Dodati www.ispred
Nama izgleda ne trebaju testovi. Mi imamo odokativne strucnjake...
Moderator: O'zone
Ne rade ti ovi linkovipepeljara wrote: ↑25/03/2020 07:52 source.ba/mobile/clanak/BiH/518528
Dodati www.ispred
Nama izgleda ne trebaju testovi. Mi imamo odokativne strucnjake...![]()
![]()
![]()
Pa imaš li simptome?shape of despair wrote: ↑25/03/2020 07:42 Svako ko napise bilo gdje: imam simptome,sumnjam, bio sam u kontaktu sa zarazenim itd. I zvao sam sve moguce brojeve I NIJE SE DESILO NISTA PISU ISTINU. JA BIO U IGMANU(ne na proslavi,iza), PRIJAVIO SE NA BROJEVE,I NIKO NISTA,NIKO NISTA.
http://--- NO LINKS ---/mobile/clanak/BiH/518528Milenkov buraz wrote: ↑25/03/2020 08:20Ne rade ti ovi linkovipepeljara wrote: ↑25/03/2020 07:52 source.ba/mobile/clanak/BiH/518528
Dodati www.ispred
Nama izgleda ne trebaju testovi. Mi imamo odokativne strucnjake...![]()
![]()
![]()
Kćerka se na Instagramu zahvalila Domu Zdravlja što su joj ubili mamu.vjeshalica wrote: ↑25/03/2020 07:10 Kako su "mudro" sa portala potisnuli sinocnju vijest iz Sarajeva
Moras dobro precesljat da bi je nasao,barem na mobilnoj verziji
Jel to Sultanija Velika naredila da se potisnu vijesti i obmanjuje javnost?
a ja ovog doktora kretenapici wrote: ↑25/03/2020 00:07dječak sa šibicama wrote: ↑24/03/2020 23:57 Opet Srbija kao uzor, do prije 15 dana sprdali se sa koronom, pricali viceve kako komarac ubije vise ljudi.
Jos jedan slucaj u Konjicu... taj dernek u Igmanu bi lako mogao postao Posljednja vecera za neke od njih. Idioti.
Da se ne patiš džaba.King Theoden wrote: ↑24/03/2020 22:17Važimoon_walker_90 wrote: ↑24/03/2020 22:15 Poslikaj pa cemo staviti na neki drive pa proslijediti ko bude zelio. Mene interesuje.gledaću da to bude ujutro.
Istina, ali sada su okrenuli ploču.dječak sa šibicama wrote: ↑24/03/2020 23:57 Opet Srbija kao uzor, do prije 15 dana sprdali se sa koronom, pricali viceve kako komarac ubije vise ljudi.
Pa sve tri slučaja su direktno povezani sa izvorima korone.Herr Flick wrote: ↑25/03/2020 08:41 Ovaj klix jedva ceka neko da umre da ga odma mogu povezat sa koronom i naravno to stavit na naslovnicu, i ova 3 umrla da se radi obdukcije 100% bi bilo da smrt nije zbog korone vec od prethodnih bolesti umrlih, strasno je sta mediji rade, o ovim medijima iz Srbije i Hrvatske da ne pričam, koja su to pošast jbt
Trebamo preći u Fazu 2.cyprus wrote: ↑25/03/2020 00:01 Ja bih i dalje volio čut šta su dugoročni planovi... Ovo zasigurno neće završiti ni za sedmicu, ni za dvije, ni za mjesec, ni za dva... Duže od toga da ostanemo pod policijskim satom i karantenom baš i nema smisla... Dakle, šta za dva mjeseca? Ko se nada da će ovo dotad proć ako budemo sjedili kući, bojim se da se džabe nada...
Ona doktorica, imala pet dana temperaturu i prije toga bila u kontaktu sa nekim iz inostranstva. I nije to prijavila. I majke mi, takvih mi nije ni zao kad im se nesto desi.Herr Flick wrote: ↑25/03/2020 08:41 Ovaj klix jedva ceka neko da umre da ga odma mogu povezat sa koronom i naravno to stavit na naslovnicu, i ova 3 umrla da se radi obdukcije 100% bi bilo da smrt nije zbog korone vec od prethodnih bolesti umrlih, strasno je sta mediji rade, o ovim medijima iz Srbije i Hrvatske da ne pričam, koja su to pošast jbt
Nista, on se javio na svaku od 18 hiljada smrti da kaze da je fejk.Tomahawk11 wrote: ↑25/03/2020 08:50Pa sve tri slučaja su direktno povezani sa izvorima korone.Herr Flick wrote: ↑25/03/2020 08:41 Ovaj klix jedva ceka neko da umre da ga odma mogu povezat sa koronom i naravno to stavit na naslovnicu, i ova 3 umrla da se radi obdukcije 100% bi bilo da smrt nije zbog korone vec od prethodnih bolesti umrlih, strasno je sta mediji rade, o ovim medijima iz Srbije i Hrvatske da ne pričam, koja su to pošast jbt
I baš 100%?
Slažem se da mediji pumpaju oko ovoga, ali ne treba biti baš tako isključiv.
I koliko sam upratio tvoje pisanje, nisi se samoizolovao?shape of despair wrote: ↑25/03/2020 07:42 Svako ko napise bilo gdje: imam simptome,sumnjam, bio sam u kontaktu sa zarazenim itd. I zvao sam sve moguce brojeve I NIJE SE DESILO NISTA PISU ISTINU. JA BIO U IGMANU(ne na proslavi,iza), PRIJAVIO SE NA BROJEVE,I NIKO NISTA,NIKO NISTA.
#koronavirus u BIH | Slučajevi: 168 (+1) | Oporavljenih: 2 | Umrlih: 3sumirprimus wrote: ↑25/03/2020 09:02 kakva je danas situacijha u bih trenutno? koliko imamo zarazenih? i to gdje pratite te statistike?
Tokom protekla 24h policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo izdali su 42 prekršajna naloga zbog kršenja zabrane kretanja između 18 i 05 sati, zatim dva prekršajna naloga osobama starijim od 65 godina čije je kretenje zabranjeno, te će biti podnesen jedan zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv jedne maloljetne osobe zbog kršenja zabrane kretanja osobama mlađim od 18 godina.
Ilidža, Bihać, šofer
Udri bijelog luka i rakijesumirprimus wrote: ↑25/03/2020 09:07 auuuu opet 50ak![]()
![]()
jelde sve 80godisnjaci?![]()
![]()
e sad me je prpa jb ti to stari i bolesni.![]()
Ma to kod njih tamo u 'talijisumirprimus wrote: ↑25/03/2020 09:09 ne pomaze tomo ovde ni špirit. evo citam, sad komentare zvala molila za test pregled auuuuuu![]()
brate mili samo u se i u svoje kljuse.