Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Moderator: O'zone

Locked
stajeba
Grijem se na: sex
Vozim: svoj fazon
Horoskop: je za nevjernike

#12001 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by stajeba »

Ostavite na stranu teoretiziranje zavjere, o kanalu, o srpstvu itd. Pročitajte malo ko je žena...

noviclan

#12002 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by noviclan »

U Konjicu još četiri slučaja koronavirusa, u BiH ukupno 136
http://www.klix.ba/clanak/200323265

I kako ih ovi nasi strucnjaci lijece, cime ustvari koga lijece uvijek imaju prioritetne osobe
dert

#12003 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by dert »

planeta Zemlja govori : jesam li vam slala porukei opomene da me ne zagadjujete i unistavte
jesam
sta sta ste vi na to
KURCILI SE :twisted:
e pa , sto ste se kurcili kurcili
sada cu se fino ocistiti i dahnuti dusom a vi zemljani razmislite , ovo je poruka za sve
sljedeci put,sledeci put nece biti ili vas ili mene isti vam je kurac :twisted:
pizarro

#12004 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by pizarro »

oldtajmer wrote: 24/03/2020 00:51
citam da na jedan krevet dolaze 3 pacijenta.
valjda pojedinci sad shvate da je razlog karantena da ne dodje do ovakvog preopterecenja.
nije razlog karantena da ljudi ne hodaju po kafama jer na taj nacin otkrivaju sve tajne ovog svijeta.
Diwan

#12005 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Diwan »

stajeba wrote: 24/03/2020 02:34 Ostavite na stranu teoretiziranje zavjere, o kanalu, o srpstvu itd. Pročitajte malo ko je žena...

Pogledao sam malo, ima interesantnih stvari, ništa posebno novo, ali vrijedi čuti to iz usta ljudi koji nisu buranija.

Ja sam gledao od 41:20 pa nadalje donekle.
p206

#12006 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by p206 »

pizarro wrote: 24/03/2020 06:23
oldtajmer wrote: 24/03/2020 00:51
citam da na jedan krevet dolaze 3 pacijenta.
valjda pojedinci sad shvate da je razlog karantena da ne dodje do ovakvog preopterecenja.
nije razlog karantena da ljudi ne hodaju po kafama jer na taj nacin otkrivaju sve tajne ovog svijeta.
ljudi ne kontaju kako je biti na plucnom odjelu i koliko je to gadno. prije nekih 15 g sam bio 4 dana, ljudi u krevetima pored mene sve pušači iskašljavaju crno/smeđe kao toz od kafe. Jedan djed stariji mi pokazao snimak pluca, nema cijelo desno i pola lijevog plucnog krila. Ja sam mislio da me zajebava, i da čovjek ne može živjeti bez 3/4 pluća.a da ne pricam da je njega bila nikakva
The 51st State

#12007 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by The 51st State »

Ovi gusterasi bas ni stida ni obraza, ohanite sa svojim debilnim paranojama,ko ce vas takve cipovati da pregori cip.
Last edited by The 51st State on 24/03/2020 07:55, edited 2 times in total.
GAU8

#12008 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by GAU8 »

E moji teoretičari zaboravili ste dermatologe sa spomenete. Ruke su mi katastrofa, ni senzor na telefonu mi otiske prstiju ne prepoznaje...
pizarro

#12009 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by pizarro »

"ni jedna zemlja nije tako skupo platila svoju slobodu kao srbija..."

meni ovaj intro bio dovoljan da ne gledam dalje.
bingov buraz

#12010 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by bingov buraz »

Inače kanal koji uvijek rado ugošćuje ratne zločince, kriminalce i ostali šljam.
Milenkov buraz

#12011 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Milenkov buraz »

A woman's husband is dead after couple tried an unapproved drug for coronavirus related to one Trump has been promoting

An Arizona man has died after ingesting chloroquine phosphate — believing it would protect him from becoming infected with the coronavirus. The toxic ingredient the couple consumed was not the medication form of chloroquine, used to treat malaria in humans and touted recently by President Donald Trump as a potential help in the fight against the coronavirus. Instead, it was an ingredient listed on a parasite treatment for fish.
"I saw it sitting on the back shelf and thought, 'Hey, isn't that the stuff they’re talking about on TV?'" she said.
Izvor: NBC News
Diwan

#12012 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Diwan »

pizarro wrote: 24/03/2020 07:46 "ni jedna zemlja nije tako skupo platila svoju slobodu kao srbija..."

meni ovaj intro bio dovoljan da ne gledam dalje.
Pusti intro, poslušaj ženu. Nije gošća sama u tom filmu kanala, mada su mu gosti bili i drugi, ne samo srbi.
mO k3

#12013 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by mO k3 »

ovdje jos samo fale teoreticari koji njeguju da je zemlja ravna poloca ...
Diwan

#12014 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Diwan »

GAU8 wrote: 24/03/2020 07:33 E moji teoretičari zaboravili ste dermatologe sa spomenete. Ruke su mi katastrofa, ni senzor na telefonu mi otiske prstiju ne prepoznaje...

