joe_black wrote: ↑03/05/2020 21:46Tuzilastvo i da sta pokrene protiv njega...nece se ici preko reda.
Ako ista bude od svega toga ali vrlo vjerovatno nece biti nista...prvi krivac bi bio Solak, pa Novalic i ostali i na kraju tek Fikro za kojeg je njateze, necu reci nemoguce dokazati krivicnu odgovornos...
Haj nam svima reci kako se zove tacno taj film koji si ti negdje gledao ? A u tom filmu i solak i novalic zavrse na sudenju, a da pri tome presute i ne otkriju ulogu fikreta ? Da ne ne otkriju kad i kako i pod kojim uvijetima su dogovorili ovaj kriminal ? Znaci oni treba da fasuju zatvor, ali njega ce braniti sutnjom pod svaku cijenu ? Gdje mozemo na internetu pogledati taj film ili ga skinuti, ima li ga na Netflixu ?
joe_black wrote: ↑03/05/2020 22:53Samo sta je nenormalno u ovoj svojoj pricici jesto to: odajle njemu informacija da vlada trazi respiratore
Tu informaciju je dobio onog dana kad se sastao sa arhitektama ove pljacke i kad su dogovarali sta i kako i zbog toga je kriv 1/1, a ne kako ti lupetas da je "dobar manager, koji je naslutio dobar posao" :

Da je on m od managera, a kamoli dobrog, ne bi vodio seosku zadrugu sa minusom na racunu.
joe_black wrote: ↑03/05/2020 22:55Sine i 30 000KM za pocetka su nekome ogromni, to moze znat onaj tko je krenuo od 0KM...
Ja ih nisam uzeo i sta sam sad bolji...
Da si iole normalan insan, trebao bi ko covjek, onako ljudski osjecati se bolje sto nisi pristao na taj kriminal koji ti se ponudio. Ali nakon svega toga, ti si zapravo ljut i bijesan na sam sebe jer ucinio to sto si ucinio, odnosno "propustio sansu" kako sad gledas na to. Sad se ziv jedes kad vidis papcica poput fikreta iz suceska kako isto radi sa vecim parama i to maltene uzivo ispred javnosti. I kunes dan kada si ti odbio svojo "milion" u vidu 30 000 KM. Tuzno...