Ilegalni migranti u BiH
-
emirolini
#11452 Re: Migranti u BiH
To je to
- animals
#11453 Re: Migranti u BiH
Ne znam..
evo jednog primjera..
dosao u onoj navali, 2015..
svi se utrkivali ko ce im pruziti lijepu rijec..
sve mladi i snazni ljudi u najboljim godinama..
i taj jedan, kojem je sve pruzeno prikolje socijalnog radnika..
drugi izbode cijelu familiju na sred ulice..
treci, pljackaju djecu u grupama..
nisu svi isti..znam...
ali nigdje vise nasilni ljudi, nego u toj grupaciji..
evo jednog primjera..
nisu svi isti..znam...
-
neko_sa_strane
#11454 Re: Migranti u BiH
@muha_sa
Nema veze što vjetar dere. Bitno je da zrak nije zagađen.
-
Naslovnica
#11455 Re: Migranti u BiH
Ka'e ja nacista što ka'em da treba minirati i pustiti struju kroz ogradu.
A Grci eno pustili snimak kako tursko patrolno vozilo pomaže hordama da razvale žicu.
A Grci eno pustili snimak kako tursko patrolno vozilo pomaže hordama da razvale žicu.
-
Alles-Tamam
#11456 Re: Migranti u BiH
Stav Njemačke je da neće dopustiti scenarij iz 2015,tj bujrum svima kolko vas ima
-
howdy
#11457 Re: Migranti u BiH
Pa znaš ima i domaćih kriminalaca, sta fali jos uvoznihanimals wrote: ↑08/03/2020 13:34 Ne znam..
evo jednog primjera..
nisu svi isti..znam...
- animals
#11458 Re: Migranti u BiH
Pa onaj ko je spreman, da se tuce sa policijom, da silom razvaljuje i upada,Naslovnica wrote: ↑08/03/2020 13:41 Ka'e ja nacista što ka'em da treba minirati i pustiti struju kroz ogradu.
taj sigurno ne ide da radi i da zivi miran zivot..
-
aerodinamika
#11459 Re: Migranti u BiH
ta ista evropa se brani da je centar demokratije i ljudskih prava / a podiye zice u 21 vijekuNaslovnica wrote: ↑08/03/2020 13:41 Ka'e ja nacista što ka'em da treba minirati i pustiti struju kroz ogradu.
ta ista grca se hvali da su demokratska drzava sa nekakvom izmisljenom tradicijom-a maltretira, i skida do gole koze migrante, zene i djecu
ta ista evropa prica o univerzalnoj deklaraciji o ljudskim pravima i pravu na zivot- a istovremen0o zatvara oci i vrata pred ljudima koji zele da se na svojoj kozi uvide u istinitost te oprice, i na kraju vide da od rijeci nema djela, dobiju pendrek, i zicu na graniciu
kao da je 1933. a ne 21. vijek
- sinuhe
#11460 Re: Migranti u BiH
Godinama vec ilegalni imigranti prelaze granice bez vecih problema uz tek poneki incident. Ili je vazno nazvati nekoga fasistom i Evropu starom kurvom.
-
Alles-Tamam
#11461 Re: Migranti u BiH
Mijenjaš pozicije uzroku i nastanku žicaaerodinamika wrote: ↑08/03/2020 13:47ta ista evropa se brani da je centar demokratije i ljudskih prava / a podiye zice u 21 vijekuNaslovnica wrote: ↑08/03/2020 13:41 Ka'e ja nacista što ka'em da treba minirati i pustiti struju kroz ogradu.
ta ista grca se hvali da su demokratska drzava sa nekakvom izmisljenom tradicijom-a maltretira, i skida do gole koze migrante, zene i djecu
ta ista evropa prica o univerzalnoj deklaraciji o ljudskim pravima i pravu na zivot- a istovremen0o zatvara oci i vrata pred ljudima koji zele da se na svojoj kozi uvide u istinitost te oprice, i na kraju vide da od rijeci nema djela, dobiju pendrek, i zicu na graniciu
kao da je 1933. a ne 21. vijek![]()
U početku je to izgledalo ovako, nako nsvih sranja koja su prouzrokovana migrantima došle su zice
Last edited by Alles-Tamam on 08/03/2020 13:57, edited 1 time in total.
- Abate Fetel
#11462 Re: Migranti u BiH
Pa nisu problem migranti ko migranti već ono što za sobom donose a to je islam, i to je za evropu opasnije nego korona virus.
Turska je ovde najveći problem i brkica itler, frajer ima oružje koje može evropu da satare bez ispaljenog metka!
Turska je ovde najveći problem i brkica itler, frajer ima oružje koje može evropu da satare bez ispaljenog metka!
- muha_sa
#11463 Re: Migranti u BiH
Tacno takoneko_sa_strane wrote: ↑08/03/2020 13:37 @muha_sa
- Vojko.Vrućina
-
howdy
#11465 Re: Migranti u BiH
Pa šta su navalili u centar demokratije i ljudskih prava, nek idu u Rusiju. Oh waitaerodinamika wrote: ↑08/03/2020 13:47ta ista evropa se brani da je centar demokratije i ljudskih prava / a podiye zice u 21 vijekuNaslovnica wrote: ↑08/03/2020 13:41 Ka'e ja nacista što ka'em da treba minirati i pustiti struju kroz ogradu.
kao da je 1933. a ne 21. vijek![]()
-
Alles-Tamam
#11466 Re: Migranti u BiH
Ovdje možemo vidjeti praktičnu nastavu inzinjera sa 15 godina stručnog radnog staža.
