Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- strong69
#30001 Re: Utakmice.
I jos nesto i neću više na ovu temu. Kakvu poruku šaljete Marinovicu ovim transparentom? Igračima? Ovaj transparent je pripremljen kad je doveden Marinovic jer se očekivalo da će kiksati. Toliko o dobroj namjeri.
-
sencobih
#30002 Re: Utakmice.
Tri od tri , nisam očekivao. Svaka čast samo nek nastave ovako, a navijači treba da pruže podršku, a ne smutnju da unose i kvare raspoloženje kako nama običnim navijačima tako i treneru i ekipi
-
gold'n'brown
#30003 Re: Utakmice.
Fakat za ne povjerovati kakvi kreteni navijaju za ovaj klub.
- Logovan
#30004 Re: Utakmice.
Vala ne slažem se sa onim što je pisalo na paroli. Neko sa strane bi rekao da su u potpunosti u pravu, ali kad malo bolje pogledaš vidiš da nije tako.
A i moglo bi se malo smanjiti unošenje bespotrebne nervoze među igrače. 
- Logovan
#30005 Re: Utakmice.
Metnuo ga Hrvoje.

A i Benjamin.

A i Benjamin.

-
sencobih
#30006 Re: Utakmice.
Salčin je opet uspješno izveo onu svoju fintu, i nakon nje ispravno dodao. Zna mali
- _Reds_
#30007 Re: Utakmice.
Dobra Mladost.
Ima još dosta prostora da se igra podigne.
Nismo najgurniji pozadi, a danas nije išlo Ahmeta.
Narednu bi mogli malo kombinvati. Rahman svakako ne igra, neka odmori, mozda jos kojeg malo odmoriti.
Ima još dosta prostora da se igra podigne.
Nismo najgurniji pozadi, a danas nije išlo Ahmeta.
Narednu bi mogli malo kombinvati. Rahman svakako ne igra, neka odmori, mozda jos kojeg malo odmoriti.
-
last mohicans
#30008 Re: Utakmice.
Mali Salčin kad iz trka nabaci u prvom poluvremenu.
To dugo nismo gledali. Samo me interesuje kako ta legenda i trenerska veličina ne primjeti taj talenat. Dečko mu je bio pred nosem. Vinko za jedne pripreme nađe igrača na jednoj od najtezih pozicija. Momcima svaka čast, a parolom mogu dupe obrisati. Potpuno u nevakat i bez ikakvog povoda i razloga.
- animus
#30009 Re: Utakmice.
Parola i skandiranje je za kurac. Niko normalan ono ne moze sada podrzati. Klubu treba podrška a ne razdor. Ko ono napise neprijatelj je kluba i radi za privatne interese.
Sreca pa sam bio na stadionu i nisam morao slusati onog morona Spahu. Sad gledao golove i cujem mu dwgenski glas kako svrsava na gol Vazde. Jebem mu sve i onom ko ga stavi da prenosi mase utakmice.
Ljudi puno pametnije je pisati parole i skandirati protiv Saveza koji nas podera sa kaznama i jos nam zabranu gostovanja izrice. Pustite upravu na miru ako je vec ne mozete podrzati. A trebali bi svi zbog ovog sto su do sada napravili.
Misli li iko od vas da bi dobili ove tri utakmice da je Husref ostao?
Mogu samo zamisliti kako bi ovaj tim izgledao s njim na klupi.
Sreca pa sam bio na stadionu i nisam morao slusati onog morona Spahu. Sad gledao golove i cujem mu dwgenski glas kako svrsava na gol Vazde. Jebem mu sve i onom ko ga stavi da prenosi mase utakmice.
Ljudi puno pametnije je pisati parole i skandirati protiv Saveza koji nas podera sa kaznama i jos nam zabranu gostovanja izrice. Pustite upravu na miru ako je vec ne mozete podrzati. A trebali bi svi zbog ovog sto su do sada napravili.
Misli li iko od vas da bi dobili ove tri utakmice da je Husref ostao?
Mogu samo zamisliti kako bi ovaj tim izgledao s njim na klupi.
- Grean
- vegass
- Dinostula
#30012 Re: Utakmice.
Sto se tice rezultata 100% zadovoljan.Igra moze i mora biti puno bolja.Najslabiji bio tima definitivno odbrana .Salcin odlican naprijed ali nazad on i Hodza poprilicno suplji.Ne zamjeram nijednom ipak im to nisu prirodne pozicije.Serbecic ne bas u formi i po meni dosta slabiji stoper od Lazica.Dupovac u dvije tekme dok je igrao 3 gola (slucajnost ili ne vidjecemo
).Kombinacija Mujakic i Lazic nam je bila najbolja sa Stanojevicem ispred.Sljedeca Serbecic IN - Rahmanovic OUT.Prilika za Zinedina da pokaze sta zna.
