kritikos wrote: ↑29/02/2020 09:31
pici wrote: ↑28/02/2020 20:10
i sHa kaje onaj pijani zlatni lazov nece meni zukorlic sistem vrijednosti nametat u sarajevo republici... nece al ce ovi kretenčino prodana... jeBoli te bOkir i šČepa u dupe... slusaj ovo hajvanu retardirani ko te smjesti u prdCenistvo da cupkas...
sistem vrijednosti i zbog ovog si srusio KS a sad vas mile jebe blokadama, konju glupi jebo te nenadic u guzove...
Evo ja ću pokušati odgovoriti u maniru Željkeca koristeći njegov vokabular
Senad: Recite nam šta mislite o novonastaloj situaciji u SDA?
ŽK: Pa ne znam Senade. Šta mene briga šta se dešava tamo unutar SDA. To je njihov problem.
Senad: Nije vas briga?
ŽK: Mene je briga za DRŽAVU Senade. Briga me je za NATO put. Briga me je za izbjeglice kad ih Turska sada pusti. Za to me je briga.
Senad: Nije vas briga za kriminal?
ŽK: Ne znam Senade, nisam vidio taj video. Nemam vremena. Eno ih tamo i nek to sami svoje rješavaju.
Senad: Ali u pitanju je mješanje OSA, odabir gradonačelnika, zapošljavanja a nisu još ni preuzeli vlast u KS.
ŽK: Pa šta? Šta ja tu mogu. Imamo samo 3 zastupnika Senade. Znate koliko su mi bitni kantoni? Država Senade, to mene interesuje.
Senad: Ali rekli ste zar je Zukorlić sistem vrijednosti? Pustili ste Sarajliću. Zar je to taj sistem vrijednosti?
ŽK: Ne znam Senade.Treba Zukorlić? To je sistem vrijednosti jel? Sarajlić? Ma šta me briga za Sarajlića, to su njihove unutrašnje stvari.
Senad: Nije vas briga?
ŽK: Ma ne interesuje me Senade. Narod će reći na izborima za pola godine. Njih samo narod može primiriti.
Senad: Rekli ste da ako se ne budu ponašali kako treba, da i oni mogu letiti iz Kantona.
ŽK: Ma pustite mene i šta ja meljem, hajde da vidimo štam možemo uraditi da država opstane.
Senad: Znači, Kanton ostaje, milijarda ide Bakiru i dijeli je Sarajlić?
ŽK: Ahaaaaa, pored Marija? Hoće, ahaaaaa......ne znate čovjeka. Ja ću ih slati u zatvor za marku ako bude trebalo. Pustite se toga Senade.
Senad: Ali milijarda? Kriminal, mito, korupcija, mafijaške metode, nepotizam?
ŽK: Ma hajte molim vas. Republika Sarajevo samo bitna. Ima sudstvo i tužilaštvo i nek rade svoj posao. Šta ja imam s tim.
KRAJ