Dogovor sa majstorom je individualna stvar odnosno dogovor koji placas iz svog dzepa i naravno da imas pravo da se bunis...uspredba ti je nigdje veze, kao prvo , prije nego ste mu dali glas ,nije vam ovo obecao,ne sjecam se toga ,znaci nije nikoga izigrao niti izdao.Politika je uvijek bila igra kompromisa i talova ,a to sto on nije odigrao kako su neki ocekivali pa nisu se valjda kladili po ovim HDZovim kladionicamadetroit-mercy wrote: ↑10/02/2020 17:48Ok, ako je tebi ok da ti neko kaze obraza mi ja ti necu dovesti onog vodovodziju u kucu da ti instalira cijevi po kuci, pa ti nakon toga uvede tog dundjera za kojeg znas da ce ti se dici i parket i plocice i da ces morat ponovo renovirati stan i da ce te izaci puno vise nego sto si vec platio onda okspreca wrote: ↑10/02/2020 17:34Pa nije valjda da toliko vjerujete politicarima i posle toga tolika razocaranostdetroit-mercy wrote: ↑10/02/2020 17:19
Pa poslije onog upiranja/pointiranja prsta u obrazi kako se obraz ne da tako lako
ti se pitas od kuda toliko razocarenje
Ne vjeruj SDA ni kad darove donosinisu stari Grci bili budale
.
ovo izgleda teza prevara nego kad bi vas zena prevarila
.....politika je trgovina ,bar jos uvijek na balkanu,sve se kupuje i prodaje isto kao u fudbalu zato u postu gore navedoh fudbal i najvijanje.....evo u shumsdiji stalno se desavaju partijske izdaje, ali interesantno tamo se vise buke dize na onoga ko kupuje (Dodika) nego na one ko se prodaje ,trenutno troje iz PDPa u u Dodikovu podpartiju Stevandic Novi Stari Cetnik,kod nas sve kontra....eto ako je Komsic jedini izdajnik u Federaciji(o drzavi da ne govorim)eto ja sam za to da ga sutra u Sa na nekom trgu objesimo po uzoru na neke arapske dinastije.....izgleda bilo bi malo trgova u cijeloj federaciji a ne u sa......bilo i proslo,dok njega "ganjate" drugi se polako kuce na gore nacine
a sto se tice SDA nemam nista vise reci od onoga sto sam do sada rekao![]()
A sto se tice SDA i sve sto si rekao o SDA, cim ti je u redu da neko pogazi svoju rijec i to jos pravdas da je politika kurva onda i da ti je normala koalicija sa SDAonda ne moras nista govoriti o SDA, sve si vec rekao.
Mene iskreno zaboli vise kurko za ta prejebavanja ionako porez placam negdje drugo, samo mi je potpuno razumljivo necije razocarenje posebno u osobu koja je cio svoj imidz gradila na "mi nismo isti kao oni".
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- spreca
#38201 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- spreca
#38202 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- Maraschino
#38203 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Poruka Čovića iz Moskve: Nažalost, u BiH ima vrlo malo ruskog uticaja
Srce mi se steze a u grlu knedla, mogu samo reci ''ostani i ne vracaj se jer ces biti svoj medju svojima''.
- mO k3
#38204 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Maraschino wrote: ↑10/02/2020 22:04
Srce mi se steze a u grlu knedla, mogu samo reci ''ostani i ne vracaj se jer ces biti svoj medju svojima''.
Me drugi ne čuju
- 512MB
#38205 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Bome Željko ode direkcione kod pape, a Dragoslav u majčicu Rusiju... i ko je sad ovd legitiman 
- Point.
#38206 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Šta kaže legitimni, na žalost. Ostani tamo među svojima medo brundo sa velelepnom hercegovačkom hacijendom. Šta bi od onakvog jugoslove....Hrvatine, prosim lijepo, eUeopske vrijednosti se odmah zaboravile čim se uzdahnuo moskovski hladni vazduh Gospodnjeg mjeseca Veljače.
- Maraschino
#38207 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Cova, selami te PalmerMaraschino wrote: ↑10/02/2020 22:04
Izaslanik SAD-a
|
Palmer: Zabrinuti smo zbog ruskih namjera prema Zapadnom Balkanu
- BHCluster
-
Novak20
-
Hafis
#38210 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Da neće gluho bilo suprugu krstiti 
- BHCluster
#38211 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Sta vas briga vi ste pravoslavci.
-
Hafis
#38212 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ako bi falio kum za krizme (a falio bi garant, obzirom da Zlatko M. to ne može biti) evo se javljam dragovoljno 
- Point.
#38213 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hoće li se Dragan u Moskvi vratiti veri pradedovskoj.
