i da jesu i da nisu ... ne mijenja stvar..... algoritam radi....
od glOve riba smrdi....
Moderator: O'zone

Znaci poceli su se lunch paketi dijeliti i kupovati dane, jedan lunch paket=14 kriticnih dana, i ta maska dole, proizvodi se negdje u Hercergovini ako se ne varam, i samo imaju jednu velicini i to XXXL glava.
svjezi_ustipak wrote: ↑13/04/2020 11:32UKCS ukupno ima 300 specijalista. Tako da brojka od 300 doktora na bolovanju ne može biti tačna. Prije 300 uposlenika.zposao wrote: ↑13/04/2020 10:58Jesi li siguran?aerodinamika wrote: ↑13/04/2020 04:36
rijec je o poslovima koje moze obavljat pa skoro svaka prosjecna forumasica, nije rijec o teslinim inzinjerima koji konswtruisu respiratore
Zašto je onda prejo 300 doktora samo iz UKC pobjeglo na bolovanja? Gdje su tu ostale medicinske ustanove?
Jebes koronu, predizborna je bitna.
Tačno se čovjeku gadi otići na tu pumpu, zbog svakakvih bruda, brada
Čuskije retardiraneJimmy McNulty wrote: ↑13/04/2020 14:26 Evo kod mene haos u firmi, glupača prešutila da joj je muž zaražen i hladno došla na posao.
Bolesne osobejazzer wrote: ↑13/04/2020 14:28Jebes koronu, predizborna je bitna.
Ali mi nikada nece biti jasna percepcija osobe koju, SDA kandidati ili SDA kao stranka, kupi sa paketom hrane
koji vrijedi 20 KM. Moralno dno, ne znam kako drugacije nazvati.
Jer, koliko god da je neko u materijalnoj krizi, nece ga izvaditi taj paket. Cak i kao ''znak paznje''
je bezvrijedan. Ali ocigledno pali jer ne znam ko bi, iole pismen, dao glas spodobi koja se predstavlja
kao Nedzad Ajnadzic.
Al' ovo je vec za neku drugu temu, da ne zacatavam.
To je za glavate seljacine dimenzija brude gumenastih glava i slicno,ono vanserijske glavonje hahaCikCikCikPogodi wrote: ↑13/04/2020 14:19 ]
Znaci poceli su se lunch paketi dijeliti i kupovati dane, jedan lunch paket=14 kriticnih dana, i ta maska dole, proizvodi se negdje u Hercergovini ako se ne varam, i samo imaju jednu velicini i to XXXL glava.
Samo su trebali kazniti i kolege. Kombi policije na Hifi-Svrakino, stoje oko kombija 4-5 njih, piju kafu,muhabete, jedan se civil na prozor kombija navalio. Ni 30 cm nisu bili odmaknuti. Znaci standardno nase, selektivno kaznjavanje. A neka su i te na cvili, stalno se tu okupljaju, od racera do razroraznih bruda i tipova.
Jel to ovo?Jimmy McNulty wrote: ↑13/04/2020 14:26 Evo kod mene haos u firmi, glupača prešutila da joj je muž zaražen i hladno došla na posao.
Jest.last mohicans wrote: ↑13/04/2020 14:41Jel to ovo?Jimmy McNulty wrote: ↑13/04/2020 14:26 Evo kod mene haos u firmi, glupača prešutila da joj je muž zaražen i hladno došla na posao.
https://avaz.ba/vijesti/bih/562534/radn ... slano-kuci
Nakon ovakvog verbalnog da ne kazem cega ocekujes da te neko shvati ozbiljno? Kakvih crnih zena, je li to samo zene rade za kasama? Jesi li ikad usla u market u zivotu? Cuj zena ovo zena ono, zene rade, muskarci kod kuce cesu m*da? Neces vjerovatno ali za kasama rade i muskarci, a sa tim feministickim s*anjem haj voz.zposao wrote: ↑13/04/2020 14:24svjezi_ustipak wrote: ↑13/04/2020 11:32UKCS ukupno ima 300 specijalista. Tako da brojka od 300 doktora na bolovanju ne može biti tačna. Prije 300 uposlenika.
Nije gofno nego se pas pokakio?
Jel shvataš da je 300 uposlenika samo jedne medicinske ustanove u državi pobjeglo na bolovanja?
Samo jedna medicinska ustanova!
Gdje su druge ustanove u Sarajevu, pa dalje po svim gradovima i opcinama diljem BiH?!
I nađu se takvi pametnjakovići koji banaliziraju to što veliki broj žena mora u ovakvoj situaciji raditi 8+ sati za kasama, pultovima i blagajnama u ko zna kakvim sanitarnim i higijenskim uslovima.
Imaju posla vise nego ikada, redovi i kolone ispred svake banke, prodavnice i ljekarne.
Medicinske ustanove su se dobro zabarikadirale, ne možeš prismrdit. Ako i trebaš doći, prvo se danima moraš najaviti zivkajući 30 brojeva, a kada dođeš dočekat će te sa svemirskim odijelima i neće ti niko primaknut.
Sa druge strane, toliko žena radi svaki dan neke uobičajene poslove bez kojih bi društvo kolabiralo, a nemaju nikakve posebne ni opreme niti dobiju za to ikakvu mjerljivu nagradu i benefit.
U situaciji kada epidemiolozi umiru jer ih ne žele primiti u bolnicu, vi omalovažavate žene za pultovima i kasama koje ne biraju koliko stotina ljudi će im prodefilirati ispred nosa danas i ko zna kakvu opremu imaju. A samo možemo nagađati koliko potencijalnih kliconosa hoda po trgovinama i bankama
dzipalo wrote: ↑13/04/2020 14:44
Nakon ovakvog verbalnog da ne kazem cega ocekujes da te neko shvati ozbiljno? Kakvih crnih zena, je li to samo zene rade za kasama? Jesi li ikad usla u market u zivotu? Cuj zena ovo zena ono, zene rade, muskarci kod kuce cesu m*da? Neces vjerovatno ali za kasama rade i muskarci, a sa tim feministickim s*anjem haj voz.
PS. nek zahvale Bogu ili kome vec hoce sto rade (i zene i muskarci) i sto imaju 'nikad vise posla', mnogi bi na danasnjem vaktu dali svasta nesto da rade.
Nije tema ali moram dodati, ako Ajnadzic i na narednim izborima uzme nacelnicko mjesto, to ce dobiti samo ako opozicija opet bude u kurcu sa 13. kandidata a onda je i svejedno.jazzer wrote: ↑13/04/2020 14:28Jebes koronu, predizborna je bitna.
Ali mi nikada nece biti jasna percepcija osobe koju, SDA kandidati ili SDA kao stranka, kupi sa paketom hrane
koji vrijedi 20 KM. Moralno dno, ne znam kako drugacije nazvati.
Jer, koliko god da je neko u materijalnoj krizi, nece ga izvaditi taj paket. Cak i kao ''znak paznje''
je bezvrijedan. Ali ocigledno pali jer ne znam ko bi, iole pismen, dao glas spodobi koja se predstavlja
kao Nedzad Ajnadzic.
Al' ovo je vec za neku drugu temu, da ne zacatavam.