Demokratska fronta Željko Komšić

zippoo87

#43551 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by zippoo87 »

idemo jednu sa dzenaze svi uglas

"hocemo li mu halaliti ?"

NECEMO!

Amin :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#43552 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pici »

Škobo Habu wrote: 10/02/2020 12:55 Svo ovo iživljavanje nad ono malo Srba i Hrvata, časnih i poštenih pojedinaca, od strane SDA i njenih satelita samo dokazuje da je ona Bakirova najava kako će matičnu stranku učini više bosansko-hercegovačkom, odnosno kako će širiti nacionalni patriotski blok od bošnjaštva ka bosanstvu, jedna obična floskula.

Ko se uzdao u taj koncept SDA, na kraju je pušten niz vodu. Jedan Šiber, jedan Divjak, jedan Vešović, kao mnogi drugi su poslije rata, od istih oni koji su ih u ratu isturali u prvi red pred vodeće svijetske medije kao dokaz multi-kulti priče, proglašvani su četnicima, sorošavcima, vlašadima, komunistima itd.
sretnem generala Jovu neki dan, ide ko momak, maltene stupa strojevim korakom za svoje godine,pozdravin gasa postovanje generale, pogleda me i onako stisnuto koda je htjeo i zaplakat odgovori pozdrav vojnice... ovo sto sad radi minKenska bojna na celu sa bOkirom i lijevim i desnim mudanima šČepom i smuČkom je bruka i sramota... potplatilu su boracke organizacije koje njima klimaju glOvama, doveli podrumase, pobjegulje i lopove na vlast... strasno a da ne ispadne ono kako sam sve to znao al jos 92 u maju-junu sam pricao sa saborcima doce vrijeme kako neces smjet rec da si se borio i da ce nas podrumasi i dezerteri jebat u zdrav mozak... i dodje takav vakat,,, onog elvisa bi hrakno posred face, nebi prljo ni ruke ni noge sa govnetom...nisu samo srbi i hrvati na udaru ove nove kamarile lopovske vec i bosnjaci i bosanci i hercegovci svi koji ne pusu u istu tikvu sa njima, zato im je covic i dodik drazi od nas jer je to sve ista bagra...
pici

#43553 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pici »

zippoo87 wrote: 11/02/2020 20:07 idemo jednu sa dzenaze svi uglas

"hocemo li mu halaliti ?"

NECEMO!

Amin :D
Škobo Habu

#43554 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Škobo Habu »

Image

Image
Škobo Habu

#43555 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Škobo Habu »

Image

Martina aka Kamena Drača o ovome :

100 maraka za Srebrenicu!? Jebem li ti Željko familiju.

Vodite je kući.
pici

#43556 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pici »

ja nikad necu prezaliti sto sam govnetu dao glas, bolje da sam za covica glaso, makar znam sa njim na cemu sam...
BHCluster

#43557 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by BHCluster »

pici wrote: 11/02/2020 20:13
sretnem generala Jovu neki dan, ide ko momak, maltene stupa strojevim korakom za svoje godine,pozdravin gasa postovanje generale, pogleda me i onako stisnuto koda je htjeo i zaplakat odgovori pozdrav vojnice... ovo sto sad radi minKenska bojna na celu sa bOkirom i lijevim i desnim mudanima šČepom i smuČkom je bruka i sramota... potplatilu su boracke organizacije koje njima klimaju glOvama, doveli podrumase, pobjegulje i lopove na vlast... strasno a da ne ispadne ono kako sam sve to znao al jos 92 u maju-junu sam pricao sa saborcima doce vrijeme kako neces smjet rec da si se borio i da ce nas podrumasi i dezerteri jebat u zdrav mozak... i dodje takav vakat,,, onog elvisa bi hrakno posred face, nebi prljo ni ruke ni noge sa govnetom...nisu samo srbi i hrvati na udaru ove nove kamarile lopovske vec i bosnjaci i bosanci i hercegovci svi koji ne pusu u istu tikvu sa njima, zato im je covic i dodik drazi od nas jer je to sve ista bagra...
Izvini sto ulecem ovako nekulturno, radi ljudi poput tebe ova drzava i ima smisla i svoju buducnost. Tebra nastavi pisati ako nista drugo barem radi hajvana poput mene koji radije kontriraju nego mozak ukljuce.

