Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Nadzorna_ploca

#30076 Re: Utakmice.

Post by Nadzorna_ploca »

Pa koji lelemudan se odlucio da takvom insanu produzi ugovor i na ustrb toga mu isplate 250k maraka. :-)
Nejerovatno bacanje para.
todd_smith

#30077 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

Igras 4 Mjeseca bez plate i premije i bojkotujes pripreme
Za 1 dan jer su treneru produzili ugovor

:lol:
budzetlija

#30078 Re: Utakmice.

Post by budzetlija »

Navijac FK Husref :-)
todd_smith

#30079 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

Nadzorna_ploca wrote: 08/03/2020 13:07 Pa koji lelemudan se odlucio da takvom insanu produzi ugovor i na ustrb toga mu isplate 250k maraka. :-)
Upravo.

Ovo je i poenta citave price.

Znaci jebo Husrefa u smislu hoce li ostati ili ne, ako ne stima neka ide. Niko to ne osporava.

Poenta citave price je kiks nakon kiksa ove Uprave bez preuzimanja ikakve odgovornosti.

Znas da je takav i takav, i napravis farsu ljeti oko ugovora, onda mu das ugovor i onda kasnije zalis se sto mu je takav ugovor.

I dok se sve to desava, niko od tih sto pravi KONSTANTNE greske ne odgovara.

Bio otisao, okej, idemo dalje, ali ko je odgovoran za podjeu navijaca i otrovne atmosfere u rolu od svega 4 mjeseca? Horde? Igraci? Ko? Ne ide to tako jarane
GandalfSivi

#30080 Re: Utakmice.

Post by GandalfSivi »

Nikada zavrsiti sa ovom pricom. Znaci, Husref jeste legenda kluba, treba mu kakvu bistu pred AFH postaviti, nazvati tribinu po njemu ako treba, ali u isto vrijeme je realno i prevazidjen trener. Kada cujem “nije zbog toga sto je dobio, nego kako je dobio otkaz” ja bih se roknuo. Dobio lik 240 hiljada na ruke.

Hvala njemu na svemu, ali idemo dalje. Horde se ne isplati ni komentarisati...
budzetlija

#30081 Re: Utakmice.

Post by budzetlija »

Oba puta se udovoljilo vecini navijaca, prvi put da ostane dok je drugi put opet vecina htjela da dobije otkaz.

Evo Barce kakve kikseve pravi sa trenerima, pucaju po savovima ali ne vidim da iko odgovara, ima neko ko se pita za sve.
tovarish

#30082 Re: Utakmice.

Post by tovarish »

budzetlija wrote: 08/03/2020 13:30 Oba puta se udovoljilo vecini navijaca, prvi put da ostane dok je drugi put opet vecina htjela da dobije otkaz.

Evo Barce kakve kikseve pravi sa trenerima, pucaju po savovima ali ne vidim da iko odgovara, ima neko ko se pita za sve.
Njih nemoj za primjer uzimati, jer se tamo navijači pitaju nešto. Tačnije oni koji plaćaju članarinu.

Ovi kod nas što "vode" tribinu su potpuno druga priča. Dobiju koju marku od roditelja i vrhunac njihovog intelekta je naučiti kako da upale baklju.

Iako se i ja slažem da pojedincima nije mjesto u upravi, moje mišljenje se ne pika. Da sam imao lovu i platio upravljačke uloge, to bi bila druga priča. Ovako, mogu mahati ušima.

I naravno: :thumbup: za SŠ i igrače.
Ali_G

#30083 Re: Utakmice.

Post by Ali_G »

Boga mi analiticar bi u pravu, a ovdje se covjek razapinj’o :mrgreen:
A po svemu sudeci u klubi je bio rat struja, ta koja je forsirala Husa pobijedila. Na kraju se vlasnik umjes’o i presjek’o.
north

#30084 Re: Utakmice.