- omega369
#30013 Re: Utakmice.
Cestitke igracima i treneru. Preteska utakmica, mladost odigrala trkacki nevjerovatno. mi smo dosta pali fizicki, vjerovatno je i teren uticao na to. Imali smo i dosta sansi, nije vala ni lopta htjela uci
Ovo je samo pokazatelj da ce biti izuzetno tesko do kraja i da ovdje ima jos posla. Zato treba covjeka pustiti i ne smarati sa debilizmima i prizivanjima nekakvih legendi. Bespotrebno smaranje
Ovo je samo pokazatelj da ce biti izuzetno tesko do kraja i da ovdje ima jos posla. Zato treba covjeka pustiti i ne smarati sa debilizmima i prizivanjima nekakvih legendi. Bespotrebno smaranje
-
Ferid Avdic
#30014 Re: Utakmice.
Vi sto pljujete po momcima sa Sjevera fino se skupite i odete u udruzenje i iznesete svoje misljenje.Najlakse je preko tastature piskarati .Da se razumijemo nisam vise dio Sjevera,Saraj'vo bodrim sa druge tribine, i nisam toliko upucen u desavanja,i to da pisete o nekim licnim interesima je dno dna....Sram Vas bilo !!!!!
-
sencobih
#30015 Re: Utakmice.
Mislio sam da navijači postoje zato da navijaju za ekipu i bodre tim do pobjede, da se zajedno i raduju uspjehu i tuguju u u neuspjehu, jok oni bi da smjenjuju, imenuju, dovode, odvode, sve se poremetilo. Zato što svako misli da zna sve , i što se svako miješa u sve, zato nam je jeste ovako u cijeloj državi .
Legende neka ostanu legende, trebamo nastaviti stvarati nove , a ne vazda patiti za starim. Uostalom dionice su bile na prodaji pa što ih legende ne pokupovaše, nije da su kokuzi
Legende neka ostanu legende, trebamo nastaviti stvarati nove , a ne vazda patiti za starim. Uostalom dionice su bile na prodaji pa što ih legende ne pokupovaše, nije da su kokuzi
- budzetlija
#30016 Re: Utakmice.
Najgluplja konstatacija ikad, dodji i reci imFerid Avdic wrote: ↑07/03/2020 22:35 Vi sto pljujete po momcima sa Sjevera fino se skupite i odete u udruzenje i iznesete svoje misljenje.Najlakse je preko tastature piskarati .Da se razumijemo nisam vise dio Sjevera,Saraj'vo bodrim sa druge tribine, i nisam toliko upucen u desavanja,i to da pisete o nekim licnim interesima je dno dna....Sram Vas bilo !!!!!
- strong69
#30017 Re: Utakmice.
Koji razlog imaju za onaj transparent?Ferid Avdic wrote: ↑07/03/2020 22:35 Vi sto pljujete po momcima sa Sjevera fino se skupite i odete u udruzenje i iznesete svoje misljenje.Najlakse je preko tastature piskarati .Da se razumijemo nisam vise dio Sjevera,Saraj'vo bodrim sa druge tribine, i nisam toliko upucen u desavanja,i to da pisete o nekim licnim interesima je dno dna....Sram Vas bilo !!!!!
- strong69
#30018 Re: Utakmice.
"Legende". Kao sto napisa, imali su šansu. Idemo dalje.sencobih wrote: ↑07/03/2020 22:46 Mislio sam da navijači postoje zato da navijaju za ekipu i bodre tim do pobjede, da se zajedno i raduju uspjehu i tuguju u u neuspjehu, jok oni bi da smjenjuju, imenuju, dovode, odvode, sve se poremetilo. Zato što svako misli da zna sve , i što se svako miješa u sve, zato nam je jeste ovako u cijeloj državi .
- animus
#30019 Re: Utakmice.
Kako im Vinko pokvari planove. Nadali su se bar jednom kiksu pa da zakuhaju sa upravom. Ovako ostale tribine ignoriraju onih 300 veličanstvenih. Nagadjam da ce taj broj jos vise pasti jer ce otjerati debilizmom normalnu raju.
Srecom prosla su ta vremena kad se tribina pitala ko ce biti uprava ili trener.
Sada je nase da navijamo i podrzimo a ostalo ce vlasnici hvala Bogu.
Srecom prosla su ta vremena kad se tribina pitala ko ce biti uprava ili trener.
Sada je nase da navijamo i podrzimo a ostalo ce vlasnici hvala Bogu.
