Samo prati trag novca, i doći ćeš do istine.dale cooper wrote: ↑18/04/2020 23:54
Eh sad uzmi obim zavjere o kojoj ti, dozer i drugi ovdje pričate i zamisli
koliko bi tu trebalo biti uključeno ljudi da to sve iznese kroz decenije, a da niko ne izusti ni riječ i da ni jedan kredibilan dokaz i svjedok ne
dođu pod lupu šire javnosti i istraživačkog novinarstva. Po meni je to stvar čiste logike.
Teorije zavjera, bre.... pa opletite
-
allem_77
#301 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite
- dale cooper
#302 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite
A da pročitaš ostatak?Vela666 wrote: ↑19/04/2020 00:00dovoljno,dale cooper wrote: ↑18/04/2020 23:54Kao što sam rekao googlovanje Duneganovih vrpci ne vodi ni do jednog kredibilnog ili oficijelnog izvora koji raspravlja o vjerodostojnosticvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑18/04/2020 23:32
Pa imaš google, čuo si za to, nadam se![]()
The moderator in the final taped interview with Dr. Dunegan is Randy Engel, National Director, US Coalition
for Life.
Ko kaže da su fingirali, mora da se našao kakav pametnjaković. Ja baš gledao i provjeravao, nisam našao da neko kaže da je falš.
I sada dolazimo do problema, tebi kada neko postavi link, ti kažeš nije tačno. Da ti neko postavi sliku ili bilo šta reći ćeš fotomontaža, poštujem, ali si zadnja osoba da se nekome smiješ ili provociraš, bez uvrede![]()
tih traka. Sve je povezano sa sajtovima koji raspravljaju o njima u kontekstu teorija zavjere i tzv novog svjetskog poretka.
Mislim, zavjere postoje to je nedvojbeno i otkrivaju se kao što je recimo to bio slučaj sa Watergateom. Ali traganje za istinom je put koji se
sastoji od kopanja za dokazima i dokumentima i verifikovanje istih iz kredibilnih izvora, potragom za svjedocima pa verifikovanjem njihove priče
iz drugih isto tako pouzdanih i kredibilnih izvora. Tako su Woodward i Bernstein na kraju došli do istine. I u tome svemu je došlo da optužbi
za 69 ljudi iz vlade od kojih 48 proglašeno krivim, uključujući ljude koji su bili najbliži Nixonu. John Dean koji je bio jedan od ključnih
savjetnika Nixona je bio i jedan od ključnih svjedoka optužbe. Znači jedan od najbližih ljudi predsjednika se slomio pod pritiskom kada je
skontao da će sve otići do vraga i da će najebati. U Watergateu je znači riječ o zavjeri koja je uključivala oko 70 ljudi, što je relativno mali
broj, a koji opet nije bilo moguće kontrolisati i zadržati stvar u tajnosti. Eh sad uzmi obim zavjere o kojoj ti, dozer i drugi ovdje pričate i zamisli
koliko bi tu trebalo biti uključeno ljudi da to sve iznese kroz decenije, a da niko ne izusti ni riječ i da ni jedan kredibilan dokaz i svjedok ne
dođu pod lupu šire javnosti i istraživačkog novinarstva. Po meni je to stvar čiste logike.
nekako si mi zgadio lika koji je glumčina, a stavio si ga na svoj avatar
koje su počinioci snosili odgovornost. Kao Watergate o kojem sam gore govorio.
- cvrčak_na_hedonizmu
#303 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite
Druže, prvo kažeš vjerujem u dokaze. Ja ti postavim priču, jok, ko kaže da je tada snimljenodale cooper wrote: ↑18/04/2020 23:54Kao što sam rekao googlovanje Duneganovih vrpci ne vodi ni do jednog kredibilnog ili oficijelnog izvora koji raspravlja o vjerodostojnosticvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑18/04/2020 23:32
The moderator in the final taped interview with Dr. Dunegan is Randy Engel, National Director, US Coalition
for Life.
