jok, zvacu smecem one koji tome iz dana u dan doprinose. kao ti naprimjer.Hank Paldum wrote: ↑04/02/2020 20:42Kada ode i ta šačica preostalih Bosanaca hoćeš li i njih zvati smećem?Tempo wrote: ↑04/02/2020 20:03a kad gubi svih 2700000 preostalih bosanaca? svi osim sacice govana u nacionalistickim partijama?Hank Paldum wrote: ↑04/02/2020 19:52
Dijaspora nije "preuzela" jer vas smatraju idiotima ili fukarama nego što ste vi izgubili davno kompas. Obraćate se dijaspori kao da su još devedesete, ista mržnja kao prema dezerterima.
U 2020. živjeti vani nije ni dezerterstvo ni bježanje ni luksuz ni kukavičluk nego normalna posljedica globalizacije i otvorenog radnog tržišta.
Danas skoro svaka kuća ili ima nekoga vani ili planira otići, ako išta da bar na samrti ne kaže da je čitav život proveo samo na jednom mjestu. Ne pametuje niko vama jer u zadnjih 20 godina je broj vas spao na takav mizeran broj da te niko i ne želi zajebati jer su takvi postali neprimjetni i tolika manjina da nemaju uopšte snagu napraviti promjene od opštine pa do državnog nivoa.
Taj negativni stav prema svemu od dijaspore do novih Sarajlija su od vas napravili malu grupicu koja je sama od sebe napravila autsajdere u sopstvenoj državi.
Ukratko kada neko na zapadu pita Bošnjake da nabroje 10 osoba koje su BiH u pozitivnom svjetlu prikazali 90% će navesti Emira Hadžihafizbegovića a kada dođu izbori glasat ću jer ja iz Bayerna imam isto pravo kao ti iz Sarajeva dok god imam pravo glasati![]()
A ti slobodno nastavi zvati mene, ostale i glumca smećem, ko gubi ima pravo da se ljuti.
Prvi bh. lord Emir Hadžihafizbegović
-
Tempo
- ZeModerator
#226 Re: Prvi bh. lord Emir Hadžihafizbegović
-
Tempo
- ZeModerator
#227 Re: Prvi bh. lord Emir Hadžihafizbegović
evo, ti nam iz inostranstva bez imalo stida nameces ovakve

pa jaro, vrati se ti u bosnu, pa nek tebi lord chivas bude ministar kulture a ova volusina ministar obrazovanja.

pa jaro, vrati se ti u bosnu, pa nek tebi lord chivas bude ministar kulture a ova volusina ministar obrazovanja.
- Hank Paldum
#228 Re: Prvi bh. lord Emir Hadžihafizbegović
Niti sam glasao u KS niti u Brčkom. Jedino za koga sam glasao zadnji put je za člana predsjedništva, Komšića
-
Tempo
- ZeModerator
#229 Re: Prvi bh. lord Emir Hadžihafizbegović
super. vrati se u bosnu i nek ti komsic bude predsjednik.Hank Paldum wrote: ↑04/02/2020 20:55Niti sam glasao u KS niti u Brčkom. Jedino za koga sam glasao zadnji put je za člana predsjedništva, Komšića
-
Tempo
- ZeModerator
- JThomas
#232 Re: Prvi bh. lord Emir Hadžihafizbegović
sekirate čovjeka a novi, svježe registrovan. nije vam to lijepo.
- Point.
#233 Re: Prvi bh. lord Emir Hadžihafizbegović
Duša draga, vi bi kao da se volite al vam zla i podla dijaspora ne da. Bile bi kuće od čokolade a prozori od marmelade da mrska dijaspora ne širi mržnju iz daljine.Tempo wrote: ↑04/02/2020 17:49nama u bosni je sve dobro, samo nam dijaspora urcu ne valja. sve neka bagra koja od tamo iz daljine siri mrznju i podmece klipove. pametuju oni stalno sta treba sta ne treba, a redovno nam se obracaju sa vi, kao mi ovdje, glupa fukara, i kao oni tamo, sita gospoda. nego sta sam ono poceo? a da, dijaspora. obicno smece. evo sad nam ne daju da pišamo po nasem lordu, kao da je on neki njihov dijasporski lord, lord karington, a ne nas seosko-dziberski lord sa brcanske malte. narkoman, alkos, hvo nosilac hrvatskog pasosa, ubica, i uspjesni glumac samog sebe.Hank Paldum wrote: ↑04/02/2020 17:40Nije u BiH glavni problem što imamo alkoholičare i narkomane u politici nego što nam to tek počinje smetati kada su u pogrešnoj partiji.
I ovaj forum trpi svakakve delegate.
