Narod i Pravda (Konakovic)

Post Reply
I naravno Dzej

#5401 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by I naravno Dzej »

Ovo je neki SDA polu-mahalski obavještajac sa maskom DF-ovca.Evo kaže kako je Asim poklopio Konakovića i postavi video od čitave emisije od sat i po,ali bitno je da je izgovorio kako je ko biva Konaković podvijao rep pred Asimom.Ne mirišem ni ja ovog Pindžu, ali da ga prozivaš zato što istjeruješ pravdu vjerovao bih ti,ali evo razmišljam, pa kao mogućnost vidim kandidaturu Pindže za Načelnika Trnova, i ovo odjednom potenciranje "lopovluka" istog.Malo je glasova razlike bilo između njega i Berila.

Image
putokaz1

#5402 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by putokaz1 »

Čitam o Preletačevićima u NIP
od ljevice do desnice i svi u NIP sad
Almedin Miladin je tu pa zamislite čovjeka koji je doveo SDA na vlast 2016 u NIP u sad
Zamislite da opet prođe preko NIPa i spasi SDA
SDP-SDU-USD-SDP-SDA-
Kitić SDP-SDU-SDA-DF
Ilma GSS ASDA POMAK
Ili neki SDP-DF-NB-NIP
Budite oprezni s NIPom mnogo je bivših SDA igrača,koji su ih spašavali kad je najpotrebnije bilo
Šta ako baš Miladina stavi na broj 1-Da li ćete glasat za NIP?
Banksy

#5403 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Banksy »

Ono kad danas, sada, u ovom trenutku, uzimaš Sarajlića kao kredibilnog sugovornika ili izvor za bilo šta i bilo kome.
cvrčak_na_hedonizmu

#5404 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

madner wrote: 07/03/2020 15:09 Ufatis ga u lazi, nastavi dalje, kaze razapeli me da nesto nije istina.
:D
baxus

#5405 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by baxus »

malakh druze ne ulaze ti u obračun karakteri iz posta kad citiraš sam sebe.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#5406 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by malakh »

od svih koji su me spomenuli, vidim samo orkestrirano ponavljanje teza sa zajedničkim imeniteljem, a nitko da prokomentira ili demantira sljedeće:
i opet, kao i uvijek, ne spominje svog pajdaša mirsada pindzu. izbjegava reci srž problema u viku i tko je kontrolirao vik od 2011. do 2014. godine. izbjegava reci ciji su kadrovi hasija busuladsic i almir pamuk.

izbjegava reci da je licno pinzdo bio u nadzornom odboru zoi 84 i koliko je imao intervencija kod magode da se period pindzinog mandata u zoi 84 ne spominje.

da kojim slucajem pindzo nije u nipu i da nipu nije donio kapital od cca 1.500 glasova, odbor u trnovu, gorana aksamiju, mozda bi preposteni konakovic rekao, u jednoj recenici, da je probleme u viku i zoi 84 naslijedio od mirsada pindze.
doduše jedan pokušava objasniti da se pindzo spominje zato što bi mogao biti kandidat za načelnika trnova. taj je prekucao sve nas. :lol:
_Reds_

#5407 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by _Reds_ »

Pindžo je i tada bio Kiflin igrač, samo su nakon dugo vremena u istoj stranci opet, obzirm da ih je Pindzo promjenio 5-6.
I naravno Dzej

#5408 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by I naravno Dzej »

malakh wrote: 07/03/2020 18:57 doduše jedan pokušava objasniti da se pindzo spominje zato što bi mogao biti kandidat za načelnika trnova. taj je prekucao sve nas.
:lol: Jel obećao Berilo radno mjesto ? Pa hajd reci što ga spominješ, boriš se za pravdu u društvu ?
The BEN10

#5409 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by The BEN10 »

Dobar Dino kod Senada.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#5410 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by malakh »

I naravno Dzej wrote: 07/03/2020 23:16
malakh wrote: 07/03/2020 18:57 doduše jedan pokušava objasniti da se pindzo spominje zato što bi mogao biti kandidat za načelnika trnova. taj je prekucao sve nas.
:lol: Jel obećao Berilo radno mjesto ? Pa hajd reci što ga spominješ, boriš se za pravdu u društvu ?
zar treba veća pravda od preispitivanja trenutačnog nipovca mirsada pindze i njegove uloge u haračenju zoi 84 i vika iz, ne tako daleke prošlosti. a može i revizija njegovog učešća u vlasti, jer isti u vlasti (doduše na različite načine i kroz različite političke partije) participira još od 2006. godine, pa evo dok ga ne smijene sa pozicije koju trenutačno obavlja.

