Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- GandalfSivi
#16551 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sta cemo sa forumom? Necemo nista. Sumnjam da vas par wannabe Trumpvaca imate ikakav kapacitet da nasekirate ikoga ko ovdje prilazi sa malo ozbiljnijom pricom. Vi ste nam kao zacin, onaj za koji se ne mozes ni sjetiti jesi li dodao u jelo...
- cyprus
#16552 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pričajte šta hoćete, ali kriza demokratije je očigledna... Ja svakim danom uviđam sve manje razloga da glas jedne polupismene (funkcionalno nepismene) zatucane seljačine vrijedi isto (a u Americi čak i više) kao glas predstavnika inteligentnog oblika života...
- burgundy
#16553 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
GandalfSivi wrote: ↑09/02/2020 13:57 Sta cemo sa forumom? Necemo nista. Sumnjam da vas par wannabe Trumpvaca imate ikakav kapacitet da nasekirate ikoga ko ovdje prilazi sa malo ozbiljnijom pricom. Vi ste nam kao zacin, onaj za koji se ne mozes ni sjetiti jesi li dodao u jelo...
Pričaš da nemamo kapacitet, kvotuješ mi dvije rečenice .Bože dragi.
burgundy out,neću više .
- GandalfSivi
#16554 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Mahnem ja i rukom kad mi muha proleti ispred nosa, ali me bas i ne nasekira...burgundy wrote: ↑09/02/2020 14:20GandalfSivi wrote: ↑09/02/2020 13:57 Sta cemo sa forumom? Necemo nista. Sumnjam da vas par wannabe Trumpvaca imate ikakav kapacitet da nasekirate ikoga ko ovdje prilazi sa malo ozbiljnijom pricom. Vi ste nam kao zacin, onaj za koji se ne mozes ni sjetiti jesi li dodao u jelo...![]()
![]()
![]()
Pričaš da nemamo kapacitet, kvotuješ mi dvije rečenice .Bože dragi.
burgundy out,neću više .
-
zposao
#16555 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Elitizam i kastinski način razmišljanja je i doveo do ovoga.
Kada bi se krenulo tim putem da glasuju samo najinteligentniji, najobrazovaniji, najbogatiji, naj ovo naj ono... Upali bi u zamku.
Rješenje nije u oduzimanju prava glasa nego u obrazovanju i pružanju cjelovitih i istinitih informacija.
Ljudima je dosta lažnih i tendecioznih naslova, zasitili su se da ih neki superiorni ljudi proglašavaju škartom, otpadom, nacistima, fašistima, zatucanima... Demokracija je ili za sve ili je nema.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#16556 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Do ovoga je dovelo preseravanje liberalnih i fokus na irelevantne stvari + outrage kultura. Stoga bruka "neutralnih" namjerno glasa za likove poput Trumpa čisto da se napravi haos (znam da se Jež neće složiti sa ovim, ali tako je
).
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#16557 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ne bi bili oni nacisti i rasisti da ih drugi ne nazivaju tako.
Teško je to breme...
Teško je to breme...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#16558 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ma desni po defaultu jesu rasisti, pa evo dovoljno je vidjeti ove naše
Problem je što su lijevi postali sve osim progresivnog na današnjem vaktu
- cyprus
#16559 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ma kurac moj elitizam (pa još kastinskizposao wrote: ↑09/02/2020 14:57Elitizam i kastinski način razmišljanja je i doveo do ovoga.
Kada bi se krenulo tim putem da glasuju samo najinteligentniji, najobrazovaniji, najbogatiji, naj ovo naj ono... Upali bi u zamku.
Rješenje nije u oduzimanju prava glasa nego u obrazovanju i pružanju cjelovitih i istinitih informacija.
Ljudima je dosta lažnih i tendecioznih naslova, zasitili su se da ih neki superiorni ljudi proglašavaju škartom, otpadom, nacistima, fašistima, zatucanima... Demokracija je ili za sve ili je nema.
Čuj ljudima je dosta lažnih i tendencioznih naslova... Pa vaki žive od toga, ne jebu činjenice 1% i vjeruju samo u ono što žele vjerovat... I sad reci - pa OK, to je njihovo mišljenje, treba ga poštovat... Ako kažu da je trava bijela, mlijeko zeleno, crnci majmuni, a muslimani genetski otpad - demokratija im dopušta da budu upravu... Mislim, ne budimo elitisti, gdje ćeš im to reć da su jebeni idioti... Nema smisla stvarno...
