SDA-All about
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#45477 Re: SDA-All about
@ sahara1428 - Član mafije. Detalje ne znam.
- drug_profi
#45478 Re: SDA-All about
Napisah na srodnoj temi, ali moram i ovdje...
Ja' dobre emisije....
Ja' dobre emisije....
-
zippoo87
#45479 Re: SDA-All about
ovi bi se trebali porokati izmedju sebe...jer ni gradjani ni drzava BiH nemaju nikakvu korist ni od Bakira a ni od Campare i njegovog klana
ovo je klasicni mafijaski obracun i preraspodjela pozicija i priprema za lokalne izbore...jer se sada pocinju kreirati liste i bitno je svoje ljude progurati u top 5 na listama,a onda kada prodju,onda se ima vlast...ovo sada je samo priprema za preuzimanje vlasti
a ako mene pitate,Camparin klan je opasniji od Bakirovog,jer je mladji (imaju sansu da duze upravljaju) a i malo su pametniji od Bakirih pulena a to znaci da su opasniji po gradjane BiH
ovo je klasicni mafijaski obracun i preraspodjela pozicija i priprema za lokalne izbore...jer se sada pocinju kreirati liste i bitno je svoje ljude progurati u top 5 na listama,a onda kada prodju,onda se ima vlast...ovo sada je samo priprema za preuzimanje vlasti
a ako mene pitate,Camparin klan je opasniji od Bakirovog,jer je mladji (imaju sansu da duze upravljaju) a i malo su pametniji od Bakirih pulena a to znaci da su opasniji po gradjane BiH
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#45480 Re: SDA-All about
Efendić i Čampara su udarili prvi. Nisu imali drugog izbora jer im se spremala eliminacija iz stranke a samim tim i iz politike.
Koliko ima smisla pretpostavka da je Radončić tražio to kao protuuslugu za koaliciju sa SDA.
Koliko ima smisla pretpostavka da je Radončić tražio to kao protuuslugu za koaliciju sa SDA.
-
Vidal89
#45481 Re: SDA-All about
Slusajuci ovog cpvjeka vrati me u vrijeme kad sam znao zasto sam glasao za SDA, a ovo od 2010 pa na ovamo je sve kontra od toga.lacrima wrote: ↑02/03/2020 22:09Da je bilo imalo pravde ovaj covjek bi vodio Bosnjake i BiH. Ono sto je njemu uradjeno je strasno. Igrom slucaja poznajem ga licno, odnosno imao sam cast da ga upoznam, i njega i njegovog sina Muhameda, inace dekana Poljoprivrednog fakultet UNSA. Prijeratni, iskreni vjernik i posteni covjek kojem je samo Bosna na pameti.Hajlac wrote: ↑02/03/2020 21:39 Ovaj intervju je BOMBASTICAN - opleo je covjek direktno po mafiji iz svoje stranke, ciji je bio jedan od osnivaca, uporedivsi ih sa parom Čausesku, Evom Peron(za ljubavnika imala hitlerovog NACISTU a suprug bio kolaboracionista i skrivac pobjegulja nakon 1945-e, onda sa nekim diktatorskim parom s Filipina itd.:
Prvi put cujem za ovog GOSPODINA Brku, sto je porazno jer 20-ak godina citam i pratim domace medije![]()
Da je bogdo ovaj covjek ili nakon Alije ili makar nakon Tihica postao Predsjednik sto stranke sto Drzave. Ali ne mozes protiv MAFIJE koja ima svoju paraobavjestajnu, parapolicijsku itd. strukturu + sarajevsko podzemlje za kucne prijatelje!
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#45483 Re: SDA-All about
iznenadjen i uvredjen!
- Chmoljo
- cyprus
#45485 Re: SDA-All about
Nego, šta će sad bit sa Asimom? Jel ovo definitivni game over za njega, ili ima načina za neki come back?
Garant sad povazdan izvodi hrkljuš i ponavlja "jesam levat, jesam levat..."
Garant sad povazdan izvodi hrkljuš i ponavlja "jesam levat, jesam levat..."
-
high_volume
#45486 Re: SDA-All about
Ne bi trebalo da nas zavara Brkin intervju kod Sunčice. On je samo jedan iz plejade poraženih od prije i njegovo "poštenje" nije ništa drugo nego snažna želja za revanšizam i osvetu protivničkoj strani. Osman Brka je jedan od osnivača SDA, utemeljitelj njene nacionalističke ideje neravnopravnosti građana spram "ravnopravnosti" etničkih struktura u BiH, od kojih je jedna njegova, Brka je učesnik SDA ideologije i da je ranije izabran u upravljačke strukture SDA, ne bi danas bio na TVSA i ne bi pričao protiv, nego bi branio SDA, kako je brane svi članovi i simpatizeri, onako perfidno kako to radi i Željko Komšić, relativizirajući korupciju i čineći je svakodnevnom i skoro pa normalnom pojavom.
Takođe, ne treba likovati nad SDA "Asimom", jer im ova afera neće nanijeti pretjerano mnogo štete. Otići će Sarajlić, možda će još neki biti sklonjeni od javnosti, i to je to, za sada. Jedino ako se tužilaštva pročiste i počnu raditi svoj posao, ako bude hapšenja i zatvaranja na dugotrajne kazne, onda bi SDA bila poprilično poljuljana i moglo bi se kazati da im je to početak kraja. Ovako, predugo traju, skoro 30 godina, i danas kad podignete kamen sa zemlje, ispod se pojavi jedan SDA-ovac, zapravo - kad se podigne šaht kanalizacije, ne kamen...