pobornik sam cjelokupnog preispitivanja, a ne selektivnog i za to se uvijek zalažem pa tako da smatram da uz hubijara (kojeg, usput rečeno zbog kioska treba na dugogodišnju robiju poslati) i ekipe, treba i prethodnike prozvati i preispitati, a pindzo i njegovi pajdasi bi sigurno bili jedni od njih, jer nema niti jednog javnog kpmunalnog poduzeća u kantonu sarajevu u kojem pindzo nije uposlio svoje skupljače glasova. ali, budući da je on sada nipovac, dobar je i organizirano će ga svi nipovci braniti i amnestirati. valjda dok ponovno ne promijeni stranku.

a glede radnog mjesta. ja konačno u zasluženoj penziji i vise nemam namjeru zasnivati radni odnos.
Last edited by malakh on 08/03/2020 01:03, edited 2 times in total.
I naravno Dzej

#5411 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by I naravno Dzej »

Penicilin za SDA hadzi-varalice i SBB-DF uhljupe. Da se ostvari ova njegova najava da će SBB-DF biti izbrisani u 5 opština sigurno.I ja se pridružujem tim željama, naročito DF i Komšić.Stavio je svog Zlatnog ljiljana pod Bakirovu guzicu i nije ništa bolje ni zaslužio.
I naravno Dzej

#5412 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by I naravno Dzej »

malakh wrote: 08/03/2020 00:59
I naravno Dzej wrote: 07/03/2020 23:16
zar treba veća pravda od preispitivanja trenutačnog nipovca mirsada pindze i njegove uloge u haračenju zoi 84 i vika iz, ne tako daleke prošlosti. a može i revizija njegovog učešća u vlasti, jer isti u vlasti (doduše na različite načine i kroz različite političke partije) participira još od 2006. godine, pa evo dok ga ne smijene sa pozicije koju trenutačno obavlja.

pobornik sam cjelokupnog preispitivanja, a ne selektivnog i za to se uvijek zalažem pa tako da smatram da uz hubijara (kojeg, usput rečeno zbog kioska treba na dugogodišnju robiju poslati) i ekipe, treba i prethodnike prozvati i preispitati, a pindzo i njegovi pajdasi bi sigurno bili jedni od njih, jer nema niti jednog javnog kpmunalnog poduzeća u kantonu sarajevu u kojem pindzo nije uposlio svoje skupljače glasova. ali, budući da je on sada nipovac, dobar je i organizirano će ga svi nipovci braniti i amnestirati. valjda dok ponovno ne promijeni stranku.

a glede radnog mjesta. ja konačno u zasluženoj penziji i nemam vise namjeru zasnivati radni odnos.
Nikad ga ja neću braniti, boli me ona stvar za Pindžu, i meni uvijek bio antipatičan lik.I ako su takvi ljudi petljali nešto,sumnjivog su morala, nikad ih ne bih primio u NiP. Ipak je ovo na kraju krajeva politika, i neću da posmatram NiP kao organizaciju nekih svetaca niti da nastupam u njihovo ime navijački predstavljajući ih bezgrešnim,niti sam član,niti imam kakvog hajra od njih.Ipak uvidio sam neke pomake u pravcu promjene ovog letargičnog stanja od strane već ove bivše Vlade, a kod NiP-a konkretno buntovništvo naspram apsolutne okupiranosti države,islama,borbe protiv agresije na BiH,patriotizma,svih javnih resursa od strane SDA bagre i lopova.Neka sam naivan, ali vidim obrise iskrenosti,borbenosti i želje za nekom promjenom ne samo kod NiP-a, nego i kod ostalih stranaka četvorke,ali mi je NiP bliži iz mojih ličnih svjetonazora.

I ako bi mi mogao biti otac , moram ti reći, da iz tvog pisanja kod tebe nisam vidio iskrenost u istom, za razliku od ovog A_Akcije koji je otvoreno i pošteno rekao koje i šta je.Kada bi i ti tako rekao, da si npr član DF-a,a pišeš afirmativne postove o DF-u, ja bih ti mozda djelimično povjerovao i za ostale komentare, ali ovako sve to ima dimenziju pisanja po zadatku,trolanja i uvjeravanja u SDA priču "svi smo isti".

Budi pozdravljen i manje nerviranja po forumu, čuvaj zdravlje za penzije.
drug_profi

#5413 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by drug_profi »

Molim vas zapamtite jednu stvar i to je susta istina u svakoj drzavi.
Politicari nisu filantropi da idu da se zajebaju zbog nas.
Idu u politiku prvo radi sebe, jer to znaju najbolje raditi.
Nas je zadatak da nadjemo i glasamo za one koji osim za sebe, imaju namjeru uraditi nesto i za nas.

I kad to shvatite bice vam lakse i tek cete onda razumjeti i politiku i tek cete onda znati pravilno da glasate.
putokaz1

#5414 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by putokaz1 »

Sbb i df nemogu biti izbrisani,i da mogu pojavit ce se novi sbb i df
mali_balon

#5415 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by mali_balon »

Nisam odavno vidio katarinukosacu na ovoj temi, ko dosli njeni pa vise nema sendvica.,....ili je uhljebljena
The BEN10

#5416 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by The BEN10 »

Konaković daje ostavku na sve funkcije u SDA. U trenutku dok je bio premijer izlazi iz SDA zbog principa. I dokazuje da je istinu govorio i bio dosljedan.
Mangupski, svaka čast.

