Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

spreca

#38126 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Sace Hafiz vikati nas i Kineza 2 milijarde :lol: :lol: ...Vidi Antise iz Pekinga jes se razbaco :lol: :lol:
https://www.klix.ba/vijesti/regija/kine ... /200127133
mO k3

#38127 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

Maraschino wrote: 27/01/2020 15:04 cuje li se ono kmeeee, kmeeeee???
sada je vise mmimimimimimim... :mrgreen: i sami su sebi dosadili sa kmecanjem sada su presli na mimim
Point.

#38128 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Point. »

Koji ste vi fundamentalisti. :mrgreen:

Sad će @Kolinda iskopati kakav komentar renomiranog neovisnog instituta iz zapadnog Mostara o Islamskoj Deklaraciji, nije odavno bila aktuelna.
512MB

#38129 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 512MB »

spreca wrote: 27/01/2020 17:15 Sace Hafiz vikati nas i Kineza 2 milijarde :lol: :lol: ...Vidi Antise iz Pekinga jes se razbaco :lol: :lol:
Ni u imotskom više ne mogu nafatat ujki za gange pa moraju kineze uvozit :-)
Last edited by 512MB on 27/01/2020 23:45, edited 1 time in total.
LBVIEW

#38130 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by LBVIEW »

:skoljka:
spreca wrote: 27/01/2020 17:15 Sace Hafiz vikati nas i Kineza 2 milijarde :lol: :lol: ...Vidi Antise iz Pekinga jes se razbaco :lol: :lol:
:lol: :lol:
spreca

#38131 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Nema susjeda evo vec vascijela evta....mora da su otisli na visinske pripreme ili pripremaju izborni zakon sa Covicem
Maraschino

#38132 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Maraschino »

spreca wrote: 08/02/2020 08:12 Nema susjeda evo vec vascijela evta....mora da su otisli na visinske pripreme ili pripremaju izborni zakon sa Covicem
Nesto se cudno desava kod suseda, Bisera Turkovic, Skaka i Cvijanovic u hAmerici na dorucku a Covic u Rusiju na poziv one guske.
Svako ide svome.
Opet dva Bosnjaka predstavljaju i Hrvate. :roll: :D
spreca

#38133 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Maraschino wrote: 08/02/2020 10:26
spreca wrote: 08/02/2020 08:12 Nema susjeda evo vec vascijela evta....mora da su otisli na visinske pripreme ili pripremaju izborni zakon sa Covicem
Nesto se cudno desava kod suseda, Bisera Turkovic, Skaka i Cvijanovic u hAmerici na dorucku a Covic u Rusiju na poziv one guske.
Svako ide svome.
Uskoro cemo imati Crnogorski scenario
512MB

#38134 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 512MB »

Svako ide svome.
Cho se hvata za zadnju slamku spasa, sad i ne krije više da je na ruskoj strani tojest protiv NATO alijanse 🤷‍♂️
spreca

#38135 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

512MB wrote: 08/02/2020 10:50
Svako ide svome.
Cho se hvata za zadnju slamku spasa, sad i ne krije više da je na ruskoj strani tojest protiv NATO alijanse 🤷‍♂️
I protiv BiH.... i sve radi da se poveca utjecaj onih drugih u BiH
Last edited by spreca on 08/02/2020 12:48, edited 1 time in total.
Škobo Habu

#38136 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Škobo Habu »

Samo Komšića niko nigdje ne poziva? Ccccccc...
512MB

#38137 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 512MB »

Škobo Habu wrote: 08/02/2020 12:29 Samo Komšića niko nigdje ne poziva? Ccccccc...
Komšić je prije par hefti direktno iz Pentagona slao poyy, dakle moćnije ne ide da ga jebeš.

Đe je bio Peđa i Falatar?
Škobo Habu

#38138 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Škobo Habu »

512MB wrote: 08/02/2020 12:36
Komšić je prije par hefti direktno iz Pentagona slao poyy, dakle moćnije ne ide da ga jebeš.

Bio u Pentagonu, a sa Stoltenbergom još nije bio po pitanju NATO integracija?

Mora da ćemo preko Texasa, Iowe i Arizone u evropski ogranak NATO-a. :roll:
512MB

#38139 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 512MB »

Škobo Habu wrote: 08/02/2020 12:41
512MB wrote: 08/02/2020 12:36

Bio u Pentagonu, a sa Stoltenbergom još nije bio po pitanju NATO integracija?

