Ti zelis reci da u SDA premijer postavlja direktore???Akibh wrote: ↑06/02/2020 17:34Pa on je sve te direktore postavio, haha. Bilo sto puta do sada I o VIK-u I o ZOI-ju I o GRAS-u, I TZ-u.. o cemu ti pricas, to su mu sve jarani. Azra I Nermin Muzur, hello, mama u VIK a sin u TZMUNAFIK wrote: ↑06/02/2020 17:22Cuj teorija bolesnih... Hahahaha dobar si...Akibh wrote: ↑06/02/2020 17:06
joj teorija bolesnih, ovo vec postaje zalosno, ne znam sta reci.
Lopovi izetbegovic
Taldzije izetbogovic
Nesposobnjakovici izetbegovic
Nikad glas od mene ne dobise niti ce
A kifla nas dere, milion po million godinama... Desetak godina na vlasti, jos samo kozu da nam skine
Teorija je da je kifla napustio SDA i premjersku poziciju u KS na vrhuncu slave, a razlog je bilo pozivanje na odgovornost nesposovnih SDA direktora koje je postavila STRANKA, koja je onda od kifle zahtjevla da štiti te neradnike, a on to dobio...
Da da baš je to logican korak nekoga ko je do guse u talovima i kriminalu... Da je kifla to sto kazes rastalio bi se sa njima (kao sto to rade svi do sad) i svi bi bili sretni...
Umjesto toga kifla napustio SDA drzeci se principa, i krenuo u neizvjesnost sa metom na svojoj glavi za cijelu SDA mašineriju...
Uz to taj po tebi kriminalac za svoje kadrove u velikom broju postavlja nestranacke ljude cijenjene, dokazane u svojim poljima i predlaze i izgkasava zakone za transparentnost
I kontrolu potrosnje javnog novca...
Sve klasicni koraci kriminalca hahahha da daaaa ali mozda u nekom paralelnom univerzumu.
Kontrola potrosnje javnog novca? Jesi ti uopste normalan? ko kontrolise, kako, ko je kontrolisao onih 600.000? Ko je dao odobrenje?
E svasta
De uozbilji se malo...
Direktore postavlja kadrovska komisija i kantonalni odbor SDA koji je vodio Sarajlic inace protivnik kifle, da sad ne cjepidlacis, oni predlažu kandodate i Vlada KS imenuje... Vlada je tu samo ikebana... Nebitna... Dok se Kifla nije poceo bavit poslom premjera pa poceo pozivat postavljene direktore na odgovornost.
Dakle eto ti konkretno 1 laž koju pišeš nije kifla ppstavio direktore nego SDA centrala.
2 laž je kolko ja znam Azra nije mama Muzuru... To cak ni Slobodna Bosna nije pisala....
Na 600 000 KM dala je odobrenje Skupstina KS izglasavanjem takve odluke, a onda Vlada KS, i to nije to nikakvih 600 000 KM vecina su projekti ministarstava koji su se brzeni lakse realizovali na taj nacin o cemu je odlucivala Vlada i nadlezno ministarstvo... Sve je to objasnjeno... Ostatak je kifla transparentno dodjelio i to sve provjerljivo dobre stvari i projekte ljudima kojima treba...
Dakle širiš laži i praviš se lud... Ali to ti je posao