Vidio da ga niko ozbiljno ne shvata od 2006. godine pa patchovao srPstvo na maximum level. Gejmerski recenoibizza wrote: ↑28/02/2020 15:50Nema ovo veze sa izbornom godinom, jednostavno su se odlucili da idu na sve ili nista-a dobit ce nistadezurni_ucenik wrote: ↑28/02/2020 15:45 Sta je sa njim u zadnje vrijeme? Razumijem da je izborna godina i da se svaki dan cetnistvo mora dokazivati ali ovaj je fakat poludio.![]()
Milorad Dodik ALL ABOUT
-
dezurni_ucenik
#78451 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#78452 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
PreCjednik je u jednom momentu zaštitnik interesa BiH, u drugom RS.Odbacuju način obraćanja ambasadora EU, šefa misije OSCE-a i otpravnika poslova ambasade SAD-a prema Srbima zaposlenih u institucijama BIH i smatraju da je to neprimjereno miješanje u unutrašnje stvari BiH "jer se time krši njena suverenost".
Bosanski Dr Jekyll and Mr Hyde
-
DonieBrasco
#78453 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sta vise rade OHR, Incko, MZ, EU, ambasade. udruzenje pcelara i ko sve vise pa kad ce te sakncije, jesu li pređene roze, plave, crvene linije ?
Radi on sta hoce jer mu se moze i opet ce da uzme izbore jer je narod glup, opet ce prezivjeti upravo na ovaj nacin do njih. Kupuje i kupit ce sve iz opozcije narodnim novcem, ja vam kazem onaj mali cetaj i mala cetaljica ce za mjesec dana hvalospjeve pricati o Dodiku, SNSD.
Radi on sta hoce jer mu se moze i opet ce da uzme izbore jer je narod glup, opet ce prezivjeti upravo na ovaj nacin do njih. Kupuje i kupit ce sve iz opozcije narodnim novcem, ja vam kazem onaj mali cetaj i mala cetaljica ce za mjesec dana hvalospjeve pricati o Dodiku, SNSD.
Last edited by DonieBrasco on 28/02/2020 15:55, edited 1 time in total.
-
dezurni_ucenik
#78454 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Poklopi on Bijeljinu.
- Logovan
#78455 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jednom kraj mora doći.
-
DonieBrasco
#78456 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
- moa
-
jagugu
#78458 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dodik: Pisat ću Trumpu! Šta je ovo, koja je ovo lakrdija? Kakva je ovo priča?
Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i lider SNSD-a Milorad Dodik kazao je danas na pres-konferenciji da će pisati predsjedniku Sjedinjenih Američkih Država Donaldu Trumpu.
Kako god izgledalo, možda nekom smiješno, pokušat ću da napišem i napisat ću pismo predsjedniku SAD i obavijestit ću ga o radu njegove administracije. Slušao sam ga na Generalnoj skupšitni UN-a gdje je govorio da poštuje suverenitet zemalja. Šta je ovo, koja je ovo lakrdija? Kakva je ovo priča, kakvo je ovo stavljanje u poziciju zamorčeta svih nas ovdje od strane službenika američke administracije ovdje na terenu. Nije ni Amerika što je bila. Mi smo ovdje u suštini eksperiment nekih ljudi koji se još uvijek zadržavaju na pozicijama u administraciji SAD kroz onu priču o dubokoj državi. Smatramo da ti ljudi, od Palmera pa ostali, sve čine da dobiju široku međunarodnu koaliciju da bi kaznili RS", kazao je Dodik.
Vezano za pismo koje potpisuju ambasador EU u BiH Johann Sattler, šefica OSCE-a u BiH ambasadorica Kathleen Kavalec i otpravnica poslova Ambasade SAD u Sarajevu Ellen Germain, Dodik je rekao:
"Previše su se ovdje opustili, smatraju da mogu da rade šta hoće. Zanemaruju da sam ja član Predsjedništva BiH i da u komunikacijskom smislu mogu da dođem do njihovih šefova prije nego što misle", te nastavio:
"Pa da ih ja pitam, ovog Borella, da li je ovo što je ambasador (Sattler) uradio i prijetio našim uposlenim Srbima, da li je to politika EU? Pokušat ću sa pismom doći do Trumpa da ga pitam da li je to stav američke administracije, a pogotovo ova nadmena ambasadorka (Kathleen Kavalec) iz OEBS-a. Ona predstavlja 50 zemalja. Pitat ću Rusiju i druge zemlje članice da li oni misle da je to tako. To je odmetnuta jedna ekipa, to su obični službenici. U drugim zemljama ambasador vidi predsjednika države jednom ili dva puta u mandatu".
