Zvižduke i psovke, a ne aplauz.
Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Moderator: O'zone
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
-
Nivelacija
#11452 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Ovo nigdje nema da zdravstveni sistem u Sarajevu ubije nekoliko osoba i da jos niko nije uhapšen.hadzinicasa wrote: ↑06/04/2020 17:50Ista prica Dr. Pasalica kao one nesretne zene iz Hrasnice. Nema razlike kad nisi dio klike.Challenger_ wrote: ↑06/04/2020 17:43 Mislim, stvarno me nije strah, ni najmanje, ali se ZALEDIM kada vidim kako je prošao doktor Pašagić Ja stvarno ne znam šta bih radio i u šta bih se pretvorio da izignorišu nekog mog kao što su izignorisali doktora i ženu mu. Da nas ne ubije rat, "tranzicija", a da me ubije čobanija koja je od velegrada napravila zindan.
Strah me mene a ne korone.
Nema sistema na usluzi svima vec samo odabranima. Fasizam u svom punom sjaju.
- hadzinicasa
#11453 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
I..... nista. Pojeo vuk magarca.
Par bilboarda. Tu smo za vas.
Nirvana.
Par bilboarda. Tu smo za vas.
Nirvana.
- hadzinicasa
#11454 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Maloprije to napisah na temi o Sebiji. Hladnokrvno ubistvo.Nivelacija wrote: ↑06/04/2020 17:52Ovo nigdje nema da zdravstveni sistem u Sarajevu ubije nekoliko osoba i da jos niko nije uhapšen.hadzinicasa wrote: ↑06/04/2020 17:50Ista prica Dr. Pasalica kao one nesretne zene iz Hrasnice. Nema razlike kad nisi dio klike.Challenger_ wrote: ↑06/04/2020 17:43 Mislim, stvarno me nije strah, ni najmanje, ali se ZALEDIM kada vidim kako je prošao doktor Pašagić Ja stvarno ne znam šta bih radio i u šta bih se pretvorio da izignorišu nekog mog kao što su izignorisali doktora i ženu mu. Da nas ne ubije rat, "tranzicija", a da me ubije čobanija koja je od velegrada napravila zindan.
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#11455 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Sad ušo u kuću, ali ne mogu. Vidio ovo, pobudalih. Odoh proštet da ne bih ban dobio.
- Banksy
#11456 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Ovo je ipak pitanje sunovrata Sarajeva, u svakom smislu, pa i u smislu zdravstvene zaštite.plain vanilla wrote: ↑06/04/2020 17:46Ko je "hodao po doktorima" zna ovo sve, nazalost.
Cast casnim izuzecima, ali oni su nemocni pored ove bagre
Tamo gdje ova spodoba dobija Šestoaprilsku nagradu (Sretan vam 6. april), ko će drugi voditi zdravstvo nego Sebija.

-
sumirprimus
#11457 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Al vas sarajlije hoce ovaj pocetak aprila 
- dječak sa šibicama
#11458 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Ma moze, meni su vadili dva kutnjaka pod teskom upalom, moze sve kad platis privatnika.Guadalajara wrote: ↑06/04/2020 17:13Pod upalom ne smije se nista raditi...Poludio bi od bolova da su mu odmah vadili...7 dana se pije Duklav...pa se tek poslije vadi...muha_sa wrote: ↑06/04/2020 17:03 Neki dan od buraza sin ode stomatolgu jer ga je zubobolja spopalastomatolog izašo pred zgradu i reko da zine
ovaj zino-on pogledo i ušo u ordinaciju da mi antibiotik prepiše
smijo sam se kad su mi pricali.
Ovo što sad procitah baš me potreslostrašno da strašnije bit ne može
šta ocekivat "obicni" covjek
![]()
![]()
Sto se tice ovog doktora, koji je ovo slucaj da Sebijini mafijasxi ubiju nekoga, i prije korone. Ja sam licno imao takvo iskustvo sa mamom, nisu je htjeli primiti na bolnicko lijecenje i pored uzasne klinicke slike, vodaj je po privatnim ordinacijama dok nije umrla.
I onda mi neko pocne iz Danske mahati onim trokutom i kenjati o patriotizmu, dabogda vam Sebija o glavi radila.
-
last mohicans
#11459 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Pričat ce se heftu, Senad ce ekskluzivu u petak, do ponedjeljka, to je to. Uzas, nivo smo plemena, ne drustva. Sad pres kriznog staba bio, ni jedan novinarski miš nije smio postaviti ovo pitanje. Starsno, gdje mi zivimo. Prave klastere, ne testiraju ljude koje trebaju testirati, ne zbrinjavaju oboljeli, prepucavaju se čija je nadleznost, pa kaze budite odgovorni, ostanite kucama, ne ugrozavajte druge. Na sve bih bio spreman da mi se ovo desi ili nekom bliznjem. Da Bog sačuva te kušnje.
