Chmoljo wrote: ↑08/02/2020 17:36
Optimus09 wrote: ↑08/02/2020 17:00
Ne mijenjam phenom dok ne crkne
Ni ja 3570
Može FM pokrenuti. Elhamdulillah.
Od kad si to postao "Administrativni siledžija"?
Evo danas sam imao priliku malo probati ove Cloud II slušalice i prezadovoljan sam. Odlične slušalice i sa zvukom i sa mikrofonom a udobnost

pa tek mi je sada jasno što me često glava bolila nakon rada.... ove se ne osjete na glavi, lagane skroz a ne prave nikakav pritisak niti na glavu niti na uši
Glasnoća mi sada na PC stoji na 20 i glasno je kao sa starim slušalicama kada su na 80-90%. Na PS4 preko 3.5mm priključka su sasvim OK, ali nisu jake kao preko USB. Uz update firmware-a su dobile punu USB podršku na PS4 pa rade odlično a super stvar što je ukupno 3 metra kabla, 1m 3.5mm + 2m USB. Mislim da će mi dobro doći uz PS5 jer je Sony najavio da su poradili aktivno u napredovanju zvuka na konzoli te ima poseban hardver za 3D zvuk.
Što se tiče ovog 7.1 virtual surround sound, vidim dosta raje ne gotivi i govore da je gimmick međutim meni se čini super. Baš sam testirao na različitim izvorima i sadržaju i upoređivao. Negdje se razlika jedva osjeti ali zato na pravom sadržaju čini čuda i znatno poboljšava kvalitet surround efekta.
U svakom slučaju preporuka svima za ovaj model