Boze sacuvaj s kim se ja raspravljam. Na stranu sto ti ovaj mobitel ocigledno uopste nemas jer je nemoguce neprimjetiti notifikacijsko LED svjetlo na vrhu ali je jadno sto nisi procitao barem jednu recenziju prije nego sto se upustis u raspravu sa nekim jer da si procitao samo jednu recenziju znao bi da ima i ne bi lupetao lazi i optuzivao nekog da siri dezinformacije. Mene bi iskreno bilo stid pisati nesto sto ne znam i radi sebe bih procitao nesto da ne ispadam blentav pisuci neistine na forumu ali svako ima svoje. Na svakom podforumu na koji sam naletio ti imas provala pa ne znam sto se cudim da se i ovdje provaljujes, to ti je izgleda neko prirodno stanje.jarobot wrote: ↑31/01/2020 08:30Nemoj širiti dezinfornacije ta tvoja ledica ne leda nešto.
Sad slebi slao poruke i nema nikakvih naznaka led svjetla.
I vidio sam još jednj glupost na AOD nema obavjesti o propuštenom pozivu.
Čuj mlad os arazvija 6 već 9 mjeseci
Kako to da ne huawei uspio ispeglati a ovi ništa tanko. Tel kao uređaj je ok ali os mu je loš slabo prilagodljiv
Evo ovu fotku sa notifikacijskom ledicom sam ja licno uslikao na mom Mi 9T Pro:

Ovdje mozes vidjeti da se na AOD-u pokazuje propusten poziv, takodje licno uslikao iako ne koristim AOD ali samo da dokazem da ne pises istinu:

Jedino sto ne radi na AOD-u su notifikacije skinutih aplikacija ali i to ce biti popravljeno a sve ostalo bitno na MIUI-u 11 radi. Sto se tice toga sto je Huawei uspio ranije sve ispeglati, e pa kad Xiaomijevi mobiteli budu kostali kao Huaweijevi u istoj klasi onda ce i oni vjerovatno brze sredjivati stvari.
Kada jedan Samsung koji je pojam za dobar mobitel ima nekada gresaka u OS-u ne cudi sto i kineski proizvodjaci to imaju a da ne spominjem da Xiaomi donosi novije verzije androida za svoje uredjaje brze nego puno poznatiji brendovi pa je npr Xiaomijev Poco F1 koji je star skoro godinu i pol dobio android 10 a npr Galaxy S10 koji nije star ni punih godinu dana tek poceo dobivati stabilni android 10.
EDIT: Citam vijesti u Avazu kad ono naletih na clanak bas o ovom mobitelu koji su oni objavili jucer i odmah u drugoj recenici teksta se spominje notifikacijska ledica:
https://avaz.ba/promo/544864/elegantan- ... -mi-9t-pro