Duboki naklon.
drug_profi

#43558 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by drug_profi »

Jelde, nekad se osjeti i stid sto se podrzava strana koja je u sustini fasisticka...
BHCluster

#43559 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by BHCluster »

drug_profi wrote: 11/02/2020 22:31 Jelde, nekad se osjeti i stid sto se podrzava strana koja je u sustini fasisticka...
Ako si mislio na mene? Sto se tice gospodina @pici i njegovog nastupa apsolutno. I ne podrzavam stranu nego sam podrzao jednu osobu jer sam mislio da je covjek kad je bio protivkandidat jednom fashisti.
drug_profi

#43560 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by drug_profi »

Nisi još shvatio da je taj koga podrzavas planski i po zadatku napravio jakim i neprikosnovenim tog protiv kojeg se kao boris?
Nekad je hrvatska politicka scena imala heibet stranaka od pravasa preko liberala, NHI, do HSS-a.
Danas se samo devedesetka kao malo jos gica. Sve zahvaljujuci "majorizaciji".
A sa Covicem u predsjednistvu sigurno ne bi bilo nista gore u drzavi nego je danas. Ako nista ne bi bili nepovratno rastureni hrvatsko bosnjacki odnosi koji su se poceli popravljati nakon rata.
Ali naravno da je to bila namjera i plan SDA i zadatak njihove pudlice.

I onda podrzavas onoga koji je samo instrument te politike zavade koja ce borcu ARBiH Igoru reci da je gori neprijatelj (necega - Bosnjaka? BiH? Islama? Mafijasa?) nego Dodik.
Nespin

#43561 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Nespin »

8-)
Last edited by Nespin on 13/02/2022 19:31, edited 1 time in total.
Novak20

#43562 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Novak20 »

Komo pakšu.
Škobo Habu

#43563 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Škobo Habu »

Komšić je najobičnija moralizatorska vucibatina.

Na sve strane djeli retoričke šamare i poslanice, a nema niti jedan argument iza sebe.

Martina, da ima imalo pameti, kao što nema, nakon binga kojeg je dobila na Komšića gumnu, držala bi se podalje od javnosti i gledala svoja posla, a ne da svako malo izeliti pred rudu i napravi blam.
Ona tih 300 km ne daje sa svoje grbače, već iz đepa nas - poreznih obaveznika koji je masno plaćamo, da bi ona od toga pravila humanitarni reality show. Osim što je na tu poziciju došla mimo svih propisa, sa srednjom stručnom spremom, i dokopala se diplomatskog pasoša zemlje na koju je godinu dana bacala i drvlje i kamenje, a svi oni koji joj nisu puhali u jedra njene lične agende proglasila govnima i šta više ne, sada iz dubokog zaleđa izigrava humanitarca od diplomate, naravno, kao i uvijek, što je praksa u njenom slučaju, zaboravljajući da je, dok je padala na intelektualni šarm Rajkana Vasića i sličnih ublehaša, potezala čistu propagandu po pitanju srebreničkog genocida kao nešto oko čega treba stvarati kompromis za njeno razumjevanje.

Njena bahatost i njena potreba da bude mjera svima oko sebe su njen najveći problem. Ego je jebena stvar, ako ga ne znaš kontrolirati.

Kome nije mrsko čitati - evo, crno na bijelo, Martine spike prije deset godina i o Želji, i o Blažu Kraljeviću, i o Titu u njegovoj kancelariji.
I još mnogo toga: http://www.forum.hr/search.php?searchid=47804129
spreca

#43564 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by spreca »

Hafis wrote: 10/02/2020 11:00 Treba li malo pripomoći?
Evo u nas ovdje ima sasvim solidna zaliha postera, ostalo još od prošlog izbornog šukanja - trećeg po redu.
Pa ako ste za biznis, cijena sitnica.

Image
Ostavi, trebace vam i po cetvrti put s nadom u Isusa i boga
plonker

#43565 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by plonker »

Škobo Habu wrote: 12/02/2020 08:17 Komšić je najobičnija moralizatorska vucibatina.

Na sve strane djeli retoričke šamare i poslanice, a nema niti jedan argument iza sebe.

Martina, da ima imalo pameti, kao što nema, nakon binga kojeg je dobila na Komšića gumnu, držala bi se podalje od javnosti i gledala svoja posla, a ne da svako malo izeliti pred rudu i napravi blam.
Ona tih 300 km ne daje sa svoje grbače, već iz đepa nas - poreznih obaveznika koji je masno plaćamo, da bi ona od toga pravila humanitarni reality show. Osim što je na tu poziciju došla mimo svih propisa, sa srednjom stručnom spremom, i dokopala se diplomatskog pasoša zemlje na koju je godinu dana bacala i drvlje i kamenje, a svi oni koji joj nisu puhali u jedra njene lične agende proglasila govnima i šta više ne, sada iz dubokog zaleđa izigrava humanitarca od diplomate, naravno, kao i uvijek, što je praksa u njenom slučaju, zaboravljajući da je, dok je padala na intelektualni šarm Rajkana Vasića i sličnih ublehaša, potezala čistu propagandu po pitanju srebreničkog genocida kao nešto oko čega treba stvarati kompromis za njeno razumjevanje.

Njena bahatost i njena potreba da bude mjera svima oko sebe su njen najveći problem. Ego je jebena stvar, ako ga ne znaš kontrolirati.