- spreca
- spreca
- mO k3
-
detroit-mercy
#38217 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Profulao si loptu i to dobro, lik je obecao ni za zivu glavu u koaliciju/vlast zna se sa kim. Ako tebi imponuju osobe koje nemaju niti trunku integriteta ili ako je to tvoje vidjenje vodjenja politike/drustva/zivota opcenito onda ne trebas uopste trostiti vrijeme po forumu i zaliti se na korupciju u drustvu, na politicare, na SDA, na Draganceta, jer sto je ovaj onda drugaciji.spreca wrote: ↑10/02/2020 21:08Dogovor sa majstorom je individualna stvar odnosno dogovor koji placas iz svog dzepa i naravno da imas pravo da se bunis...uspredba ti je nigdje veze, kao prvo , prije nego ste mu dali glas ,nije vam ovo obecao,ne sjecam se toga ,znaci nije nikoga izigrao niti izdao.Politika je uvijek bila igra kompromisa i talova ,a to sto on nije odigrao kako su neki ocekivali pa nisu se valjda kladili po ovim HDZovim kladionicamadetroit-mercy wrote: ↑10/02/2020 17:48Ok, ako je tebi ok da ti neko kaze obraza mi ja ti necu dovesti onog vodovodziju u kucu da ti instalira cijevi po kuci, pa ti nakon toga uvede tog dundjera za kojeg znas da ce ti se dici i parket i plocice i da ces morat ponovo renovirati stan i da ce te izaci puno vise nego sto si vec platio onda okspreca wrote: ↑10/02/2020 17:34
Pa nije valjda da toliko vjerujete politicarima i posle toga tolika razocaranostovo izgleda teza prevara nego kad bi vas zena prevarila
.....politika je trgovina ,bar jos uvijek na balkanu,sve se kupuje i prodaje isto kao u fudbalu zato u postu gore navedoh fudbal i najvijanje.....evo u shumsdiji stalno se desavaju partijske izdaje, ali interesantno tamo se vise buke dize na onoga ko kupuje (Dodika) nego na one ko se prodaje ,trenutno troje iz PDPa u u Dodikovu podpartiju Stevandic Novi Stari Cetnik,kod nas sve kontra....eto ako je Komsic jedini izdajnik u Federaciji(o drzavi da ne govorim)eto ja sam za to da ga sutra u Sa na nekom trgu objesimo po uzoru na neke arapske dinastije.....izgleda bilo bi malo trgova u cijeloj federaciji a ne u sa......bilo i proslo,dok njega "ganjate" drugi se polako kuce na gore nacine
a sto se tice SDA nemam nista vise reci od onoga sto sam do sada rekao![]()
A sto se tice SDA i sve sto si rekao o SDA, cim ti je u redu da neko pogazi svoju rijec i to jos pravdas da je politika kurva onda i da ti je normala koalicija sa SDAonda ne moras nista govoriti o SDA, sve si vec rekao.
Mene iskreno zaboli vise kurko za ta prejebavanja ionako porez placam negdje drugo, samo mi je potpuno razumljivo necije razocarenje posebno u osobu koja je cio svoj imidz gradila na "mi nismo isti kao oni".ja i sebi idrugima mogu reci ,ako mislis da ce te neko zeznuti osnuj stranku i bujrum naprijed, sta drugo
A glede prve recenice, i vlast i one koji ti uredjuju drustvo placas iz svoga dzepa i imas pravo valjda da se bunis i negodujes i izrazavas svoje nezadovoljstvo.
- BHCluster
- spreca
#38219 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
A iti se ga vala ispromasa ko veliki....obecao pa se predomislio,jel jedini koji je obecao,nije, sto ne trazite od Scepe da sad skoci sa Tornja u fotelju ministra a Komsic se nicim nije okoristio....NS,SDP i NIP su rekli da nece sa nacionalistima,pa kako bi onda sastavli neke kantonalne,federalnu i drzavnu vladu bez HDZa da za njih ocito HDZ nije nacionalna strankadetroit-mercy wrote: ↑11/02/2020 14:19Profulao si loptu i to dobro, lik je obecao ni za zivu glavu u koaliciju/vlast zna se sa kim. Ako tebi imponuju osobe koje nemaju niti trunku integriteta ili ako je to tvoje vidjenje vodjenja politike/drustva/zivota opcenito onda ne trebas uopste trostiti vrijeme po forumu i zaliti se na korupciju u drustvu, na politicare, na SDA, na Draganceta, jer sto je ovaj onda drugaciji.spreca wrote: ↑10/02/2020 21:08Dogovor sa majstorom je individualna stvar odnosno dogovor koji placas iz svog dzepa i naravno da imas pravo da se bunis...uspredba ti je nigdje veze, kao prvo , prije nego ste mu dali glas ,nije vam ovo obecao,ne sjecam se toga ,znaci nije nikoga izigrao niti izdao.Politika je uvijek bila igra kompromisa i talova ,a to sto on nije odigrao kako su neki ocekivali pa nisu se valjda kladili po ovim HDZovim kladionicamadetroit-mercy wrote: ↑10/02/2020 17:48
Ok, ako je tebi ok da ti neko kaze obraza mi ja ti necu dovesti onog vodovodziju u kucu da ti instalira cijevi po kuci, pa ti nakon toga uvede tog dundjera za kojeg znas da ce ti se dici i parket i plocice i da ces morat ponovo renovirati stan i da ce te izaci puno vise nego sto si vec platio onda ok![]()
Mene iskreno zaboli vise kurko za ta prejebavanja ionako porez placam negdje drugo, samo mi je potpuno razumljivo necije razocarenje posebno u osobu koja je cio svoj imidz gradila na "mi nismo isti kao oni".ja i sebi idrugima mogu reci ,ako mislis da ce te neko zeznuti osnuj stranku i bujrum naprijed, sta drugo
A glede prve recenice, i vlast i one koji ti uredjuju drustvo placas iz svoga dzepa i imas pravo valjda da se bunis i negodujes i izrazavas svoje nezadovoljstvo.