-
Tempo
- ZeModerator
#234 Re: Prvi bh. lord Emir Hadžihafizbegović
jeste, jeste. ne bi bile spaljene. sve su nam to spakovali kurvini sinovi od kojih su neki i u dijaspori.Point. wrote: ↑04/02/2020 22:05Duša draga, vi bi kao da se volite al vam zla i podla dijaspora ne da. Bile bi kuće od čokolade a prozori od marmelade da mrska dijaspora ne širi mržnju iz daljine.Tempo wrote: ↑04/02/2020 17:49nama u bosni je sve dobro, samo nam dijaspora urcu ne valja. sve neka bagra koja od tamo iz daljine siri mrznju i podmece klipove. pametuju oni stalno sta treba sta ne treba, a redovno nam se obracaju sa vi, kao mi ovdje, glupa fukara, i kao oni tamo, sita gospoda. nego sta sam ono poceo? a da, dijaspora. obicno smece. evo sad nam ne daju da pišamo po nasem lordu, kao da je on neki njihov dijasporski lord, lord karington, a ne nas seosko-dziberski lord sa brcanske malte. narkoman, alkos, hvo nosilac hrvatskog pasosa, ubica, i uspjesni glumac samog sebe.Hank Paldum wrote: ↑04/02/2020 17:40
Nije u BiH glavni problem što imamo alkoholičare i narkomane u politici nego što nam to tek počinje smetati kada su u pogrešnoj partiji.
- Hank Paldum
#235 Re: Prvi bh. lord Emir Hadžihafizbegović
Ali kada bi se ti pitao. Do tada se pomiri sa time da neko može živjeti na planeti Marsu i da može izabrati Eseda Radeljaša za svog i tog predsjednika ako smatra to ispravnim.
Ja bih mogao sada isto postavljati slike svakakvih političara iz SDPa, NS, NiP koji su ljepotani kao ovaj SDAovac (i koji su kao ovaj preko noći postali stručnjaci za sve pa se mogu kandidovati za svakakve pozicije) kojima ne bi štalu povjerio a kamoli kanton ali to nije moj stil, to ostavljam vama borcima protiv papanluka da se rugate izgledu gojaznih, šećeraša, bubrežnih bolesnika kao na temi KS.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
-
Tempo
- ZeModerator
#237 Re: Prvi bh. lord Emir Hadžihafizbegović
ne mogu da vjerujem da postoje ljudi kao ti.Hank Paldum wrote: ↑04/02/2020 22:49Ali kada bi se ti pitao. Do tada se pomiri sa time da neko može živjeti na planeti Marsu i da može izabrati Eseda Radeljaša za svog i tog predsjednika ako smatra to ispravnim.
Ja bih mogao sada isto postavljati slike svakakvih političara iz SDPa, NS, NiP koji su ljepotani kao ovaj SDAovac (i koji su kao ovaj preko noći postali stručnjaci za sve pa se mogu kandidovati za svakakve pozicije) kojima ne bi štalu povjerio a kamoli kanton ali to nije moj stil, to ostavljam vama borcima protiv papanluka da se rugate izgledu gojaznih, šećeraša, bubrežnih bolesnika kao na temi KS.
- MorningStar
#238 Re: Prvi bh. lord Emir Hadžihafizbegović
Ja ne mogu da vjerujem da te ljudi mogu zacuditi ako zivis u bihTempo wrote: ↑04/02/2020 22:56ne mogu da vjerujem da postoje ljudi kao ti.Hank Paldum wrote: ↑04/02/2020 22:49Ali kada bi se ti pitao. Do tada se pomiri sa time da neko može živjeti na planeti Marsu i da može izabrati Eseda Radeljaša za svog i tog predsjednika ako smatra to ispravnim.
-
Tempo
- ZeModerator
#239 Re: Prvi bh. lord Emir Hadžihafizbegović
MorningStar wrote: ↑05/02/2020 00:28Ja ne mogu da vjerujem da te ljudi mogu zacuditi ako zivis u bihTempo wrote: ↑04/02/2020 22:56ne mogu da vjerujem da postoje ljudi kao ti.Hank Paldum wrote: ↑04/02/2020 22:49
Ali kada bi se ti pitao. Do tada se pomiri sa time da neko može živjeti na planeti Marsu i da može izabrati Eseda Radeljaša za svog i tog predsjednika ako smatra to ispravnim.
Ja bih mogao sada isto postavljati slike svakakvih političara iz SDPa, NS, NiP koji su ljepotani kao ovaj SDAovac (i koji su kao ovaj preko noći postali stručnjaci za sve pa se mogu kandidovati za svakakve pozicije) kojima ne bi štalu povjerio a kamoli kanton ali to nije moj stil, to ostavljam vama borcima protiv papanluka da se rugate izgledu gojaznih, šećeraša, bubrežnih bolesnika kao na temi KS.![]()
- dječak sa šibicama
#240 Re: Prvi bh. lord Emir Hadžihafizbegović
Ocekujem da sir Emir organizuje nekakav dom lordova, da polemisu o svjetskim temama. Ili da se uclani u krug 99, on i su tamo svi lordovi.
- Point.