- Grean
#30020 Re: Utakmice.
Mislim da onima koji su skandirali i digli transparent nije toliko zbog Husrefa koliko je zbog licne sujete. To je moje misljenje.
Sto se legendi tice, najvece su bile Sefik Lojo nekad i Nam sad. Oni koji daju lovu da bi legende uopste htjele igrati za klub. Nam trenutno 4 miliona godisnje....niz vodu. Nikad ih izvaditi nece.
Sto se legendi tice, najvece su bile Sefik Lojo nekad i Nam sad. Oni koji daju lovu da bi legende uopste htjele igrati za klub. Nam trenutno 4 miliona godisnje....niz vodu. Nikad ih izvaditi nece.
-
todd_smith
#30021 Re: Utakmice.
Ova rasprava oko Hordi je suplja prica, jer niko od ovih ovdje sto glumi mangupa ne bi to njima u facu rekao tako da...
ne slazem se sa njihovim pristupom, ali evo iskreno pitanje? Da li je trans sta slagao? jednostavno pitanje?
Helem o utakmici:
Rezultat odlican, malo mi je bacilo na onu utakmicu prosle sezone protiv Radnika na Kosevu...
Teren je fkt uzasan bio, tako da sam odmah otpisao bilo kakve sanse za "leprsavu" igru
Pozitivne stvari:
Hodzic odlican, ako ne mozda i najbolji. Od 10 puta sto je ubacio, 8 je bilo savrseno. Ahmetovic da je bio u formi ili Rahmanovic da je manje mangupisao, Hodzic bi imao 2-3 asistencije veceras. Ove sezone drasticno bolji nego prije. Samo da ovako nastavi
Tatar jos jedan gol
cak i kada ga ne ide, barem trci i trudi se.
Rahmanovic opet medju najboljima, otvara prostor, trci, aktivan je...izuzetno bitan igrac poslije Ahmetovica mozda i najbitniji
Zinedin mora na mrtvim loptama biti, imao je 3-4 ubacivanja, i svaka je bila opasna i vodila ka golu.
Salcin odlican ka naprijed. On i Hodzic su nam trenutno 70% opasnosti kada krenemo napadati.
Prvo poluvrijeme smo hladno trebali 3-4 gola zabiti. Ahmetovic i Rahmanovic su imali 2-3 zicera prava, ali valjda je do terena ili sta vec..
Kritika:
Kovacevic je UBLEHA. Znaci ne moze me niko vise ubijediti da je taj mali talenat od golmana. Vise od godinu dana stagnira ako ne djeluje gori. Opet zajebavanje neko kod izbijanja lopte. Opet NULA od komunikacije sa odbranom, evidentan primjer ono sa Dzanijem...i gol...jarane lik ti ga uvali na tvoju stativu, da je pod raslje pa hajde, nego u tvoj cosak...
Oremus je najveca prevara jos od Ikandea i Alispahica. Nemam dalje komentara o njemu.
Dzani nije bek. Mali je talenat, i trosimo ga na beku. Ne znam odakle ideja da on igra beka, kada nikada nije to prije igrao
Dijeta zna lopte da igra, ima potez, ima dobar centar sut, ali u odbrani je nula. Stavi ga na krilo ba..I to nije kritika njega, jer nema on sta tu. Svaki ozbiljniji napad sto su imali islo je preko njegove strane. Da je onaj Fanimo znao sta sa loptom treba, nakon sto prodje igraca bilo bi jebeno.
Stamina...sprema...gdje je taj famozni Jeleskovic, imali smo 2 evo 3 mjeseca priprema i treninga, igraci nam u 60-70 minuti umiru. Gledam Hodzica u 73 minuti, sageo se jedva dise...ne kontam, bez fkt negativnosti, zanima me zasto? i protiv Borca su par igraca oko 70 min gotovi bili..
Rahmanovic fkt treba da se smiri vise. Jarane dobar jesi, ali za ove lige. Lik je mogao hladno crveni dobiti danas i zajebati nas. Prvo poluvrijeme uleti ko hajvan, srecom mu nije dao zuti. I onda opet pred kraj dobi zuti jer ga debil podapeo...ok ganjamo rezultat ti hoces da se tuces. Dobi zuti i on i dalje ide trazi onog da mu eto on kaze nesto, jer on je Bog i batina lafo...ne kontam ga nikako majke mi...kako mozes biti tako genijalan igrac i tako retardiran istovremeno...
i zasto Tino nije bio ni na klupi? nije bilo rijeci o povredama tokom sedmice koliko sam upratio
ne slazem se sa njihovim pristupom, ali evo iskreno pitanje? Da li je trans sta slagao? jednostavno pitanje?