Kome nije mrsko čitati - evo, crno na bijelo, Martine spike prije deset godina i o Želji, i o Blažu Kraljeviću, i o Titu u njegovoj kancelariji.
I još mnogo toga: http://www.forum.hr/search.php?searchid=47804129
A šta je sa Irfanom našim dobrim, nemoj ganje zaboravit
Škobo Habu

#43566 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Škobo Habu »

plonker wrote: 12/02/2020 08:29
:?
plonker

#43567 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by plonker »

Škobo Habu wrote: 12/02/2020 08:33
plonker wrote: 12/02/2020 08:29
:?
Image
Ovaj lijevi pored nje
:wink:
Škobo Habu

#43568 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Škobo Habu »

plonker wrote: 12/02/2020 10:02
Image
Ovaj lijevi pored nje
:wink:
:D

When good people die, they go to Prague.

Olovo sucks.

Edit: Poznaješ ga?
plonker

#43569 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by plonker »

Škobo Habu wrote: 12/02/2020 10:25

Edit: Poznaješ ga?
Ne, samo ovo što pročitam na internetu.
Al´nebitno, nije tema Martina, ovo je samo digresija bila
spreca

#43570 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by spreca »

Styling wrote: 28/01/2020 16:27
bunk wrote: 28/01/2020 16:24 Ko? Cvrcak pokusavate minimizirat posao koji je uradjen na NATO putu zarad vlade kantona S.
Not cool.
A nakon sto je dokument poslan,dokument koji su napravile ambasade kvinte(usput odjebale rusiju) i nakon sto se o tome pozitivno oglasila Ambasada SAD i GB ja ne znam sta vi ocekujete.
Da se snage koje su patriotski orjentisane oglase javno u stilu milorada dodika i psujuci majku srbima izjave ili NATO ili rat...uozbiljite se ,Drzavnicka politika zahtijeva drzavnicki pristup.
Sve sto izjavi neko iz patriotskih snaga ima podrsku stranaca.
Prvi puta kad Ambasada SAD ili GB izadje i kaze "stanite to nije NATO put vi idete uz dlaku velikosrbima" onda mozete pisati o nekom zayebu ..
Normalno da ce se i SAD i GB upirati da kazu kako je potpisan ANP i kako je put NATO otvoren. Nece valjda javno priznati da ANP nije u stvari ANP i da su ipak Rusi imali uticaj i pokvarili im planove.
Uglavnom oni se i ptaju o svemu pa i kad ce ko u NATO a ne ovi poslednji koji se protive
jazzer

#43571 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by jazzer »

"Što se institucije više dovode u pitanje, mi ćemo biti odlučniji da ih branimo. Bilo kakvo vanustavno djelovanje je neprihvatljivo i nikakvo galama i psovanje neće promijeniti odluke institucija BiH pa time ni Ustavnog suda Bosne i Hercegovine", rekao je Komšić.
Nema vise labavo Srbi, ako ste do sada mogli promijeniti odluke Ustavnog suda BiH, to vise necete moci. Ma koliko
galamili i psovali.

Salu na stranu, kako banalna i populisticka izjava. Bas u stilu Z.K. Sigurno se dobro pomucio dok ju je sastavio.

Koja je to odluka Institucija BiH ili Ustavnog suda do sada promijenjena pod prijetnjama RS pa je Z.K. ovako rezolutan? Nijedna.

Ali treba opravdati ulogu spasioca BiH (koju je btw sam sebi dodijelio) pa ako neko od glasaca popusi ovu pricu, popusi.
Styling

#43572 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Styling »

"Što se institucije više dovode u pitanje, mi ćemo biti odlučniji da ih branimo. Bilo kakvo vanustavno djelovanje je neprihvatljivo i nikakvo galama i psovanje neće promijeniti odluke institucija BiH pa time ni Ustavnog suda Bosne i Hercegovine", rekao je Komšić.
Aha, jos samo kada bi pametnjakovic nasao instrument da nekoga prisili da implementira odluke Ustavnog suda. Lahko je pametovati i prosipati populizam. Natjeraj ga da implementira odluku....bilo koju. Evo recimo ovu za koju bi se i on mogao zaloziti:

"Možda najpoznatija odluka Ustavnog suda BiH koju Federacija ignoriše svakako je ona o konstitutivnosti Srba, Hrvata i Bošnjaka na prostoru cijele BiH. Da stvar bude apsurdnija, za nju su, zajedno sa strancima, glasale bošnjake sudije koje dolaze upravo iz FBiH. Međutim, 16 godina kasnije, Srbi ni na papiru nisu konstitutivni u 4 kantona (od ukupno 10), već su svrstani u "ostale"."

I neka vise ne palamudi. Ispada smijesan.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#43573 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

ipada tocno ono sto zeli da ispadne: populista...
pici

#43574 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pici »

bosnjacki populista...
sahara1428

#43575 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by sahara1428 »

ONO SDA NE VARA NA TENDERIMA ??? :izet: :izet: :izet:

NIJE LOŠ POKUŠAJ, ALI MORA SE BOLJE :)
KO DF Sarajevo: Glasno i jasno – Ko vara ili bude htio varati na tenderima, nije naš partner!

Post Reply