Vidi, tebi se ne obracam, ti svoju pamet slusaj i placaj sta i kako ti mislis da treba, nisi vlasnik Telekoma pa da brines, kako i sta ... I da, ja to pitam zbog konkurencije, mozel BHT ikad ista il vazda kaska...gentoo wrote: ↑27/04/2020 18:53 Zamislis placas 5-6 racuna i logiras se na 5-6 razlicitih portala. Jedan hoce Paypal, drugi ne, jedan hoce samo Mastercard 3D Secure koji nesto bas nece u tom trenutku, na trecem Halima koja knjizi popusila koronu pa te iskljuce.. Sve to radi 1.5KM koliko bi ukupno platio proviziju za svi tih 5-6 racuna logirajuci 1x na stranicu banke.. austrijske. Logika..
Da me ne shvatis pogresno, ti si sad picajzla jer je Telemach uveo nesto pa bi da svi uvedu.. Ko i onaj crnivrag sto lista 250 kanala i gleda gdje ne radi EPG pa leti ovdje da prijavi.
Da je 2-2.5KM ko na salteru pa haj.. ali 30kf![]()
BHTelecom All About
Moderator: Benq
- zubi
#70351 Re: BHTelecom All About
-
kakaljin
#70352 Re: BHTelecom All About
Jesam platio 1,80 KM, ali uplatim mnogo vise uplatnica od mogucih 6 ulatnica za 1,80 KM provizije tako da me jeftinije dodje da imam ovo uplaceno nego da nemam.Del_Boy1 wrote: ↑27/04/2020 18:47U modula paketu se naplaćuje provizija za plaćanje unutar banke 0,3 KM. Ako si uzeo besplatno plaćanje unutar banke onda je besplatno, ali jedino ako zaboraviš da si tu uslugu platio dodatno 1,8 KM.
-
kakaljin
#70353 Re: BHTelecom All About
https://www.bhtelecom.ba/vijest+M5279a56482d.html

„Akcijska MojaTV – Izvrsni pokloni za sve“
Super akcijska ponuda MojaTV od 27.4.2020. do 25.6.2020. godine.
Akcijska ponuda MojaTV – Izvrsni pokloni za sve je namijenjena svim novim i postojećim korisnicima usluge MojaTV.
Bilo da ste novi ili postojeći MojaTV korisnik, ili uslugu Fiksni telefonski priključak i/ili netFlat paket prenosite u MojaTV paket i u toku akcije podnesete zahtjev za korištenje MojaTV BH,MojaTV Basic, MojaTV BH Phone, MojaTV Phone, MojaTV Net ili MojaTV Full paketa sa obaveznim trajanjem ugovora od 24 mjeseca, BH Telecom Vam omogućava super mogućnosti:
- Umanjenje naknade za 50% u trajanju od 4 mjeseca.
Dodatno možete da izaberete i jednu od opcija:
- Besplatno korištenje Paketa 100 u periodu od 3 mjeseca uz pakete Moja TV BH
Phone i MojaTV Phone, te 12 mjeseci uz paket Moja TV Full
- Besplatno korištenje dodatnog STB uređaja u period od 24 mjeseca uz pakete MojaTV Phone, MojaTV Net i MojaTV Full
- Besplatno korištenje HBO Premium paketa u periodu od 3 mjeseca uz pakete MojaTV Basic i MojaTV Phone, 6 mjeseci uz paket MojaTV Net i 12 mjeseci uz paket MojaTV Full.
Ili
- Kupovinu uređaja iz asemblirane ili partnerske ponude pod uslovima koji važe uz ugovor na 24 mjeseca.
Neka MojaTV bude i tvoja TV i uživajte u preko 140 TV kanala!
Uslovi akcije Izvrsni pokloni za sve.
27.04.2020

Akcijska ponuda MojaTV – Izvrsni pokloni za sve je namijenjena svim novim i postojećim korisnicima usluge MojaTV.
Bilo da ste novi ili postojeći MojaTV korisnik, ili uslugu Fiksni telefonski priključak i/ili netFlat paket prenosite u MojaTV paket i u toku akcije podnesete zahtjev za korištenje MojaTV BH,MojaTV Basic, MojaTV BH Phone, MojaTV Phone, MojaTV Net ili MojaTV Full paketa sa obaveznim trajanjem ugovora od 24 mjeseca, BH Telecom Vam omogućava super mogućnosti:
- Besplatno korištenje dodatnog STB uređaja u period od 24 mjeseca uz pakete MojaTV Phone, MojaTV Net i MojaTV Full
- Besplatno korištenje HBO Premium paketa u periodu od 3 mjeseca uz pakete MojaTV Basic i MojaTV Phone, 6 mjeseci uz paket MojaTV Net i 12 mjeseci uz paket MojaTV Full.