Ko kaže da su fingirali, mora da se našao kakav pametnjaković. Ja baš gledao i provjeravao, nisam našao da neko kaže da je falš.
I sada dolazimo do problema, tebi kada neko postavi link, ti kažeš nije tačno. Da ti neko postavi sliku ili bilo šta reći ćeš fotomontaža, poštujem, ali si zadnja osoba da se nekome smiješ ili provociraš, bez uvrede![]()
tih traka. Sve je povezano sa sajtovima koji raspravljaju o njima u kontekstu teorija zavjere i tzv novog svjetskog poretka.
Mislim, zavjere postoje to je nedvojbeno i otkrivaju se kao što je recimo to bio slučaj sa Watergateom. Ali traganje za istinom je put koji se
sastoji od kopanja za dokazima i dokumentima i verifikovanje istih iz kredibilnih izvora, potragom za svjedocima pa verifikovanjem njihove priče
iz drugih isto tako pouzdanih i kredibilnih izvora. Tako su Woodward i Bernstein na kraju došli do istine. I u tome svemu je došlo da optužbi
za 69 ljudi iz vlade od kojih 48 proglašeno krivim, uključujući ljude koji su bili najbliži Nixonu. John Dean koji je bio jedan od ključnih
savjetnika Nixona je bio i jedan od ključnih svjedoka optužbe. Znači jedan od najbližih ljudi predsjednika se slomio pod pritiskom kada je
skontao da će sve otići do vraga i da će najebati. U Watergateu je znači riječ o zavjeri koja je uključivala oko 70 ljudi, što je relativno mali
broj, a koji opet nije bilo moguće kontrolisati i zadržati stvar u tajnosti. Eh sad uzmi obim zavjere o kojoj ti, dozer i drugi ovdje pričate i zamisli
A što se tiče medija, ovaj, pet kompanija drži haman sve medije u USA, sve bitne naravno. Proguglaj, al nemoj ovo ko sa Amazonom da fuliš, ne ide ti baš
Da ponovim, meni zaista ne smetaju skeptici, problem je što na temi o zavjerama, skeptici koji nisu uopšte pogledali o čemu se radi ubjeđuju sebe, a ne mene ili dozera ( sa kojim se ne slažem u jedno brat bratu 75% tvrdnji )
Razlika između prošlog vremena i današnjeg jeste da informacije idu mnogo brže pa onda u tome svemu otkrijemo da se razglabalo o svjetskoj pandemiji 2010 godine, da se predvidio lockdown, autorativna vlast, djelomični gubitak ljudskih sloboda i da je Kina uzeta kao primjer dobre reakcije i tako tih gluposti
Rokfeler fondacija, naravno
https://www.nommeraadio.ee/meedia/pdf/R ... dation.pdf
- Vela666
#304 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite
ne baš,dale cooper wrote: ↑19/04/2020 00:03A da pročitaš ostatak?Vela666 wrote: ↑19/04/2020 00:00dovoljno,dale cooper wrote: ↑18/04/2020 23:54
Kao što sam rekao googlovanje Duneganovih vrpci ne vodi ni do jednog kredibilnog ili oficijelnog izvora koji raspravlja o vjerodostojnosti
nekako si mi zgadio lika koji je glumčina, a stavio si ga na svoj avatarIli si ti pro teorijama zavjere?
Govorim o zavjerama koje su jasno prezentovane i dokazane i za
ni pro niti kontra
boldano
ne pokušavaj suptilno mene gurati u TI populaciju
ja samo rekoh suptilno, gdje ima dima ima i vatre, a ti me ubaci u teoretičare zavjera
Što me lično zaboli Q o tvom mišljenju
- dale cooper
#305 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite
Ja vjerujem u jake, čvrste i kredibilne dokaze. Ništa od ovoga što si postavio ne spada u to. Watergate sam ti postavio kao primjercvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑19/04/2020 00:08dale cooper wrote: ↑18/04/2020 23:54Kao što sam rekao googlovanje Duneganovih vrpci ne vodi ni do jednog kredibilnog ili oficijelnog izvora koji raspravlja o vjerodostojnosticvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑18/04/2020 23:32
for Life.