Takođe, ne treba likovati nad SDA "Asimom", jer im ova afera neće nanijeti pretjerano mnogo štete. Otići će Sarajlić, možda će još neki biti sklonjeni od javnosti, i to je to, za sada. Jedino ako se tužilaštva pročiste i počnu raditi svoj posao, ako bude hapšenja i zatvaranja na dugotrajne kazne, onda bi SDA bila poprilično poljuljana i moglo bi se kazati da im je to početak kraja. Ovako, predugo traju, skoro 30 godina, i danas kad podignete kamen sa zemlje, ispod se pojavi jedan SDA-ovac, zapravo - kad se podigne šaht kanalizacije, ne kamen...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
-
baxus
#45488 Re: SDA-All about
Čuj ti mokrih snova Sekinih poltrona, oni bi sad da njihovi protivnici polože oružje ali da nekako ipak nastave Asimov legacy. Da se vlada kantona imenuje, da Traca i Glumac napune kulturu, da Saka i dalje uzima lopatom na sto strana.
A da Semir opet donese 30k glasova i da ne talasa dok Prevljak namiruje svoja gladna usta s Ilidze.
10 miliona nek Seka donese u zlatu sad Camparama i 10 Husi Cesiru
i da sklone Fikru.
Ako hoće deal, to je cijena.
A da Semir opet donese 30k glasova i da ne talasa dok Prevljak namiruje svoja gladna usta s Ilidze.
10 miliona nek Seka donese u zlatu sad Camparama i 10 Husi Cesiru
i da sklone Fikru.
Ako hoće deal, to je cijena.
- Nespin
- Chmoljo
#45490 Re: SDA-All about
prejako mi je kako se jedva čeka razlog da se glasa za SDA. interesatno je to... sramota priznati da podržavaš ovakve klošare, pa tražiš i najmanji razlog da kažeš: pa i nisu loši.
dajte bolan Brki da bude i predsjednik i sudija ustavnog suda i agent pred međunarodnim sudom. dajte mu i Sabinu Ćudić nek se igra sa njom. sve mu dajte.
zašto?
pa zato što fino priča na kantonalnoj televiziji.
- Chmoljo
#45491 Re: SDA-All about
ko je toliko dugo u SDA i vjeruje u njihovu moralnu čistotu, ili je teški licemjer ili mu švabo sakriva stvari po kući. sve i da zaboravimo na ratne godine.Nespin wrote: ↑02/03/2020 23:36 Stari je sve lijepo objasnio, jedino mu zamjeram što naivno vjeruje da je SDA nekada imala moralnu čistotu, ali preći ćemo mu preko toga...![]()
Uglavnom, treba ovo puštati što više tvrdokornim SDA potkornjacima...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?time_cont ... e=emb_logo[/youtube]
-
mali_balon
#45492 Re: SDA-All about
A zbog takvih kolica krenula nizbrdo odma 1990Chmoljo wrote: ↑02/03/2020 23:37prejako mi je kako se jedva čeka razlog da se glasa za SDA. interesatno je to... sramota priznati da podržavaš ovakve klošare, pa tražiš i najmanji razlog da kažeš: pa i nisu loši.
dajte bolan Brki da bude i predsjednik i sudija ustavnog suda i agent pred međunarodnim sudom. dajte mu i Sabinu Ćudić nek se igra sa njom. sve mu dajte.
zašto?
pa zato što fino priča na kantonalnoj televiziji.
-
kritikos
#45493 Re: SDA-All about
Kad je Osman bio neki baja u stranci, trebao je tada prepoznati likove koji će njega i ostale osnivače baciti danas na margine stranke. Ovakva SDA je njegova i njemu sličnih ostavština ovim koji divljaju. Sad se stidi kao djeteta kojeg je odgojio. Auffff
- Nespin
-
Vidal89
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#45496 Re: SDA-All about
Je li spomenuo gdje je cerku on uhljebio?Hajlac wrote: ↑02/03/2020 21:39 Ovaj intervju je BOMBASTICAN - opleo je covjek direktno po mafiji iz svoje stranke, ciji je bio jedan od osnivaca, uporedivsi ih sa parom Čausesku, Evom Peron(za ljubavnika imala hitlerovog NACISTU a suprug bio kolaboracionista i skrivac pobjegulja nakon 1945-e, onda sa nekim diktatorskim parom s Filipina itd.:
Prvi put cujem za ovog GOSPODINA Brku, sto je porazno jer 20-ak godina citam i pratim domace medije![]()
Da je bogdo ovaj covjek ili nakon Alije ili makar nakon Tihica postao Predsjednik sto stranke sto Drzave. Ali ne mozes protiv MAFIJE koja ima svoju paraobavjestajnu, parapolicijsku itd. strukturu + sarajevsko podzemlje za kucne prijatelje!
- Matzan
-
pinkman
#45499 Re: SDA-All about
Zelis reci sto gluplji to bolji?zippoo87 wrote: ↑02/03/2020 23:01 ovi bi se trebali porokati izmedju sebe...jer ni gradjani ni drzava BiH nemaju nikakvu korist ni od Bakira a ni od Campare i njegovog klana
- muha_sa
#45500 Re: SDA-All about
Chmoljo wrote: ↑02/03/2020 23:40ko je toliko dugo u SDA i vjeruje u njihovu moralnu čistotu, ili je teški licemjer ili mu švabo sakriva stvari po kući. sve i da zaboravimo na ratne godine.Nespin wrote: ↑02/03/2020 23:36 Stari je sve lijepo objasnio, jedino mu zamjeram što naivno vjeruje da je SDA nekada imala moralnu čistotu, ali preći ćemo mu preko toga...![]()
Uglavnom, treba ovo puštati što više tvrdokornim SDA potkornjacima...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?time_cont ... e=emb_logo[/youtube]