Mora da ćemo preko Texasa, Iowe i Arizone u evropski ogranak NATO-a. :roll:
Pitao si ko je zvao Komšića, dao sam ti odgovor. Dakle on u "Department of Defense" u USA a Čović u Rusiju. 🤷‍♂️
Škobo Habu

#38140 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Škobo Habu »

512MB wrote: 08/02/2020 12:47
Pitao si ko je zvao Komšića, dao sam ti odgovor. Dakle on u "Department of Defense" u USA a Čović u Rusiju. 🤷‍♂️
Bosanski lobisti u USA rade dobar pos'o.

Depaše američke ambasade o nesposobnosti Komšića i njegovih saradnika, sa jedne strane, i poziv iz Pentagona?

Nekako kontam da je tu njegove zasluge najmanje.
512MB

#38141 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 512MB »

Uvjek ste nekako zabrinuti da Komšić ima prevelike zasluge u pozitivnim stvarima za BiH :)
Škobo Habu

#38142 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Škobo Habu »

512MB wrote: 08/02/2020 13:38 Uvjek ste nekako zabrinuti da Komšić ima prevelike zasluge u pozitivnim stvarima za BiH :)
Ako je posjeta Pentagonu nešto pozitivno - onda o.k.

No, daleko bi bila pozitivnija stvar da se susreo sa generalnim sekrterom NATO-a, Stoltenbergom, da saznamo napokon nešto konkretno oko MAP-a.
Styling

#38143 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Styling »

Škobo Habu wrote: 08/02/2020 14:56
512MB wrote: 08/02/2020 13:38 Uvjek ste nekako zabrinuti da Komšić ima prevelike zasluge u pozitivnim stvarima za BiH :)

No, daleko bi bila pozitivnija stvar da se susreo sa generalnim sekrterom NATO-a, Stoltenbergom, da saznamo napokon nešto konkretno oko MAP-a.
Kao predsjedavajuci Predsjednistva sve ispod potpredsjednika Amerike ili najmanje drzavnog sekretara je ispod nivoa njegove funkcije. Samo se bruka sastajuci se po nekim drugim institucijama.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#38144 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

Styling wrote: 08/02/2020 15:35
Škobo Habu wrote: 08/02/2020 14:56

Kao predsjedavajuci Predsjednistva sve ispod potpredsjednika Amerike ili najmanje drzavnog sekretara je ispod nivoa njegove funkcije. Samo se bruka sastajuci se po nekim drugim institucijama.
mogo ga je i tVumpov kuhar primit... ako nista makar da se slikuje u dvoristu bijele kuce ko onomade zeljka i miletova hanuma... smuČko tone sve dublj i dublje, bOkir mu ni slamku nece baČit da seizvuce iz zivog blata kosto je ovaj njemu baČio čitavu stranku... smuČkove patriJote selam :bih:
pici

#38145 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

de nas dijasporo prosvjetli allaha ti... a to su ???
spreca

#38146 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Nekad su ga hvalili vise nego iko ovdje na forumu uz zvjezde zakivali a sad im nevlja ,do koga je i odkud toliko razocarenje?.....znaci sutra ce ponovno biti razocarani u nekog drugog ,znaci nije do Komsica......kad navijas za jedan tim ,onda navijas i kad je u teskoj situaciji i kad gubi i kad se mjenjaju igraci odnosno odlaze kao i treneri,tako je kad politiku shvate kao zheljoteku,mozda ih je zajebalo njegovo ime Zeljko :mrgreen: Koja to stranka ispunjava zelje naroda osim svojih blizih
Styling

#38147 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Styling »

spreca wrote: 08/02/2020 15:54
Nekad su ga hvalili vise nego iko ovdje na forumu uz zvjezde zakivali a sad im nevlja ,do koga je i odkud toliko razocarenje?.....znaci sutra ce ponovno biti razocarani u nekog drugog ,znaci nije do Komsica......kad navijas za jedan tim ,onda navijas i kad je u teskoj situaciji i kad gubi i kad se mjenjaju igraci odnosno odlaze kao i treneri,tako je kad politiku shvate kao zheljoteku,mozda ih je zajebalo njegovo ime Zeljko :mrgreen: Koja to stranka ispunjava zelje naroda osim svojih blizih
Upravo je do Komsica, jer je napravio izdaju i razocarao sve one koji su za njega glasali. Predstavljao se da je jedno a uradio nesto potpuno drugo. Sam je sebi navukao bijes naroda na vrat. Nisu mu ni Bakir i Fahro za to krivi. Prodao se kao jeftina prostitutka u bordelu.
pici

