Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
rizibizi wrote: ↑09/03/2020 09:36
Kako cu najjeftinije kupiti ps+ subskripciju, sad vidim pojavili se ovi sa profilima i sranjima za par dolara, a ja prosle godine ko gospodin uzeo kod, ukucao i rahat za nekih 40-50 USD.
Jarane, došao sam do onog grmalja kod srušenog aviona, satra me lik
Znaci stigao si do Breaker-a. Obzirom da jos uvijek nemas MG55 ( Sniper ). ( sa njim ga mozes roknuti sa 1 metkom, ako je headshot ). Nadam se da imas bombi, pipe bombi i molotov-a. Ako imas, sakrij se u grm i gadjaj ga. bacis atraktor, pa kad dodje zveknes bombu ili molotov i sve tako dok ne umre. Ako nemas ni to, onda ga ganjaj sa MELEE weapon. Prije ces ga ubiti nego sa primarnim oruzjem. a ukoliko ti je jedina opcija primarno oruzje onda se ganjaj. namami ga u one medvjedje zamke, to ga zaustavi na par sekundi i onda pucaj dok ne krene dalje. mozes koristiti i dimne bombe i to ga zbuni.
Probao ja sa onim medvjeđim zamkama, postavim ih kod onog kovčega sa eksplozivom i gađam ga molotljevim, kad se zaleti, uhvati ga zamka, pa onda raznesem taj kovčeg, al poslije toga me ganja i ja bježim...i tako me stigne i pušiona
Moram osmisliti bolju strategiju
Jarane, došao sam do onog grmalja kod srušenog aviona, satra me lik
Znaci stigao si do Breaker-a. Obzirom da jos uvijek nemas MG55 ( Sniper ). ( sa njim ga mozes roknuti sa 1 metkom, ako je headshot ). Nadam se da imas bombi, pipe bombi i molotov-a. Ako imas, sakrij se u grm i gadjaj ga. bacis atraktor, pa kad dodje zveknes bombu ili molotov i sve tako dok ne umre. Ako nemas ni to, onda ga ganjaj sa MELEE weapon. Prije ces ga ubiti nego sa primarnim oruzjem. a ukoliko ti je jedina opcija primarno oruzje onda se ganjaj. namami ga u one medvjedje zamke, to ga zaustavi na par sekundi i onda pucaj dok ne krene dalje. mozes koristiti i dimne bombe i to ga zbuni.
Probao ja sa onim medvjeđim zamkama, postavim ih kod onog kovčega sa eksplozivom i gađam ga molotljevim, kad se zaleti, uhvati ga zamka, pa onda raznesem taj kovčeg, al poslije toga me ganja i ja bježim...i tako me stigne i pušiona
Moram osmisliti bolju strategiju
ovo ti je najlaksi nacin. Ako ti je mrsko da se ganjas.
PS kako ti se cini igra za sada? jesi li imao susreta sa hordama?
FoolControl wrote: ↑08/03/2020 12:09
Jel imao neko od vas problem sa analozima? Desni mi analog ide prema naprijed povremeno ili ti ga drifta. Kako je moguće to riješiti i da li je upošte moguće?
Ako ti je "izvorni" kontroler koji je došao uz konzolu, onda nisi sam. Imao sam isti problem u startu, nov kontroler koji je došao uz PS4, nakon pola godine igranja počeo analog da šteka, tj. kad ga gurneš prema gore, ostane često zaglavljen. Tad sam guglao i baš kažu da je prva generacija kontrolera kvalitativno dosta lošija od druge generacije.
Kupio nakon toga dva kontrolera "nove" generacije/novi model, jedan koristim u kontinuitetu skoro svakodnevno najmanje 4 godine bez bilo kakvih problema.
Last edited by Ironman_88 on 09/03/2020 11:29, edited 1 time in total.
TMovac wrote: ↑09/03/2020 11:17
ovo ti je najlaksi nacin. Ako ti je mrsko da se ganjas.