Helem o utakmici:
Rezultat odlican, malo mi je bacilo na onu utakmicu prosle sezone protiv Radnika na Kosevu...
Teren je fkt uzasan bio, tako da sam odmah otpisao bilo kakve sanse za "leprsavu" igru
Pozitivne stvari:
Hodzic odlican, ako ne mozda i najbolji. Od 10 puta sto je ubacio, 8 je bilo savrseno. Ahmetovic da je bio u formi ili Rahmanovic da je manje mangupisao, Hodzic bi imao 2-3 asistencije veceras. Ove sezone drasticno bolji nego prije. Samo da ovako nastavi
Tatar jos jedan gol
Rahmanovic opet medju najboljima, otvara prostor, trci, aktivan je...izuzetno bitan igrac poslije Ahmetovica mozda i najbitniji
Zinedin mora na mrtvim loptama biti, imao je 3-4 ubacivanja, i svaka je bila opasna i vodila ka golu.
Salcin odlican ka naprijed. On i Hodzic su nam trenutno 70% opasnosti kada krenemo napadati.
Prvo poluvrijeme smo hladno trebali 3-4 gola zabiti. Ahmetovic i Rahmanovic su imali 2-3 zicera prava, ali valjda je do terena ili sta vec..
Kritika:
Kovacevic je UBLEHA. Znaci ne moze me niko vise ubijediti da je taj mali talenat od golmana. Vise od godinu dana stagnira ako ne djeluje gori. Opet zajebavanje neko kod izbijanja lopte. Opet NULA od komunikacije sa odbranom, evidentan primjer ono sa Dzanijem...i gol...jarane lik ti ga uvali na tvoju stativu, da je pod raslje pa hajde, nego u tvoj cosak...
Oremus je najveca prevara jos od Ikandea i Alispahica. Nemam dalje komentara o njemu.
Dzani nije bek. Mali je talenat, i trosimo ga na beku. Ne znam odakle ideja da on igra beka, kada nikada nije to prije igrao
Stamina...sprema...gdje je taj famozni Jeleskovic, imali smo 2 evo 3 mjeseca priprema i treninga, igraci nam u 60-70 minuti umiru. Gledam Hodzica u 73 minuti, sageo se jedva dise...ne kontam, bez fkt negativnosti, zanima me zasto? i protiv Borca su par igraca oko 70 min gotovi bili..
Rahmanovic fkt treba da se smiri vise. Jarane dobar jesi, ali za ove lige. Lik je mogao hladno crveni dobiti danas i zajebati nas. Prvo poluvrijeme uleti ko hajvan, srecom mu nije dao zuti. I onda opet pred kraj dobi zuti jer ga debil podapeo...ok ganjamo rezultat ti hoces da se tuces. Dobi zuti i on i dalje ide trazi onog da mu eto on kaze nesto, jer on je Bog i batina lafo...ne kontam ga nikako majke mi...kako mozes biti tako genijalan igrac i tako retardiran istovremeno...
i zasto Tino nije bio ni na klupi? nije bilo rijeci o povredama tokom sedmice koliko sam upratio
-
internazionale
#30022 Re: Utakmice.
Kakve veze ima Marinovic s ovim transparentom?
Samo moras biti iskreniji pa reci vise volim Marinovica od Husrefa i to je to
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#30023 Re: Utakmice.
Pa Rahman je ganjao da namjerno dobije karton. Steta sto i Ahmet ne dobi, da se ociste sa Zvijezdom.
Vinko izmjene na vrijeme i bas tamo gdje skripi.
Edit: @internazionale
Vinko izmjene na vrijeme i bas tamo gdje skripi.
Edit: @internazionale
- budzetlija
#30024 Re: Utakmice.
Lupa standardno ko Maksim po diviziji, napati se citajuci postPitar sa Kariba wrote: ↑07/03/2020 23:26 Pa Rahman je ganjao da namjerno dobije karton. Steta sto i Ahmet ne dobi, da se ociste sa Zvijezdom.
Vinko izmjene na vrijeme i bas tamo gdje skripi.![]()
- omega369
#30025 Re: Utakmice.
Nije stvar je li parola nesto slagala, stvar je sto "legende" uopste ne zasluzuju ni blizu neku specijalnu paznju. Pa ni Husref. Taman ih drzati na distanci, sve preko toga samo donose belaje, dokazano
To sto ih jedna ljudska ubleha hajca da trebaju imati neku znacajniju "ulogu" u klubu to je njihov problem, kad su naivni
To sto ih jedna ljudska ubleha hajca da trebaju imati neku znacajniju "ulogu" u klubu to je njihov problem, kad su naivni