Jel ovo neki hunt na ljude koji ne misle kao ti?

Filozofija večine/krda i njeni sljedbenici po nekom defaultu dozvoljavaju sebi da vrijeđaju druge i tuđa uvjerenja, valjda smatrajući što ih je više da su u pravu i da im je to dozvoljeno.

Filozofija večine je blisko naslonjena na zvanične organe, vlast, medije i sve što ima pečat 'odobreno' na sebi koji je naravno izdat od strane oficijalnih i zvaničnih institucija sistema.

Pošto se ovdje ista večina, onako iz svoje vlastite oholosti, nadmenosti i onog gore napisanog odnosi spram ljudi koji iznose neka druga razmišljanja i poimanja, koja je opet od iste umova i radionica večine/krda okarakterisana lukavo kao 'teorija zavjere', onda da skratim ovo i kažem:

Vjerujem u zavjere, odnosno da ui nekim stvarima ili mnogim postoji pozadina stvari za događaje i dešavanja.
Vjerujem da se od ljudi kriju mnoge stvari.
Vjerujem da se ljudima svjesno manipuliše.
Vjerujem da postoji ljudi/eniteti koji nisu dobronamjerni prema čovjeku.

I prije svega mislim da je ovo sve oko korone i posljedice koje nastaju dobro isplanirano, kontrolisano, vođeno i sa tendecijom daljeg razvoja.
.......itd ...itd.....itd

Dakle, ako je ovo 'slobodno i demokratsko društvo', onda dopustite drugima da i oni iznesu svoje mišljenje, bez da odmah skačete ako je to previše za vas i vaše poglede na svijet i život.

Svatko ima svoju traku i neka vozi svojom trakom, ne ugrožavajući drugog. Ovdje je svakako udaljenost u razmišljanjima u svjetlosnim godinama a ne u 1.5 m.

Smanjite doživljaj i držite se svoje trake, uljudite se dok ima vremena.

Ako vas je više, ne znači da ste u pravu, ako je to odobrio Bake, ne znači da je vjerodostojno, itd.

Ps. Nije to lijepo. Morat' ćemo se mjenjati, jer ova stvarnost u kojoj sada živimo, nije ista kao one iz koje donosimo svoja vjerovanja, mišljenja i pretpostavke.
Point.

#12015 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Point. »

O kakvim čipovima ljudi pričaju? Ne vidim poveznicu eventualnih čipova sa ovim virusom.
mO k3

#12016 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by mO k3 »

googljate malo ko je claus Köhnlein .... :lol: Doktor koji siri teorije zavjere , njega kao relevantnog ovdje staviti je vise nego smijesno ...osim toga ne mogu da skontam koji je ovo televizija kojem je on dao intervju
daddy-kool

#12017 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by daddy-kool »

Milenkov buraz wrote: 24/03/2020 07:57
A woman's husband is dead after couple tried an unapproved drug for coronavirus related to one Trump has been promoting

An Arizona man has died after ingesting chloroquine phosphate — believing it would protect him from becoming infected with the coronavirus. The toxic ingredient the couple consumed was not the medication form of chloroquine, used to treat malaria in humans and touted recently by President Donald Trump as a potential help in the fight against the coronavirus. Instead, it was an ingredient listed on a parasite treatment for fish.
"I saw it sitting on the back shelf and thought, 'Hey, isn't that the stuff they’re talking about on TV?'" she said.
Izvor: NBC News
"Chloroquine phosphate" se koristi za čišćenje akvarijuma, ali i kao lijek. Ovaj Trumpov hairlija je uzeo ogromne doze ovog za čišćenje akvarijuma. Naravno da lijek ima i kontraindikacije, nije baš hajde se najedi da ti ništa ne bude.
The 51st State

#12018 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by The 51st State »

Point. wrote: 24/03/2020 08:24 O kakvim čipovima ljudi pričaju? Ne vidim poveznicu eventualnih čipova sa ovim virusom.

