FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
-
El_comadante
#11826 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
opozicija haman nemora ništa ni raditi, ovi iz SDA sami sebi u nogu pucaju.
- Bloo
- Globalna šefica
#11827 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Molim vas da licne razmirice i pretpostavke ko je ko prenesete na private...Banksy wrote: ↑03/05/2020 09:22Nisam obraćala pažnju, tek sad sam pročitala do kraja, sve,Škobo Habu wrote: ↑29/04/2020 12:40
Znam na što lično ciljaš, kad i gdje,
dobro zna da niko od moje porodice već od prvih posljeratnih izbora nije dao glas za SDA.
Kamena drača sa Foruma.hr, Oldschool sa Herceg-Bosne i Banksy sa Klixa, priča nekome o moralu??![]()
Nekad revnosna Hrvatica i katolkinja, danas mix Hercegovke, Bosanke, Jugoslovenke i šta više ne.
Za razliku od tebe, ja sam i danas prijatelj sa onim kojim sam i bio prije deset godina. Ti?
Al' tada je rolka Rajkana Vasića bila iznimno sexy.
Ne krijem iza sarajevskog slenga kao ti
Zadnja si osoba koja nečije obrazovanje može dovesti u pitanju.
uživaj u ulozi za koju su te spremili
Level ispod DF-a.
Pa ti to misliš da sam ja Sopta?
Nisam, Boško, žao mi je. Ovo je baš uvredljivo jer o Sopti imam jako loše mišljenje,
Ne znam ko si i šta si, ne zanima me, zaista, a te probleme koje imaš s njom, moraćeš riješiti uživo, u rl.
Ne bih širila, i ovo je ot, ali tek sam upalila, a moralo ti se odgovoriti,
Srdačan pozdrav, to je to.
- Banksy
- Bloo
- Globalna šefica
#11829 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Znam čitati (zamisli!), te sam iščitala vaše prepiske
Moja molba se odnosila na kompletnu korespondenciju vas dvoje.
I ne mora se uvijek odgovoriti, a možda i mora, ako se započne
Ugodan dan i molba i dalje stoji.
I ne mora se uvijek odgovoriti, a možda i mora, ako se započne
Ugodan dan i molba i dalje stoji.
- muha_sa
#11830 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
A zašto se ne bi na temi odgovorilo ako te na toj istoj temi neko proziva da si ovakav onakav a nikakve veze nema sa temom
Mene nakav dr evil-tako nekako- javno prozva da branim lopove i ove što su na vlasti i cak da pišem sa dva razlicita nicka
šta sam trebAo
Eto nek Chmoljo il neko ko je vican provjeri moju IP adresu i kaže da li imam dva nicka
- Bloo
- Globalna šefica
#11831 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Dragi muha,muha_sa wrote: ↑03/05/2020 10:31A zašto se ne bi na temi odgovorilo ako te na toj istoj temi neko proziva da si ovakav onakav a nikakve veze nema sa temom![]()
Mene nakav dr evil-tako nekako- javno prozva da branim lopove i ove što su na vlasti i cak da pišem sa dva razlicita nicka![]()
![]()
šta sam trebAoostavit da to stoji tako a toliko godina sam na forumu i volio bi da mi neko nadje jedno slovo kojim branim kriminalce
![]()
Eto nek Chmoljo il neko ko je vican provjeri moju IP adresu i kaže da li imam dva nicka![]()
mogu i sama to provjeriti.
To sto te neko proziva da branis lopove i ove sto su na vlasti je jedna stvar, a kloniranje druga, a ovo sto oni rade treca.
Dalje, ako ce se tema (a vidimo koja je) svesti na to da dva forumasa ad nauseam sukaju jedan drugom i prozivaju da su ovaj ili onaj, onda ocito ne shvatas svrhu foruma...
Ubuduce, sva pitanje i komentare o moderisanju, mozes mi uputiti u PP...jer tema...
Hvala lijepo.
-
skambrljo
#11832 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Šta vam je, ne budite ludi sa nekakvim prepucavanjem. Ovo najviše odgovara Zahiragiću da se prekriju gluposti koje je sinoć izrekao.
Čovjek hladno reče da bi kriminal prijavio SDA-u, a ne tužilaštvu!
Treba glupana prozivati stalno. Još javno slaga i za platu, umanjio je za 300KM.
Treba glupana prozivati stalno. Još javno slaga i za platu, umanjio je za 300KM.
- muha_sa
- Bloo
- Globalna šefica
#11834 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa naravno...prijavio šefu "restorana"...skambrljo wrote: ↑03/05/2020 10:49 Šta vam je, ne budite ludi sa nekakvim prepucavanjem. Ovo najviše odgovara Zahiragiću da se prekriju gluposti koje je sinoć izrekao.
NE pratiš mladicu....
-
rizibizi
#11835 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Joj tokmaka, sta je ono onako glupo i onda kaze neko ih proziva, pa vi sami sebe crnicom zatrpavate, da se covjek pita ko im je strategiju prodao da 30 godina kradu i pljackaju i opstaju ovako glupi. Zao mi je samo sto ga Senad nije kvalitetno ispreskakao i isprozivao. Bruka i sramota i kao lik i kao gdjelo i kao akademski gradjanin ovo je tuzna slika realnosti kad papak uzjase a pametan emigrira.
