Da. Ove sedmice ga primjetio na par podcasts, pa sam mislio da je to zbog "nove" serije
Samo pogledao prve dvije, izgleda dobro.
Moderator: _BataZiv_0809
Da. Ove sedmice ga primjetio na par podcasts, pa sam mislio da je to zbog "nove" serije
Okanite se tih Ozarka i španskih sapunica i pogledajte ovaj betonVsvp wrote: ↑13/04/2020 19:29 Mučio se sa ovdje hvaljenim Ozarkom dugo, sve mi je nekako neuvjerljivo i odvratno ( 10 scena detektiva i rednecka)
Srećom naletio na Top Boy pa mogu odustati.
https://m.imdb.com/title/tt1830379/?ref_=nv_sr_srsg_0
Ali takva je realnost Njemacke_BataZiv_0809 wrote: ↑17/04/2020 19:53 Poceo ovu Dogs of Berlin, ono gotivim Berlin zbog Hladnog rata....brate sta je ovo, svaki drugi Nijemac haman turskog porijekla, plus arapi, pederi, cak i jugo policajka...izlog manjina izgleda...svidja mi se prica ali ovo je preseravanje skoro na nivou Kanade...
Pa zar nije 5 do 7 posto stanovnistva imigrantskog porijekla? To je svaki 15ti/20ti stanovnik, ne svaki drugivicious wrote: ↑18/04/2020 12:09
Ali takva je realnost Njemackene samo Berlin nego vecina vecih gradova.
Vidim zanima te hladnoratovska tematika, jesi gledao Deutschland 83 (i 86)? Ima i Weissensee, pa Der gleiche Himmel... to mi onako na prvu pade na pamet.
I nešto novija tematika, Im Angesicht des Verbrechens (ruska mafija u Berlinu).
Sve jako dobre serije, samo ih je malo teze naci, pogotovo titlove.
A ne znam bas tacne procente i ne da mi se guglati_BataZiv_0809 wrote: ↑18/04/2020 15:03Pa zar nije 5 do 7 posto stanovnistva imigrantskog porijekla? To je svaki 15ti/20ti stanovnik, ne svaki drugivicious wrote: ↑18/04/2020 12:09
Ali takva je realnost Njemackene samo Berlin nego vecina vecih gradova.
Vidim zanima te hladnoratovska tematika, jesi gledao Deutschland 83 (i 86)? Ima i Weissensee, pa Der gleiche Himmel... to mi onako na prvu pade na pamet.
I nešto novija tematika, Im Angesicht des Verbrechens (ruska mafija u Berlinu).
Sve jako dobre serije, samo ih je malo teze naci, pogotovo titlove.![]()
Doduse Dogs of Berlin tematizira socijalni talog, a tu su imigranti ipak dominantni...ali brate mora li i svaki drugi lik biti gay![]()
dok me nisu napali lokani forumski dusebriznici koji sire plamen znanja o politickoj korektnosti....znam ja da sam Balkanac, Dinarid, juzni Slaven i da su mi pogledi na ovo determinisani sredinom, ali bojim se da ta prenaglasenost ima kontraefekat...kao zidovi u holivudu...
Nisam gledao nista od toga, za tu prvu sam cuo, ako ima na nasim stranicama ili Netflixu pogledacu...hvala na preporuci...
Bolje gledaj ovoANamelessGhoul wrote: ↑19/04/2020 03:27 https://www.imdb.com/title/tt6611916/?ref_=wl_li_tt
Kakva je ova, isplati li se krenut ?
Al vidim ova kao i horor90minut wrote: ↑19/04/2020 03:32Bolje gledaj ovoANamelessGhoul wrote: ↑19/04/2020 03:27 https://www.imdb.com/title/tt6611916/?ref_=wl_li_tt
https://www.imdb.com/title/tt4179452/
Nisam je još gledao, al' nemam sumnje da je dobra..ANamelessGhoul wrote: ↑19/04/2020 03:46Al vidim ova kao i horor90minut wrote: ↑19/04/2020 03:32Bolje gledaj ovoANamelessGhoul wrote: ↑19/04/2020 03:27 https://www.imdb.com/title/tt6611916/?ref_=wl_li_tt
https://www.imdb.com/title/tt4179452/
Sve su objasnili. Da li si nastavio gledati kada se zavrsila zadnja scena?milejovic1971 wrote: ↑19/04/2020 08:12 zavrsio Sharp objects, dobra, zamjerka, zadnja epizoda mogli su malo bolje objasniti neke stvari, da ne spojlam
poceo Euprhoria, nije to za mene
Spremam se za Bosch, mozda sam jedan od rijetkih koji nije gledao, kao niti Bron Broen
Nagađa se da je tako, onda bi valjda dijete koje nosi trebalo biti Berlinovo, moguće da će i to prevagnuti u petoj sezoni da pobjegnu, da im se ona i pridruzi.
Ne.suad-sarajevo wrote: ↑19/04/2020 11:36 Završio Ozark, Homeland još jedna epizoda, čini mi se. Tražim nešto dobro za ubiti vrijeme.
Ovaj Bosch. Da li se jedan slučaj proteže kroz sve sezone ili..
vati se malo nazad pa ces vidjeti kako su ljudi "odusevljeni" 2 sezonom Ozarka.90minut wrote: ↑17/04/2020 18:50Bukvalno ne znam šta ti gledaš nisam cuo ili procitao od bilo koga do tebe da kvalitet opada iz sezone u sezonu.
Serija je bukvalno takva da ja licno nikad nisam vidio nesto slicno od prve do ove 5 sezone kvalitet je isti nema odudaranja što je danas nevjerovatno teško raditi.
Sigurno ima veze s tim da izbacuju sve epizode odjednom možda i ima istine u tome što govore, al' se teško primjeti zbog toga.
A evo vidim i Ozark druga sezona ti nešto nije po mjeri, a razlika u promilima između 2 i 3 sezone.
suad-sarajevo wrote: ↑19/04/2020 11:36 Završio Ozark, Homeland još jedna epizoda, čini mi se. Tražim nešto dobro za ubiti vrijeme.
Zar Homeland još samo jedna epizoda? Zamrsili su pravo, baš me zanima kako će to sve završiti s obzirom da se završava serija.suad-sarajevo wrote: ↑19/04/2020 11:36 Završio Ozark, Homeland još jedna epizoda, čini mi se. Tražim nešto dobro za ubiti vrijeme.
Ne znam kako će završiti, ali kako stvari stoje teško će se dobro završiti po Carrie.Point. wrote: ↑19/04/2020 14:10Zar Homeland još samo jedna epizoda? Zamrsili su pravo, baš me zanima kako će to sve završiti s obzirom da se završava serija.suad-sarajevo wrote: ↑19/04/2020 11:36 Završio Ozark, Homeland još jedna epizoda, čini mi se. Tražim nešto dobro za ubiti vrijeme.
Nadam se da će se izvući. Šta se ta žena najela govanadale cooper wrote: ↑19/04/2020 14:14Ne znam kako će završiti, ali kako stvari stoje teško će se dobro završiti po Carrie.Point. wrote: ↑19/04/2020 14:10Zar Homeland još samo jedna epizoda? Zamrsili su pravo, baš me zanima kako će to sve završiti s obzirom da se završava serija.suad-sarajevo wrote: ↑19/04/2020 11:36 Završio Ozark, Homeland još jedna epizoda, čini mi se. Tražim nešto dobro za ubiti vrijeme.
Ovaj Bosch. Da li se jedan slučaj proteže kroz sve sezone ili..![]()