Zaista sam frapiran činjenicom da niti jedna država ne prepoznaje potencijal ovih golobradih mladića
-
emirolini
#11467 Re: Migranti u BiH
Turci su OGROMNE uslje, bili i ostali. Mala je razlika izmedju njih i ovih sto hoce prema Europi. Gledaj ovih inzinjera i naucnika sto vuku ogradu, sve naucnici, zene i djeca. U Tuzli se poceli bacati pod auta i onda kada padnu skupe se oko tebe traze lovu sto si ga udario, galame, drame, 50 oko auta. Uzasno...
U ovim situacijama je najgore stati, samo nastavi... a njih policija uhapsi, prenoce u pritvoru i sutradan opet isto pusteni. Zamisli, neogranicen broj krivicnih djela mozes napraviti, nikome nista.
U ovim situacijama je najgore stati, samo nastavi... a njih policija uhapsi, prenoce u pritvoru i sutradan opet isto pusteni. Zamisli, neogranicen broj krivicnih djela mozes napraviti, nikome nista.
-
emirolini
#11468 Re: Migranti u BiH
Jadna majka, vidi ove gladne djece, ljudi iz vjere, mirni, pokusavaju mirno dati doprinos normalnom svijetu sa svojom mirnom kulturom i tolerancijom. Tuga. Treba ih u Bosnu, mi iz dijaspore cemo pomagati, bitno je da se Bosna naseli muslimanskom djecom, mi cemo biti u Njemackoj, a ljeti cemo na mjesec dva da malo dole sevapa zaradimo. Ponjet cemo Njemacke Nutelle i po dzumama malo bodova zaraditi i nazad u Njemacku pred oktoberfest. To se ne propusta...Alles-Tamam wrote: ↑08/03/2020 14:03Ovdje možemo vidjeti praktičnu nastavu inzinjera sa 15 godina stručnog radnog staža.
Zaista sam frapiran činjenicom da niti jedna država ne prepoznaje potencijal ovih golobradih mladića
Ovako to izgleda nekako jelda dijasporo?
-
howdy
#11469 Re: Migranti u BiH
To im je modus operandi i kod kuceemirolini wrote: ↑08/03/2020 14:06 Turci su OGROMNE uslje, bili i ostali. Mala je razlika izmedju njih i ovih sto hoce prema Europi. Gledaj ovih inzinjera i naucnika sto vuku ogradu, sve naucnici, zene i djeca. U Tuzli se poceli bacati pod auta i onda kada padnu skupe se oko tebe traze lovu sto si ga udario, galame, drame, 50 oko auta. Uzasno...
- King Theoden
#11470 Re: Migranti u BiH
Dakle, stan, intenzivni kursevi njemačkog jezika, školovanje za one koji to žele i ekspresno davanje radne dozvole onima koji traže posao?
Slažem se.
A šta kažeš na rastući fašizam na ovoj temi?
Da li slaba, rekao bih nikakva naobrazba; nedovoljna govorna i motorička razvijenost, kao i očigledno duhovno siromaštvo na koncu rezultiraju ovom ekstremizmu pa čak i fašizmu koji se hrani i opstaje zahvaljujući lažnim vijestima i štimanim statistikama, ili je u pitanju nešto drugo?
Evo ga, jedan u moru kandidata koji nije bio u stanju da savlada maternji jezik, a osjeća se prozvanim da priča na ovu temu.
Meni je sasvim ok da i oni učestvuju u istoj (barem saznaš s kime dijeliš ovu zagađenu havu), ali nije ok da svoje iskrivljene stavove nameću kao jedine ispravne.
Također me zanima ko je krivac što je pamet zašutila i indirektno prepustila platformu neukim fašistima?
- MorningStar
#11471 Re: Migranti u BiH
Mene interesuje sto je zakon zanijemio na najnizim nivoima tipa da ne moze prelaziti granicu ko hoce i kako hoce onda uredno hodati prositi,krasti,otimati i sta vec ne - i to je postalo normala.
Madjari poljaci pametni , srbija prebacuje samo boli ih nesto a mi dobro poznato pleme “p*cke koje sute” slusamo malo nvo malo prosvijetljene vjernike kako govore da je to uredu i tako treba.
Madjari poljaci pametni , srbija prebacuje samo boli ih nesto a mi dobro poznato pleme “p*cke koje sute” slusamo malo nvo malo prosvijetljene vjernike kako govore da je to uredu i tako treba.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#11472 Re: Migranti u BiH
Pa ne bas tako, identicno kao sto se Njemačka ponašala prema BiH izbjeglicama...znaci...ako nema prepreka da se vrati u maticnu drzavu pravac aerodrom Lufthansa Boeing 747 i leti nazadKing Theoden wrote: ↑08/03/2020 15:37 Dakle, stan, intenzivni kursevi njemačkog jezika, školovanje za one koji to žele i ekspresno davanje radne dozvole onima koji traže posao?
Slažem se.
A šta kažeš na rastući fašizam na ovoj temi?
- Rothmans
#11473 Re: Migranti u BiH
Sto ih bar ne ranjavaju ?
- CPT
#11474 Re: Migranti u BiH
Bar? A pozeljno je sta? Ova tema je ...
- MorningStar
#11475 Re: Migranti u BiH
Grci da su pametni i slobodni - vanredno stanje , angazovanje rezerve i mrtva straza na granici . 6 mjeseci drzati nebi vise nikome palo na pamet da divlja ovako i prakticno napada granice neke drzave.