Kako je kazao, ostat će dosljedni odluci i zaključcima NSRS i neće glasati u državnim institucijama.
"U RS niko ne treba da se brine, nikakav mir neće biti ugrožen. Potpuno garantujem mir i stabilnost u RS", naveo je Dodik.
- tandmand
#78459 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Srbi su od 1918 bili glavne baje u Regiji i teško se mire sa novom paradigmom. Đe će njima tamo neki muslimani, šiptari i crnogori određivat nešto ...dezurni_ucenik wrote: ↑28/02/2020 15:52Vidio da ga niko ozbiljno ne shvata od 2006. godine pa patchovao srPstvo na maximum level. Gejmerski recenoibizza wrote: ↑28/02/2020 15:50Nema ovo veze sa izbornom godinom, jednostavno su se odlucili da idu na sve ili nista-a dobit ce nistadezurni_ucenik wrote: ↑28/02/2020 15:45 Sta je sa njim u zadnje vrijeme? Razumijem da je izborna godina i da se svaki dan cetnistvo mora dokazivati ali ovaj je fakat poludio.![]()
![]()
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
- BHCluster
#78461 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
"Kako god izgledalo, možda nekom smiješno, pokušat ću da napišem i napisat ću pismo predsjedniku SAD i obavijestit ću ga o radu njegove administracije. Slušao sam ga na Generalnoj skupšitni UN-a gdje je govorio da poštuje suverenitet zemalja. Šta je ovo, koja je ovo lakrdija? Kakva je ovo priča, kakvo je ovo stavljanje u poziciju zamorčeta svih nas ovdje od strane službenika američke administracije ovdje na terenu. Nije ni Amerika što je bila. Mi smo ovdje u suštini eksperiment nekih ljudi koji se još uvijek zadržavaju na pozicijama u administraciji SAD kroz onu priču o dubokoj državi. Smatramo da ti ljudi, od Palmera pa ostali, sve čine da dobiju široku međunarodnu koaliciju da bi kaznili RS", kazao je Dodik.
"Previše su se ovdje opustili, smatraju da mogu da rade šta hoće. Zanemaruju da sam ja član Predsjedništva BiH i da u komunikacijskom smislu mogu da dođem do njihovih šefova prije nego što misle", te nastavio:
"Pa da ih ja pitam, ovog Borella, da li je ovo što je ambasador (Sattler) uradio i prijetio našim uposlenim Srbima, da li je to politika EU? Pokušat ću sa pismom doći do Trumpa da ga pitam da li je to stav američke administracije, a pogotovo ova nadmena ambasadorka (Kathleen Kavalec) iz OEBS-a. Ona predstavlja 50 zemalja. Pitat ću Rusiju i druge zemlje članice da li oni misle da je to tako. To je odmetnuta jedna ekipa, to su obični službenici. U drugim zemljama ambasador vidi predsjednika države jednom ili dva puta u mandatu".

- King Theoden
#78462 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jesu li razni mešetari konačno sjahali sa precenika? 
Znaju li oni da i precenik ima staru majku koju sikiraju?
Znaju li oni da i precenik ima staru majku koju sikiraju?
- BHCluster
#78463 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jebiga igleda da je proslo vrijeme kad su mu visoko rangirani politicari poput Catherine Ashton dolazili na noge kad on zasere. NeJma vise.
