arnes_king wrote: ↑05/02/2020 15:52
mobsterc wrote: ↑05/02/2020 15:33
To gore je fejk, de malo mozak ukljucite, kako ce stolica biti 13$
Mogu mislit kvaliteta i izgleda uzivo, plasticno platno na nekakvom "kosturu"

Ili je neki materijal da dobijes rak nakon mjesec dana

Cudi me kako na ovim artiklima se nigdje ne moze naci recenzija od onih koji su narucivali
vidi nešto, ova respawn stolica konkretno je inače oko 200 dolara. Stolica s linka je vjerovatno kopija te iste stolice, ono kako kinezi inače sve kopiraju. Orginalna stolica je presvučena kožom, a kako kinezi doslovno sve kopiraju, vjerovatno je i ova presvučena kožom ili eventualno nekom eko kožom kao jeftinijom varijantom. Lično bi radije neki drugi materijal od kojeg se nečeš uznojiti. Za cijenu od 18 dolara, tamam da me posluži mjesec-dva isplati se. Kvalitet stolica koje mi imamo priliku kupiti u jysku, fisu itd nije ništa bolji, to odogovorno tvrdim, od konkretno ove kopije respawna. Već sam u postu iznad pisao kako sam ja prošao s svojom posljednjom stolicom. Prije toga sam imao stolicu uredsku od kože koja je plaćena 350 maraka, onako direktorska izgleda, međutim kao i ova posljednja, ishabala se za kratko vrijeme. Nepada mi na pamet da više pare bacam...radije ću kupiti 6 ovih kopija i nijenjati ih svako par mjeseci, duže će mi trajati nego jedna od 300 KM.
Naravno, svako neka radi s svojim novcem šta želi, ali sve ovo što ja pišem nije iz zle namjere prema bilo kome. Na kraju krajeva ovaj prodavac ima 100% pozitivan feedback a i ebay stoji iza nas korisnika tako da meni je ovo više nego dovoljno da kupim jednu ovakvu stolicu, a i da se zajebem, neće me glava zaboliti jer 18 dolara mogu halaliti. A još nisam halalio ovih 200 u jysku što sam ostavio...a stolica je koštala inače 300 bez popusta.