Sto se tice zena kod mene je to nekako ovako:
1. Latino amerikanke
2. Skandinavke i ruskinje - dijele drugo mjesto
3. Japanke
4. Nase sa balkana - bez uvrede
Sve ostale su ispod.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Tomahawk11 wrote: ↑05/02/2020 10:45 Neki dan sam na fb pročitao...
Ona i kolega....i sad odjednom se taj kolega počeo pojavljivati gdje god ona bude...iako živi na drugom kraju grada.
Ona u market, sretne ga u marketu. U kafanu, on tamo. U perionicu - on opet tamo. Na ulici...
Nekad se javi, nekad se pravi da ne vidi.
I sad ona upita njega na poslu kako to da se u posljednje vrijeme često sreću. On konstatira da je to samo slučajnost i ništa više.
Zna da je zauzeta.
Niko Indijke da spomene.MarlboroGold wrote: ↑05/02/2020 10:45 Pusti Tomo Sadetu. Misli da svi lice na Thora i Ragnara.
1. Latino amerikanke
3. Japanke
4. Nase sa balkana - bez uvrede![]()
Sve ostale su ispod.
Ako je njena verzija tačna, onda on.strucnjakdemagog wrote: ↑05/02/2020 10:49Tomahawk11 wrote: ↑05/02/2020 10:45 Neki dan sam na fb pročitao...
Ona i kolega....i sad odjednom se taj kolega počeo pojavljivati gdje god ona bude...iako živi na drugom kraju grada.
Ona u market, sretne ga u marketu. U kafanu, on tamo. U perionicu - on opet tamo. Na ulici...
I sad ona upita njega na poslu kako to da se u posljednje vrijeme često sreću. On konstatira da je to samo slučajnost i ništa više.
Zna da je zauzeta.
Čekaj, prati je po gradu, a kad se sretnu pravi se da je ne vidi?
Neko tu nije dobar s glavom. Ili on ili ona, ako je to sve njena mašta.
Vjerovatno je stalker ako zivi na drugom kraju grada.Tomahawk11 wrote: ↑05/02/2020 10:45 Neki dan sam na fb pročitao...
Zna da je zauzeta.
Iskreno, od ovih koje sam uživo vidio, najljepša je bila jedna Ukrajinka u Turskoj.MarlboroGold wrote: ↑05/02/2020 10:45 Pusti Tomo Sadetu. Misli da svi lice na Thora i Ragnara.
1. Latino amerikanke
3. Japanke
Sve ostale su ispod.
Pa eto i one se mogu svrstati pod Ruskinje... nema tu puno razlike.Tomahawk11 wrote: ↑05/02/2020 10:53Iskreno, od ovih koje sam uživo vidio, najljepša je bila jedna Ukrajinka u Turskoj.MarlboroGold wrote: ↑05/02/2020 10:45 Pusti Tomo Sadetu. Misli da svi lice na Thora i Ragnara.
1. Latino amerikanke
3. Japanke
Sve ostale su ispod.
Melek.
Neka gleda seriu You na netflixTomahawk11 wrote: ↑05/02/2020 10:45 Neki dan sam na fb pročitao...
Zna da je zauzeta.
Jel ovaTomahawk11 wrote: ↑05/02/2020 10:53Iskreno, od ovih koje sam uživo vidio, najljepša je bila jedna Ukrajinka u Turskoj.MarlboroGold wrote: ↑05/02/2020 10:45 Pusti Tomo Sadetu. Misli da svi lice na Thora i Ragnara.
1. Latino amerikanke
3. Japanke
Sve ostale su ispod.
Melek.
Nije.
Nije slučaj iz Sarajeva.alibaba_i_30_godina wrote: ↑05/02/2020 11:10 Ne znam sta je to toliko čudno, nije Sarajevo Berlin pa da se teško ko moze sresti. Ja lutam po cijelom gradu, možda i za mene tako neko govori.
Doduse, meni svejedno.
Zar se nesto drugo u BiH može nazvati gradom?!Tomahawk11 wrote: ↑05/02/2020 11:12Nije slučaj iz Sarajeva.alibaba_i_30_godina wrote: ↑05/02/2020 11:10 Ne znam sta je to toliko čudno, nije Sarajevo Berlin pa da se teško ko moze sresti. Ja lutam po cijelom gradu, možda i za mene tako neko govori.
Doduse, meni svejedno.
Nije BiH.alibaba_i_30_godina wrote: ↑05/02/2020 11:13Zar se nesto drugo u BiH može nazvati gradom?!Tomahawk11 wrote: ↑05/02/2020 11:12Nije slučaj iz Sarajeva.alibaba_i_30_godina wrote: ↑05/02/2020 11:10 Ne znam sta je to toliko čudno, nije Sarajevo Berlin pa da se teško ko moze sresti. Ja lutam po cijelom gradu, možda i za mene tako neko govori.
Doduse, meni svejedno.![]()
Osim BL, Mo i TZ.
Ako je u BiH. Sve je to u 10ak km, nije to ništa.
Malo mi je to poznatoTomahawk11 wrote: ↑05/02/2020 11:09 Znači fikcija![]()
Al realno, nešto poput ovoga bi moglo biti i realnost.
Da se nekom desilo, jel.
Kao neki deja vu efekt. Dešava se.Miss Moonlight wrote: ↑05/02/2020 11:41Malo mi je to poznatoTomahawk11 wrote: ↑05/02/2020 11:09 Znači fikcija![]()
Da se nekom desilo, jel.
Ja mislim da neke ljude jednostavno mislima prizovemo. Neobjasnjivo ali meni se stalno dešava da na nekoga pomislim i javi se ili se sretnemo.
Ovo me podsjeti na kolegicu koja misli da se u firmi direktorima desilo nešto loše zato što su oni njoj nedavno učinili nažao.Miss Moonlight wrote: ↑05/02/2020 11:41Malo mi je to poznatoTomahawk11 wrote: ↑05/02/2020 11:09 Znači fikcija![]()
Da se nekom desilo, jel.
Ja mislim da neke ljude jednostavno mislima prizovemo. Neobjasnjivo ali meni se stalno dešava da na nekoga pomislim i javi se ili se sretnemo.
Pa sta, možda sam nekad i bio tamo ili na nekom većem mjestu? Ja sam pisao za BiH. Kasnije je Tomaš rekao da nije kod nas.
Carma is the bitchcendlerbing wrote: ↑05/02/2020 11:45Ovo me podsjeti na kolegicu koja misli da se u firmi direktorima desilo nešto loše zato što su oni njoj nedavno učinili nažao.Miss Moonlight wrote: ↑05/02/2020 11:41Malo mi je to poznatoTomahawk11 wrote: ↑05/02/2020 11:09 Znači fikcija![]()
Da se nekom desilo, jel.
Ja mislim da neke ljude jednostavno mislima prizovemo. Neobjasnjivo ali meni se stalno dešava da na nekoga pomislim i javi se ili se sretnemo.![]()
Naravno da jesialibaba_i_30_godina wrote: ↑05/02/2020 12:00Pa sta, možda sam nekad i bio tamo ili na nekom većem mjestu? Ja sam pisao za BiH. Kasnije je Tomaš rekao da nije kod nas.
Tomahawk11 wrote: ↑05/02/2020 10:53Iskreno, od ovih koje sam uživo vidio, najljepša je bila jedna Ukrajinka u Turskoj.MarlboroGold wrote: ↑05/02/2020 10:45 Pusti Tomo Sadetu. Misli da svi lice na Thora i Ragnara.
1. Latino amerikanke
3. Japanke
Sve ostale su ispod.
Melek.