Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Da li vam se desilo da uživate da se dopisujete sa djevojkom, virtuelno dijelite neke bitne životne momente... ali ne usuđujute se upoznati je uživo (da ne biste raspršili kreiranu iluziju)?
moonlight_shadow wrote: ↑22/02/2020 20:52
Da li vam se desilo da uživate da se dopisujete sa djevojkom, virtuelno dijelite neke bitne životne momente... ali ne usuđujute se upoznati je uživo (da ne biste raspršili kreiranu iluziju)?
Meni nakon tri poruke dodija da se dopisujem. Imao sam pokusaja od strane nekih dama da se dopisujemo na taj nacin, ali uzalud ... uz svu dobru volju nemam zivaca. U pravilu poslije dan-dva pisem hajde da se neobavezno vidimo, ako pocne muljati znam da je neka mutna stvar u pitanju ...
Ali jeste tako. Ako ti neko pise jer si mu interesantan jasno da ce jedva docekati tvoj poziv za vidjenje na zivljaka. Ako pocne rastezati sa pisanjem i odugovlaciti najvjerovatnije se ubija od dosade i ti joj sluzis za online razonodu i vjezbanje konverzacije. Ja sam posten i ne zelim nikome uzalud trositi vrijeme, isto se ponasam prema sebi - ne dozvoljavam da mi neko uzalud trosi vrijeme a ne zelim ni da stvaram lazno idealizirano misljenje o nepoznatoj osobi iza tastature. Nije tesko sebe predstaviti nekome na lazan nacin ... Ako sam zainteresiran za neku damu zvacu je i to cu joj i reci, odmah ili poslije nekog razumnog vremena zavisi od nje, koliko ce pokazati zainteresovanost. Mozda i prvu noc poguzvamo posteljinu, udjemo u ozbiljnu vezu ... sve zavisi od vibracije, koliko ce je biti izmedju nas kad se pogledamo u oci.
Ali jeste tako. Ako ti neko pise jer si mu interesantan jasno da ce jedva docekati tvoj poziv za vidjenje na zivljaka. Ako pocne rastezati sa pisanjem i odugovlaciti najvjerovatnije se ubija od dosade i ti joj sluzis za online razonodu i vjezbanje konverzacije. Ja sam posten i ne zelim nikome uzalud trositi vrijeme, isto se ponasam prema sebi - ne dozvoljavam da mi neko uzalud trosi vrijeme a ne zelim ni da stvaram lazno idealizirano misljenje o nepoznatoj osobi iza tastature. Nije tesko sebe predstaviti nekome na lazan nacin ... Ako sam zainteresiran za neku damu zvacu je i to cu joj i reci, odmah ili poslije nekog razumnog vremena zavisi od nje, koliko ce pokazati zainteresovanost. Mozda i prvu noc poguzvamo posteljinu, udjemo u ozbiljnu vezu ... sve zavisi od vibracije, koliko ce je biti izmedju nas kad se pogledamo u oci.
Pošteno Samo bez razvlačenja i vrijeđanja inteligencije.
prvi put je pogledah jednom, kad mi nije bilo ni do čega, samo sa namjerom da u sebi, mizantropski rondam protiv površnosti filmske industrije, jalovih pokušaja humora unutar iste itd.. ali, ali.. malo je falilo da zbog tog filma umrem od smijeha.. stomak me zabolio, suze mi tekle, ostajo, smijući se, bez daha..
Već par dana kontam o ovom gore pitanju cendlerke i da me ubiješ ne mogu da se sjetim kada sam zadnji put gledao komediju tog
tipa. Čini mi se da sam se više nasmijao od srca i pronašao humora u filmovima koji nisu nominalno komedije ili koji su čak i žanrovski
daleko od toga.
Ali bez obzira, preporučio bih dva filma koja bi mogla nasmijati (mene jesu). What We Do in the Shadows i The Death of Stalin. Pa probaj @cendlerbing
dale cooper wrote: ↑02/03/2020 14:10
Već par dana kontam o ovom gore pitanju cendlerke i da me ubiješ ne mogu da se sjetim kada sam zadnji put gledao komediju tog
tipa. Čini mi se da sam se više nasmijao od srca i pronašao humora u filmovima koji nisu nominalno komedije ili koji su čak i žanrovski
daleko od toga.
Ali bez obzira, preporučio bih dva filma koja bi mogla nasmijati (mene jesu). What We Do in the Shadows i The Death of Stalin. Pa probaj
@cendlerbing
Dobar
Meni su i zadnje dvije episode SW-a bile dobre komedije
Last edited by MarlboroGold on 03/03/2020 10:09, edited 1 time in total.
ladyblue18 wrote:
Zum stavio pravila viewtopic.php?f=11&t=96789 , mi ih provodimo.
Vracamo vam stare/nove teme sa ciljem da cete se pridrzavati pravila i civilizovane diskusije.
Da bi smanjili broj tema, sva pitanja i dileme postavljajte ovdje.
O tome da li je post ili tema trol odlucujemo samo mi, od vas ne ocekujemo nikakve upadice, odgovarajte, savjetujte, i pridrzavajte se pravila.
Nama nije u cilju da se ovaj podforum crveni svako malo. Vrijeme je da se malo uozbilji lj&s.
I buduci da nam ne pada na pamet ponavljati kao papagaji pravila, pored onih glavnih pazite da se pridrzavate i novih pravila ovdje, zato ce stajati napomena za prvi post.
Hvala.
Eto i ženska tema, kad je već muška ponovo otvorena...
Heat i Pukepuke su me asocirali na jedno pitanje na muškoj temi, pa evo:
Zašto od partnerica očekujete/tražite da se prilagode vama u vezi (neko mora, a vi nećete), a onda se ljutite što su se one promijenile u odnosu na početak veze?
P.S. Sad kad mi oči iskopaju...
Problem je sto žene kasno, tek od 35 do 40 godina starosti skontaju sta hoće u životu mijenjaju se i onda traže da se i muškarci mijenjaju. Muškarci se ne mijenjaju puno, hoće igracke, pivo, gluposti sa rajom i to je to.
Dangubic wrote: ↑16/03/2020 19:39
Problem je sto žene kasno, tek od 35 do 40 godina starosti skontaju sta hoće u životu mijenjaju se i onda traže da se i muškarci mijenjaju. Muškarci se ne mijenjaju puno, hoće igracke, pivo, gluposti sa rajom i to je to.
Mislis na zene slobodne ili one koje su neko vrijeme u braku/ vezi?
Muskarci se mijenjaju i te kako..... preko noci, zaborave prijatelje, hobi, te tvoje gluposti- samo ako imaju razlog.... tj 'osobu' pored sebe...