- ExNihilo
#11836 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Zahiragić sinoć i jeste gostovao da pokaže rikbašu kako je spreman javno jesti govna za njega.
- Banksy
#11837 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ako odmah, u prvo postu, baš izričito naglasim da se više neću javljati u prepisiku s njim,
a ti nakon toga opet ulijeećeš da tražiš da se ne javljam,
onda ili ipak ne znaš čitati, ili provociraš i guraš me za ban.
Zanimljivo da nije bilo nikakvih reakcije dok me "raskrinkavao" kao Soptu. Šta da jesam zaista ona, je li to dozvoljeno?
Čekaš me na zicer, razumijem. Ako ima razloga za ban, neka bude, kad god želiš. Molba samo da se moji i (i tuđi) postovi ne brišu, kao dosad.
Na eventualne dalje provokacije ili bilo kakve komentare, neću odgovarati, sigurno.
Srdačan pozdrav.
Na temu,
Govedo Zahiragić je platio termin gostovanja, a u tom terminu čistio SDA od blata i štete koliko je max mogao, i pokazao da je kao niko lojalan Izetbegovićima, pa će za tu službu i u budućnisti biti adekvatno nagrađen. U nastupu je bio odličan, za svijet u kojem živi i u kojem namjerava praviti karijeru. Šta mi mislimo o njemu, nije ga puno briga, on ima svoju publiku.
a ti nakon toga opet ulijeećeš da tražiš da se ne javljam,
onda ili ipak ne znaš čitati, ili provociraš i guraš me za ban.
Zanimljivo da nije bilo nikakvih reakcije dok me "raskrinkavao" kao Soptu. Šta da jesam zaista ona, je li to dozvoljeno?
Molba za kompletnu korespondenciju na private bilo koga s bilo kim je besmislena, nemoguča, u pravilima nepostojeća, pa je neću ni komentirati.
Čekaš me na zicer, razumijem. Ako ima razloga za ban, neka bude, kad god želiš. Molba samo da se moji i (i tuđi) postovi ne brišu, kao dosad.
Na eventualne dalje provokacije ili bilo kakve komentare, neću odgovarati, sigurno.
Srdačan pozdrav.
Na temu,
Govedo Zahiragić je platio termin gostovanja, a u tom terminu čistio SDA od blata i štete koliko je max mogao, i pokazao da je kao niko lojalan Izetbegovićima, pa će za tu službu i u budućnisti biti adekvatno nagrađen. U nastupu je bio odličan, za svijet u kojem živi i u kojem namjerava praviti karijeru. Šta mi mislimo o njemu, nije ga puno briga, on ima svoju publiku.
- Bloo
- Globalna šefica
#11838 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Dio kompletna korespodencija se i odnosi na prepisku ko je sta i odakle.
Mea culpa sto to ne napisah decidnije.
Ali mislim da smo razjasnili, valjda (?), na sta sam aludirala.
Diskutujte o temi, moze i OT, ali medusobna prepucavanja ko je sta i gdje je pisao i sta je radio...PP.
A ako ce ti biti lakse, niko te ne navlaci na ban
to bi bilo nisko.
Ali mislim da smo razjasnili, valjda (?), na sta sam aludirala.
Diskutujte o temi, moze i OT, ali medusobna prepucavanja ko je sta i gdje je pisao i sta je radio...PP.
A ako ce ti biti lakse, niko te ne navlaci na ban
- Porodice Foht
#11839 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Fikret je odolio prvi vikend, eto njega kod Senada za 5-6 dana.
-
Škobo Habu
#11840 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Da raščistimo jednom za svagda - onaj koje započeo sa proizvkama i ad hoc napadima si ti.
Onaj ko je započeo sa nekakvim "razotkrivanjem" mog identiteta si, opet, ti.
Onaj ko me označio kao SDA agitatora, bez ikakvog argumenta, upravo si ti.
Onaj ko je tvrdio da me poznaje sa drugih foruma i zamjerio mi "gentivno h", što vuće korjenje sa Herceg-Bosne.org od prije deset godina, može biti samo ti. Druge osobe nema.
Poštedi me daljnjih banalizacija.
- Bloo
- Globalna šefica
#11841 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
7 danaŠkobo Habu wrote: ↑03/05/2020 12:20Da raščistimo jednom za svagda - onaj koje započeo sa proizvkama i ad hoc napadima si ti.
Onaj ko je započeo sa nekakvim "razotkrivanjem" mog identiteta si, opet, ti.
Onaj ko me označio kao SDA agitatora, bez ikakvog argumenta, upravo si ti.
Onaj ko je tvrdio da me poznaje sa drugih foruma i zamjerio mi "gentivno h", što vuće korjenje sa Herceg-Bosne.org od prije deset godina, može biti samo ti. Druge osobe nema.
Poštedi me daljnjih banalizacija.
Ignorisanje upozorenja moderacije.