#38148 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

Kad ti neko obeca nesta i zaklinje se i kaze da je greska i da ce biti drugacije i ti mu povjerujes das mu drugu sansu ko biva dosHao tobe a on te jos vise naguzi, slaze, prevari i sad mu se treba klanjat i naguzit... ja nisam krezubi sdO i sbb kao i hdz i snsd glasac da me vrhovnik more jebat, ako vam ne ide taj cenat u glavu, valjda ce metar u dupe bitnut doviljan... selamim patriJote :bih:
spreca

#38149 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Styling wrote: 08/02/2020 16:05
Upravo je do Komsica, jer je napravio izdaju i razocarao sve one koji su za njega glasali. Predstavljao se da je jedno a uradio nesto potpuno drugo. Sam je sebi navukao bijes naroda na vrat. Nisu mu ni Bakir i Fahro za to krivi. Prodao se kao jeftina prostitutka u bordelu.
De ba Allahavam malo se uozbiljite,samo je Komsic izdaica (a nije )a Bakir a Fahro nije izdaica,Pecikoza,Pleho oni su sveci,niko ih ne spominje ni njihovi ni tudji glasaci a Komsica napadaju svi pa cak i njegovi, sta mu sve ne govore ,psuju djete,majku oca kunu njegovu djecu itd.....imam i ja zamjerki Komsicu naravno i jedina moja zamjerka mu je sto mjesto clana Predsjedavajuceg nije prepustio Covicu ali tada bi jos bio veci izdajnik....vi pojma nemate sta bi sami htjeli,da slusa nekolicinu forumasa sta i kako,pa osnujte svoje stranke pa radite sta hocete.......ali samo slijepim je je ovdje nejasno da se ovo orkestrira sve iz staba HDZa i SNSDa i naravno uz pomoc SDA koja je najsmrdljivija,i ja sam bio za to da se vlada KS ne rusi i da se im da sansa,iako su i sami odmah na pocetku poceli da muljaju,to ste zaboravili,ali su ih odmah napali i malo su se kao popravili,svasta bi mi htjeli ali da to neko drugi uradi za nas .Sta treba da mi bude zao NS i SDP,nec nisu nacionalisti,znaci bez HDZ nebi moglo nikako(mislim na drz.i federalni nivo)i kako onda da prave vlast ali to nije to nego dogovor da ruse Komsica po svaku cijenu jer im smeta a u politici je sve dozvoljeno i sad neka ne placu
Styling

#38150 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Styling »

spreca wrote: 08/02/2020 16:21
Styling wrote: 08/02/2020 16:05
De ba Allahavam malo se uozbiljite,samo je Komsic izdaica (a nije )a Bakir a Fahro nije izdaica,Pecikoza,Pleho oni su sveci,niko ih ne spominje ni njihovi ni tudji glasaci a Komsica napadaju svi pa cak i njegovi, sta mu sve ne govore ,psuju djete,majku oca kunu njegovu djecu itd.....imam i ja zamjerki Komsicu naravno i jedina moja zamjerka mu je sto mjesto clana Predsjedavajuceg nije prepustio Covicu ali tada bi jos bio veci izdajnik....vi pojma nemate sta bi sami htjeli,da slusa nekolicinu forumasa sta i kako,pa osnujte svoje stranke pa radite sta hocete.......ali samo slijepim je je ovdje nejasno da se ovo orkestrira sve iz staba HDZa i SNSDa i naravno uz pomoc SDA koja je najsmrdljivija,i ja sam bio za to da se vlada KS ne rusi i da se im da sansa,iako su i sami odmah na pocetku poceli da muljaju,to ste zaboravili,ali su ih odmah napali i malo su se kao popravili,svasta bi mi htjeli ali da to neko drugi uradi za nas .Sta treba da mi bude zao NS i SDP,nec nisu nacionalisti,znaci bez HDZ nebi moglo nikako(mislim na drz.i federalni nivo)i kako onda da prave vlast ali to nije to nego dogovor da ruse Komsica po svaku cijenu jer im smeta a u politici je sve dozvoljeno i sad neka ne placu
Bakir u ovoj situaciji nije izdajica jer je njegova namjera od starta bila jasna, a to je da srusi Vladu KS. Odavno svi znamo da je u talu sa SNSD i HDZ i sa njim znas na cemu si. Fahro je interesdzija, samo mu je njegovo dupe bitno i na njega se ne mozes osloniti niti racunati jer je to do sada sto puta pokazao. Prevrtaner svoje vrste i totalno nepouzdan Za razliku od njih, Zeljko se zaklinjao da nece sa SDA, da je dio BH bloka koji ce pokrenuti stvari naprijed, da predstavlja lijevu, gradjansku opciju itd. i onda prvom prilikom kada su mu ovi ponudili meden prst proda i sebe i stranku i drzavu.
Post Reply