Puši qratz, ode palac
Jbga drug
ocita navlakuša
nonema pekare, granapa, tržnog centra gdje ih nema sa ispruženom rukom--još se nešto kofrce kad ih odjebešhowdy wrote: ↑09/03/2020 21:19Vjerovacemo tebi, ne svojim očimaKing Theoden wrote: ↑09/03/2020 21:16Bježi, izmišljaš. Čak ne prose masovno kako se predstavlja.
Jednom mi je prišao jedan i na arapskom me upitao mogu li nešto udijeliti, zahvalio se i otišao.
Dosta smiješan momak, mašina od 100 kg. Morebit forumski zagondžijamuha_sa wrote: ↑09/03/2020 21:25nema pekare, granapa, tržnog centra gdje ih nema sa ispruženom rukom--još se nešto kofrce kad ih odjebešhowdy wrote: ↑09/03/2020 21:19Vjerovacemo tebi, ne svojim očimaKing Theoden wrote: ↑09/03/2020 21:16
Bježi, izmišljaš. Čak ne prose masovno kako se predstavlja.
Jednom mi je prišao jedan i na arapskom me upitao mogu li nešto udijeliti, zahvalio se i otišao.![]()
al jokbolje zna on koji živi vani nego mi koji se svakodnevno susrecemo sa ovim klošarima
![]()
Nije da ti ne vjerujem, nego mi zvuči nevjerovatno.
Znaš da mi ne idemo u te mahale
Ma ubo je jedan drugog u vrat neki dan u redu za hranu. Valjda su se svađali ko ce Mehi unjet ćumur.King Theoden wrote: ↑09/03/2020 21:28Nije da ti ne vjerujem, nego mi zvuči nevjerovatno.
Naravno da među svim grupama ima tih delikvenata koji prave probleme, al da se sad radi o masovnoj pojavi, to mi nema logike.Znaš da mi ne idemo u te mahale![]()
A ti kao razumiješ arapski?King Theoden wrote: ↑09/03/2020 21:16Bježi, izmišljaš. Čak ne prose masovno kako se predstavlja.
Jednom mi je prišao jedan i na arapskom me upitao mogu li nešto udijeliti, zahvalio se i otišao.
Ljut je, samo sa istomišljenicima razgovara a nema ih baš punoneko_sa_strane wrote: ↑09/03/2020 21:50A ti kao razumiješ arapski?King Theoden wrote: ↑09/03/2020 21:16Bježi, izmišljaš. Čak ne prose masovno kako se predstavlja.
to ona prica kako su Jugoslaviju s.j.e.bale velesile, nisu ba cetalji krivialijagoro wrote: ↑09/03/2020 20:45Pa vecinu ovih zemalja su razjebali miroljubivi zapadnjaci i od kad je to Gaza drzava.howdy wrote: ↑09/03/2020 20:13 They’re not happy in Gaza..
They’re not happy in Egypt..
They’re not happy in Libya..
They’re not happy in Morocco..
They’re not happy in Iran..
They’re not happy in Iraq..
They’re not happy in Yemen..
They’re not happy in Afghanistan..
They’re not happy in Pakistan..
They’re not happy in Kyrgyzstan..
They’re not happy in Syria..
They’re not happy in Turkey..
They’re not happy in Lebanon..
They’re happy in Australia..
You’re happy in Canada..
They’re happy in England..
They’re happy in France..
They’re happy in Italy..
They’re happy in Sweden..
They’re happy in Finland..
They’re happy in Germany..
They’re happy in Spain..
They’re happy in Norway..
They’re happy in the USA..
And in conclusion.....
They are happy in a country that is not Muslim and not when is. And who do they blame? Not Islam. Not their leadership. Not themselves.
They blame the countries they are happy in.
AND THEN-They want to change those countries to be like the countries they came from that originally made them unhappy.
Senahide, deliNkvenata, pliz! Bode oči.
I ja sam se u međuvremenu predomislio, vjerujem da je sct u pravu i da nikakve belaje marokanci nisu radili po Mostaru zadnjih dana te da MUP HNK i KB Dr Safet Mujić jednostavno mučki lažu.howdy wrote: ↑09/03/2020 21:19Vjerovacemo tebi, ne svojim očimaKing Theoden wrote: ↑09/03/2020 21:16Bježi, izmišljaš. Čak ne prose masovno kako se predstavlja.
inžinjeremirolini wrote: ↑09/03/2020 22:57 https://tuzlanski.ba/crna-hronika/migr ... ETXoA3BPtA
Migrant omamljen ... sigurno agdom ... ukrao djecije biciklo u Tuzli. Koji ce mu djecije biciklo...
Agdomemirolini wrote: ↑09/03/2020 22:57 https://tuzlanski.ba/crna-hronika/migr ... ETXoA3BPtA
Migrant omamljen ... sigurno agdom ... ukrao djecije biciklo u Tuzli. Koji ce mu djecije biciklo...
Ovo je bošnjo neki, naši lažu da je indžiliremirolini wrote: ↑09/03/2020 22:57 https://tuzlanski.ba/crna-hronika/migr ... ETXoA3BPtA