- Banksy
#11460 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
I još jedna žena koja je 12 dana čekala da je prime, sin je objavio priču, ne znam je li još uvijek živa...hadzinicasa wrote: ↑06/04/2020 17:50Ista prica Dr. Pasalica kao one nesretne zene iz Hrasnice. Nema razlike kad nisi dio klike.Challenger_ wrote: ↑06/04/2020 17:43 Mislim, stvarno me nije strah, ni najmanje, ali se ZALEDIM kada vidim kako je prošao doktor Pašagić Ja stvarno ne znam šta bih radio i u šta bih se pretvorio da izignorišu nekog mog kao što su izignorisali doktora i ženu mu. Da nas ne ubije rat, "tranzicija", a da me ubije čobanija koja je od velegrada napravila zindan.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/ispovij ... /200326140
Last edited by Banksy on 06/04/2020 18:01, edited 1 time in total.
- JanuaryJones
-
last mohicans
#11462 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Mislim da je ta zene preminula, Osjek,Ilidza.Banksy wrote: ↑06/04/2020 17:59I još jedna žena koja je 12 dana čekala da je prime, sin je objavio priču, ne znam je li još uvijek živa...hadzinicasa wrote: ↑06/04/2020 17:50Ista prica Dr. Pasalica kao one nesretne zene iz Hrasnice. Nema razlike kad nisi dio klike.Challenger_ wrote: ↑06/04/2020 17:43 Mislim, stvarno me nije strah, ni najmanje, ali se ZALEDIM kada vidim kako je prošao doktor Pašagić Ja stvarno ne znam šta bih radio i u šta bih se pretvorio da izignorišu nekog mog kao što su izignorisali doktora i ženu mu. Da nas ne ubije rat, "tranzicija", a da me ubije čobanija koja je od velegrada napravila zindan.
- zateznistub
-
sumirprimus
#11464 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Ovo je tek tuga.
Ovi ljudi su najugrozenija kategorija. Samo sjest i plakat.
-
MMM1977
#11465 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Ali zašto supruga nije ranije alarmirala javnost, medije, šta više znam koga? Ista situacija sa onom ženom iz Hrasnice. Pa nedao im bog dragi da se ovo desi nekome iz moje porodice, pala bi mrtva glava i to ne jedna, džubrad bezobrazna. Ja kada sam prije par dana ukazivao na činjenicu da se i dalje radi o bandi nezainteresovanoj (doduše, riječnik mi nije bio najpristojniji) dobih opomenu ovdje.
Ništa, apsolutno ništa se ovdje nije promjenilo niti će. Čak štaviše, usrali su se i doktori i sestre zbog ovog virusa, sakrili se, hrpa ih po nekakvim bolovanjima a testove koriste isključivo između sebe i preko štele. Pu jebem te državo kome mi plaćamo zdravstvo.
Ništa, apsolutno ništa se ovdje nije promjenilo niti će. Čak štaviše, usrali su se i doktori i sestre zbog ovog virusa, sakrili se, hrpa ih po nekakvim bolovanjima a testove koriste isključivo između sebe i preko štele. Pu jebem te državo kome mi plaćamo zdravstvo.
- dječak sa šibicama
#11466 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Ne bi pala mrtva glava, oni su ubijali mlade osobe, zenu iz mog kvarta su ubili bukvalno na porodu prije par godina, znam dosta slucajeva kao moja mama koji su po misljenju privatnih ljekara bili pacijenti za bolnicu ali bolnice ih ne zele primiti. Cak i kad stelu imas, ne zele, jer je Sebija tako odredila.
KCUS prakticno vise ljudi ubije nego sto ih spasi, ali nista se na bolje ne mijenja, samo na gore. To je citav korumpirani sistem, ti si tu kao gradjanin nemocan, osim da se naoruzas ko Majkl Daglas i upadnes gore sa arsenalom. I sta si dobio, nista.
KCUS prakticno vise ljudi ubije nego sto ih spasi, ali nista se na bolje ne mijenja, samo na gore. To je citav korumpirani sistem, ti si tu kao gradjanin nemocan, osim da se naoruzas ko Majkl Daglas i upadnes gore sa arsenalom. I sta si dobio, nista.
-
Guadalajara
#11467 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Znam da kod privatnika moze, vadio sam...Samo pripremi Kesh...dječak sa šibicama wrote: ↑06/04/2020 17:58Ma moze, meni su vadili dva kutnjaka pod teskom upalom, moze sve kad platis privatnika.Guadalajara wrote: ↑06/04/2020 17:13Pod upalom ne smije se nista raditi...Poludio bi od bolova da su mu odmah vadili...7 dana se pije Duklav...pa se tek poslije vadi...muha_sa wrote: ↑06/04/2020 17:03 Neki dan od buraza sin ode stomatolgu jer ga je zubobolja spopalastomatolog izašo pred zgradu i reko da zine
ovaj zino-on pogledo i ušo u ordinaciju da mi antibiotik prepiše
smijo sam se kad su mi pricali.
