Ja sam ovdje u manjini i iznosim manjinsko mišljenje naspram mainstream mišljenja i više se mene napada ovdje i druge koje djele ovakvo razmišljanje nego vas koji se bavite ciframa i zvaničnom verzijom oko ove situacije. Vi ste privilegovani, a ne ja. Kritiziranje vaših strahova i stavova se od nekih prevodi kao bezosjećajnost, mada ni u jednom trenutku se nisam bavio ljudima koji su oboljeli ili umrli, već isključivo vašim reakcijama i odnosom na datu situaciju koju smatram pretjeranom iz razloga što su se ljudi primili na nešto što nije onako kako se predstavlja. To je pokušaj da se isprovocira drugačije razmišljanje.darius_maximus wrote: ↑14/04/2020 22:08Ja te ozbiljno pitam, a ti filozofiraš.Diwan wrote: ↑14/04/2020 21:43
Nemoj me nasmijavati. Par ljudi je postavljalo slična pitanja i kao daš im kao neki polu odgovor, poslije počnu da ismijavaju iz svog malog stočnog mozga, koji nije navikao na ništa drugo osim da ismijava ono što je van njegovog mentalnog sklopa koji mu je kao božanstvo i izvan kojeg ništa drugo ne postoji.
Ne slažu nam se frekvencije da bismo uopšte mogli pričati.
Meni se čini da si mi bio kao nešto replicirao par puta, ali nisam čitao, ali se čini da si se bio zadao da mi kao nešto kazuješ.
Da je tebi znati koliko sam se ja načitao tih alternativnih historija i zavjera, od piramida, Uskršnjih ostrva, NLO-ova, Hitlerovih tajni, ubistva Kennedya, vojnih eksperimenata, 9/11, itd.
Ali, kad pitaš za imena i detalje, onda postaje problematično.
Tako i ti više voliš da filozofiraš i da ti se ljudi dive za intelekt, nego da nešto opipljivo kažeš.
Sada već smatram da su brojke apsolutne netačne i izmanipulisane u vezi oboljelih a posebice umrlih. Posebice ako se uzme svrstavanje svih koji umru pod korona smrt. To se već govori i na TV i mainstream medijima. Za mene, laže se o broju umrlih i broj je daleko manji.
Ako si čitao o 9/11 i ako smatraš da je to bio inside job, a ne djelo bradatih arapa, za mene je ova virus situacija ista stvar, dakle uzrok za nešto drugo, samo sa mnogo večim posljedicama za sve nas. Ako ti smatraš da je ovo prirodno, pojavio se neki virus kao prijetnja čovječanstvu, onda je tu kraj.