Druže, prvo kažeš vjerujem u dokaze. Ja ti postavim priču, jok, ko kaže da je tada snimljenoPostavim ti Amazon kao dokaz, sada je ko kredibilan priča o njima
![]()
A što se tiče medija, ovaj, pet kompanija drži haman sve medije u USA, sve bitne naravno. Proguglaj, al nemoj ovo ko sa Amazonom da fuliš, ne ide ti baš![]()
Da ponovim, meni zaista ne smetaju skeptici, problem je što na temi o zavjerama, skeptici koji nisu uopšte pogledali o čemu se radi ubjeđuju sebe, a ne mene ili dozera ( sa kojim se ne slažem u jedno brat bratu 75% tvrdnji )da se ne dešava ništa
Razlika između prošlog vremena i današnjeg jeste da informacije idu mnogo brže pa onda u tome svemu otkrijemo da se razglabalo o svjetskoj pandemiji 2010 godine, da se predvidio lockdown, autorativna vlast, djelomični gubitak ljudskih sloboda i da je Kina uzeta kao primjer dobre reakcije i tako tih gluposti
Rokfeler fondacija, naravno( od 16 do 21 stranice stranice )
takvih dokaza. Dunegan Tapes smo realno mogli snimiti i ti i ja.
I kakav bolan Amazon ko' dokaz.
kupovinu tog cd-a.
- cvrčak_na_hedonizmu
#306 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite
Ne zovu se Dunegan Tapes nego New order of Barbarians, al nebitno.dale cooper wrote: ↑19/04/2020 00:19Ja vjerujem u jake, čvrste i kredibilne dokaze. Ništa od ovoga što si postavio ne spada u to. Watergate sam ti postavio kao primjercvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑19/04/2020 00:08dale cooper wrote: ↑18/04/2020 23:54
Kao što sam rekao googlovanje Duneganovih vrpci ne vodi ni do jednog kredibilnog ili oficijelnog izvora koji raspravlja o vjerodostojnosti
Druže, prvo kažeš vjerujem u dokaze. Ja ti postavim priču, jok, ko kaže da je tada snimljenoPostavim ti Amazon kao dokaz, sada je ko kredibilan priča o njima
![]()
A što se tiče medija, ovaj, pet kompanija drži haman sve medije u USA, sve bitne naravno. Proguglaj, al nemoj ovo ko sa Amazonom da fuliš, ne ide ti baš![]()
Da ponovim, meni zaista ne smetaju skeptici, problem je što na temi o zavjerama, skeptici koji nisu uopšte pogledali o čemu se radi ubjeđuju sebe, a ne mene ili dozera ( sa kojim se ne slažem u jedno brat bratu 75% tvrdnji )da se ne dešava ništa
takvih dokaza. Dunegan Tapes smo realno mogli snimiti i ti i ja.![]()
I kakav bolan Amazon ko' dokaz.Ljudi se bave prodajom ne istraživanjem. Postavio si mi press opis sa njihove stranice za
kupovinu tog cd-a.![]()
Ti dokaz ne bi prepoznao kada bi te zaustavio na ulici i predstavio se, realno
Šta kažeš na Rokfeler Fondaciju i simulaciju pandemije
To je fotošop https://www.nommeraadio.ee/meedia/pdf/R ... dation.pdf
Last edited by cvrčak_na_hedonizmu on 19/04/2020 00:23, edited 1 time in total.
