Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
NediM17 wrote: ↑01/05/2020 09:46
Tako treba, max. 5 ljudi.
Treba l' janje imat' masku?
hahah ne treba al ljudi sjede vidim po 2 max 3 u grupama...izgleda kiša i ramazan nisu ljudima pomrsili planove..
Ja danas kucna varijanta..ako mi bude dosadno odo se vozat sa autom i prijavljivat ljude policiji sto sjede u grupama jel to ok od mene
NediM17 wrote: ↑01/05/2020 09:46
Tako treba, max. 5 ljudi.
Treba l' janje imat' masku?
hahah ne treba al ljudi sjede vidim po 2 max 3 u grupama...izgleda kiša i ramazan nisu ljudima pomrsili planove..
Ja danas kucna varijanta..ako mi bude dosadno odo se vozat sa autom i prijavljivat ljude policiji sto sjede u grupama jel to ok od mene
freelancerBIH wrote: ↑01/05/2020 09:24
Ljudi pa jel jos neko da su nam poduplali troskove za komunalije ??? Bokte meni jutros dosla odluka da se umjesto dosadasnjih 8 KM mjesecno za smece => poduplava cijena na skoro 16 KM mjesecno ??
Pa ima li ovo igdje vise i ima li kraja ovom teskom bezobrazluku ????
Po kojem osnovu povećavaju cijene? Je li kanton Sarajevo u pitanju?
Tokom pandemije koronavirusa je na području Kantona Sarajevo drastično smanjen broj krađa, naročito dok je bio na snazi policijski sat.
Očekivano je bilo da će ublažavanjem mjera uvedenih kako bi se suzbilo širenje koronavirusa, doći i do rasta kriminaliteta pa se pripadnici Uprave policije MUP-a KS prethodnih dana suočavaju ponovo sa slučajevima težih krađa.
Ne mogu da vjerujem, nista, vratiti policijski da se ne bavi policija kriminalom, lakse ganjati građane bez maske i spriječavati rostiljđije.
DEMONIKA wrote: ↑30/04/2020 02:47
mogu trajati vječno, ako im pustie XD
A sta si ti na svakoj temi? Neka pametnica iz dijaspore? Dobro se udala, pobjegla iz vanago i najpametnija?
XD
Da, imaš pravo, ponesoše me dosada i prokletstvo foruma, kada kreneš s jednim postom ne možeš stati XD.
Niti volim pametovatti niti savjete davati, malo zastranih, jbga ne možeš uvijek prirodu ukrotiti, evo neću više pametovati časna pionirska XD
DEMONIKA wrote: ↑30/04/2020 02:47
mogu trajati vječno, ako im pustie XD
A sta si ti na svakoj temi? Neka pametnica iz dijaspore? Dobro se udala, pobjegla iz vanago i najpametnija?
XD
Da, imaš pravo, ponesoše me dosada i prokletstvo foruma, kada kreneš s jednim postom ne možeš stati XD.
Niti volim pametovatti niti savjete davati, malo zastranih, jbga ne možeš uvijek prirodu ukrotiti, evo neću više pametovati časna pionirska XD
manuchao91 wrote: ↑01/05/2020 09:45
Vidim u Tešnju evo od ranog jutra počela policija obilazit izletista kraj rijeka i na poznatim lokacijama.
Vec 4 put vidim auto s toracijama.
Imaju čak i motor kojim idu cijelom dolinom rijeke Usore i traze
nevjerovatno
Matijevic_Vlado wrote: ↑30/04/2020 03:48
XD
NediM17 wrote: ↑01/05/2020 11:38
Izvini sto neki ne znaju gdje je to "ovdje".
Ona ti je u skandinaviji, tamo gdje su bolje odreagovali na pandemiju po brojevima od švecke, a na mapi su ljevlje od švecke, zaradjuju vise, ali su im porezi višlji i idu u kupovinu švecke sa naftom koju sami punpaju... Eto...
Nego zna li neko koja privatna stomatoloska ordinacija u Sa bi me mogla primiti (vadjenje zuba)? Odgadjam otkako je pocelo ovo, ne moze vise. U Dom zdravlja smijem otici u krajnjoj nuzdi, a ni tad. Ili da pitam frizera u ponedjeljak moze li sta posto oni rade ?
freelancerBIH wrote: ↑01/05/2020 09:24
Ljudi pa jel jos neko da su nam poduplali troskove za komunalije ??? Bokte meni jutros dosla odluka da se umjesto dosadasnjih 8 KM mjesecno za smece => poduplava cijena na skoro 16 KM mjesecno ??
Pa ima li ovo igdje vise i ima li kraja ovom teskom bezobrazluku ????
Po kojem osnovu povećavaju cijene? Je li kanton Sarajevo u pitanju?
Progurale buNdzetlije vjerovatno da spase bundzu da imaju cime kuranfle da finansiraju i neometano uzivaju
Vise su stete napravili potezima nego sto je korona prava opasnost
hapuns wrote: ↑02/05/2020 05:49
Nego zna li neko koja privatna stomatoloska ordinacija u Sa bi me mogla primiti (vadjenje zuba)? Odgadjam otkako je pocelo ovo, ne moze vise. U Dom zdravlja smijem otici u krajnjoj nuzdi, a ni tad. Ili da pitam frizera u ponedjeljak moze li sta posto oni rade ?