Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ko ih
Nek sijeva u revanšu
Sjeti se utakmica tipa Roma - Barsa, Liver - Barsa i tako te...tu smo da uživamo.
Da se ne ljute Barselonisti, te dvije su nekako friške i prve mi pale na pamet
Tomahawk11 wrote: ↑20/02/2020 11:27
Ko ih
Nek sijeva u revanšu
Sjeti se utakmica tipa Roma - Barsa, Liver - Barsa i tako te...tu smo da uživamo.
Da se ne ljute ni navijaci manjeg spanskog kluba men je recimo 0va upecatljivija
Liverpool – Real Madrid 4:0 (Liga prvaka 2008/09.) Uzivali smo
Inace moglo bi ove godine biti iznenadjenja
Tomahawk11 wrote: ↑20/02/2020 11:27
Ko ih
Nek sijeva u revanšu
Da se ne ljute ni navijaci manjeg spanskog kluba men je recimo 0va upecatljivija
Liverpool – Real Madrid 4:0 (Liga prvaka 2008/09.) Uzivali smo
Inace moglo bi ove godine biti iznenadjenja
Jah, a sjećaš se kad fasovaše u finalu od Intera '64.
Za ovo bold
Point. wrote: ↑20/02/2020 11:18
Teško mi je zamisliti scenario gdje Valencia mora da juriša i ostavlja okean iza svoje odbrane a da Atalanta to neće iskoristiti i zabiti makar jedan.
stvarno mora cijela ekipa atalante imati blackout pa da valencia prodje dalje.
Teško mi je zamisliti scenario gdje Valencia mora da juriša i ostavlja okean iza svoje odbrane a da Atalanta to neće iskoristiti i zabiti makar jedan.
znas da je Weder u svoje vrijeme imao najludje euro utakmice
znas da je Weder u svoje vrijeme imao najludje euro utakmice
LSD wrote: ↑20/02/2020 15:23
Barcin preokret protiv PSG je dosad najveći u historiji LP.
Proci dalje nakon 0-4 teško da ce se tako nešto ponoviti.
Da je bilo regularno moglo bi se o tome pricati, ovako samo jedna od utakmica gdje se protivnik uspio vratiti nakon
veceg zaostatka ali, kako? Eh..
PS. Ne mislim ulaziti u dublju raspravu. Ko god je normalan i objektivan gledao tekmu sloziti ce se . Uostalom eno pretrazivaci pa ponoviti
gradivo.
Ipak mora se priznati Barca se nije ni predavala. Iznenadili su totalno bili PSG.
LSD wrote: ↑20/02/2020 15:23
Barcin preokret protiv PSG je dosad najveći u historiji LP.
Proci dalje nakon 0-4 teško da ce se tako nešto ponoviti.
Da je bilo regularno moglo bi se o tome pricati, ovako samo jedna od utakmica gdje se protivnik uspio vratiti nakon
veceg zaostatka ali, kako? Eh..
PS. Ne mislim ulaziti u dublju raspravu. Ko god je normalan i objektivan gledao tekmu sloziti ce se . Uostalom eno pretrazivaci pa ponoviti
gradivo.
Ipak mora se priznati Barca se nije ni predavala. Iznenadili su totalno bili PSG.
tisina na temi, gleda li se lp? nisam gledala neku tekmu dugo, da vidim kako izgleda barca. bome napoli se izvuce fino s loptom, i pored piketa i pored umtitija, izleti naprijed. upalice im jednom.
omar little wrote: ↑25/02/2020 21:13
tisina na temi, gleda li se lp? nisam gledala neku tekmu dugo, da vidim kako izgleda barca. bome napoli se izvuce fino s loptom, i pored piketa i pored umtitija, izleti naprijed. upalice im jednom.
Bogami, Genarro opet catenaccio. Zona Di rifinitura u odbrani, Sarri ball u tranziciji. Upalilo protiv Kontea a i veceras izgleda dobro.
omar little wrote: ↑25/02/2020 21:13
Bogami, Genarro opet catenaccio. Zona Di rifinitura u odbrani, Sarri ball u tranziciji. Upalilo protiv Kontea a i veceras izgleda dobro.
zatvaraju sve linije svakoj lopti ispred svog gola. nemre nista barca, impotentna i bezidejna.
Ma ne prolazi ovo sto oni igraju nigdje vise. Toliko sporih igraca na jednom mjestu nema ni u nasoj ligi.
Napoli zna igrati lopte ali bolje im je ovako da cekaju.