i da je mali plaho finBanksy wrote: ↑06/05/2020 12:21 Ma, da li je moguće...
U sklopu teksta koji je KRIK, sa kolegama iz crnogorske Mreže za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) i međunarodne novinarske organizacije Organized Crime and Corruption Reporting Project (OCCRP), objavio o ratu škaljarskog i kavačkog klana, nalazi se i fotografija na kojoj se vidi sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Danilo, u društvu sa Aleksandrom Vidojevićem, koji se, po tvrdnjama KRIK-a, u policijskoj bazi vodi kao pripadnik kavačkog klana i jedan je od ključnih članova navijačke grupe "Janjičari".
Pa, normalno..Banksy wrote: ↑06/05/2020 12:21 Ma, da li je moguće...
Članak je objavljen još jutros i dobro se sjećam da sam tad pročitao nekoliko komentara koji su imali i po 1.000 glasova u kojima mu se ljudi smiju. Sad su svi nestali.Mali: Neću da se izvinjavam što je Srbija najbolja u Evropi
https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.ph ... id=1681268
Nije baš tako bilo kod Slobodana.