- Ludzak
#78464 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kraj mu se bliži evo već deset godina, a nikad dočekati taj kraj.Logovan wrote: ↑28/02/2020 15:47Možda je svjestan da mu se kraj bliži pa je pobudalio.dezurni_ucenik wrote: ↑28/02/2020 15:45 Sta je sa njim u zadnje vrijeme? Razumijem da je izborna godina i da se svaki dan cetnistvo mora dokazivati ali ovaj je fakat poludio.![]()
-
L u c i f e r
#78465 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sa miletom treba ko sa onim bikom iz crtanih
Samo mu ispred njuske mahati crvenim plastom, iza kojeg se nalazi nakovanj
Samo mu ispred njuske mahati crvenim plastom, iza kojeg se nalazi nakovanj
- muha_sa
#78466 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
davno pobudalio--sad mu se stanje pogoršaloLogovan wrote: ↑28/02/2020 15:47Možda je svjestan da mu se kraj bliži pa je pobudalio.dezurni_ucenik wrote: ↑28/02/2020 15:45 Sta je sa njim u zadnje vrijeme? Razumijem da je izborna godina i da se svaki dan cetnistvo mora dokazivati ali ovaj je fakat poludio.![]()
- Abate Fetel
#78467 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
pao kokain mnogi su nervozni 50 miliona eura nervozni
-
Benjo34
#78468 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Čekaj, nedavno je reko da ga ni Tramp ne može odgovorit od referenduma a sad kao bi da piše liku
jel se on pravi lud il mu njegovi stručnjaci tj savjetnici nisu rekli da amerika nije država koja politiku okreće kako vjetar puše? Pogotovo ne da se liže sa čovjekom koji ide najmanje 2x godišnje u Rusiju?
- House
#78469 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
brinem se za precjednikovo mentalno zdravlje
-
zavrzlama
#78470 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Krkanu neko sapce pogresne informacije 
- dembele
#78471 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ja mislim da je Precednik zaslužio da se o njemu snimi film.
Veličanstveni Precednikov lik i djelo, jednostavno moraju filmski biti ovjekovječeni.
Scenarističke i režijske poduhvate treba povjeriti Haretu nakon što dobro isčita prijedlog za adaptirani scenarij i da obavezno angažuje ovog Milančeta kao stručnog saradnika na scenariju.

Svi Precednikovi štovaoci lika i djela na ovom pdf biće izvršni producenti, a to znači da svako treba preskočiti barem dvije kafe i novac uložiti u budžet filma. Nemoj da se neko izvlači i kaže da je skupo, jer nije pitanje šta Precednik može uraditi za nas, već šta mi možemo uraditi za Precednika.
Film treba snimati na autentičnim lokacijama od Lijevče polja do Vašingtona i obavezno angažovati velike svjetske zvijezde u filmu, kao npr. Lorda Emira u ulozi Precednika iz mlađih dana ili recimo Chuck Norrisa koji će glumiti propalog američkog diplomatu Nicholasa Burnsa, koga je Precednik išamarao iza kancelarijskih vrata.
Da sada ne idem u detalje, očekujem prijedloge za radni naslov filma ili da se držimo naslova ovog bestselera Dodik guardian of Srpska. 
Veličanstveni Precednikov lik i djelo, jednostavno moraju filmski biti ovjekovječeni.
Scenarističke i režijske poduhvate treba povjeriti Haretu nakon što dobro isčita prijedlog za adaptirani scenarij i da obavezno angažuje ovog Milančeta kao stručnog saradnika na scenariju.

Svi Precednikovi štovaoci lika i djela na ovom pdf biće izvršni producenti, a to znači da svako treba preskočiti barem dvije kafe i novac uložiti u budžet filma. Nemoj da se neko izvlači i kaže da je skupo, jer nije pitanje šta Precednik može uraditi za nas, već šta mi možemo uraditi za Precednika.
Film treba snimati na autentičnim lokacijama od Lijevče polja do Vašingtona i obavezno angažovati velike svjetske zvijezde u filmu, kao npr. Lorda Emira u ulozi Precednika iz mlađih dana ili recimo Chuck Norrisa koji će glumiti propalog američkog diplomatu Nicholasa Burnsa, koga je Precednik išamarao iza kancelarijskih vrata.
- Hame_
- Location: Srebrenik, Županija tuzlanska, HiB, Europa, Svjeverna strana Zemlje, Mjesec, Sunce,... odosmo u PM!
#78472 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Duguje i bogu i narodu.dezurni_ucenik wrote: ↑28/02/2020 15:45 Sta je sa njim u zadnje vrijeme? Razumijem da je izborna godina i da se svaki dan cetnistvo mora dokazivati ali ovaj je fakat poludio.
- bunk
#78473 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Izgleda da slijede neke sankcije.
- Abate Fetel
-
Milenkov buraz
#78475 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ja sam nakon ovoga ubijeđen da Dodik ili je bolestan ili igra za Bošnjake, drugo racionalno objašnjenje nemam. Ovakvim stvarima će natjerati da svjetske sile reaguju i da razmisle dobro da li RS treba ostati sa ovakvim ovlastima ili će joj skresati krila nekim Dejtonom II.