PS kako ti se cini igra za sada? jesi li imao susreta sa hordama?
Znači ne vidi te lik u grmlju...hmmm...
Par puta, jednom sam se sakrio u onaj kontejner dok su prošli, drugi put zbriso sa motorom....i jednom sam se popeo na onu osmatračnicu kod jezera.
Bolja mi je, isprva mi je fakat nekako izgledala cheap, ali sad je već
da ne vidi te, ako je na sigurnoj udaljenosti, ili ako ne ustanes. Isto je i sa hordama. Jedan savjet prije nego krenes prema juznim kampovima, obavezno uzmi sniper MG55. Jer ces morati ubiti RAGER-a ( zarazeni medvjed ). a on je jos zeznutiji od ovog Hulka
Ironman_88 wrote: ↑09/03/2020 11:20
Ako ti je "izvorni" kontroler koji je došao uz konzolu, onda nisi sam. Imao sam isti problem u startu, nov kontroler koji je došao uz PS4, nakon pola godine igranja počeo analog da šteka, tj. kad ga gurneš prema gore, ostane često zaglavljen. Tad sam guglao i baš kažu da je prva generacija kontrolera kvalitativno dosta lošija od druge generacije.
Kupio nakon toga dva kontrolera "nove" generacije/novi model, jedan koristim u kontinuitetu skoro svakodnevno najmanje 4 godine bez bilo kakvih problema.
Zadnja serija su oba kontrolera tj v2., onaj što je došao uz konzolu za sad je ok, ovaj što sam naknadno kupio zeza, i to 4-5 mjeseci od kako sam ga kupio.
Ne bih se složio da nema redoslijeda i da se ne nastavlja, ta trilogija je zaokružena priča sa jasnom vremenskom hronologijom (onako kako su igrice izašle) i postoje određene poveznice. Jeste da nema neke ogromne kompleksnosti oko radnje i karaktera i da brzo pohvataš konce ko je ko i šta se dešava ako upadneš recimo tek sa drugim ili trećim dijelom, ali za potpun ugođaj definitivno igrati redoslijedom kako su izašle.
Ne bih se složio da nema redoslijeda i da se ne nastavlja, ta trilogija je zaokružena priča sa jasnom vremenskom hronologijom (onako kako su igrice izašle) i postoje određene poveznice. Jeste da nema neke ogromne kompleksnosti oko radnje i karaktera i da brzo pohvataš konce ko je ko i šta se dešava ako upadneš recimo tek sa drugim ili trećim dijelom, ali za potpun ugođaj definitivno igrati redoslijedom kako su izašle.
Tomb Raider
ROTR
SOTR
Mislio sam na to što kažeš da gdje god upadneš snađeš se.
Tomb Raider
ROTR
SOTR
Mislio sam na to što kažeš da gdje god upadneš snađeš se.
Pardoniram, pročitao sam pogrešno ovo zadnje, kontao da mu predlažeš da krene od SOTR
Kad uzimas na rate nema najpovoljnije, kod svih skace cijena. Ne znam daju li oni hsamir na rate. U ostalim radnjama vjerovatno univerzalno najjeftinije, creed mozda. U Domodu moze sigurno ali mislim da je tamo za kes 600. Na rate ide cini mi se 8% skuplje.
Mustang1 wrote: ↑09/03/2020 17:45
Kad uzimas na rate nema najpovoljnije, kod svih skace cijena. Ne znam daju li oni hsamir na rate. U ostalim radnjama vjerovatno univerzalno najjeftinije, creed mozda. U Domodu moze sigurno ali mislim da je tamo za kes 600. Na rate ide cini mi se 8% skuplje.
dudlov wrote: ↑09/03/2020 17:39
gdje najpovoljnije kupiti u sarajevu plastation 4 slim 500 gb? zanima me kupovina u radnji pošto bih kupovao na rate. hvala
Prati sancta domenicu. Mozda bude kakvo snizenje u narednih mjesec (kad je Usrks)...Mislim da kod njh nema kamata i da ne skace cijena.