Demokratska fronta Željko Komšić

Škobo Habu

#44476 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Škobo Habu »

512MB wrote: 01/03/2020 17:39
Pa to sve štima, u čemu je kvaka? Naravno da ANP ne aktivira ništa, MAP je davno aktiviran, a ni status MAPa se ne mjenja. :-)

I šta je integracijski put u NATO nego saradnja? Malo manje konzumiranja hzhb foruma kolega :lol:
Nije te dugo bilo ovdje da daš obol na ovu temu?

Tvoje pojašnjenje je od krucijalne važnosti.

Nažalost, svi oni koji su mogli poslušati stenogram sa sjednice, a vala mog'o si ti da si barem u nešto upućen, mogli su čuti riječi američkog ambasadora koji kaže da dokument nije ANP, i da je NATO-u najbitnije da u njemu stoji da je BiH saglasna za nastavak saradnje.
sinuhe

#44477 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by sinuhe »

Hoce li ko pitati Komsu zasto je blokirao formiranje vlasti godinu dana?
Kamper

#44478 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Kamper »

Pa to sve štima, u čemu je kvaka? Naravno da ANP ne aktivira ništa, MAP je davno aktiviran, a ni status MAPa se ne mjenja. :-)

I šta je integracijski put u NATO nego saradnja? Malo manje konzumiranja hzhb foruma kolega :lol:
Hajde neka si i ti naucio nesto. Ipak je vrijedilo vremena i tvog bana. :thumbup:
JThomas

#44479 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JThomas »

pa ne mislim ni ja da on ima.
Teletubbies

#44480 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Teletubbies »

Predlažem gospodina za savjenika predsjednika Bakira, spreman je sebe u ambis za našeg dragog prof dr akademika Bakira Izetbegovića baciti :bih:
zippoo87

#44481 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by zippoo87 »

DF do izbora nece imati glasova ni prag da predje

u TK,komplet Opstinske organizacije DFa Tuzla i Zivinice presle u Narod i Pravdu ,kod Kifle...iz ljevice u desnicu,ali u BiH je sve moguce :D

doduse,ti ljudi nemaju ni k od kvaliteta i to su obicni preletaci...prije DFa su bili u svim mogucim i nemogucim strankama i vrebaju koje mjesto da se uhljebe...ovakvi su i u Gracanici...pa su sada napustili DF i prelaze kod onog amerikanca...a isti su takodjer bili u svim drugim strankama

ali je cinjenica,da kakvi god da su ti ljudi ,imaju pravo glasa i zrno po zrno pogaca a za DF vise nece biti ni lepine a kamoli pogace

jos danas ono sramotno branjenje Bakira i revitalizaranje one afere sa Sarajlicem...i onda dodju botovi i kazu nekome,da je protiv Komsica...pa kako neces biti,kako,evo pojasnite vi meni botovi iz dijaspore ?
Teletubbies

#44482 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Teletubbies »

Ma kakav Željkec, služi našoj SDA da ga naguzi ko sansku kozu kad zatreba :izet: :bih:
512MB

#44483 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by 512MB »

kluz franjo wrote: 01/03/2020 17:47 Čekaj...
Znači slažeš se sa činjenicom da slanje "Programa reformi" ne predstavlja nikakav pomak ili promjenu u procesu sticanja punopravnog članstva BiH u NATO?
Naravno da ne slažem. Slanje prvog godišnjeg ANPa (programa reformi) je samo jedna od stepenica ka NATO članstvu.
512MB

#44484 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by 512MB »

Škobo Habu wrote: 01/03/2020 18:03

Nije te dugo bilo ovdje da daš obol na ovu temu?

Tvoje pojašnjenje je od krucijalne važnosti.

Nažalost, svi oni koji su mogli poslušati stenogram sa sjednice, a vala mog'o si ti da si barem u nešto upućen, mogli su čuti riječi američkog ambasadora koji kaže da dokument nije ANP, i da je NATO-u najbitnije da u njemu stoji da je BiH saglasna za nastavak saradnje.
Pročitao sam stenogram i čuo da je Dodik bukvalno rekao:"Ovaj dokument se ne zove ANP, ali mi svi znamo da je u suštini to."