Ili
- Kupovinu uređaja iz asemblirane ili partnerske ponude pod uslovima koji važe uz ugovor na 24 mjeseca.
27.04.2020
- Hyperthalamus
#70354 Re: BHTelecom All About
BH Telecom vec 7 godina ima uslugu placanja racuna bez provizije putem Raiffeisen banke, NLB banke, Intesa...mozda do danasnjeg dana ima jos koja....informisite se malo.zubi wrote: ↑27/04/2020 19:20Vidi, tebi se ne obracam, ti svoju pamet slusaj i placaj sta i kako ti mislis da treba, nisi vlasnik Telekoma pa da brines, kako i sta ... I da, ja to pitam zbog konkurencije, mozel BHT ikad ista il vazda kaska...gentoo wrote: ↑27/04/2020 18:53 Zamislis placas 5-6 racuna i logiras se na 5-6 razlicitih portala. Jedan hoce Paypal, drugi ne, jedan hoce samo Mastercard 3D Secure koji nesto bas nece u tom trenutku, na trecem Halima koja knjizi popusila koronu pa te iskljuce.. Sve to radi 1.5KM koliko bi ukupno platio proviziju za svi tih 5-6 racuna logirajuci 1x na stranicu banke.. austrijske. Logika..
Da me ne shvatis pogresno, ti si sad picajzla jer je Telemach uveo nesto pa bi da svi uvedu.. Ko i onaj crnivrag sto lista 250 kanala i gleda gdje ne radi EPG pa leti ovdje da prijavi.
Da je 2-2.5KM ko na salteru pa haj.. ali 30kf![]()
MOBILNO PLAĆANJE RAČUNA
SMS-om
Usluga mobilnog plaćanja računa BH Telecoma SMS-om vam omogućava jednostavno, brzo i sigurno plaćanje putem mobilnog telefona, pri čemu se tereti vaš tekući račun kao klijenta Raiffeisen Bank, Intesa Sanpaolo banke BiH ili NLB banke.
Korištenje usluge je potpuno besplatno, bez troškova slanja SMS poruke, i bez provizije po transakciji i mjesečne naknade.
Omogućeno je plaćanje jednog ili više računa BH Telecoma na svoje ili ime drugog korisnika, uz njegovu saglasnost. (Npr.: roditelji tako mogu platiti telefonske račune djece ili bilo kojoj osobi, po potrebi).
Uslugu aktivirate slanjem besplatne SMS poruke na broj 061 11770 sa ključnom riječi REG, brojem reference računa kojeg želite platiti i šifrom banke (Raiffeisen: 161, Intesa: 154, NLB: 132), odvojeno razmacima, kako slijedi:
Na primjer: REG 1234567891011 161
Ukoliko plaćate više različitih računa, potrebno je poslati SMS poruku za svaki račun.
Nakon slanja aktivacijske SMS poruke, ako su upisani podaci korektni, dobićete SMS poruku, koja sadrži podatke o referenci računa za koju je prijavljeno plaćanje, te obavijest da možete otići u najbližu poslovnicu banke radi zaključenja ugovora o korištenju usluge.
Nakon zaključenja ugovora u banci, putem SMS poruke ćete biti obavješteni da je usluga aktivirana, za svaki prijavljeni račun posebno. Uz ovu obavijest vam se isporučuje i mPIN - šifra koju će koristiti prilikom potvrde plaćanja računa.
Za svaki prijavljeni račun na kraju obračunskog perioda dobijate SMS obavijest o prispjeću računa, sa upisanim podacima:
ime / prezime / naziv usluge / šifra usluge* / obračunski period / iznos za uplatu
Nakon što primite račun (poštom ili elektronski), za njegovo plaćanje šaljete SMS poruku na servisni broj 061 11770, upisujući u tekst poruke šifru usluge koju plaćate, broj mjeseca za koji je izdat račun i mPIN.Npr., za plaćanje računa BH Line za mjesec mart poruka bi glasila: BHL 3 1234
Aktiviranje usluge za plaćanje pojedinog računa BH Telecoma, odnosno pojedine reference, moguće je izvršiti samo sa jednog korisničkog broja mobilne mreže BH Telecoma. Korištenje usluge je onemogućeno za vrijeme privremenog isključenja mobilnog korisničkog broja putem kojeg se vrše novčane transakcije. Specifični uslovi pružanja usluge su dostupni u Cjenovniku.
