Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
i agree wrote: ↑19/02/2020 23:51
dobar telefon samo to je ono sto sam vec govorio,tesko se prodaju polovni..
Nije problem toliko u polovnom koliko je problem u tome sto je napisao da su vidljivi tragovi koristenja. Neda dobri bosnjo skoro 500KM za mobitel ako nije ocuvan pa taman da je u njemu ne znam kakav chipset. Valjda kontaju: "to je ispadalo, protreslo se, ja ga kupim a on crkne za deset dana".
Znam ja licno kada nesto prodajem i kada za neki artikal napisem da ima tragove koristenja ili za neki artikal kada napisem da je kao nov, drasticna razlika u cijeni koju mogu dobiti za njega.
Mada ste u pravu vezano za kokuzluk na OLX-u, nikada nije bilo gore. Vazda samo nude nekakve zamjene a sto je najgore poceli su nuditi nekakve gluposti i kada neku ozbiljniju stvar prodajes. Npr za auto mi trenutno nude rakiju, frezu, glodalice, drva, kapije, itd... Ocigledno je kriza kod naroda sa keshom i onda da im bi da uvale nesto sto im ne treba i da malo doplate i dobiju nesto sto vrijedi ali kurko, sumnjam da ima budala koji na to pristaju.
CooK wrote: ↑20/02/2020 07:29
Npr za auto mi trenutno nude rakiju, frezu, glodalice, drva, kapije, itd... Ocigledno je kriza kod naroda sa keshom i onda da im bi da uvale nesto sto im ne treba i da malo doplate i dobiju nesto sto vrijedi ali kurko, sumnjam da ima budala koji na to pristaju.
Prošle godine prodajem LG G6 nov samo otpakovana kutija, javlja se nakva kaže kakav je to telefon nikad nije čula liči joj na ajfun
Pitam odakle si ajfunko jesi blizu mene kaže lištica majke mi moje potpuno isto kao na ovom klipu, ali ode LG za 500 maraka.
Nije ispo, ne znam ni sam kako se ogrebao. Stavljen wpw fix it jer nije bilo stakla i jbg. Telefon je top, ispravan sve. Zato sam stavio ispod cijene svake je, morate se sloziti
Grom2017 wrote: ↑20/02/2020 09:26
Nije ispo, ne znam ni sam kako se ogrebao. Stavljen wpw fix it jer nije bilo stakla i jbg. Telefon je top, ispravan sve. Zato sam stavio ispod cijene svake je, morate se sloziti
Slažem se da je ispod cijene, ko može da halali tu ogrebotinu na ekranu koja nije ni prikazana na oglasu + šta god da je ovo naslici 9?!
Ja sam preko BH Telecoma dobio 24 mjeseca garancije na RN8pro.
Grom2017 wrote: ↑20/02/2020 09:26
Slažem se da je ispod cijene, ko može da halali tu ogrebotinu na ekranu koja nije ni prikazana na oglasu + šta god da je ovo naslici 9?!
Ja sam preko BH Telecoma dobio 24 mjeseca garancije na RN8pro.
Ma nije prikazana kad ne mozes uslikati je da se dobro vidi, a to na slici br 9 isto tackica ostecenja.
i agree wrote: ↑20/02/2020 13:11
Stavi 4 stoje iz radoznalosti pa vidi hoce li se ko javit,bas me zanima sta i koliko nude.
Imam dvojicu, javili se na piku. Prihvatim cijenu koju nude, jedan je 450, drugi 420 jer mi telefon ce stajat ajd reko nek ode i sta se desava? Niti jedan se ne javlja sad! Hahahaha to valjda ubija vrijeme po piku, pitajuci a kad treba pazarit...
A ne dam dzaba, spustio sam fer i maximalno, sad da me neko ucjenjuje, radije cu ga spakovat i ostavit nek stoji ili nekome pokloniti u porodici
Nije problem toliko u polovnom koliko je problem u tome sto je napisao da su vidljivi tragovi koristenja. Neda dobri bosnjo skoro 500KM za mobitel ako nije ocuvan pa taman da je u njemu ne znam kakav chipset. Valjda kontaju: "to je ispadalo, protreslo se, ja ga kupim a on crkne za deset dana".
