Neće valjda,ide toplije vrijeme tako da bi trebalo da se skroz smanji.Ali ćemo
Osjetit posljedice svi itekako
Moderator: O'zone
Neće valjda,ide toplije vrijeme tako da bi trebalo da se skroz smanji.Ali ćemo
Zakasljes se, metak u čelodječak sa šibicama wrote: ↑21/03/2020 00:26 Kim Jong Un izjavio da je Sjeverna Koreja pobijedila korona virus.
Lijek se zove kalibar 7,62
Ebes budale.
U PR China jedino se totalni karantin pokazao funkcionalnim, Ispocetka su ih pustali jedan dan u sedmici napolju onda su uveli totalni karantin. Citavo vrijeme sam u kontaktu sa covjekom iz Wuhana. Drzava im je na vrata dovozila klopu koju su placali. Na jelovniku su uglavnomdječak sa šibicama wrote: ↑21/03/2020 00:12 Nije mi cilj umanjiti ovaj danasnji horor, svi trebamo ozbiljno shvatiti sta se dogadja, ali bar mi znamo da postoji i 100 puta vece zlo od ovog sada.
Prezivjelo se, valjda ce i ovo sada.
Inace, CZ sad razmatra da se zabrani kretanje svima, taj Solak def nije normalan. Pa daj izvedite vojsku na ulice i neka rastjeruje nane sa djecom iz parkova, kakva bolan zabrana kretanja. Nismo u konc logoru jebote.
Neće proć', umrijet ćemo svi na jesen kad mutira ko španska groznica prije 100 godina. Barem tako kažu vodeći epidemiolozini infektolozi foruma Shadow, pici i daddy koolinvincible1921 wrote: ↑21/03/2020 01:12 Jedno pitanje...
Na koji nacin ce proc epidemija? Pa niej valjda da se nadaju da ce ono karantin dovest do toga da svi zarazeni umru ili ozdrave ??
Ima li neki prirodni proces kada ce prestat djelovat?
Mislim ovo oko karantina je ok da se suzbije i smaji, ali vazda ce ti se provuc neko i haj jovo nanovo![]()
Po njima som vec trebali bit mrtvi, bar pola nasJimmy McNulty wrote: ↑21/03/2020 01:22Neće proć', umrijet ćemo svi na jesen kad mutira ko španska groznica prije 100 godina. Barem tako kažu vodeći epidemiolozini infektolozi foruma Shadow, pici i daddy koolinvincible1921 wrote: ↑21/03/2020 01:12 Jedno pitanje...
Na koji nacin ce proc epidemija? Pa niej valjda da se nadaju da ce ono karantin dovest do toga da svi zarazeni umru ili ozdrave ??
Mislim ovo oko karantina je ok da se suzbije i smaji, ali vazda ce ti se provuc neko i haj jovo nanovo![]()
Jedini stvarni zidovi su oni u ljudskoj svijesti.Point. wrote: ↑19/03/2020 11:25Davno sam ja govorio da se treba kineski zid postaviti oko cijele Kine. Jebote, od ovoliko domaćih životinja oni meze jebenog šišmiša, mravojeda i pitaj kakve još čudne životinje i još ih trpaju sve na jedno mjesto. Pa kakva psiha moraš biti da ti uopšte na pamet padne da pojedeš šišmiša ili pašće ili pacova. Nevjerovatno. I evo šta bude.TomANDJerry wrote: ↑19/03/2020 11:05Po toj logici, zasto zatvoriti ubojicu u zatvor ... hoce li to vratiti onoga koga je ubio ??
Korona nece nestati, ali ce se pojaviti druga za 5-10 godina ako se ne izvrsi pritisak (da ne govorim usput da je Kineska vlada od pocetka lagana o samom virusu). Ovo je vec DRUGI put da se ovaj virus (ili jako slican) pojavljuje, samo sto se prvi put zaustavilo.
Dakle svijet bi trebao da ceka i treci put da ceka sta ce se desiti kada neko od njih pojede kengura, koji je prije toga bio u kavezu za anakondom, iznad koje se nalazi divlja svinja iz urala itd itd
I nece sami nista promijeniti, takav rezim boli briga za ljudske zivote --- pogotovo ako izadju ekonomski jaci iz ovoga
Možemo znati, svi virusi dosad su došli iz "divljih životinja".Kako da znamo što je istina u svemu ovome? Ne možemo znati, pitanje je kako se virus uopće raširio. S jedne strane imamo priču o wuhanskoj tržnici, s druge o jako poznatom wuhanskom laboratoriju za istraživanje virusa, pa se onda nastavljaju razne teorije zavjere.
za naciju koja se toliko hvali svim i svačim ovo je poprilično jadno
Jimmy McNulty wrote: ↑21/03/2020 01:22Neće proć', umrijet ćemo svi na jesen kad mutira ko španska groznica prije 100 godina. Barem tako kažu vodeći epidemiolozini infektolozi foruma Shadow, pici i daddy koolinvincible1921 wrote: ↑21/03/2020 01:12 Jedno pitanje...
A ono obicna predizborna narcisticka supljabiglebovski wrote: ↑19/03/2020 22:28Nisu više breaking news, sad je HUGE Breaking news, božemeoprosti....
Ili jesmo?dječak sa šibicama wrote: ↑21/03/2020 00:12 Nije mi cilj umanjiti ovaj danasnji horor, svi trebamo ozbiljno shvatiti sta se dogadja, ali bar mi znamo da postoji i 100 puta vece zlo od ovog sada.
Prezivjelo se, valjda ce i ovo sada.
Inace, CZ sad razmatra da se zabrani kretanje svima, taj Solak def nije normalan. Pa daj izvedite vojsku na ulice i neka rastjeruje nane sa djecom iz parkova, kakva bolan zabrana kretanja. Nismo u konc logoru jebote.