- dale cooper
#307 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite
Nije tebi uopšte bolan ništa bilo upućeno, nego cvrčku. Ti si sada pogrešno kvotao.Vela666 wrote: ↑19/04/2020 00:14ne baš,dale cooper wrote: ↑19/04/2020 00:03A da pročitaš ostatak?Ili si ti pro teorijama zavjere?
ni pro niti kontra
boldano
ja samo rekoh suptilno, gdje ima dima ima i vatre, a ti me ubaci u teoretičare zavjera
Što me lično zaboli Q o tvom mišljenju
odgovaram. Tebi sam samo odgovorio na ovo što sam ti zgadio Kyla.
- Vela666
#308 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite
onda nauči kvotat bolandale cooper wrote: ↑19/04/2020 00:23Nije tebi uopšte bolan ništa bilo upućeno, nego cvrčku. Ti si sada pogrešno kvotao.Vela666 wrote: ↑19/04/2020 00:14ne baš,dale cooper wrote: ↑19/04/2020 00:03
A da pročitaš ostatak?Ili si ti pro teorijama zavjere?
ni pro niti kontra
boldano
Što me lično zaboli Q o tvom mišljenjuVrati se na originalni post pa ćeš vidjeti da crvčku
odgovaram. Tebi sam samo odgovorio na ovo što sam ti zgadio Kyla.![]()
- dale cooper
#309 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite
Da, u redu, ali je to stranica za kupovinu tog cd-a uz koju stoji onaj opis koji si kvotao sa stranice. Mislim, ljudi samo opisujucvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑19/04/2020 00:22Ne zovu se Dunegan Tapes nego New order of Barbarians, al nebitno.dale cooper wrote: ↑19/04/2020 00:19Ja vjerujem u jake, čvrste i kredibilne dokaze. Ništa od ovoga što si postavio ne spada u to. Watergate sam ti postavio kao primjercvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑19/04/2020 00:08
![]()
I kakav bolan Amazon ko' dokaz.Ljudi se bave prodajom ne istraživanjem. Postavio si mi press opis sa njihove stranice za
kupovinu tog cd-a.![]()
Ti dokaz ne bi prepoznao kada bi te zaustavio na ulici i predstavio se, realno![]()
Šta kažeš na Rokfeler Fondaciju i simulaciju pandemijeTo je fotošop
![]()
proizvod i njegov sadržaj koji su vjerovatno dobili od publiciste. Ne kontam što si to postavljao kao dokaz bilo čega.
Poslije ovih vrpci nemam više apetita za bilo šta.
- Vela666
#310 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite
će da smršaš, zahvali se liku
- dale cooper
#311 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite
Nisam ja taj koji ne zna kvotat.Vela666 wrote: ↑19/04/2020 00:24onda nauči kvotat bolandale cooper wrote: ↑19/04/2020 00:23Nije tebi uopšte bolan ništa bilo upućeno, nego cvrčku. Ti si sada pogrešno kvotao.Vrati se na originalni post pa ćeš vidjeti da crvčku
![]()
Original cvrčkovog posta i mog odgovora.
I ti mi onda dolaziš i boldaš ovo "ti" i ovo za logiku kao da je riječ o tebi i još kažeš da sam ti zgadio Kyla. Očekujem izvinjenje.dale cooper wrote: ↑18/04/2020 23:54Kao što sam rekao googlovanje Duneganovih vrpci ne vodi ni do jednog kredibilnog ili oficijelnog izvora koji raspravlja o vjerodostojnosticvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑18/04/2020 23:32
for Life.
