NediM17 wrote: ↑21/03/2020 10:22
Odvedi je u kineski restoran.SmokingMan wrote: ↑21/03/2020 09:33 Jedva čekam da ovo prođe pa da jednu djevojku izvedem na večeru. Oh, oh.![]()
![]()
Ljubi bruda.
Moderator: O'zone
NediM17 wrote: ↑21/03/2020 10:22
Odvedi je u kineski restoran.SmokingMan wrote: ↑21/03/2020 09:33 Jedva čekam da ovo prođe pa da jednu djevojku izvedem na večeru. Oh, oh.![]()
![]()
to je starac .... neka nam je svima bog na pomoci i da svi ostanemo zdravi ......sumirprimus wrote: ↑21/03/2020 10:22 Moke ba dzaba govorit isto druga dimenzija.
Ne jbu ljudi i to ti je![]()
![]()
Nagovori je da ti dođe u stan, imaš izgovor zašto ne možete vani.SmokingMan wrote: ↑21/03/2020 09:33 Jedva čekam da ovo prođe pa da jednu djevojku izvedem na večeru. Oh, oh.![]()
Svi ćemo mi u penziju, nadam se, jednog dana i onda ćemo moći pričati kako je i šta. Ima ih kome je taj parkić jedina interakcija sa svijetom po cijeli dan. A sunce upeklo pravo. Gadno je biti zatvoren, a ponosan, jer ti je samo još taj ponos/prkos ostao pored penzije od 300 maraka i pregleda za koji si naručen u novembru 2021. A alternativa suncu grafikoni sa crvenim brojevima na tv-u, ili, za ove koji imaju i znaju koristiti internet, breaking news portali sa odvratnim komentarima, društvene mreže, te forumi.sumirprimus wrote: ↑21/03/2020 10:18 U Tuzli penzionera na ulici kamara . Ko svaki dan. Nadam se da necemo lekciju ucit na tezi nacin.
![]()
Dosad nešto najbolje što sam u životu pojeo mimo naše kuhinje jest bila upravo kineska hrana.NediM17 wrote: ↑21/03/2020 10:22
![]()
Možda je mladja od 18 ili pak starija od 65.boshniak wrote: ↑21/03/2020 10:27Nagovori je da ti dođe u stan, imaš izgovor zašto ne možete vani.SmokingMan wrote: ↑21/03/2020 09:33 Jedva čekam da ovo prođe pa da jednu djevojku izvedem na večeru. Oh, oh.![]()

Ja koliko sam vidio još nije donesena odluka od koliko do koliko je sati policijski sat tako da je bezveze to komentaristati. Još.avenija wrote: ↑21/03/2020 10:37 Solak a i Lukac i kompanija dokazuju svoju glupost i dalje.
Efekat policijskog sata od 20 sati navecer do ujutru NE POSTOJI jer se niko ne krece uopste osim ko mora. Napravit ce jos vece guzve u prodavnicama i apotekama zbog nebuloznih odluka. Vidim ide i snijeg citavu iducu sedmicu sto znaci da na ulicama nece biti cuke a kamoli covjeka.
Jel se oni skrivaju iza ovih odluka da se kaze kao da nesto rade ? Zasto ne dijele hranu ugrozenim zasto ne obilaze stare preko 65 koji zive same ? Znate li da nemaju svi stek od par hiljada da preguraju krizu ? Solak Novalic Jelicevic i slicni ce izazvati vecu stetu nego pomoci.
Eno u Srbiji stan od straca nekog se zapalio sinoc, vec sest mrtvih i desetine povrijedjenih. LJUDI STARIJI SU PREPUSTENI NA MILOST I NEMILOST.
Morat ce odgovarati za ove odluke sto donose.
Racionalne odluke se moraju donositi a nekakve populisticke poput policijskog sata koje nemaju efekta.O'zone wrote: ↑21/03/2020 10:45Ja koliko sam vidio još nije donesena odluka od koliko do koliko je sati policijski sat tako da je bezveze to komentaristati. Još.avenija wrote: ↑21/03/2020 10:37 Solak a i Lukac i kompanija dokazuju svoju glupost i dalje.
Efekat policijskog sata od 20 sati navecer do ujutru NE POSTOJI jer se niko ne krece uopste osim ko mora. Napravit ce jos vece guzve u prodavnicama i apotekama zbog nebuloznih odluka. Vidim ide i snijeg citavu iducu sedmicu sto znaci da na ulicama nece biti cuke a kamoli covjeka.
Jel se oni skrivaju iza ovih odluka da se kaze kao da nesto rade ? Zasto ne dijele hranu ugrozenim zasto ne obilaze stare preko 65 koji zive same ? Znate li da nemaju svi stek od par hiljada da preguraju krizu ? Solak Novalic Jelicevic i slicni ce izazvati vecu stetu nego pomoci.
Eno u Srbiji stan od straca nekog se zapalio sinoc, vec sest mrtvih i desetine povrijedjenih. LJUDI STARIJI SU PREPUSTENI NA MILOST I NEMILOST.
Druga stvar ne daj Bože da se kome šta desi ili da počnu ljudi umirati od Virusa jebali bi ste majku Solaku i Radončiću i Novaliću zašto nisu uveli policijski sat, zatvorili sve nego su dopustili ljudima da hodaju okolo i prenose virus. Jel tako?
Jebe im se i sada zbog kardinalne greške "Igman"
Pa baš zato nije pretjerivanje. Da evo i nije korona, nego virus obične prehlade, naš zdr. sistem bi krahir'o.
Policijski sat je mjera koja je uvedena za gradove, gdje će eventualno većim brojem patrola policije biti zabranjeno kretanje stanovnika.avenija wrote: ↑21/03/2020 10:54Racionalne odluke se moraju donositi a nekakve populisticke poput policijskog sata koje nemaju efekta.O'zone wrote: ↑21/03/2020 10:45Ja koliko sam vidio još nije donesena odluka od koliko do koliko je sati policijski sat tako da je bezveze to komentaristati. Još.avenija wrote: ↑21/03/2020 10:37 Solak a i Lukac i kompanija dokazuju svoju glupost i dalje.
Druga stvar ne daj Bože da se kome šta desi ili da počnu ljudi umirati od Virusa jebali bi ste majku Solaku i Radončiću i Novaliću zašto nisu uveli policijski sat, zatvorili sve nego su dopustili ljudima da hodaju okolo i prenose virus. Jel tako?
Jebe im se i sada zbog kardinalne greške "Igman"
Evo zapamti da ovaj starac i jos 6 ljudi sto je mrtvo jutros u Beogradu imaju veze sa policijskim satom.Vidjet cemo kada mu se javi porodica.
Ako tako bude odluka o policijskom casu je ubila vec sada 6x vise ljudi. A ubrzo ce ljudi poceti umirati od gladi.
Ja malo obilazim po brdima i planinama oko Zenice, na desetine je takvih koji nemaju nikoga. Znaci ako im neko ne ode on je mrtav.
Brasna nema kupiti u Zenici vec 4 dana. Donose populisticke ODLUKE koje imaju cilj da narodu pokazu da nesto rade.
POLICIJSKI SAT NEMA EFEKTA VEC NAPROTIV IZUZETNO JE STETAN I NANIJECE VECE STETU NEGO KORIST!