palermo wrote: ↑10/04/2020 19:01
kad si me vec vidjela

da koju prpzborim. Ono sto ce pacijent dobiti imnogome zavisi od toha ko se nalazi na celu neke klinike, centra, odjèla ili vec koje mateeine.Pa ti imas klinik unutat neke bolnice koje izvanredno funkcioniraju i one koje su na istom spratu a nisi ni za nèku stvar.
Traziti odgovornost u sistemu u kojem je jedina istinska odgovornost ona prema.partiji koja te je postavila je ilizormo.
Ali cak i u sistemu koji je takav kakav je, nase zdtavstvo se iapk nekako nosi sa ovom coronom. Ako zelite uvijek ce te naci lose primjere. Ali ako zelite naci ce te i pozitivne.
Nego , nešto se mislim, zasto nijedna nasa tv ( eto taj N1) nije isao u neki Covid centar.....odijelo obuce, masku na glavu i da vidimo. Kuŕko, lako je.skypom zvati ljude da pametuju
Najlakse je sve svaljivati na sistem, ali rekoh ti neki dan, sistem su osmislili ljudi, sistem provode ljude.
Na celu svake klinike su ljekari, nije mati moja. Ti sve vrijeme amnestiras zdravstveno osoblje kao da se ovo njih ne tice, kao da su samo u prolazu.
Kad te pitam kako preko stele udje virus u mostarsku bolnicu ili ko je u Sarajevu 10 dana zaebavao zarazene i saltao ih s broja a broj, ti samo nestanes. Evo da ti kazem, i tu su zakazali zdravstveni radnici a ne mati moja.
Meni je u interesu da sve tece kako je najbolje moguce, zato i pohvalim ono sto je za pohvalu. Isto tako imam pravo kritikovati ono sto je za kritiku.