broj, a koji opet nije bilo moguće kontrolisati i zadržati stvar u tajnosti. Eh sad uzmi obim zavjere o kojoj ti, dozer i drugi ovdje pričate i zamisli koliko bi tu trebalo biti uključeno ljudi da to sve iznese kroz decenije, a da niko ne izusti ni riječ i da ni jedan kredibilan dokaz i svjedok ne
- cvrčak_na_hedonizmu
#312 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite
Aha, sad više ni prezentacija Rofkeler Fondacije ne pije vode, to je fotošop ili treba pečatdale cooper wrote: ↑19/04/2020 00:28Da, u redu, ali je to stranica za kupovinu tog cd-a uz koju stoji onaj opis koji si kvotao sa stranice. Mislim, ljudi samo opisujucvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑19/04/2020 00:22Ne zovu se Dunegan Tapes nego New order of Barbarians, al nebitno.dale cooper wrote: ↑19/04/2020 00:19
Ja vjerujem u jake, čvrste i kredibilne dokaze. Ništa od ovoga što si postavio ne spada u to. Watergate sam ti postavio kao primjer
kupovinu tog cd-a.![]()
Ti dokaz ne bi prepoznao kada bi te zaustavio na ulici i predstavio se, realno![]()
![]()
proizvod i njegov sadržaj koji su vjerovatno dobili od publiciste. Ne kontam što si to postavljao kao dokaz bilo čega.![]()
Poslije ovih vrpci nemam više apetita za bilo šta.![]()
![]()
Ako ne znaš engleski, reci, prevešću ti
- dale cooper
#313 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite
Dovoljno je što sam protratio 5 minuta svog života na ove nove barbare i njihove planove za svjecku dominaciju. Fala ti, moždacvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑19/04/2020 00:33Aha, sad više ni prezentacija Rofkeler Fondacije ne pije vode, to je fotošop ili treba pečatdale cooper wrote: ↑19/04/2020 00:28Da, u redu, ali je to stranica za kupovinu tog cd-a uz koju stoji onaj opis koji si kvotao sa stranice. Mislim, ljudi samo opisujucvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑19/04/2020 00:22
Ne zovu se Dunegan Tapes nego New order of Barbarians, al nebitno.
![]()
proizvod i njegov sadržaj koji su vjerovatno dobili od publiciste. Ne kontam što si to postavljao kao dokaz bilo čega.![]()
![]()
Ako ne znaš engleski, reci, prevešću ti![]()
neki drugi put.
- cvrčak_na_hedonizmu
#314 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite
dale cooper wrote: ↑19/04/2020 00:35Dovoljno je što sam protratio 5 minuta svog života na ove nove barbare i njihove planove za svjecku dominaciju. Fala ti, moždacvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑19/04/2020 00:33Aha, sad više ni prezentacija Rofkeler Fondacije ne pije vode, to je fotošop ili treba pečatdale cooper wrote: ↑19/04/2020 00:28
Da, u redu, ali je to stranica za kupovinu tog cd-a uz koju stoji onaj opis koji si kvotao sa stranice. Mislim, ljudi samo opisuju
![]()
neki drugi put.![]()
![]()
Ne bih rekao nego ne želiš da se plašiš, govoriš sebi ništa to, sve lažu, falširaju audio snimke, prezentacija nema pečata ili je fotošop i miran si. Ne zalazi onda na temu i miran si, think pink
Naleti pođahkad, da se nasmijemo na tvoj račun
Ne zamjeri
- dale cooper
#315 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite
Ma vala ne razmišljam o belo svetskim teorijama zavjere i zločincima koji hoće da porobe čovječanstvo.cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑19/04/2020 00:39dale cooper wrote: ↑19/04/2020 00:35Dovoljno je što sam protratio 5 minuta svog života na ove nove barbare i njihove planove za svjecku dominaciju. Fala ti, moždacvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑19/04/2020 00:33
Aha, sad više ni prezentacija Rofkeler Fondacije ne pije vode, to je fotošop ili treba pečat
neki drugi put.![]()
![]()
![]()
Ne bih rekao nego ne želiš da se plašiš, govoriš sebi ništa to, sve lažu, falširaju audio snimke, prezentacija nema pečata ili je fotošop i miran si. Ne zalazi onda na temu i miran si, think pink![]()
Naleti pođahkad, da se nasmijemo na tvoj račun![]()
Ne zamjeri![]()
neposrednih i stvarnih problema.
Oh it's all good my friend, the laughs were all mine! See ya!