Promaklo ti to?
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#44485 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pici »

smuČko je raHmetlija, ne izvuČe ga ni da sad srbi napadnu BiH... totalni gubitnik, a da je imao onaj svoj nazovi obraz mogao je biti največi... al djaba zlatni kitljan je to, jeboli ga bOkir u dupe pijano...
sinuhe

#44486 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by sinuhe »

Kakvi su mu glasaci moze on jos sto godina. A uvijek je tu otvorena i kakva pozicija gradonacelnika, predsjednika udruzenja veterana i slicno.
Kamper

#44487 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Kamper »

sinuhe wrote: 01/03/2020 19:12 Kakvi su mu glasaci moze on jos sto godina. A uvijek je tu otvorena i kakva pozicija gradonacelnika, predsjednika udruzenja veterana i slicno.
Nemoj samo nacelnik da bude, opet ce kao ljevicar iz gradjanske opcije praviti dzamije 50 metara od osnovne skole.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#44488 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pici »

nista on tu vise ne moze poslije potopa u KS a sada i u TK, svelo se glasacko tijelo na par mijesnih zajednica a i to je upitno, masovno napustaju DF, pogotovo danas njegovo obracanje i podrka bOkiru... 9'0% njegovih glasača je glasalo NE SDA i NE HDZ... on je prevario glasače medju kojima sam i ja i moja femilija i moze sad samo tariguz biti bOkiru, Ćirili ce ga 2022 poderat na izborima ako se opet kandiduje, ne treba im IZ... unistio je sa JAzlaJA lijevu opciju a sad gradjansku... aferim beže patriJoto željko... :bih:
madner

#44489 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by madner »

Nije unistio, samo je neutralizovao jedno vrijeme. Mira Markovic.
kluz franjo

#44490 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kluz franjo »

512MB wrote: 01/03/2020 18:56
kluz franjo wrote: 01/03/2020 17:47 Čekaj...
Znači slažeš se sa činjenicom da slanje "Programa reformi" ne predstavlja nikakav pomak ili promjenu u procesu sticanja punopravnog članstva BiH u NATO?
Naravno da ne slažem. Slanje prvog godišnjeg ANPa (programa reformi) je samo jedna od stepenica ka NATO članstvu.
:shock:
Kolega, da ti odam jednu malu tajnu...

Još niko iz NATO saveza nije izjavio da je "Program reformi" = ANP.
Čak šta više.

A ako poslušaš snimak emisije sa Face TV glede tog stenograma na koji se pozivaš, možeš čuti kako se iz istog citira jedan od ambasadora kvinte.
min. 8:50
... dakle ne radi se o sporazumu koji se zove ANP, ali jeste dogovor koji potvrđuje partnerstvo sa NATO-m.
E sada. Ako ti je bitno da naučiš šta NATO smatra pod "Partnerstvom", za to postoje relevantni izvori.
Ali ako je u tvojoj realnosti važnije šta pričaju dokazani lažovi poput Dodika, Komšića i ostalih u odnosu na zvaničnike najvažnijih članica NATO saveza... Tu ti se stvarno ne može pomoći.
bunk

#44491 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by bunk »

Isto lazovi iz Ambasade SAD i GB.
Samo treba vjerovat rusima.
sinuhe

#44492 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by sinuhe »

Zasto onda iz NATO-a ne kazu da su iz BiH dobili ANP? Vise puta zadnjih 10 godina su pozivali BIH da posalje prvi ANP.
bunk

#44493 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by bunk »

Po 89 puta.
Taj dokument je napravio NATO.
I to svi znate ali se pravite maloumni zarad vlade Sk.
I napravice i naredni .
putokaz1

#44494 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by putokaz1 »

ja u ovom slučaju vjerujem Dodiku :!:
Styling

#44495 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Styling »

bunk wrote: 01/03/2020 19:23 Isto lazovi iz Ambasade SAD i GB.
Samo treba vjerovat rusima.
Samo sto tovarish Ivancov nije dio Kvinte te nije bio nazocan na sastanku.