Znam ja licno kada nesto prodajem i kada za neki artikal napisem da ima tragove koristenja ili za neki artikal kada napisem da je kao nov, drasticna razlika u cijeni koju mogu dobiti za njega. Mada ste u pravu vezano za kokuzluk na OLX-u, nikada nije bilo gore. Vazda samo nude nekakve zamjene a sto je najgore poceli su nuditi nekakve gluposti i kada neku ozbiljniju stvar prodajes. Npr za auto mi trenutno nude rakiju, frezu, glodalice, drva, kapije, itd... Ocigledno je kriza kod naroda sa keshom i onda da im bi da uvale nesto sto im ne treba i da malo doplate i dobiju nesto sto vrijedi ali kurko, sumnjam da ima budala koji na to pristaju.
ne znam šta da ti kažem - u zadnjih par mjeseci sam prodao nekoliko stvari od 250 do 1.250KM i sve se proda u toku 2-3 dana ako staviš dobru cijenu...
i agree wrote: ↑20/02/2020 13:11
Stavi 4 stoje iz radoznalosti pa vidi hoce li se ko javit,bas me zanima sta i koliko nude.
Imam dvojicu, javili se na piku. Prihvatim cijenu koju nude, jedan je 450, drugi 420 jer mi telefon ce stajat ajd reko nek ode i sta se desava? Niti jedan se ne javlja sad! Hahahaha to valjda ubija vrijeme po piku, pitajuci a kad treba pazarit...
A ne dam dzaba, spustio sam fer i maximalno, sad da me neko ucjenjuje, radije cu ga spakovat i ostavit nek stoji ili nekome pokloniti u porodici
Znam ja licno kada nesto prodajem i kada za neki artikal napisem da ima tragove koristenja ili za neki artikal kada napisem da je kao nov, drasticna razlika u cijeni koju mogu dobiti za njega. Mada ste u pravu vezano za kokuzluk na OLX-u, nikada nije bilo gore. Vazda samo nude nekakve zamjene a sto je najgore poceli su nuditi nekakve gluposti i kada neku ozbiljniju stvar prodajes. Npr za auto mi trenutno nude rakiju, frezu, glodalice, drva, kapije, itd... Ocigledno je kriza kod naroda sa keshom i onda da im bi da uvale nesto sto im ne treba i da malo doplate i dobiju nesto sto vrijedi ali kurko, sumnjam da ima budala koji na to pristaju.
ne znam šta da ti kažem - u zadnjih par mjeseci sam prodao nekoliko stvari od 250 do 1.250KM i sve se proda u toku 2-3 dana ako staviš dobru cijenu...
Jesi li ti siguran da stavis dobru cijenu a ne malo ispod cijene? Ja kada prodajem nesto prvo pogledam koliko drugi cijene tu istu stvar i stavim cijenu u donjem rangu i opet se najvise nude zamjene.
adsubzero wrote: ↑20/02/2020 16:30
Cijene su nerealne i napuhane na piku. Jednostavno to tako funkcionise, svi ocekuju cjenkanje.
A jbg ljudi cijene nesto sto i ja prodajem izmedju 3000 i 5000KM. Ja stavio 3500KM i dvojca bila malo ozbiljnije zainteresovana a ovo ostalo sve nekakve zamjene. Nesto sto znam da vrijedi ne dam vala ispod cijene pa ne moram ni prodati jer niti je cijene nerealna niti prenapuhana mada si upravu da ima ljudi koji precjenjuju svoju robu.
N.N. wrote: ↑21/02/2020 01:15
Koji Xiaomi ganjati do jedno 400 KM!?
A da je kompaktniji, koliko toliko
Redmi 8 Pro je haman malo veci.
Ovaj Mi A3!?
Mi 9 SE je 'nestao' u ProCompu gdje sam gledao, a za njega bih se na rate i protegnuo
Ako pod kompaktniji mislis manji onda ti posle Mi 9 SE koji je 5,97″ ostaje taj Mi A3 koji je 6,09" a ovi ostali mobiteli koji valjaju su uglavnom veci.
Jesi li ti siguran da stavis dobru cijenu a ne malo ispod cijene? Ja kada prodajem nesto prvo pogledam koliko drugi cijene tu istu stvar i stavim cijenu u donjem rangu i opet se najvise nude zamjene.
pa dobra cijena je malo ispod cijene koju drugi nude budimo realni - niko neće kupiti po cijenama koje svi nude i moraš malo ispod staviti da bi prodao. Meni više vrijedi da sada uzmem npr. 250KM nego za 3-4 mjeseca možda 300KM
adsubzero wrote: ↑20/02/2020 16:30
Cijene su nerealne i napuhane na piku. Jednostavno to tako funkcionise, svi ocekuju cjenkanje.
A jbg ljudi cijene nesto sto i ja prodajem izmedju 3000 i 5000KM. Ja stavio 3500KM i dvojca bila malo ozbiljnije zainteresovana a ovo ostalo sve nekakve zamjene. Nesto sto znam da vrijedi ne dam vala ispod cijene pa ne moram ni prodati jer niti je cijene nerealna niti prenapuhana mada si upravu da ima ljudi koji precjenjuju svoju robu.
težak cjenovni rang - skoro sva prodaja na PIK-u se odvija do 1.000KM...