Banksy

#5417 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Banksy »

Uvijek kad gledam Konakovića, uhvati me muka što ljevica, za sve ove godine (istina, uz Lagumdžijinu diverziju), nije isproducirala nekog sličnog. Baš šteta.

Glede onog sinoć, odličan,
Samo podsjećanje, sedam mjeseci je vječnost, ne potcjenjujte kapacitete SDA i njihovih satelita da iskreiraju nive krize s Dodiklm i Čovićem, oni će im rado asistirati,
Sići će, ako treba, četnici niz Vraca, ustaše iz Tuzle, zaratiće sa svima, ma i fizički, samo da vam ne isporuče vlast najesen, nemojte sumnjati u njhivu spremnost na najgore stvari,
Procjene dobijanja izbora se tiču ovog momenta, sad, odmah, za sedma mjesexi sve se može okrenuti naopako, i hoće, vjerovatno. Samo teren, samo zajedno, bez felera, i uz najbolji marketing koji postoji.
Cherry-Cherry

#5418 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Cherry-Cherry »

Priletit će Dodik u pomoć svom bratu.
madner

#5419 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by madner »

Zajednicki kandidati su najveci test zrelosti. Pucamo penal, ali ima i tu nacina da sr fuli.
bunk

#5420 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by bunk »

Banksy wrote: 08/03/2020 12:25 Uvijek kad gledam Konakovića, uhvati me muka što ljevica, za sve ove godine (istina, uz Lagumdžijinu diverziju), nije isproducirala nekog sličnog. Baš šteta.

Glede onog sinoć, odličan,
Samo podsjećanje, sedam mjeseci je vječnost, ne potcjenjujte kapacitete SDA i njihovih satelita da iskreiraju nive krize s Dodiklm i Čovićem, oni će im rado asistirati,
Sići će, ako treba, četnici niz Vraca, ustaše iz Tuzle, zaratiće sa svima, ma i fizički, samo da vam ne isporuče vlast najesen, nemojte sumnjati u njhivu spremnost na najgore stvari,
Procjene dobijanja izbora se tiču ovog momenta, sad, odmah, za sedma mjesexi sve se može okrenuti naopako, i hoće, vjerovatno. Samo teren, samo zajedno, bez felera, i uz najbolji marketing koji postoji.
Kakve ustase iz Tuzle,Bog te vidio,pa jel to Tuzla 3000km daleko da doista ne znas kako stvari stoje ili je pravi razlog da je samo Sk bitan i ono oko njega...
Bajdvej sretan 8 mart i tebi i svima na forumu koji danas slave.
drndalo

#5421 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by drndalo »

madner wrote: 08/03/2020 13:19 Zajednicki kandidati su najveci test zrelosti. Pucamo penal, ali ima i tu nacina da sr fuli.
Da, upravo...

Jedini nacin u ovom momentu obezglavljivanja dosadasnje Hidre, ce biti upravo odlucivanje hladne glave koji najbolji kandidat moze izaci s obrazom na megdan Sebijinim strucnjacima... I da se svi sloze oko toga ma kako to bilo tesko po neke licne ambicije... To se moze ispeglati na druge nacine...

Bez tog testa ozbiljnosti i mogucnosti, jebali smo jeza u ledja...
drug_profi

#5422 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by drug_profi »

Licna sujeta moze razjebat sve. I treba znati da je i SDA toga svjesna i da ce podmetat kandidature po medijima ne bi li tako inicirala reakcije ostalih iz koalicije.

Nerko, Pedja i Dino imaju dovoljno pameti da to uvide pa i da sprijece.
putokaz1

#5423 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by putokaz1 »

Zajednički kandidati 4orke
Bužim:Velika promjena nekad SDA-SBB sada NIP Agan Burić
Živinice:Još veća promjena Esed Kitić SDP-SDA-SDU-DF-sada NIP
Sarajevo:Promjena ''Par Ekselanc'' SDP-SDU-USD-SDP-SDA-sada NIP ALMEDIN MILADIN
Informaciju o Miladinu prenose SDA mediji Slobodna Bosna Faktor ...i dr
El_comadante

#5424 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by El_comadante »

reče Konaković dogovor je skoro postignut, problem je Novo Sarajevo, Centar i gradonačelnik. vidjet ćemo i koga če ponuditi za naačelnike, imena, i koje če se još stranke eventualno pridružiti ovome.
putokaz1

#5425 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by putokaz1 »

Konaković mora dobiti nešto
Načelnik Centra ,Gradonačelnik Sarajevo ili nešto treće
Ipak je on Glavni u 4orci sad :!:
Post Reply