A ja bas kazem obratno, nece samsung u moje ruke . Hahaha.
Jebali ih exynosi njihovi .
Moderator: Benq
Razlog?
Neko ko ovako pise, nema razlog. To je klasicno i neosnovano pljuvanje po necemu sto se njemu licno ne svidja.
Fleka se vidi i na tamnoj pozadini, šta god da je. I žuta je uvijek.kokuz_sa wrote: ↑14/01/2020 19:25 Nije to burn..
Nego je display pritisnit..
Pa sto bi rekli, pojavila se tinta..
Plavo..
Upali dark mode i neces to vise ni primjetiti
Kad napisa to ostavio ga na punjacu i pojavilo se..
Nekidan u radnju dolazi lik..
Nosi tel..staklo popucalo kao da je kamion presao preko njega..
Kaze kupljenkod Vas mob i u garanciji..
Reko dobro al garancija nije za polomljen diaplay..
Kaze lik kcerka ga ostavila da se puni i kad se probudila takav display postao![]()
Reko u garanciju ne ulazi kada Vam duhovi navecer diraju tel..
I lik inspekcijom prijeti..
Reko hajde ovako, poslat cemo tel u ovlaaten servis..
Ako oni kazu da je display popucao sam od sebe..
Ja platim novi display i utvrdjivanje kvara..i dam Vama 50KM na kafu..
Ako oni kazu da je od udarca stradao display Vi placate pregled tel..50KM..
Uze lik mob..kaze popricam ja sa SHcerkom
Zanimljivo je da i ja imam isti problem, isti model telefona, ista pozicija i oblik "mrlje". Ovo je problem do uređaja, nije nikakav fizički kontakt i slično.Qler wrote: ↑15/01/2020 10:02 I nije pritisnIt displaynego je od pregrijavanja, ako pogledas tu je vjerovatno CPU (SoC) i on se grije i time ostecuje display... Znaci bukvalno je moglo da mu se ovo desi preko noci dok je na punjacu. To se cesto desava na iPhone-ima, i to skoro svim (ja licno znam od 4 svaka generacija do 7S je imala taj problem, ne znam 8 i noviji da li imaju) isto to sam vidjao i na LG, Lenovo, Motorola...
Ako je garancija moguća u drugim zemljama, nema šanse da će mi ovlašteni servisi prosuti priču da nije moguće.
To care, trebam se nakanit otić do MESC-a.un1ted wrote: ↑15/01/2020 12:01Zanimljivo je da i ja imam isti problem, isti model telefona, ista pozicija i oblik "mrlje". Ovo je problem do uređaja, nije nikakav fizički kontakt i slično.Qler wrote: ↑15/01/2020 10:02 I nije pritisnIt displaynego je od pregrijavanja, ako pogledas tu je vjerovatno CPU (SoC) i on se grije i time ostecuje display... Znaci bukvalno je moglo da mu se ovo desi preko noci dok je na punjacu. To se cesto desava na iPhone-ima, i to skoro svim (ja licno znam od 4 svaka generacija do 7S je imala taj problem, ne znam 8 i noviji da li imaju) isto to sam vidjao i na LG, Lenovo, Motorola...
Ako je garancija moguća u drugim zemljama, nema šanse da će mi ovlašteni servisi prosuti priču da nije moguće.
https://forum.xda-developers.com/honor- ... h-t3703481
https://forum.xda-developers.com/9-lite ... d-t3865139
PS: Zvao sam Huawei, ovo podlijeze pod garanciju![]()
Negdje drugo?