-
allem_77
#70355 Re: BHTelecom All About
https://www.bhtelecom.ba/vijest+M5decb6af42d.htmlkakaljin wrote: ↑27/04/2020 20:34 https://www.bhtelecom.ba/vijest+M5279a56482d.html
Ili
27.04.2020
- Umanjenje naknade za 50% u trajanju od 6 mjeseci.
Čini mi se da smo zakinuti za 2 mjeseca 50%
-
kakaljin
#70356 Re: BHTelecom All About
To je prosla akcija, koju ja koristim
-
Sake73
#70357 Re: BHTelecom All About
Zdravo,rizibizi wrote: ↑27/04/2020 12:30Hvala, ocekivano, uzmi korisnicima i hekleraj s tv-a i crno ispod nokta. A to sto su im ovi standardni smetljarski to je prirodna pojava u zemlji uhljeba i dobro rasporedjenih glasaca.kakaljin wrote: ↑27/04/2020 07:33Evo ovdje sve pise
https://www.bhtelecom.ba/vijest+M571ec0829ac.html
Kako pročita na ovom linku, sa ovim Fritz!Boxom je moguće dobiti veće brzine interneta,odnosno koristiti nove BHT pakete u ponudi u odnosu na InBox modem. Pitam jer ima nov Fritz!Box 7490, ali ga još nisam probao jer nisam imao adapter sa RJ11 na RJ45 a razlog je što na modemu nema RJ11 već samo RJ45 priključak. Kada sam tražio zamjenu pakete,rekli su mi da nema tehniče mogućnosti za daljnje povećanje brzine. Dobro, razumijem ako na trenutnoj instalaciji nema tekničke mogućnosti, sta treba da uradim kao krajnji korisnik da bi dobio novi paket MojaTVneta? Jer politika kojom se služe u BHTu je da monter uopšte ne dolazi na lice mjesta da provjeri mogućnost za rešenje problema, nego jednostavno u sistemu provjeri parametre i na osnovu toga pošalju dopis da je neizvodljivo uraditi zamjenu paketa zbog tehničke nemogućnosti. A kako sam već pisao ovdje, u naselju gdje živim je prije par godina uradjena kompleta rekonstrukcija instalacija i nova podstanica BHTa je na nekhi 300 metara od moje kuće. Jer ja se nikao ne mogu pomiriti sa ovom suludom igrom, da sam osudjen na MojaTV Full paket 1 zauvjek
- Hyperthalamus
#70358 Re: BHTelecom All About
Nema ti Fritz nikakve veze sa tim...on jeste dobar modem u smislu da se lakse snalazi sa losim instalacijama, pa je veza stabilnija (nema prekida i tako to), ali ti nece uciniti mogucim da predjes sa npr. full 1 na full 4, ako do sad nisi imao tehnicke mogucnosti. Nije bitan modem (Fritz) bitnije je ono sta dolazi do modema (instalacije).
Vjeruj da Telecomu nije cilj da ti ostanes na jeftinijem paketu ako ti mogu isporuciti skuplji, a ti to zelis (svako voli vise para), oni jednostavno nece da imaju poslije posla sa tvojim prijavama smetnji, pa da ispadne oni krivi....ovako te odbiju jer znaju u startu sta moze, a sta ne.
Vjeruj da Telecomu nije cilj da ti ostanes na jeftinijem paketu ako ti mogu isporuciti skuplji, a ti to zelis (svako voli vise para), oni jednostavno nece da imaju poslije posla sa tvojim prijavama smetnji, pa da ispadne oni krivi....ovako te odbiju jer znaju u startu sta moze, a sta ne.
- _Reds_
#70359 Re: BHTelecom All About
IMa BHT OPA aplikaciju i preko nje mozes da placas bez provizije..zubi wrote: ↑27/04/2020 18:49DaKad su banke u pitanju, nista nije besplatno...
Ali manimo se banaka, mene zanima BHT... sta oni rade po tom pitanju?
