jeza u ledja wrote: ↑04/03/2020 00:20
muhafuca wrote: ↑03/03/2020 23:32
de ti meni reci sta ti nije bilo jasno iz moje replike na tvoju izjavu.
Nije mi jasno kako takvu glupost mozes napisati.
Ocigledno ti nije bilo nejasno sta sam napisao. Znaci poredis vec izbrojane glasove sa nekakvim anketama. Mogao si komotno reci "Biden vodi i u broju sijedih dlaka pa to nista ne znaci".
Ja visim na temi o izborima u zemlji u kojoj zivim, sta je tu cudno?
Zasto ti visis na temi o Siriji?
prvo ja ne visim ni na jednoj temi
ja imam 4 hiljade postova u 8 godina
ti imah 33 hiljade postova a nisi ni duplo duze od mene na forumu
znaci ja sam ovdje casual i iz zanimacije i zabave a ti si ovdje zaposlen.
:::::::::::::::::::
drugo na Siriji sam najaktivniji zato sto je u mojoj zemlji bio rat pa me interesuje sta se desava
u drugim zemljama u svjetu u kojima je rat i sto kroz druge zemlje nekad bolje shvatis
rat u svojoj zemlji i sta je zemlja u kojoj sad zivis (uz druge satelite joj) radila i u mojoj zemlji
i zasto su se neke stvari na pocetku rata, u sredini i na kraju odvijale kako su se odvijale.
I iz razloga sto sam radio i zivio unekim arapskim zemljama pa mi je ta kultura relativno
bliska poznata interesantna ... nazovi kako hoces pa me interesuju desavanja dole.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pratim ja i dogadjanja u zemlji u kojoj ti zivis pa me nisi za to upitao
niti ikoga ko komentarise na ovoj temi.
Jel to normalno pratiti sta se desava u Americi a nije normalno pratiti sta se desava u Siriji
ili negdje drugo?
American exceptionalism much?
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
sve je meni bilo jasno sta si napisao samo sto se ono sto sam ti ja odgovorio nije
uklapalo u tvoj poslovni zadatak agitovanja za DNC Establishment pa je odmah glupo
kao i bilo koji drugi pro Bernie a anti DNC Establishment
Rezis bolan ko da ti od plate odbijaju na svaki komentar koji se ne slaze sa tvojom linijom.