Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote: ↑06/03/2020 11:44
Ma nema šanse, uzeće ih Željo hladno.
Pukli od nas, pukli od Zrinje, još pjene, nema tu uslova da naprave neko iznenađenje.
Ako zijane, ode Baljic.
i eto onda omiljenog Husrefa u SH
Tomahawk11 wrote: ↑06/03/2020 11:44
Ma nema šanse, uzeće ih Željo hladno.
Pukli od nas, pukli od Zrinje, još pjene, nema tu uslova da naprave neko iznenađenje.
Ako zijane, ode Baljic.
i eto onda omiljenog Husrefa u SH
Ako dovedu husrefa mogu se halaliti sa top4 ove sezone
studiorum_tuzlaensis wrote: ↑06/03/2020 13:09
Pošto su velike šanse da Sarajevo ostane prvo a Zeljo drugi na kraju 2/3 prvenstva, gdje se u tom slucaju igra posljednji ovosezonski derbi?
Neki dan gledam neki intervju sa Amarom i kaze da ne vjeruje u Boga, postujem to svakom njegovo, ali u svakoj izjavi pa tako i današnjoj kaze hvala Bogu na ovom, na onom ne kontam u sta se uzdas ako ne vjerujes. Ne habam, ozbiljan sam kako to?
budzetlija wrote: ↑06/03/2020 15:45
Valjda taj neki PR ili kako se to vec zove
Neki dan gledam neki intervju sa Amarom i kaze da ne vjeruje u Boga, postujem to svakom njegovo, ali u svakoj izjavi pa tako i današnjoj kaze hvala Bogu na ovom, na onom ne kontam u sta se uzdas ako ne vjerujes. Ne habam, ozbiljan sam kako to?
"Hvala Bogu" mnogima bude kao uzrecica ne mora znaciti i da vjeruju ako to kazu.
budzetlija wrote: ↑06/03/2020 15:45
Valjda taj neki PR ili kako se to vec zove
"Hvala Bogu" mnogima bude kao uzrecica ne mora znaciti i da vjeruju ako to kazu.
tacno tako, ne vjerujem ni ja u djecije price, ali "hvala bogu" ili "ne daj boze" su uzrecice.
Vec prosle sezone sam govorio o ovome zasto ne promijene raspored da se najbolje utakmice igraju na kraju kad je toplije i prvenstvo ide u finis, privuklo bi vise gledalaca.
Zbog zanimljivosti prvenstva tako bi bilo najbolje. Zadnje kolo, prvi protiv drugog nakon regularnog dijela prvenstva. Dobro, moze se desiti da nista ne odlučuje, da se mjesta na tabeli totalno promjene, ali bi bilo najlogičnije.
budzetlija wrote: ↑06/03/2020 16:25
A kako da promijene, na koji nacin?
Ono sjedu i kazu mi igramo po nasim pravilima, pa onda kaze Hajde recite kad i s kim kome odgovara da igra
npr Sarajevo. Prvo kolo neka ide kako jeste, 1 protiv 12, a onda samo okrenuti od 11 kola do 2.
Pa bi u drugom kolu Sarajevo islo 11, u trećem bi docekalo 10, pa islo 9... I tako do zadnjeg kola ( koje je po Bergeru ustvari drugo kolo) gdje bi docekalo drugoplasiranog.
budzetlija wrote: ↑06/03/2020 16:25
A kako da promijene, na koji nacin?
Ono sjedu i kazu mi igramo po nasim pravilima, pa onda kaze Hajde recite kad i s kim kome odgovara da igra
npr Sarajevo. Prvo kolo neka ide kako jeste, 1 protiv 12, a onda samo okrenuti od 11 kola do 2.
Pa bi u drugom kolu Sarajevo islo 11, u trećem bi docekalo 10, pa islo 9... I tako do zadnjeg kola ( koje je po Bergeru ustvari drugo kolo) gdje bi docekalo drugoplasiranog.
Ma valjda je neko pametan sjedio i smislio ove tabele koje imaju, ne znam sad Jel Sam Berger to bio a ne sad ovi nasi ovdje koji su vjerovali Torabiju da oni smisljaju nake nove tablice, nemoj me zajebavati
I jel mislis da bi to htjeli ovi slabiji kojima gori, jer oni otprilike igraju, jaka pa slaba utakmica?