- perfect_guy
-
Sake73
#70361 Re: BHTelecom All About
Hvala Vam na odgovoru. Razumijemo se mi, ali meni nije jasno sledeće. Vjerujem da se kod mene može raditi na poboljšanju tehničke mogućnosti a BHT neće ili ne želi da se zamara sa tim nego jednostavno kažu ne može i to je to. Zašto ovo kažem, pa jednostavno. Kompletan nova mreža je uradjena podzemno sa plastivnom cijevima do kuće a u kući je razvedeno sve sa CAT5 ili CAT6 kablom od čega se koriste samo dvije žice. Kažem da je nova podstanica od kuće udaljena oko 300 metara a onaj crni razvodni ormarić je 10 metara udaljen od objekta. Opet da ne bude da pametujem, možda sam u krivu jer nemam toliko znanje u vezi ovog ali ipak sumnjam da sam zakinut za mogućnost zamjene paketa. Meni MojaTV ne znači ništa,jer je ne gledam. Meni je bitno da je internet dobar, trenutno ima 50/2 MBPs na MojaTV Full dodatni paket 1 i plaćam oko 60KM a novi paket MojaTV Full 5 ima brzinu 100/10MBPs i košta 69 KM, možda bi uzeo i paket MojaTV Full 6. E to je ono što mene hebe,da prostiš. Ja ADSL ima od 2007 godine, kad je ono bilo imitirano na 2 ili 5 GB saobraćaja a prije toga sam imao dial up internet. Nije ovo u redu da kaže ko hoće.Hyperthalamus wrote: ↑28/04/2020 14:36 Nema ti Fritz nikakve veze sa tim...on jeste dobar modem u smislu da se lakse snalazi sa losim instalacijama, pa je veza stabilnija (nema prekida i tako to), ali ti nece uciniti mogucim da predjes sa npr. full 1 na full 4, ako do sad nisi imao tehnicke mogucnosti. Nije bitan modem (Fritz) bitnije je ono sta dolazi do modema (instalacije).
-
tnt-tunja
#70362 Re: BHTelecom All About
Student Net paket da li je prvobitno bio 15GB neta na 24mjeseca ili 10GB kao sto je sada?
- studiorum_tuzlaensis
#70363 Re: BHTelecom All About
Dvije žice su i potrebne, ne više. VDSL1 na većini profila daje 50Mbit/s do 300m uz prihvatljivo slabljenje. VDSL2 teoretski može do 100Mbit/s na 500m, ali računaj da bi mogao dobiti na 300m 100 Mbit/s sa solidnom mrežom. To je sve bez televizije. Ako paket podrazumijeva i HD kanale ili VoD, onda moraš rezervisat i oduzet od brzine.Sake73 wrote: ↑28/04/2020 19:36Hvala Vam na odgovoru. Razumijemo se mi, ali meni nije jasno sledeće. Vjerujem da se kod mene može raditi na poboljšanju tehničke mogućnosti a BHT neće ili ne želi da se zamara sa tim nego jednostavno kažu ne može i to je to. Zašto ovo kažem, pa jednostavno. Kompletan nova mreža je uradjena podzemno sa plastivnom cijevima do kuće a u kući je razvedeno sve sa CAT5 ili CAT6 kablom od čega se koriste samo dvije žice. Kažem da je nova podstanica od kuće udaljena oko 300 metara a onaj crni razvodni ormarić je 10 metara udaljen od objekta. Opet da ne bude da pametujem, možda sam u krivu jer nemam toliko znanje u vezi ovog ali ipak sumnjam da sam zakinut za mogućnost zamjene paketa. Meni MojaTV ne znači ništa,jer je ne gledam. Meni je bitno da je internet dobar, trenutno ima 50/2 MBPs na MojaTV Full dodatni paket 1 i plaćam oko 60KM a novi paket MojaTV Full 5 ima brzinu 100/10MBPs i košta 69 KM, možda bi uzeo i paket MojaTV Full 6. E to je ono što mene hebe,da prostiš. Ja ADSL ima od 2007 godine, kad je ono bilo imitirano na 2 ili 5 GB saobraćaja a prije toga sam imao dial up internet. Nije ovo u redu da kaže ko hoće.Hyperthalamus wrote: ↑28/04/2020 14:36 Nema ti Fritz nikakve veze sa tim...on jeste dobar modem u smislu da se lakse snalazi sa losim instalacijama, pa je veza stabilnija (nema prekida i tako to), ali ti nece uciniti mogucim da predjes sa npr. full 1 na full 4, ako do sad nisi imao tehnicke mogucnosti. Nije bitan modem (Fritz) bitnije je ono sta dolazi do modema (instalacije).
Biće prije da ti je pušteno maksimalno uz paket koji tražiš. Uzmi samo internet bez televizije.