-
zposao
#16560 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Neko bi isto tako mogo reći za tebe. U tome je problem.cyprus wrote: ↑09/02/2020 15:22 Ma kurac moj elitizam (pa još kastinski)... Šta jebote, znači treba uvažavat ''mišljenje'' ovih ravnozemljaša, antivaksera i šovinista najgore vrste kao ravnopravno nekom zdravom razumu, jer u suprotnom si elitista
![]()
Čuj ljudima je dosta lažnih i tendencioznih naslova... Pa vaki žive od toga, ne jebu činjenice 1% i vjeruju samo u ono što žele vjerovat... I sad reci - pa OK, to je njihovo mišljenje, treba ga poštovat... Ako kažu da je trava bijela, mlijeko zeleno, crnci majmuni, a muslimani genetski otpad - demokratija im dopušta da budu upravu... Mislim, ne budimo elitisti, gdje ćeš im to reć da su jebeni idioti... Nema smisla stvarno...
- cyprus
#16561 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pa to je to... Ravnopravno je moje (ili tvoje, nebitno) mišljenje i nekog ko nema dvije čiste u glavi, koliko god se moji/tvoji stavovi zasnivali na činjenicama, a njegovi na fikciji i gluposti... Njegova se pika isto ko i moja/tvoja... E jbg, ja imam problem s tim...zposao wrote: ↑09/02/2020 15:29Neko bi isto tako mogo reći za tebe. U tome je problem.cyprus wrote: ↑09/02/2020 15:22 Ma kurac moj elitizam (pa još kastinski)... Šta jebote, znači treba uvažavat ''mišljenje'' ovih ravnozemljaša, antivaksera i šovinista najgore vrste kao ravnopravno nekom zdravom razumu, jer u suprotnom si elitista
![]()
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#16562 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Njihov establišment je gurao bezumnu krezubu seljadiju u Afganistanu, Kavkazu, Magrebu, širom Bliskog istoka, ohrabrivao i podržavao poražene snage iz WW2 od Ukrajine preko Baltika do Balkana, sada je red da i njihovim društvom zajašu demoni.
Jer, karma je kurava.
Ko im *ebe mater.
Jer, karma je kurava.
Ko im *ebe mater.
- jeza u ledja
- MorningStar
#16564 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sad ce - koja slika beskucnika , ona kao anketa gdje najopasnije zenama ziviti, broj pogubljenja.
I skontate amerika propala nema za kiflu se ameri cekaju vize za iran a medju migrantima puno amera koji bi u svicu

I skontate amerika propala nema za kiflu se ameri cekaju vize za iran a medju migrantima puno amera koji bi u svicu
- MorningStar
#16565 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
A naravno zna se tvoje je misljenje ja cinjenicama zasnovano a tudja na fikciji i gluposti.cyprus wrote: ↑09/02/2020 15:32Pa to je to... Ravnopravno je moje (ili tvoje, nebitno) mišljenje i nekog ko nema dvije čiste u glavi, koliko god se moji/tvoji stavovi zasnivali na činjenicama, a njegovi na fikciji i gluposti... Njegova se pika isto ko i moja/tvoja... E jbg, ja imam problem s tim...zposao wrote: ↑09/02/2020 15:29Neko bi isto tako mogo reći za tebe. U tome je problem.cyprus wrote: ↑09/02/2020 15:22 Ma kurac moj elitizam (pa još kastinski)... Šta jebote, znači treba uvažavat ''mišljenje'' ovih ravnozemljaša, antivaksera i šovinista najgore vrste kao ravnopravno nekom zdravom razumu, jer u suprotnom si elitista
![]()
- madner
#16566 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Imas li jos neku muzicku?
-
Capljina74
#16567 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Mi najpametniji i gornji, a drzava skurcana. Gadan otklon ka samomazohizmu koga biramo svako malo na izborima!MorningStar wrote: ↑09/02/2020 16:28A naravno zna se tvoje je misljenje ja cinjenicama zasnovano a tudja na fikciji i gluposti.cyprus wrote: ↑09/02/2020 15:32Pa to je to... Ravnopravno je moje (ili tvoje, nebitno) mišljenje i nekog ko nema dvije čiste u glavi, koliko god se moji/tvoji stavovi zasnivali na činjenicama, a njegovi na fikciji i gluposti... Njegova se pika isto ko i moja/tvoja... E jbg, ja imam problem s tim...
