montii wrote: ↑29/04/2020 19:17
Diwan wrote: ↑29/04/2020 19:13
montii wrote: ↑29/04/2020 18:59
Da li vjerovati ovom Lucu koji kaze da je korona iz laboratorija ili onima sto govore da korona ne postoji ili je nebitna. S druge strane imamo 5g kao glavnog uzrocnika. Mogu li svi biti istovremeno u pravu?
Kakav ba 5G i uzrok za virus. To su gluposti koju su pustili isti oni koji stoje iza virusa. Ko vele, ako ne prođe prirodan uzrok, uvijek se može povezati sa 5G, a mi ćemo i dalje ostati u sjeni. 5G je sigurno štetna za čovjeka, a šta nije od tehnoligije, ali povezivanje toga sa virusom je čisti spin.
Ko stoji iza teorije da je virus nesto tipa obicne gripe. Jesu li mozda neki sto se nadaju blagoj depopulaciji.
To za mene nije teorija. Ja ne znam kako ti vjeruješ, ali za mene je u vezi virusa mnogo mnogo toga izmanipulisano da bi se došlo do čega se trenutno došlo, a to je da ljudi nose brnjice, jadna djeca i starci, da se ekonomije uništavaju, da bi se nad ljudima iživljavalo i to sve uz pomoć brojki i slova, statistikama o umrlim, oboljelim koje su korigovane i netačne i koje su daleko od istine.
istim ljudi koji su ga stvorili su napravili i ovaj medijski i drugi haos i situaciju i učinili da virus izgleda kao zlo čudovište kada nije.
Ono čega se bojim jeste drugi krug belaja, sa ili bez virusa, a koji ovi polako najavljuju. Virus je biološko oružje i u drugom krugu mogu stvoriti stanje da bude baš pogubno po lmnoge ljude pod krinkom covida-19 koji se kao vraća sada kao 'osvetnik'. Bog nam pomogao.