- Vela666
#316 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite
dale cooper wrote: ↑19/04/2020 00:33Nisam ja taj koji ne zna kvotat.Vela666 wrote: ↑19/04/2020 00:24onda nauči kvotat bolandale cooper wrote: ↑19/04/2020 00:23
Nije tebi uopšte bolan ništa bilo upućeno, nego cvrčku. Ti si sada pogrešno kvotao.Vrati se na originalni post pa ćeš vidjeti da crvčku
![]()
Original cvrčkovog posta i mog odgovora.
I ti mi onda dolaziš i boldaš ovo "ti" i ovo za logiku kao da je riječ o tebi i još kažeš da sam ti zgadio Kyla. Očekujem izvinjenje.dale cooper wrote: ↑18/04/2020 23:54Kao što sam rekao googlovanje Duneganovih vrpci ne vodi ni do jednog kredibilnog ili oficijelnog izvora koji raspravlja o vjerodostojnosticvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑18/04/2020 23:32
for Life.
broj, a koji opet nije bilo moguće kontrolisati i zadržati stvar u tajnosti. Eh sad uzmi obim zavjere o kojoj ti, dozer i drugi ovdje pričate i zamisli koliko bi tu trebalo biti uključeno ljudi da to sve iznese kroz decenije, a da niko ne izusti ni riječ i da ni jedan kredibilan dokaz i svjedok ne
dođu pod lupu šire javnosti i istraživačkog novinarstva. Po meni je to stvar čiste logike.![]()
![]()
Fuj, zgadio si ga do bola
ja ne pričam o teorijama, niti o guglanju vrpci koje su svakako nedostupne nama, jer hajmo uhapsit Snowdena
ja volem moje izvlačenje zaključaka na osnovu svega što pročitam, moje kockice su moje kockice
zamisli koliko bi trebalo da staviš ljude u kavez, govoreći im da je pandemija, eto ih se sami stavljaju
strah je čudo, samo reci da će ti netko od bliskih umrijeti, i ti si spreman na sve
Oh opet ja sry pogrešan citat
- cvrčak_na_hedonizmu
#317 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite
Pa to ne mora da bude lose, moze i da bude dobro, a mozda nas potamane ko zohare, jer je nesto problemdale cooper wrote: ↑19/04/2020 00:44
Ma vala ne razmišljam o belo svetskim teorijama zavjere i zločincima koji hoće da porobe čovječanstvo.Ima i mnogo bližih,
neposrednih i stvarnih problema.
Oh it's all good my friend, the laughs were all mine! See ya!![]()
Nije da se obje varijante nisu desavale, ljudi su cudo
- cyprus
#318 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite
Obzirom na more moronskih komentara na društvenim mrežama i portalima, ja sam se baš počeo čudit kako to da nema ovih konspiracionističkih kretenoida među mojom FB rajom... Kad evo maloprije, jedna moja poznanica ipak okači ovo
:

Da mi je samo znat kako li je kad imaš mozak kojem ovo sve ima smislaNalazimo se u ključnom trenutku: Ustani ljudski rode, prije nego bude prekasno!
Nalazimo se na raskrižju, dragi moji! Većina vas još uvijek spava i na shvaća što se zapravo događa u svijetu. Ne krivim vas, jer o tome ne možete čitati u novinama, mainstream internet portalima ili gledati na televiziji. Cenzura je sve jača! Ali napravili su kardinalnu grešku! A to je da su podcijenili ljudsku rasu. O, kako je divno promatrati globalno buđenje čovječanstva!
Cenzura na internetu je sve jača
Ubrzo nećemo moći pisati ništa kontra onog što nam mainstream mediji svakodnevno serviraju i s čime nam tako temeljito i učinkovito peru mozak.
Nalazimo se na raskrižju, dragi moji. Većina vas još uvijek spava i na shvaća što se zapravo događa u svijetu. Ne krivim vas, jer o tome ne možete čitati u novinama, mainstream internet portalima ili gledati na televiziji. Jer to sve kontroliraju oni koji vladaju ovim svijetom.
