MrShadow wrote: ↑23/03/2020 11:08
Diwan wrote: ↑23/03/2020 09:24
GAU8 wrote: ↑23/03/2020 09:21
Tvoje "cinjenice" su kao bolje

konc. logori i chipovi
Nigdje nisam spominjao čipove, a konc. logore sam spominjao u kontekstu kućnog pritvora. Ako ti oduzme potupunu slobodu kretanja ka čemu sve ide, i ako to bude globalno, šta je to onda nego konc. logor, pa makar bio u svojoj kući. Nisam kriv što me ljudi pogrešno shvaćaju.
Sad se meni otvaraju neka pitanja u slucaju cipiranja ljudi, masovnog zatvaranja, itd:
1) Ako sve zatvore kako cemo svi raditi za Ameriku da bi ona zaradjivala silne novce?
2) Jel moguce da ce svi da se klanjaju Americi pa recimo i Turska/Rusija/islamske zemlje i da ne dodje do rata?
Cipiranje ce biti zanimljivo, kako recimo uhvatiti one iz Lukomira, oni nemaju ni interneta da ih prate
Nisam nikad čuo za tako nešto. Treba se shvatiti i da je sama USA i njena vlada i sve ostalo samo pijun u svemu ovome. Vrlo mguće da će oni zaplatiti najveću cijenu kao trenutno najveća globalna sila. Nažalost, posljedice svega ovoga će zaplatiti običan svijet, i tamo i bilo gdje drugo.
Krah monetarnog sistema je po meni jedna od prvih posljedica planiranog haosa. Da li će se ukinuti papirni novac i preći isključivo na kartično plačanje ili je neka druga opcija u igri.
Čipiranje je nekako IN u zavjerama, ali ono ako se desi to može biti tek u nekoj drugoj fazi i napraviće tako da to bude dobrovoljno, ali će se stvoriti takva situacija da mnogi neće imati izbora, isto recimo kao i sa eventualnim lijekom oko korone. Stvoriš paniku i psihozu epskih razmjera kao da se radi o nekoj kugi od koje se ne može preživjeti i onda dođeš kao spasitelj sa neispitanim lijekom koji ti može napraviti daleko veće posljedice po fizičko i mentalno zdravlje. A ljudi kakvi su, pohrlit će iz straha ka tome. Bolji je kiseli kupus kao zaštita od bilo kojeg ponuđenog lijeka za virus. Ne mislim na teško oboljele,
Sad kad me napadnu, šta rekoh ...