Norm wrote: ↑19/04/2020 21:59
...nekad je brza i bezbolna smrt blagodat...zamislite cijeli zivot vas i vase porodice, vase djece i roditelja u karanteni, pod policijskim satom i nadzorom?
Samo kazem, zamislite...a mozda je stvarno u pitanju 'jeftini i svima dostupan' brzi internet...mozda sam ja samo paranoik...ma sta mozda...garant!...
Ti kazes da si upucen u ovo sa 5g, znas oko toga. Sto bi rekli razumijes se u to.
Znas li na cemu i zbog cega smo dosli do ovog stepena razvoja drustva danas?
Znas li sta se desava sa ekonomijom, proizvodnjom?
U karanteni si zbog cega, jel kontas da fadil koliko god bio glup(ipak mi je bio sef) ti si mu vrlo bitan i dilfa ce dat sve od sebe da ti mozes izaci vani i bit slobodan,zdrav, prav. Da radis trosis, uzivas.
Koliko je kostalo slanje satelita u orbitu? Bil ti kao vrstan strucnjak ulozio te novce i rekao evo za dz nama svima internet, na kafu od mene. Ili bi gledao da imas neki profit zaradu.
Ne znam cine se bavis u zivotu, sta radis. Al hajd da te zamolim reci svojima u firmi da ces za dž da radis. Jos nek ti daju prekovremeno par sati jer si ti dobra, pametna dusa. Jer volis firmu, kolege i ti ces da se zrtvujes za njih.