Mamu im hohstaplersku, sad će spizdit pare na zakrpe najgore propale ceste u KS, umjesto da se odmah išlo u širenje 2+2 pa makar tih bijednih 500mJavierBosnia wrote: ↑28/04/2020 01:17 Ma kakvo prosirivanje nece to zadugo
Nadam se bar da ce fino to odraditi, al bgm evo gledam slike izgleda da je to krpljenje nekih rupica od 2x1 m
Fleke tzv, nadam se da grijesim
Pazi, do bosmala ima preko 200m. Uradis sad to pa kasnije jos 300, pa opet tako iz par faza uradis kilometarstudiorum_tuzlaensis wrote: ↑28/04/2020 08:20 Nema smisla raditi proširenje 50 ili 100 metara...
Neće ovo zadugo, moraju zakrpit barem rupe jer one grbe po asfaltu uništiše trole, a i naša auta.
Doće valja na red 2035. godine.
Meni ovo nazalost izgleda kao da od Juzne longitudinale nema nista jos dugo, dugo.JavierBosnia wrote: ↑28/04/2020 09:03Pazi, do bosmala ima preko 200m. Uradis sad to pa kasnije jos 300, pa opet tako iz par faza uradis kilometarstudiorum_tuzlaensis wrote: ↑28/04/2020 08:20 Nema smisla raditi proširenje 50 ili 100 metara...
Neće ovo zadugo, moraju zakrpit barem rupe jer one grbe po asfaltu uništiše trole, a i naša auta.
Doće valja na red 2035. godine.
Nije bas ni ocekivati da uzmes bager i napravis autoput tuda za mjesec dana, sto zbog guzvi sto zbog imo inskopravnih odnosa
Al ne bi me cudilo da se to za izbore cuva, pa uzeti poena na tih par stotina metara
U Vogošći je definitivno napravio razliku na toj raskrsnici gdje je postavljen. Druga je stvar što se prema gradu nalaze dva semafora koja u špici naprave gužvu. U kontra smjeru je velika razlika.
Ovo ti je slučaj kao sa ulicom Halida Kajtaza. Ako već ne misle ubrzo proširivati cestu, onda je dobro što će zakrpiti rupe.problemnatravunu wrote: ↑28/04/2020 08:01Mamu im hohstaplersku, sad će spizdit pare na zakrpe najgore propale ceste u KS, umjesto da se odmah išlo u širenje 2+2 pa makar tih bijednih 500mJavierBosnia wrote: ↑28/04/2020 01:17 Ma kakvo prosirivanje nece to zadugo
Nadam se bar da ce fino to odraditi, al bgm evo gledam slike izgleda da je to krpljenje nekih rupica od 2x1 m
Fleke tzv, nadam se da grijesim![]()
O tome sam ja neki dan govorio.rimsa91 wrote: ↑28/04/2020 09:31 Jučer sam prolazio i definitivno su suzili raskrsnicu na dvije trake ustvari od 4 (lijeva i desna isključna) napravljen je kružni u koji ulaze 2 trake.
Izgleda da jedini normalan ministar saobraćaja je bila Ljiljana Sakić jer za njen vakat je napravljena GGM i onaj kružni sa nadvožnjakom na Mostarskom raskršću.
Ovaj kod FDS i onaj u Vogošći znači samo ukratko bačene pare, ništa nije postignuto.
Ovdje nije problem vlast tj stranke, sistem i struka su problem. Struka koja nema kredibilitet nego samo daj da se ugradim uzmem.
Ma sramota kakvi smo ljudi.![]()
Onaj u Vogošći je čisti kriminal. Kad izlaziš iz istog na most, zbog uske ceste postoji mogućnost da se sudariš s onim iz suprotnog smjera.Naslovnica wrote: ↑28/04/2020 09:59O tome sam ja neki dan govorio.rimsa91 wrote: ↑28/04/2020 09:31 Jučer sam prolazio i definitivno su suzili raskrsnicu na dvije trake ustvari od 4 (lijeva i desna isključna) napravljen je kružni u koji ulaze 2 trake.
Izgleda da jedini normalan ministar saobraćaja je bila Ljiljana Sakić jer za njen vakat je napravljena GGM i onaj kružni sa nadvožnjakom na Mostarskom raskršću.
Ovaj kod FDS i onaj u Vogošći znači samo ukratko bačene pare, ništa nije postignuto.
Ovdje nije problem vlast tj stranke, sistem i struka su problem. Struka koja nema kredibilitet nego samo daj da se ugradim uzmem.
Ma sramota kakvi smo ljudi.![]()
Uništili su odličnu raskrsnicu na kojoj se rijetko stvarao čep, i napravili nefunkcionalan kružni koji će samo praviti probleme.
Nevjerovatno je šta idioti rade.![]()
![]()
![]()
Kad je na ono prosirenje bus stao evo petobankaLogovan wrote: ↑28/04/2020 19:14 Pušten u promet saobraćaj na dionici koja se ukršta na kružni tok na Pofalićima
https://www.klix.ba/vijesti/bih/pusten- ... /200428158
Sedma slika.![]()