- cyprus
#16568 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ma jok, sve je relativno...MorningStar wrote: ↑09/02/2020 16:28A naravno zna se tvoje je misljenje ja cinjenicama zasnovano a tudja na fikciji i gluposti.
- MorningStar
#16569 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nije ti si upravu , oni koji se ne slazu sa tobom nisu upravu tj. grijese.cyprus wrote: ↑09/02/2020 18:15Ma jok, sve je relativno...MorningStar wrote: ↑09/02/2020 16:28A naravno zna se tvoje je misljenje ja cinjenicama zasnovano a tudja na fikciji i gluposti.
- cyprus
#16570 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Opet kažem, jok, svi smo upravuMorningStar wrote: ↑09/02/2020 18:16Nije ti si upravu , oni koji se ne slazu sa tobom nisu upravu tj. grijese.
- MorningStar
#16571 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ponekad vjerovatno.cyprus wrote: ↑09/02/2020 18:19Opet kažem, jok, svi smo upravuMorningStar wrote: ↑09/02/2020 18:16Nije ti si upravu , oni koji se ne slazu sa tobom nisu upravu tj. grijese.![]()
-
omar little
#16572 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
jes', jes', samo liberalne elite i univerzitetski obrazovani (jer retrogradne ideje nikad ne dolaze iz obrazovanih i akademskih krugova) zasluzuju pravo glasa. sirotinja je da se po njoj pisa s visine, cuj glasove da imaju u nekakvim procesima.
nema razlike izmedju nekog fox debosa kojem je imigranti dolaze unistiti drzavu i msnbc rusija je ukrala izbore idiota. nigdje cinjenica ni dokaza ni na vidiku, ali se mogu kladiti da bi se samo foxovca proglasilo skartom sto ne zasluzuje pravo glasa.
nema razlike izmedju nekog fox debosa kojem je imigranti dolaze unistiti drzavu i msnbc rusija je ukrala izbore idiota. nigdje cinjenica ni dokaza ni na vidiku, ali se mogu kladiti da bi se samo foxovca proglasilo skartom sto ne zasluzuje pravo glasa.
- cyprus
#16573 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Jes jes, ja sam pričao o sirotinji
i još im htio oduzet pravo glasa 
Kastinski sistem, fuck yeah
Kastinski sistem, fuck yeah
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#16574 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kipar je 100% mislio i na tipove poput Paris Hilton ili Šerifa Konjevića
I ne mogu da se ne složim s njim, demokratija je jednostavno fail

-
omar little
#16575 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
ne sjecam se da sam vidjala da je demokracija bila problem kada su se birali obama ili bill clinton.
demokracija zahtijeva informirano i angazirano biracko tijelo. kakvi sistemi obrazovanja i informiranja takvo i biracko tijelo. da ne spominjem ekonomiju i njen utjecaj.
paris hilton ima jedan glas u demokratskom procesu, samo jedan, svoj. anulira joj glas vec 40 godina gazen radnik iz michigena. problem rijesen. cinjenica da je ona cijenjena "poslovna zena" i da joj njena televizijska i platformska popularnost omogucavaju utjecaj nema veze sa demokracijom. paris hilton je vise vremena provela na televiziji od nekog, lupetam bez veze, profesora politickih nauka koji bi mozda mogao informirati i obrazovati javnost o necemu aktuelnom. demokracija s tim nema nikakve veze.
edit:
mislim, ne znam sta je bit rasprave. demokracija je falican sistem kao i bilo koji drugi.
demokracija zahtijeva informirano i angazirano biracko tijelo. kakvi sistemi obrazovanja i informiranja takvo i biracko tijelo. da ne spominjem ekonomiju i njen utjecaj.
paris hilton ima jedan glas u demokratskom procesu, samo jedan, svoj. anulira joj glas vec 40 godina gazen radnik iz michigena. problem rijesen. cinjenica da je ona cijenjena "poslovna zena" i da joj njena televizijska i platformska popularnost omogucavaju utjecaj nema veze sa demokracijom. paris hilton je vise vremena provela na televiziji od nekog, lupetam bez veze, profesora politickih nauka koji bi mozda mogao informirati i obrazovati javnost o necemu aktuelnom. demokracija s tim nema nikakve veze.
edit:
mislim, ne znam sta je bit rasprave. demokracija je falican sistem kao i bilo koji drugi.
Last edited by omar little on 09/02/2020 19:35, edited 1 time in total.