Znaci SDA i HDZ mogu biti svakakve i to je uredu ali daj da se na
Naravno da imas pravo da se bunis ali nisi sa njima potpisao nikakvu pogodbu licno,Ti placas i one za koje nisi glasao i koji rade protiv drzave isto kao i one za koje si glasao......zato ,uzalud je ganjati ove male,treba ganjati velike ,jer veliki medjedi prave stetu a ne mali ali kurko svi se boje mede babe,pa daj da ovu sicu
-
pemanapemani
#38220 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Logično - treba jebati mater onima koji rade direktno i indirektno protiv države, a ne dirati Komšića koji im već 8 godina to omogućava.
Šta će vam Komšić? On samo držim ljestve lopovima. Oni bez njegovog držanja ljestava ne bi mogli tako lako pljačkati. Treba biti duboko svjestan da bi oni pljačkali i bez Komšićevog držanja lotri i zašto onda optuživati Komšića? On samo pomaže u pljački. Nije on glavni organizator, pa da se na njega obrušite.
I da, svakako treba u istu ravan staviti Komšića i Radončića.
Zašto se ne obrušite na Radončića? On je još i niknuo u SDA, pa se samopresadio putem pelcera. Eto, zašto ne njega, nego samo Komšića?
Mada je Komšić za njega 2013., tvrdio da je najpošteniji političar u BiH, pa godinu nakon toga da je ubačeni element kojeg treba spriječiti da uđe u vlast.
I onda nakon svega vam smeta kolicija DF sa SBB i SDA, a posebno Komšić, koji je opet sve uradio da do takve kolicije ne dođe. Je li fino rekao da bi radije popio otrov nego u koliciju sa SDA? Je li rekao da više ni u rat sa SDA? Je li Bakiru verbalno uvalio podlakticu za lažno obećanje o 100 hiljada radnih mjesta?
Pa šta više hoćete da Komšić uradi? Zašto ga napadate?
Šta će vam Komšić? On samo držim ljestve lopovima. Oni bez njegovog držanja ljestava ne bi mogli tako lako pljačkati. Treba biti duboko svjestan da bi oni pljačkali i bez Komšićevog držanja lotri i zašto onda optuživati Komšića? On samo pomaže u pljački. Nije on glavni organizator, pa da se na njega obrušite.
Zašto se ne obrušite na Radončića? On je još i niknuo u SDA, pa se samopresadio putem pelcera. Eto, zašto ne njega, nego samo Komšića?
Mada je Komšić za njega 2013., tvrdio da je najpošteniji političar u BiH, pa godinu nakon toga da je ubačeni element kojeg treba spriječiti da uđe u vlast.
I onda nakon svega vam smeta kolicija DF sa SBB i SDA, a posebno Komšić, koji je opet sve uradio da do takve kolicije ne dođe. Je li fino rekao da bi radije popio otrov nego u koliciju sa SDA? Je li rekao da više ni u rat sa SDA? Je li Bakiru verbalno uvalio podlakticu za lažno obećanje o 100 hiljada radnih mjesta?
- Styling
#38221 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Zato sto je izdajica.pemanapemani wrote: ↑11/02/2020 15:13 Logično - treba jebati mater onima koji rade direktno i indirektno protiv države, a ne dirati Komšića koji im već 8 godina to omogućava.
-
pemanapemani
#38222 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
A zašto ne napadaš Radončića?Styling wrote: ↑11/02/2020 15:14Zato sto je izdajica.pemanapemani wrote: ↑11/02/2020 15:13 Logično - treba jebati mater onima koji rade direktno i indirektno protiv države, a ne dirati Komšića koji im već 8 godina to omogućava.
Pa šta više hoćete da Komšić uradi? Zašto ga napadate?![]()
- Styling
#38223 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
On me nije iznevjerio. Racunala sam da ce izdati kad zatreba.pemanapemani wrote: ↑11/02/2020 15:17A zašto ne napadaš Radončića?Styling wrote: ↑11/02/2020 15:14Zato sto je izdajica.pemanapemani wrote: ↑11/02/2020 15:13 Logično - treba jebati mater onima koji rade direktno i indirektno protiv države, a ne dirati Komšića koji im već 8 godina to omogućava.
Pa šta više hoćete da Komšić uradi? Zašto ga napadate?![]()
![]()
-
pemanapemani
- Styling
#38225 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Da je medjed, medjed je, to mu priznajempemanapemani wrote: ↑11/02/2020 15:28Moja malenkost još uvijek vjeruje Komšiću da je Radončić najpošteniji političar u BiH.
Lako je udariti na male plišane leteće medvjediće, ali hajde udari na grizlija ili polarnog medu.![]()