-
epeace1
#70364 Re: BHTelecom All About
Jedan STB uzima maximalno 5-6 Mbit/s tako da mu to i nije neko rješenje.studiorum_tuzlaensis wrote: ↑29/04/2020 00:03Dvije žice su i potrebne, ne više. VDSL1 na većini profila daje 50Mbit/s do 300m uz prihvatljivo slabljenje. VDSL2 teoretski može do 100Mbit/s na 500m, ali računaj da bi mogao dobiti na 300m 100 Mbit/s sa solidnom mrežom. To je sve bez televizije. Ako paket podrazumijeva i HD kanale ili VoD, onda moraš rezervisat i oduzet od brzine.Sake73 wrote: ↑28/04/2020 19:36Hvala Vam na odgovoru. Razumijemo se mi, ali meni nije jasno sledeće. Vjerujem da se kod mene može raditi na poboljšanju tehničke mogućnosti a BHT neće ili ne želi da se zamara sa tim nego jednostavno kažu ne može i to je to. Zašto ovo kažem, pa jednostavno. Kompletan nova mreža je uradjena podzemno sa plastivnom cijevima do kuće a u kući je razvedeno sve sa CAT5 ili CAT6 kablom od čega se koriste samo dvije žice. Kažem da je nova podstanica od kuće udaljena oko 300 metara a onaj crni razvodni ormarić je 10 metara udaljen od objekta. Opet da ne bude da pametujem, možda sam u krivu jer nemam toliko znanje u vezi ovog ali ipak sumnjam da sam zakinut za mogućnost zamjene paketa. Meni MojaTV ne znači ništa,jer je ne gledam. Meni je bitno da je internet dobar, trenutno ima 50/2 MBPs na MojaTV Full dodatni paket 1 i plaćam oko 60KM a novi paket MojaTV Full 5 ima brzinu 100/10MBPs i košta 69 KM, možda bi uzeo i paket MojaTV Full 6. E to je ono što mene hebe,da prostiš. Ja ADSL ima od 2007 godine, kad je ono bilo imitirano na 2 ili 5 GB saobraćaja a prije toga sam imao dial up internet. Nije ovo u redu da kaže ko hoće.Hyperthalamus wrote: ↑28/04/2020 14:36 Nema ti Fritz nikakve veze sa tim...on jeste dobar modem u smislu da se lakse snalazi sa losim instalacijama, pa je veza stabilnija (nema prekida i tako to), ali ti nece uciniti mogucim da predjes sa npr. full 1 na full 4, ako do sad nisi imao tehnicke mogucnosti. Nije bitan modem (Fritz) bitnije je ono sta dolazi do modema (instalacije).
Biće prije da ti je pušteno maksimalno uz paket koji tražiš. Uzmi samo internet bez televizije.
- _Reds_
#70365 Re: BHTelecom All About
Imas OPA podršku, vrlo brzo reaguju. Ne znam sto ti ne prolazi, meni je prošlo bez problema. Aplikacija je super, samo jos nije zazivjelo. MOze se pare slati drugia tako sto mu posaljes na broj telefona.perfect_guy wrote: ↑28/04/2020 19:29nevezano za BHT, ali ista kod mene ne funkcioniše, ne prolazi skeniranje lične
- zateznistub
#70366 Re: BHTelecom All About
Zna li ko sta se desava sa N1, malo malo ne radi i izbacuje poruku nema video prijenosa. Zvao i njih, zvao i podrsku niko se ne javlja.
-
azdralovic
#70367 Re: BHTelecom All About
To je ono samo za Raiffeisen ? ili su dodali i ostale banke?_Reds_ wrote: ↑29/04/2020 08:01Imas OPA podršku, vrlo brzo reaguju. Ne znam sto ti ne prolazi, meni je prošlo bez problema. Aplikacija je super, samo jos nije zazivjelo. MOze se pare slati drugia tako sto mu posaljes na broj telefona.perfect_guy wrote: ↑28/04/2020 19:29nevezano za BHT, ali ista kod mene ne funkcioniše, ne prolazi skeniranje lične
- perfect_guy
#70368 Re: BHTelecom All About
slao, pitali me koji telefon koristim, odgovorio i to je to. Nikakve informacije poslije toga, a ni rješenja
- zubi
#70369 Re: BHTelecom All About
Da, ima li neki minimun koji telefon mora da zadovolji? Koji android? Nigdje takvih informcija nema...perfect_guy wrote: ↑29/04/2020 10:46slao, pitali me koji telefon koristim, odgovorio i to je to. Nikakve informacije poslije toga, a ni rješenja
-
mulderm
#70370 Re: BHTelecom All About
OPA aplikacija radi na Android i IOS platformama. Android minimalno verzoja 5.0.zubi wrote: ↑29/04/2020 12:52Da, ima li neki minimun koji telefon mora da zadovolji? Koji android? Nigdje takvih informcija nema...perfect_guy wrote: ↑29/04/2020 10:46slao, pitali me koji telefon koristim, odgovorio i to je to. Nikakve informacije poslije toga, a ni rješenja
ZA korištenje opa aplikacije potrebno je da imate tekući račun u RBA. U ovoj godini je planirano da se platforma otvori i za druge banke.