BTW, slazem se da Rusima treba vjerovati. Ivancov je rekao da je zadovoljan dokumentom koji je otisao u Brisel, sto znaci da to nije ANP vec Program reformi.

https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... anp-508558
bunk

#44496 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by bunk »

Dobar rus je samo 3000 i plus km udaljen rus :lol:
Hajlac

#44497 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Hajlac »

kritikos wrote: 29/02/2020 09:31
pici wrote: 28/02/2020 20:10 i sHa kaje onaj pijani zlatni lazov nece meni zukorlic sistem vrijednosti nametat u sarajevo republici... nece al ce ovi kretenčino prodana... jeBoli te bOkir i šČepa u dupe... slusaj ovo hajvanu retardirani ko te smjesti u prdCenistvo da cupkas...

sistem vrijednosti i zbog ovog si srusio KS a sad vas mile jebe blokadama, konju glupi jebo te nenadic u guzove...
Evo ja ću pokušati odgovoriti u maniru Željkeca koristeći njegov vokabular :lol:

Senad: Recite nam šta mislite o novonastaloj situaciji u SDA?
ŽK: Pa ne znam Senade. Šta mene briga šta se dešava tamo unutar SDA. To je njihov problem.
Senad: Nije vas briga?
ŽK: Mene je briga za DRŽAVU Senade. Briga me je za NATO put. Briga me je za izbjeglice kad ih Turska sada pusti. Za to me je briga.
Senad: Nije vas briga za kriminal?
ŽK: Ne znam Senade, nisam vidio taj video. Nemam vremena. Eno ih tamo i nek to sami svoje rješavaju.
Senad: Ali u pitanju je mješanje OSA, odabir gradonačelnika, zapošljavanja a nisu još ni preuzeli vlast u KS.
ŽK: Pa šta? Šta ja tu mogu. Imamo samo 3 zastupnika Senade. Znate koliko su mi bitni kantoni? Država Senade, to mene interesuje.
Senad: Ali rekli ste zar je Zukorlić sistem vrijednosti? Pustili ste Sarajliću. Zar je to taj sistem vrijednosti?
ŽK: Ne znam Senade.Treba Zukorlić? To je sistem vrijednosti jel? Sarajlić? Ma šta me briga za Sarajlića, to su njihove unutrašnje stvari.
Senad: Nije vas briga?
ŽK: Ma ne interesuje me Senade. Narod će reći na izborima za pola godine. Njih samo narod može primiriti.
Senad: Rekli ste da ako se ne budu ponašali kako treba, da i oni mogu letiti iz Kantona.
ŽK: Ma pustite mene i šta ja meljem, hajde da vidimo štam možemo uraditi da država opstane.
Senad: Znači, Kanton ostaje, milijarda ide Bakiru i dijeli je Sarajlić?
ŽK: Ahaaaaa, pored Marija? Hoće, ahaaaaa......ne znate čovjeka. Ja ću ih slati u zatvor za marku ako bude trebalo. Pustite se toga Senade.
Senad: Ali milijarda? Kriminal, mito, korupcija, mafijaške metode, nepotizam?
ŽK: Ma hajte molim vas. Republika Sarajevo samo bitna. Ima sudstvo i tužilaštvo i nek rade svoj posao. Šta ja imam s tim.

KRAJ :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
JThomas

#44498 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JThomas »

al' sve se nekako predevera, kad imaš viziju imaš san, gutu para koka povazdan, kad budeš
baaaaaaaaaaaaaaaakir veći od bakira
tn tn tn tn nnnnnnnnm
asker

#44499 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by asker »

Seven more years :bih:
JThomas

#44500 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JThomas »

ako bakiru sebija drukčije ne kaže.
Post Reply