Dosli na svoje, kao i u svakoj kriznoj situaciji pokusavaju istu inkorporirati u svoje uvrijezene teorije zavjere koliko god se to isto kosilo sa naukom i logikom, hladno se pozivajuci na slobodu misljenja iako su takva razmisljanja neodgovorna i potencijalno opasna za ljude koji nemaju dovoljan kapacitet da izignorisu to sarlatanstvo.
mO k3

#12019 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by mO k3 »

Sve je ovo djelo vanzemaljaca :mrgreen:
najjaci od najjacih ostaju
asurbanipal

#12020 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by asurbanipal »

Diwan wrote: 24/03/2020 06:36

Pogledao sam malo, ima interesantnih stvari, ništa posebno novo, ali vrijedi čuti to iz usta ljudi koji nisu buranija.

Ja sam gledao od 41:20 pa nadalje donekle.

Virus je bolan božija blagodat. Ako čovječanstvo ni nakon Korone ne progleda nije ni zaslužilo da postoji. Gledam prije mjesec dana intervju sa Igorom Rudanom. Kaže on, zašto je u samo u ovom stoljeću u samo 20 godina bilo 5 epidemija. Nekad je taj razmak bio 100-200 godina, a zašto je sad tako učestalo. Jednostavno je kaže on, svijet je postao globalno selo, pa se virusi brže šire. Mnoge životinjske vrste izumiru ili su izumrle, ljudi ih ubijaju iz zabave, dok se istovremeno ljudska populacija širi i povećava. Mnoge od tih životinjskih vrsta imaju viruse, a budući da izumiru, virusi traže novo i pogodno tlo na kojem će živjeti, a to je u svom tom lancu - čovjek. Najveći gmizavac i štetočina je čovjek, i izgleda da ćemo se sve više navikavati na rukavice i maske.

A evo, nešto i za tumače božije kazne, oni koji svakog sabaha piju s bogom kahvu, poput estradnog hodže Velića. Igman prodaje oružje i municiju Saudijskoj Arabiji, Saudijska Arabija s koalicijom ubija muslimane po Jemenu, izgladnjuje ih. Gledam mapu koronavirusa, mislim da je jedina zemlja koja nema tačke, ali zato u njoj vlada glad. I onda kad čujem priče o "Allahovoj kazni" zbog Ujgura od Velića. Ali džaba, sad su se svi ušutili k'o zadnje pičke, zatvori Kabu, zatvori Meku, zatvori džamiju, nema džume. I onda kažu boje se Boga, a usrali se od jednog običnog virusa. Kupuju se vreće brašna u tonama, ulje, tariguzi. Đe su sad ti silni derviši, šejhovi, hodžice, ono "umri prije smrti". Svi su šutili kada su im braća iz Arabije ubijali djecu i žene po Jemenu, dok su im slali pare da dođu na hadž i budu gosti kralja, a sad im se sve vraća kao bumerang.

Rekoh, ovaj virus je božija blagodat i opomena za čovječanstvo u kojem će smjeru krenuti. Sudeći po pohlepi onih koji kupuju vreće i kukavičluku mnogih koji su napunili gaće, u krivom smjeru. A humanost, solidarnost, hrabrost, požrtvovanje? Poput npr. kubanskih doktora ili sveštenika Don Đuzepea Beradelija (72) iz Begrama, koji je ustupio respirator mlađem pacijentu.

mO k3

#12021 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by mO k3 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :shock: :lol:
Samo se smijem komentaru ..... cuj bozija kazna
vratimo se temi korona... imali kakvih vijesti danas?? sta je sa usa
Nadzorna_ploca

#12022 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Nadzorna_ploca »

Hajd odmorite jedan dan ljudi.
Sve iste face, isti upisi, iste diskusije, ista prepucavanja.. Pogledajte neki film ako ste kuci, napravite rucak, dignite noge u zrak i citajte knjigu..
Pozz.
asurbanipal

#12023 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by asurbanipal »

mO k3 wrote: 24/03/2020 08:33 :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: :lol:
Samo se smijem komentaru ..... cuj bozija kazna
vratimo se temi korona... imali kakvih vijesti danas?? sta je sa usa

Ja na virus gledam kao na nešto pozitivno.

Ljudi su najveći virus i stoka.

Jesam li jasan.
bubobih
Grijem se na: plutonij-239 (239Pu)
Vozim: NCC-1701-D
Horoskop: Elf

#12024 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by bubobih »

U Širokom Brijegu je identificiran prvi slučaj zaraze korona virusom, što je ujedno i prvi slučaj zaraze u Zapadnohercegovačkom kantonu (ZHK). Ovo je za Klix.ba potvrđeno iz Štaba civilne zaštite tog kantona.

https://www.rtvbn.com/3980304/u-sirokom ... NXTuLAf28Y
mali Ninja

#12025 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by mali Ninja »

Kod nas ce prije pocet kopati zrtve od gladi, nasilnih ubistava itd, nego od virusa...
Locked