Ovo što sad procitah baš me potreslostrašno da strašnije bit ne može
šta ocekivat "obicni" covjek
![]()
![]()
Sto se tice ovog doktora, koji je ovo slucaj da Sebijini mafijasxi ubiju nekoga, i prije korone. Ja sam licno imao takvo iskustvo sa mamom, nisu je htjeli primiti na bolnicko lijecenje i pored uzasne klinicke slike, vodaj je po privatnim ordinacijama dok nije umrla.
I onda mi neko pocne iz Danske mahati onim trokutom i kenjati o patriotizmu, dabogda vam Sebija o glavi radila.
A ovo drzavno da Bog sacuva...
-
sumirprimus
#11468 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
U borbi za goli zivot ne ganjas medije i javnost nego ganjas ljude veze u ovom sistemu ko ti moze pomoci.MMM1977 wrote: ↑06/04/2020 18:02 Ali zašto supruga nije ranije alarmirala javnost, medije, šta više znam koga? Ista situacija sa onom ženom iz Hrasnice. Pa nedao im bog dragi da se ovo desi nekome iz moje porodice, pala bi mrtva glava i to ne jedna, džubrad bezobrazna. Ja kada sam prije par dana ukazivao na činjenicu da se i dalje radi o bandi nezainteresovanoj (doduše, riječnik mi nije bio najpristojniji) dobih opomenu ovdje.
Mediji i javnost ti nisu ni na kraj pameti.sve se nadas. Vrijeme prolazi a ti se nadas..jebga tuga
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
- JThomas
- Hajlac
#11471 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Bice nesto tipasumirprimus wrote: ↑06/04/2020 17:39 Sad danima imat temperaturu nema sta bit neg 99.999posto korona. Koji vrag ba?
Sta li ce sad slafinat za ovaj slucaj?![]()
Covjek imao obicnu gripicu ali u Al-Tawilu ga zarazili COVID-om 19 (ako uopste priznaju da je imao SARS-CoV-2)!
Naravno uz komentar, kako je ovaj gore odlicno nazva, Sjebi-je/ga da se ne mogu tako privatno zivkati doktori i mimo procedura traziti testiranje, pregled, hostipalizacija bla bla "postoje procedure", njima ne trebaju donacije tamo neke Sanitacije imaju oni sve potrebne PPE bla bla
Last edited by Hajlac on 06/04/2020 18:11, edited 1 time in total.
- Banksy
#11472 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
A sve ovo dok još NiKO ne zna broj kreveta koji na raspolaganju imaju Sarajlije oboljele od cva,
I bez info koliko njih se danas u tim krevetima liječi,
Koliko ih je na respiratorima i koliko ih uopće imaju na raspolaganju i znaju li ih koristiti,
Hrv i Srb te podatke daje redovno.
Možda nas apdejtuju neki od dežurnih nisam sda, ali...
I bez info koliko njih se danas u tim krevetima liječi,
Koliko ih je na respiratorima i koliko ih uopće imaju na raspolaganju i znaju li ih koristiti,
Hrv i Srb te podatke daje redovno.
Možda nas apdejtuju neki od dežurnih nisam sda, ali...
-
sumirprimus
#11473 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Vidim ilincica gori
-
last mohicans
#11474 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Pa isla zena ljudski, kulturno, kolegijalno. Ma stoka bolan, tu samo sila pali, kad zagalamis, reaguju. Sam sam tako pokusao kad su mi zenu leđa nepokretnom ostavila. Plakala od bolova, a nije plača. Isti taj Dom zdravlja Omer Maslic me vintali. Imaju terenskog, nemaju, te imaju, hitna naravno nije htijela doci, na kraju je ja nosio,maltene. Dovezao je sam, pocela sa sranjima koja ste opcina, te ovo, ono, napisala uputnicu da ide neorologu nekad, to nedjelja bila. Kad sam poludio, reagirali su. Kaze potpiseti vi na svoju odgovornost da joj daju injekciju. Daj rekoh, potpisat cu gdje god treba, samo joj dajte injekciju. Ne do Bog njima pasti u ruke.MMM1977 wrote: ↑06/04/2020 18:02 Ali zašto supruga nije ranije alarmirala javnost, medije, šta više znam koga? Ista situacija sa onom ženom iz Hrasnice. Pa nedao im bog dragi da se ovo desi nekome iz moje porodice, pala bi mrtva glava i to ne jedna, džubrad bezobrazna. Ja kada sam prije par dana ukazivao na činjenicu da se i dalje radi o bandi nezainteresovanoj (doduše, riječnik mi nije bio najpristojniji) dobih opomenu ovdje.
- Hajlac
#11475 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
hadzinicasa wrote: ↑06/04/2020 17:50Ista prica Dr. Pasalica kao one nesretne zene iz Hrasnice. Nema razlike kad nisi dio klike.Challenger_ wrote: ↑06/04/2020 17:43 Mislim, stvarno me nije strah, ni najmanje, ali se ZALEDIM kada vidim kako je prošao doktor Pašagić Ja stvarno ne znam šta bih radio i u šta bih se pretvorio da izignorišu nekog mog kao što su izignorisali doktora i ženu mu. Da nas ne ubije rat, "tranzicija", a da me ubije čobanija koja je od velegrada napravila zindan.