Post by north »

Ja nikako ne razumijem dio "nije problem sto je dobio otkaz nego nacin na koji ga je dobio" :? ...pa kako ga je to dobio? dobio kolo prije pauze gdje svakako ne bi bio na klupi tako da sta sustinski znaci, dobio svaku marku tj.sumu koja je golema za nase uslove..i ako mu Emir saopstio otkaz prije medija, o kakvom ruznom nacinu se prica? sta je tk trebalo, prostrijeti crveni tepih, uruciti plakate izljubiti se i svi kolektivno isplakati da bi bio fin nacin? samo izgovor dijela navijaca koji se ne mogu pomiriti sa opravdanim potezom kad bidis da nema napretka..a ne moze se reci da nije bilo strplbenja..Pochetino je sa Totenhamom harao prosle godine, igao finale LP pa ove sezone kad je ekipa igrala ko qrac i zaredao neke kiksove moralo je doci do razlaza..svugdje je to normalno osim kod nas koji zivimo samo od proslosti i zato jesmo u qrcu godinama i pitamo se sta nam je :-) ....vazda izmisljamo probleme i kad ih ima i nema , trend je jebati mater jal upravi jal treneru jal igracima, ne do bog da nam je sve potaman i da uzivamo kad imamo razloga :skoljka:
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#30085 Re: Utakmice.

Post by F&N »

Husref je sam bio struja sa sjeverom kontra svih ostalih. Ja sam prvi razapinjao Analiticara i isao u banovice zbog njega. Podrzavao Husrefa, kontao da je on upravu i legenda, dok nisam igrom slucaja saznao za sve iz prve ruke. Do u detalje. Ne kazem da je zlatna i ova uprava ali u trenutcima kada imamo sansu da odbranimo titulu, da se bukvalno odlijepimo od lige kao rezultat toga, nama sjever pravi vjestacku krizu i negativnu atmosferu, zbog Husefa i neke svoje furke da su "kontra svita".
budzetlija

#30086 Re: Utakmice.

Post by budzetlija »

Onaj kvazi protest je pokazao koliko ih misli tako :thumbup: pametnom dosta.
Ali_G

#30087 Re: Utakmice.

Post by Ali_G »

F&N wrote: 08/03/2020 13:46 Husref je sam bio struja sa sjeverom kontra svih ostalih. Ja sam prvi razapinjao Analiticara i isao u banovice zbog njega. Podrzavao Husrefa, kontao da je on upravu i legenda, dok nisam igrom slucaja saznao za sve iz prve ruke. Do u detalje. Ne kazem da je zlatna i ova uprava ali u trenutcima kada imamo sansu da odbranimo titulu, da se bukvalno odlijepimo od lige kao rezultat toga, nama sjever pravi vjestacku krizu i negativnu atmosferu, zbog Husefa i neke svoje furke da su "kontra svita".
Morao je imati podrsku i unutar kluba, makar od nekoga. Lako se nadju zajednicki interesi. Samo su se malo preracunali jer se Kinez ipak pita za sve
todd_smith

#30088 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

Opet smo dosli do “znam ja iz prve ruke” suplje od prije par godina
budzetlija

#30089 Re: Utakmice.

Post by budzetlija »

Poznati citat: "ko zna, niko nista ne zna, krhko je znanje, sjajno, sjajno"

Niko nista ne zna, ali samo todd zna kako je bilo... sjajno, sjajno, sjajno
strong69

#30090 Re: Utakmice.

Post by strong69 »

Husref bio i prošao. Prevaziđen trener. Idemo dalje.
Raigor Stonehoof

#30091 Re: Utakmice.

Post by Raigor Stonehoof »

budzetlija wrote: 08/03/2020 14:10 Poznati citat: "ko zna, niko nista ne zna, krhko je znanje, sjajno, sjajno"

Niko nista ne zna, ali samo todd zna kako je bilo... sjajno, sjajno, sjajno
Sta kazes, prevazisli mahalu, uzdigli se, i onda procitas zadnje dvije strane :lol: :run:

Image
Logovan

#30092 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

A mogli bi se svi malo smiriti, ovako samo klub može ispaštati, konstantno tjeranje nekog inata u pm.
budzetlija

#30093 Re: Utakmice.

Post by budzetlija »

Pa dobro, ja prezadovoljan svijescu navijaca....evo ovdje na forumu dvojica aktivnih stikerasa, mozda da ima jos neko sto otkriva da su ljudi svjesni da Uprava radi za dobrobit kluba.
Grean

#30094 Re: Utakmice.

Post by Grean »

todd_smith wrote: 08/03/2020 13:23
Nadzorna_ploca wrote: 08/03/2020 13:07 Pa koji lelemudan se odlucio da takvom insanu produzi ugovor i na ustrb toga mu isplate 250k maraka. :-)
Upravo.