Ali srećom, unatoč svemu tome, sve više ljudi se počelo zapitkivati i sumnjati i to mi daje nadu.
I nadam se da će se vrlo brzo otkriti pozadina ove cijele predstave.
Budite spremni, jer sljedećih par godina ćemo morati proći kroz vrlo teško vrijeme, ali dobra vijest je da nas nakon toga čeka nešto predivno.
Ali jedino ako se svi skupa ujedinimo i ne dopustimo da nas tretiraju kao stoku i poslušne ovce, koje rade sve što im se kaže.
Napravili su kardinalnu grešku
A to je da su podcijenili ljudsku rasu. I makli glavne alate masovne kontrole – kruh i igre.
Da, zatupljujući tv show-ovi su i dalje tu, ali i oni su sve manje zanimljivi.
Kruha još ima, ali bit će ga sve manje. Najgore posljedice za čovjekovo zdravstveno stanje, tjelesno i psihičko ima zatvor. Zato se za počinjeno kazneno djelo i ide u zatvor jer je to najgora moguća kazna.
E sad zamislite kad nedužne ljude zatvorite, doslovce im uzmete kruh, maknete im prilike da se ispušu i izbace stres i još uz to ih svakodnevno bez imalo srama lažete?
Koliko to dugo može trajati?
Koliko dugo mogu ljudi trpjeti?
O kako je divno promatrati globalno buđenje čovječanstva. I ne brinite, ne trebamo se svi probuditi, dosta je manjina upornih koja neće odustati pod bilo koju cijenu.
Pripremite se, dragi moji, jer akcije su već počele, samo naravno, to nećete gledati na tv-u, nećete čitati u novinama ili na mainstream internet portalima.
Ključni koraci za buđenje:
– isključite tv iz struje, ne samo ga ugasiti već ISKLJUČITI, jer se putem televizije ili ti ga “Tell-a-vision”, što u prijevodu znači “Reci viziju (laž)”, preko programa se programira vaš um i utječe na vaše razmišljanje, a da toga niste svjesni.
– ne čitajte novine zbog istog razloga kao i za televiziju
– ne družite se s hipnotiziranim ljudima koji slijepo vjeruju vladi, crkvi i medijima
– ne čitajte mainstream internet portale koji su u istoj kategoriji s gore navedenim
– sumnjajte u sve i budite skeptični
– ne vjerujte previše znanstvenicima jer su i oni dio cijele priče (čast izuzecima)
– počnite gledati na većinu “teorija zavjere” kao na zavjeru bez teorije (naziv “Teorija zavjere” je izmislila CIA nakon ubojstva Kennedya, pametnom dosta!), jer u većini slučajeva ona to i je
– shvatite da je WHO dio cijele priče i njihove izjave nikako nisu za vašu dobrobit.
Krajnji cilj:
– ukidanje slobode govora
– razdvajanje ljudi sa što manje međusobnog kontakta jer u zajedništvu i ljudskom dodiru leže snaga i moć
– masovno širenje straha i panike
– kompletna kontrola čovječanstva
Nalazimo se u ključnom trenutku od kad postoji čovjek, dragi moji i mi sada, svojim razmišljanjima, odlukama i postupcima direktno utječemo na način života kakav ćemo imati i svijet kakav ćemo ostaviti svojoj djeci.
I imate opciju da svojoj djeci za desetak i više godina pričate: znaš 2020. godine je tvoj tata/mama bio/bila dio pokreta koji ti je omogućio da živiš ovaj slobodan život danas ili da im kažete, znaš zbog moje lijenosti, straha i inertnosti ti danas nisi slobodan, a ni zdrav čovjek.
Razmislite dobro o svemu ovome, dragi moji. Pročitajte par puta ako treba.
I podijelite tekst, jer samo smo svi skupa moćni i možemo nešto promijeniti.