-
mulderm
#70371 Re: BHTelecom All About
Problem koji imate kod aktivacije aplikacija tj skeniranja lične karte. Skiranje Vaše LK ne prolazi zbog oštećenja fizičke karte na dijelu dokumenta gdje se nalazi Vaši podaci broj lk, jmbg ... itd-perfect_guy wrote: ↑29/04/2020 10:46slao, pitali me koji telefon koristim, odgovorio i to je to. Nikakve informacije poslije toga, a ni rješenja
MOrate zamijeniti dokument.
- zubi
#70372 Re: BHTelecom All About
Zahvaljujem. Ja ispadammulderm wrote: ↑29/04/2020 12:57OPA aplikacija radi na Android i IOS platformama. Android minimalno verzoja 5.0.zubi wrote: ↑29/04/2020 12:52Da, ima li neki minimun koji telefon mora da zadovolji? Koji android? Nigdje takvih informcija nema...perfect_guy wrote: ↑29/04/2020 10:46
slao, pitali me koji telefon koristim, odgovorio i to je to. Nikakve informacije poslije toga, a ni rješenja
ZA korištenje opa aplikacije potrebno je da imate tekući račun u RBA. U ovoj godini je planirano da se platforma otvori i za druge banke.
-
kakaljin
-
horhe_valdano99
#70374 Re: BHTelecom All About
Pozz ljudi, ima li neko da mu je kablovska MojaTv štopala , pa da je uspio sam to riješiti..
Zvao sam ih predvečer, ujutro ce kazu to riješiti, pokušao sam restart al ne reaguje..
Hvala
Zvao sam ih predvečer, ujutro ce kazu to riješiti, pokušao sam restart al ne reaguje..
Hvala
-
bumerangss
#70375 Re: BHTelecom All About
Vec 3 godine sam na GOfree i u principu sam zadovoljan ali razmišljam da se vratim na BHTelecom na EXTRA S paket sa popustom na 24 mjeseca... dobio bih 500 min prema svim mrežama i 3 gige neta a koštalo bi me 17,60 KM koliko odprilike potrošim i u GOOfre jer dopunim 15-ak KM i aktiviram 3 gige za 10 KM koje važe 30 dana a oko 5 KM potrošim na razgovore.
Kakava je procedura prenosa broja iz GOfre u BHTelecom? Kredit koji mi ostane na GOfree u trenutku prelaska na BHTelecom mrežu predpostavljam da ce mi propasti...
?
Imam i Moja TV phone paket sa popustom pa mi sad dolazi oko 29 KM. Ako vratim svoj broj 061 xxx-xxx iz GOfree u BHTelecom i ako spojim taj EXTRA S sa popustom na 24 mjeseca koji košta 17,60 KM da li cu imati još nekih benefita u pogledu dodatnih giga neta ili minuta razgovora? Napominjem da bi u Moj izbor bili ukljuceni samo MojaTV phone i samo jedan tj moja EXTRA S pretplata jer trenutno živim sam.
Hvala na odgovorima
Kakava je procedura prenosa broja iz GOfre u BHTelecom? Kredit koji mi ostane na GOfree u trenutku prelaska na BHTelecom mrežu predpostavljam da ce mi propasti...
Imam i Moja TV phone paket sa popustom pa mi sad dolazi oko 29 KM. Ako vratim svoj broj 061 xxx-xxx iz GOfree u BHTelecom i ako spojim taj EXTRA S sa popustom na 24 mjeseca koji košta 17,60 KM da li cu imati još nekih benefita u pogledu dodatnih giga neta ili minuta razgovora? Napominjem da bi u Moj izbor bili ukljuceni samo MojaTV phone i samo jedan tj moja EXTRA S pretplata jer trenutno živim sam.
Hvala na odgovorima