Ovo je i poenta citave price.

Znaci jebo Husrefa u smislu hoce li ostati ili ne, ako ne stima neka ide. Niko to ne osporava.

Poenta citave price je kiks nakon kiksa ove Uprave bez preuzimanja ikakve odgovornosti.

Znas da je takav i takav, i napravis farsu ljeti oko ugovora, onda mu das ugovor i onda kasnije zalis se sto mu je takav ugovor.

I dok se sve to desava, niko od tih sto pravi KONSTANTNE greske ne odgovara.

Bio otisao, okej, idemo dalje, ali ko je odgovoran za podjeu navijaca i otrovne atmosfere u rolu od svega 4 mjeseca? Horde? Igraci? Ko? Ne ide to tako jarane
Lako je biti general poslije bitke, ko bi se tad usudio da mu da otkaz kad se sve diglo na noge?

Likovi nisu silazili sa portala, od bivsih igraca Sarajeva pa do onih koji nikad nisu imali veze sa klubom, ispisivali se grafiti pred klubom zasto se najtrofejnijem ne produzi ugovor. Cak se i Amar kasnije zauzeo za njega. I ko u takvoj situaciji da donese odluku?

Ja prvi sam stidljivo pisao da mu treba dati jos sezonu na konto starih zasluga a niposto dvije iako sam osjecao da mu je poslije one proljetne krize trebao biti kraj u toj sezoni i da ode kao general. Ali hajde napisi to a kamoli donesi takvu odluku .Svako ko nije zaslijepljen morao je znati da ona kriza nije bila slucajna.

Potop protiv Zelje je pokazao da je bas tako trebalo i biti ali nije se moglo provesti.
Last edited by Grean on 08/03/2020 14:50, edited 2 times in total.
todd_smith

#30095 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

Nema vise mahale, nema vise tracanja, nema agenta nema suplje niti otrova

I onda ti dodje analiticar sa 3 profila i prica “ja bio tu”

:mrgreen:
budzetlija

#30096 Re: Utakmice.

Post by budzetlija »

:lol:

Ma tebe Analiticar isprsko oko karte, nijedne :run: nudio ti se, a ti ko misonja izbjegao :lol: cak se nudi i poruke da objavi :arrow: ko zna, todd zna.... sjajno, sjajno, sjajno

Plasiras lazi koje Husref nije izgovorio, kakva ostavka preko medija :lol:
. - Nisam imao sastanak s ljudima iz kluba. Čujem i ja svakakve priče, ali je jedna istina, a to vam mogu potvrditi i ljudi iz uprave. U ponedjeljak popodne me nazvao sportski direktor Emir Hadžić i rekao da treba da se vidimo. Ja sam se vraćao u grad i našli smo se oko 20 sati, gdje mi je on saopćio odluku o smjeni.

Koliko god to za mene bilo teško, ja sam mu rekao da ja poštujem odluku i sve konsekvence koje ona povlači. Ima vremena kada ćemo sjesti za sto da vidimo međusobne obaveze. I moje prema klubu i klupske prema meni. Sarajevo ima rezultatski izuzetno bitnu utakmicu u subotu i sigurno da je to veći prioritet od sastanka sa mnom. Duga je pauza, sigurno je da će me pozvati tokom narednih desetak dana da bismo i zvanično precizirali sve pojedinosti - rekao je Musemić za "Avaz".
todd_smith

#30097 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

E moj celo, da se ovdje krene pricati ko si i sta si..
budzetlija

#30098 Re: Utakmice.

Post by budzetlija »

Meni nisu odgovorio na poruku na fb-u nikad :lol: koju sam ti poslao ima 5 godina, na koju si odmah bacio seen, toliko da sam celav :lol: nemoj Boga ti da pisemo ko je ko :izet:
Ali_G

#30099 Re: Utakmice.

Post by Ali_G »

I onda dodje neko i prica nema licnih interesa. Svaka podjela medju navijacima je bila iz interesa. Svi se u pocetku bore protiv agenture, a u nju na kraju sami upadaju.
Nego, bit ce zajeban raspored u trecem dijelu. Poslije Zvijezde ide prva cetvorka
Logovan

#30100 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Hvala svima za podršku tokom svih 90 minuta na jučerašnjoj utakmici. Svi zajedno! 💪 #BordoPorodica 🔴

Image
Post Reply