Tužno je da padneš ko bekan na folove.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#11842 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
sto ce ti to KO bekan 
- pici
#11843 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
stavit ce senĆi srebrenu malinu sok na stol ko sponzoraPorodice Foht wrote: ↑03/05/2020 11:59 Fikret je odolio prvi vikend, eto njega kod Senada za 5-6 dana.
-
zippoo87
#11844 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
e to bi bio slag na tortupici wrote: ↑03/05/2020 16:04stavit ce senĆi srebrenu malinu sok na stol ko sponzoraPorodice Foht wrote: ↑03/05/2020 11:59 Fikret je odolio prvi vikend, eto njega kod Senada za 5-6 dana.![]()
plati Senadu reklamu za sokove i dodje malo u goste...svakako je trenutno trazen ko "vruce kifle"
- pici
#11845 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
gledam onaj mu mrmalj zahiragic gost pa taj nema pojma sta prica, kaje nisam advokat sebijin ni bOkirov a dosao sa podacima kolko je statisticli lijeceno na kosevu
pa nisam mislio na fiku tako ostro, nije fOdilj dao pare, transparentno zavod KS koji ima budjet sad preko 500 miliona ce davat sredstva, pa kaje plata mu hiljadu sesto sedamsto nije bitno
laze ko pas ev kolko mu je osnovna pa sracunajte u to topli, minuli rad i kartu...

laze lik ko pas, to je onaj koji je htio ko studen da za vrijeme dzume nema predavanja i ispta...
i ONO doslo branit sdO
ja sa, brufen popio glava me zabolila od mrmota
i jos se zali kako je prekvalifikovan za ono sto radi, kaze mu senad os to odma za direktora

laze lik ko pas, to je onaj koji je htio ko studen da za vrijeme dzume nema predavanja i ispta...
ja sa, brufen popio glava me zabolila od mrmota
i jos se zali kako je prekvalifikovan za ono sto radi, kaze mu senad os to odma za direktora
Last edited by pici on 03/05/2020 19:40, edited 1 time in total.
-
asker
#11846 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Osim vas u Sa, vjerujem da malo ko u BiH zna ko je Zahiragic. Ko je sinoc prvi put gledao lika hladno ce zakljucit da je poderao Senada. Nikako ne kontam ovih par postova "joj jest glup" "jest seljak" itd itd.
Gdje, sta, koji dio je trokiro, izgubio se? Lik artikulisano melje li melje, ko Dino.
Ako se iko pogubio to je Senad, ko god mu pokaze zube i razbije "gard" on ostatak intervjua ko hipnotisan.
Gdje, sta, koji dio je trokiro, izgubio se? Lik artikulisano melje li melje, ko Dino.
Ako se iko pogubio to je Senad, ko god mu pokaze zube i razbije "gard" on ostatak intervjua ko hipnotisan.
- pici
#11847 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
jasta je ko seljak citanku ga poderao... lik nema pojma o cemu baljezga, fino ga pita jesili ti prvi iz sdO stranke digao glas protiv ove ocite otimacine, kaje ma dajte prevosudni organi jos nikoga nisu okrivile

fodilj dao novac uz odobrenje solaka fiki koji je poslao novac razlicitim bankama i gubi mu se trag a domaca mu banka dala kredit da plati PDV ....
i poslali zahiragica da to demantira... senad ga gleda sta ce budali

fodilj dao novac uz odobrenje solaka fiki koji je poslao novac razlicitim bankama i gubi mu se trag a domaca mu banka dala kredit da plati PDV ....
- ExNihilo
#11848 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Intervju nije ni tuča, ni debata. Zadatak novinara nije "poderati" sagovornika. Ne krivim te što pogrešno percipiraš tu dinamiku, jer često ni školovani novinari istu ne razumiju (vidi pod Amir Zukić).asker wrote: ↑03/05/2020 19:40 Osim vas u Sa, vjerujem da malo ko u BiH zna ko je Zahiragic. Ko je sinoc prvi put gledao lika hladno ce zakljucit da je poderao Senada. Nikako ne kontam ovih par postova "joj jest glup" "jest seljak" itd itd.
Zadatak novinara je, između ostalog, pokazati javnosti s kim ima posla. Senadu to sinoć nije ni bilo teško: Zahiragić se sam predstavio kao pas Bakira i Sebije, mrmonja koji ne osporava da je posao dobio preko štele, pravnik koji je stranku stavlja ispred prava.
Samo ga je trebalo pustiti da priča, što je Senad i učinio. Sistem vrijednosti je isplivao po logici stvari.
- Bloo
- Globalna šefica
#11849 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Svaki student Univerziteta u Sarajevu (a koji gle cuda nisu samo iz Sarajeva), koji ne podrzava SPUS ili je u SPUS-u, zna za Zahiragica.asker wrote: ↑03/05/2020 19:40 Osim vas u Sa, vjerujem da malo ko u BiH zna ko je Zahiragic. Ko je sinoc prvi put gledao lika hladno ce zakljucit da je poderao Senada. Nikako ne kontam ovih par postova "joj jest glup" "jest seljak" itd itd.
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#11850 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Zahiragic ce biti ministar u narednom izbornom ciklusu. Ovim nastupom je platio tu poziciju.