Dosta je bilo podjela među ljudima – svi smo jedno.
Ustani ljudski rode, prije nego bude prekasno!
Autor: Dalibor Petrinić / dpfitness.eu
- dale cooper
#319 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite
Oh ok, so you are a believer. Pa reci tako.Vela666 wrote: ↑19/04/2020 00:58
Fuj, zgadio si ga do bola
ja ne pričam o teorijama, niti o guglanju vrpci koje su svakako nedostupne nama, jer hajmo uhapsit Snowdena
ja volem moje izvlačenje zaključaka na osnovu svega što pročitam, moje kockice su moje kockice
zamisli koliko bi trebalo da staviš ljude u kavez, govoreći im da je pandemija, eto ih se sami stavljaju
strah je čudo, samo reci da će ti netko od bliskih umrijeti, i ti si spreman na sve
Oh opet ja sry pogrešan citat
volim da to ima uporište u stvarnosti, dokazima i kredibilitetu tih dokaza i onih koji ih iznose. Snowden kojeg spominješ
je iznio neke kredibilne dokaze o tome kako funkcioniše obavještajna zajednica i platio je cijenu za to. I mediji i istraživačko
novinarstvo je to popratilo. Slično kao i sa slučajem zviždačice Chelsea Manning. To su stvarni slučajevi zavjere i zataškavanja
popraćeni čvrstim dokazima. Niko se ne pretvara da su vlade raznih zemalja savršene. Ima gomile loših, moralno upitnih i kriminalnih
odluka koje se donose. U to malo ko sumnja. Međutim, veliki je skok od toga do vjerovanja da je bukvalno sve što se radi zavjera
protiv čovječanstva i da su gotovo svi...od političara, medija, pa preko naučne zajednice i do multimiljardera umiješani u to.
-
hurmasica
#320 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite
Imali negdje tema o ovim satelitima sto prelijecu nebo? Nekako.minsad.ove teorije zvjere sve vise ppstaju interenatne. Nista se na svijetu ne desava slucakno, zar.ne?
- Bloo
- Globalna šefica
#321 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite
Ne gledam pro lifere, a pogotovo pro lifere sa testisima, a bez uterusa.cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑18/04/2020 23:48Prije 32 godine čovjek zborio o događaju koji se desio prije 52 godine
Prihvatam činjenice da nekoga nešto ne zanima, ili da ne želi da provjevara zbog sopstvenog komfora, ali mi smeta što druge prave budalama da sebe ne plaše
Niko ne priča o flath earth, vampirima ili vukodlacima. Čisto o kontroli populacije koja je prisutna od početka svijeta i da neko misli da zna bolje od ostalih šta je dobro za njih ( dobro, to je nekada tačno, a nekada bude katastrofa na kraju )
Pa prva zajednica je nastala, banalno govoreći, da nekoliko ljudi zadrži svoje bogastvo i beneficije/povlastice i da kažu ostalima šta smiju ili ne smiju, šta je plan za budućnost, a ako to ne bude desiće se nešto. To je valjda poznato
Vi ko da na Marsu živite
ps. čiko priča vrlo zanimljivu priču, koga zanima poslušaće, koga ne zanima preskočiće i svi sretni![]()
-
high_volume
- bunk
#323 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite
Kaze ukupno ce lansirat 12000 satelita ova kompanija Tesla.
Cilj je " obezbjedjenje pokrivenosti internetom" svakog kutka planete.
Cilj je " obezbjedjenje pokrivenosti internetom" svakog kutka planete.
- Dope_Man
#324 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite
Ajde da sumiramo..

- SmokingMan
#325 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite
Na šta su sve pojedinci spremni u ovakvim vremennima....Samosvijest 0%, znanje 0%, ego, da i ne govrim.
https://raskrinkavanje.ba/analiza/erna- ... vVhjh-nHjM
https://raskrinkavanje.ba/analiza/erna- ... vVhjh-nHjM