freelancerBIH wrote: ↑25/02/2020 18:34Zavisi, neko sa 20 pukne k'o sajla, a neko tek sa 60 ... U koju kategoriju spadas?![]()
Ehhh, ko dozivi 60-te pricace
Il da kazem ko prezivi koronu
Pa ti prosudi;)
Moderator: O'zone
freelancerBIH wrote: ↑25/02/2020 18:34Zavisi, neko sa 20 pukne k'o sajla, a neko tek sa 60 ... U koju kategoriju spadas?![]()
freelancerBIH wrote: ↑25/02/2020 18:43 @MedicinskiBrat ne moras nam nista pricati - kada ja licno pratim pojavu virusa jos od 20. decembra kada se tek pojavio u Wuhanu. Sama cinjenica da je u kini u karantini blizu 760 miliona ljudi (ili oko 10% ljudske populacije) - govori da ovdje nije rijec o gripi i da siris ogromne dezinformacije! Isto tako - porediti ovaj virus sa gripom je i vise nego smijesno - kada znamo da gripa ima procenat smrti 0.1% - dok ovaj virus ima od 3-5%
Do sada sam procitao preko 20 naucnih clanaka o virusu raznih respektabilnih naucnih instituta sirom svijeta - zabrinutost je opravdana kod naroda - jer Vi iz BH zdravstva ovakvom pricom prikrivate cinjenicu da je nase zdravstvo u rangu sa onim iz Senegala - i da se do zadnjeg momenta apsolutno nista nije radilo na upucivanju javnosti o simptomima virusa - posljedicama - i kako licno doprinjeti njegovom sirenju.
Prema tome - sva prica ti pada u vodu!
P.S. I da - cinjenica da je FBiH vec izdvojila bila pare za izolacione sobe da se naprave jos u doba kada je ebola harala po Africi- medjutim - pare su pokradene po obicaju - a niko o tome ni govora
2 miliona kineza se kljoka rakijom kao i ovi alkoholičari pojedini na forumu što pričaju gluposti. Zato su zdravi. Bože sačuvajswanfilter wrote: ↑25/02/2020 18:44 Za sta sve Sekini kazu da je laz ....
Nego, u Africi boravi oko dva milijona Kineza i za sada nista ...
takoe, trebali bi ste mladi gospodine osnovati neku grupu profi narikača da uz milozvučje dočekamo epidemiju, haha 760 mil u karantinu, hahahafreelancerBIH wrote: ↑25/02/2020 18:43 @MedicinskiBrat ne moras nam nista pricati - kada ja licno pratim pojavu virusa jos od 20. decembra kada se tek pojavio u Wuhanu. Sama cinjenica da je u kini u karantini blizu 760 miliona ljudi (ili oko 10% ljudske populacije) - govori da ovdje nije rijec o gripi i da siris ogromne dezinformacije! Isto tako - porediti ovaj virus sa gripom je i vise nego smijesno - kada znamo da gripa ima procenat smrti 0.1% - dok ovaj virus ima od 3-5%
Do sada sam procitao preko 20 naucnih clanaka o virusu raznih respektabilnih naucnih instituta sirom svijeta - zabrinutost je opravdana kod naroda - jer Vi iz BH zdravstva ovakvom pricom prikrivate cinjenicu da je nase zdravstvo u rangu sa onim iz Senegala - i da se do zadnjeg momenta apsolutno nista nije radilo na upucivanju javnosti o simptomima virusa - posljedicama - i kako licno doprinjeti njegovom sirenju.
Prema tome - sva prica ti pada u vodu!
P.S. I da - cinjenica da je FBiH vec izdvojila bila pare za izolacione sobe da se naprave jos u doba kada je ebola harala po Africi- medjutim - pare su pokradene po obicaju - a niko o tome ni govora
eeeeeeee neznas ti elka i sta su muke po elku eeeeeeejcendlerbing wrote: ↑25/02/2020 16:34 Joj ja sam samu sebe smorila čitanjem teme vazdan, kako li je ovom Elki tek...
samo se nastavite šprdat...Zavladala panika, šire se snimke i fotografije praznih dućana u Zagrebu
https://www.index.hr/vijesti/clanak/zav ... 59799.aspx
SARAJEVO Panika zbog koronavirusa
Trgovci u šoku: Šta se dešava, ljudi masovno kupuju brašno i ulje
Gotovo da su nam sve ispraznili
Ovo dokazuje kolko je ljudima lahko manipulisat...pici wrote: ↑25/02/2020 19:47samo se nastavite šprdat...Zavladala panika, šire se snimke i fotografije praznih dućana u Zagrebu
https://www.index.hr/vijesti/clanak/zav ... 59799.aspx