meni su najbolji bili 2 engleza, onad debeli mal sto preprodaje i dogovara posao, i onaj sijedi visoki ing sto popravlja npr. skulu od SiJeree ili dr. neku groBinu:D
mani se supljare kokuzanerske,neko ko kupuje ovaj auto sigurno ne misli o registraciji i potrosnji...
A kakvo je ovo auto bgt, nit je lijep nit je luksuzan. Klasicni americki bezvezni kamion. Da je to kadilak eskalade pa ne bih rekao nista, ovaj Durango je bar meni bezveze.
Neko napisa trosi šatro 16 l, Jes Jes hau Jes nou ML dizel posrče 10-15 l a ne ovaj osmak benzinac.
A kakvo je ovo auto bgt, nit je lijep nit je luksuzan. Klasicni americki bezvezni kamion. Da je to kadilak eskalade pa ne bih rekao nista, ovaj Durango je bar meni bezveze.
Neko napisa trosi šatro 16 l, Jes Jes hau Jes nou ML dizel posrče 10-15 l a ne ovaj osmak benzinac.
ne pate svi ljudi od luxuza i eskalejda,a trosi on 26 najmanje po gradu..
Ja se recimo lozim na mrcinu Chevrolet TAHOE, em golem, em bahat na americkoj cesti, unutra kao mala garsonjera na Dolac Malti, em ih sve US agenture federalne koriste, em lezi dobro crna boja u onom loziona akcionom movie SICARIO o narkokartelima itd itd i uopste me nije briga ni kubikaza, ni potrosnja ni Darkom hoce li znati plin ustimati a pogotovu ona bijeda u nedzaricima imaju li eEsn prasiNjara( eng. dust-prasina) za 13milja evropskih.
P. S nek im ga kupe army generali, oni imaju dobre peMzije
ne pate svi ljudi od luxuza i eskalejda,a trosi on 26 najmanje po gradu..
Koliko sam uspio naći, ovaj motor, ovaj automobil, ovo godište (kada je bio nov), trošio je toliko koliko sam napisao. Fabrićki.
Ako je slagala fabrika ili ako sam ja pogrešno izračunao, izvinjavam se.
Valjda izgura do isteka garancije
1000 kubika za Dustera, ccc
I 1190kg, smijesno malo, realno
Meni je ovo prihvatljivo
Posto obojica imate plin pa se mozda razumijete, zasto ima drugaciji zvuk kad radi na plin u odnosu na benzin? na 1:20 u klipu.
Jel tako i na tvom Loganu?
Koliko sam uspio naći, ovaj motor, ovaj automobil, ovo godište (kada je bio nov), trošio je toliko koliko sam napisao. Fabrićki.
Ako je slagala fabrika ili ako sam ja pogrešno izračunao, izvinjavam se.
Posto obojica imate plin pa se mozda razumijete, zasto ima drugaciji zvuk kad radi na plin u odnosu na benzin? na 1:20 u klipu.
Jel tako i na tvom Loganu?
Kod mene na plinu tise radi, mislim da je ovo kod njega direktno ubrizgavanje, mozda je do toga...
a ovo ubrzanje/brzina ima razlike ali ne znam ima li razloga da se neko zali sto mu 1sec sporije ubrza od 80 do 130, naviknes se da je tako i vozi
Kod mene je drug zaduzio jednu 1.0 sa 75 KS, golač. Mene iznenadilo kako auto ide slatko ili sam očekivao da bude puž.
Ide svaki samo što se ljudi na privatnim boje dati gasa
Ne znam, ja nisam presao 8l benzina/10plina po gradu... a bio sam u svakakvoj guzvi...
100KS auto do 1200kg sasvim OK, ko hoce vise, vjerovatno brabusa nekog svaki dan vozi autobahnom
Ma durango su špic krajzlerove krkanije. Komadina lima i lose plastike...
A to za potrosnju to je idelana kad se spuštaš prema olovskim lukama.
To kod nas vole ovi sa kockastim glavama kao npr onaj Širak. Valjda ga dobio od onakvih kao sto je on. Bajramovici i ekipa.
Jednom prilikom prije xx godina na izlaznoj rampi u podlugovima taj doticni ispred mene. stvara frku nece da plati marku. A tamni zeleni durango starija gen. Kromirane fele. Kozna jakna u julu. I trenerke.. Jedva plati. Kolona se uhvatila..
Prvog Duranga met. bordo je uvezao Drazen Krizan vl. tadasnjeg Imperijala i prodao ga I. B. Ćeli koji ga je dugo vozio. Taj je bio jos lijep.
Kasnije su par Duranga uvezli braca Omerovici, ali to su vec bili ovi sto su naprijed ko FAP 13.
Ma durango su špic krajzlerove krkanije. Komadina lima i lose plastike...
A to za potrosnju to je idelana kad se spuštaš prema olovskim lukama.
To kod nas vole ovi sa kockastim glavama kao npr onaj Širak. Valjda ga dobio od onakvih kao sto je on. Bajramovici i ekipa.
Jednom prilikom prije xx godina na izlaznoj rampi u podlugovima taj doticni ispred mene. stvara frku nece da plati marku. A tamni zeleni durango starija gen. Kromirane fele. Kozna jakna u julu. I trenerke.. Jedva plati. Kolona se uhvatila..