#241 Re: Prvi bh. lord Emir Hadžihafizbegović
Gomila besmislica.Tempo wrote: ↑04/02/2020 22:11jeste, jeste. ne bi bile spaljene. sve su nam to spakovali kurvini sinovi od kojih su neki i u dijaspori.Point. wrote: ↑04/02/2020 22:05Duša draga, vi bi kao da se volite al vam zla i podla dijaspora ne da. Bile bi kuće od čokolade a prozori od marmelade da mrska dijaspora ne širi mržnju iz daljine.Tempo wrote: ↑04/02/2020 17:49
nama u bosni je sve dobro, samo nam dijaspora urcu ne valja. sve neka bagra koja od tamo iz daljine siri mrznju i podmece klipove. pametuju oni stalno sta treba sta ne treba, a redovno nam se obracaju sa vi, kao mi ovdje, glupa fukara, i kao oni tamo, sita gospoda. nego sta sam ono poceo? a da, dijaspora. obicno smece. evo sad nam ne daju da pišamo po nasem lordu, kao da je on neki njihov dijasporski lord, lord karington, a ne nas seosko-dziberski lord sa brcanske malte. narkoman, alkos, hvo nosilac hrvatskog pasosa, ubica, i uspjesni glumac samog sebe.
- Hank Paldum
#242 Re: Prvi bh. lord Emir Hadžihafizbegović
Draško Stanivuković bi rado ali zla dijaspora mu ogadi suživot
-
Tempo
- ZeModerator
#243 Re: Prvi bh. lord Emir Hadžihafizbegović
-
Tempo
- ZeModerator
#244 Re: Prvi bh. lord Emir Hadžihafizbegović
jesil ti bas tolika budala?
koji stanivukovic, koja dijaspora?
ti si to zlo, ti, tvoj kulturni krug i tvoja/vasa supacka demagogija mrznje i prezira. obeco sam nekome da vise necu psovati, ali znas ti sta se takvim neprijatelja drzave i naroda govori.
- BHCluster
#245 Re: Prvi bh. lord Emir Hadžihafizbegović
Sve relevantne statistike (pravosuđa, policije, školstva, zdravstva, ekonomija itd) govore da je Bosna i Hercegovina u samom dnu ili zadnja naravno za to je kriva dijaspora.
- Hank Paldum
#246 Re: Prvi bh. lord Emir Hadžihafizbegović
Pa eto ispade da nije zle dijaspore narodi bi se svi pomirili
-
Tempo
- ZeModerator
#247 Re: Prvi bh. lord Emir Hadžihafizbegović
Hank Paldum wrote: ↑05/02/2020 16:58Pa eto ispade da nije zle dijaspore narodi bi se svi pomirili
to ti se tako cini zato sto nisi bas najinteligentniji, a prirodno si zlonamjeran pa ti do dodatno zamagli stvari. nije dijaspora kriva. kriv si ti i takvi ko ti, primitivna i ksenofobicna bagra, priglupa i neobrazovana stoka, zla i krezava sirotinja ogrezla u nacionalizmu i religiji, u zemlji ili dijaspori.
Last edited by Tempo on 05/02/2020 17:09, edited 1 time in total.
-
Tempo
- ZeModerator
#248 Re: Prvi bh. lord Emir Hadžihafizbegović
to nije tacno, mada tu ima necega. mozda treba izdiferencirati dijasporu na one koji su tamo daleko otisli iz grada i na one koji su tamo daleko otisli, najcesce bili protjerani, sa sela. logicno bi bilo da je svako sa sobom odnio svoj civilizacijski nivo, pa je onda normalno da se seljacka dijaspora pali na nacionalizme, a gradska, jebiga, stajaznam, drogiraju se po berlinu, uce skole, zasnivaju porodice nepotereceni nacijom i religijom.
-
Tempo
- ZeModerator
#249 Re: Prvi bh. lord Emir Hadžihafizbegović
nego... posvetimo se temi:
izgleda da je bio lord i u predhodnim zivotima.
https://en.wikipedia.org/wiki/Emir

izgleda da je bio lord i u predhodnim zivotima.
https://en.wikipedia.org/wiki/Emir

- Hank Paldum
#250 Re: Prvi bh. lord Emir Hadžihafizbegović
Ti si napisao dijaspora, znači generalizacija, džaba se sada vadiš sa "ima svakakvih i u BiH i u dijaspori".Tempo wrote: ↑05/02/2020 17:01
to ti se tako cini zato sto nisi bas najinteligentniji, a prirodno si zlonamjeran pa ti do dodatno zamagli stvari. nije dijaspora kriva. kriv si ti i takvi ko ti. u zemlji ili dijaspori.
Ali neka, neka se pročitaju tvoji komentari i ostali sa teme KS da vide vašu borbu psovkama protiv papanluka, samo se nemojte čuditi kada opet budu neki preglasani.Tempo wrote: ↑04/02/2020 17:49 nama u bosni je sve dobro, samo nam dijaspora urcu ne valja. sve neka bagra koja od tamo iz daljine siri mrznju i podmece klipove. pametuju oni stalno sta treba sta ne treba, a redovno nam se obracaju sa vi, kao mi ovdje, glupa fukara, i kao oni tamo, sita gospoda. nego sta sam ono poceo? a da, dijaspora. obicno smece.
Nastavite takvim putem, zato Emir sjedi u fotelji a Damir Nikšić negdje u kafani gdje snima videa.