Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
aditon wrote: ↑03/02/2020 15:41
@arnes_king
to ti je svakako opcija
znam da teško možeš očekivati i 400 od centralne, realnija bi cijena bila 300 ali opet kažem, lako je spustiti kad se pravi kupac pojavi.
prije svega, sve ti ovisi o tome za šta češ komp koristiti. Znam da ti za gaming prevashodno koristiš PS4 ali ako ovu trenutnu mašinu koristiš za surfanje, onda ne bi ništa dirao ili da ipak sve to staviš na pik pa kad se proda, proda se, bez nekog pritiska i žurbe. Ja sam svoj prethodni komp prodavao oko 7 mjeseci, a monitor mi je trebalo još toliko...ali na kraju je sve otišlo..
Znam znam i 300 ako uzmem mislim da bi bilo dobro jer iskreno mislim da tesko i toliko mogu. Nije mi zurba, mene ovo slusa za sad a koristim za posao pri kojem se ne koriste nikakvi zahtjevniji programi. Nekoliko web browsera, skype, viber, office, web skreper povremeno i tako to. Vidjet cu sta bi mi bilo najpametnije uglavnom et hocu malo nesto da bude bolje i novije, nista specijalno, ali dobro bi bilo da barem neke ove igre slabije moze pokrenuti jer nekad mi se nesto igra sto nema za PS4 pa bi dobro doslo.
Sto se tice gejminga tu sam trenutno na PS4 Pro a planiram nabavljati PS5 pa ce mi PC i dalje ostati primarno za rad.
diablobih wrote: ↑04/02/2020 18:01
E cuj prijedloga K'o da Intel preporuci i9 10tu seriju
pa barem da stavi 5 3600x ,nego drito najskuplji
3600X je, po meni, neisplativ, u odnosu na 3600. Bolje za razliku u cijeni kostanja kupiti aftermarket cooler, pa sa par klikova u biosu dobijes 3600X+ , te tih i necujan cooler. Box rjesenja su, opet po meni, samo za prvu ruku, prvenstveno z og prevelike buke koju prave, a i slabih performansi u hladjenju.
typeOnegative wrote: ↑04/02/2020 21:32
molim procjenu asus strix 1060 6G OC ( top stanje , sva prateca ambalaza i dodaci ) , pod garancijom jos godinu i pol . Hvala
ljudi ove kartice prodaju po raznim cijenama. Ja u glavi imam cifru koju bi bio spreman platiti za tu karticu u slučaju da je kupujem.
Prodaj je po istoj cijeni koju si ti platio jer rekao si svojevremeno da si je jako povoljno dobio...ako je tako, onda će opet otići dok trepneš.
diablobih wrote: ↑04/02/2020 18:01
E cuj prijedloga K'o da Intel preporuci i9 10tu seriju
pa barem da stavi 5 3600x ,nego drito najskuplji
3600X je, po meni, neisplativ, u odnosu na 3600. Bolje za razliku u cijeni kostanja kupiti aftermarket cooler, pa sa par klikova u biosu dobijes 3600X+ , te tih i necujan cooler. Box rjesenja su, opet po meni, samo za prvu ruku, prvenstveno z og prevelike buke koju prave, a i slabih performansi u hladjenju.
typeOnegative wrote: ↑04/02/2020 21:32
molim procjenu asus strix 1060 6G OC ( top stanje , sva prateca ambalaza i dodaci ) , pod garancijom jos godinu i pol . Hvala
ljudi ove kartice prodaju po raznim cijenama. Ja u glavi imam cifru koju bi bio spreman platiti za tu karticu u slučaju da je kupujem.
Prodaj je po istoj cijeni koju si ti platio jer rekao si svojevremeno da si je jako povoljno dobio...ako je tako, onda će opet otići dok trepneš.
A je bila povoljna, ali po toj cijeni danas ne moze jbg mora jeftinije:). A imam i ponudu da dam ovu svoju I 200 km za strix 1070. Razmisljao sam ali puno je to nadoplate po meni.
typeOnegative wrote: ↑05/02/2020 12:50
A je bila povoljna, ali po toj cijeni danas ne moze jbg mora jeftinije:). A imam i ponudu da dam ovu svoju I 200 km za strix 1070. Razmisljao sam ali puno je to nadoplate po meni.
Ako je se želiš brzo riješiti onda moraš ići niže od najniže cijene na piku. Ili staviti neku prosječnu pa čekati, ako nije žurba. Kad se zamjene rade, obično se proizvod koji ide u zamjenu mnogo više obezvrijedi nego što možeš dobiti prodajom tog istog proizvoda. Sretno s prodajom u svakom slučaju.
ove stolice, npr., nisu ništa lošije ili bolje (kako god) nego ta sharkoon stolica koja je precijenjena u svakom smislu...dakle, ja bih izabrao prije nešto od ovog iznad možeš uzeti odmah dvije, za rezervnih dijelova