Spominjalo se ovo na pojedinim temama i neki rekoše kako je to samo satorski smjestaj a ljudi stvarno napravise.
Svaka cast.

Neke stvari nemozes prije roka da ti je onaj odozgo s nebesa sef gradilista......za neke stvari potrebno je vrijeme ....moras bar sacekati jedno vrijeme da se beton makar osusimuzicar_iz_parka wrote: ↑30/01/2020 14:01 https://www.klix.ba/vijesti/svijet/kine ... /200129109
Spominjalo se ovo na pojedinim temama i neki rekoše kako je to samo satorski smjestaj a ljudi stvarno napravise.
Svaka cast.
![]()
Ovo nije novoizgrađena bolnica već prazan objekat (skladište) preuređen u bolnicu.muzicar_iz_parka wrote: ↑30/01/2020 14:01 https://www.klix.ba/vijesti/svijet/kine ... /200129109
Svaka cast.
![]()
Baš to. Neke stvari jednostavno ne mogu brže. Dosta se može ubrzati ako je suha gradnja, gotovi betonski ili čeločni profili itd... Ali svedno mrtvu ploču treba nalit. I dosta sitnica treba čekat da se osuše, stegnu, povežu...spreca wrote: ↑30/01/2020 19:41 Neke stvari nemozes prije roka da ti je onaj odozgo s nebesa sef gradilista......za neke stvari potrebno je vrijeme ....moras bar sacekati jedno vrijeme da se beton makar osusi....sranje je ovo.....satorsko bi bilo sasvim ok jer postoje takve mogucnosti i da ima sve uslove jedne bolnice
Jedu škorpije, stonoge i paukove.sadie_forever wrote: ↑30/01/2020 19:35 jos samo da cujem da jedu zohare..i nebi me to iznenadilo ali zaprepastilo bi me![]()
to je jedan nama totalno stran svijetespn wrote: ↑30/01/2020 20:20Jedu škorpije, stonoge i paukove.sadie_forever wrote: ↑30/01/2020 19:35 jos samo da cujem da jedu zohare..i nebi me to iznenadilo ali zaprepastilo bi me![]()
Kakva ih je samo muka i glad natjerala da jedu sve što se miče. Za nas evropljane je to uistinu stran svijet.sadie_forever wrote: ↑30/01/2020 20:35to je jedan nama totalno stran svijetespn wrote: ↑30/01/2020 20:20Jedu škorpije, stonoge i paukove.sadie_forever wrote: ↑30/01/2020 19:35 jos samo da cujem da jedu zohare..i nebi me to iznenadilo ali zaprepastilo bi me![]()
![]()
Pa ne samo Evropljane,opcenito je zuta rasa izolovana od ostatka svijeta
Nije to ta bolnicamuzicar_iz_parka wrote: ↑30/01/2020 14:01 https://www.klix.ba/vijesti/svijet/kine ... /200129109
Svaka cast.
![]()
Za kinu mi smo supa, rupetina ...
Poslije Evrope , Kina je najvise doprinjela covjecanstvu u svim aspektima civilizacije. ( ne pricam samo o kini u zadnjih 100 god nego 3000 godina historije) Kao sto je Rim sebe smatrao centrom svijeta okruzen barbarima isto tako je i Kina se postavljala.sadie_forever wrote: ↑30/01/2020 21:01
Ma hajde molim te,zna se gdje craddle of civilization,to sigurno nije KinaMorningStar wrote: ↑30/01/2020 21:28Poslije Evrope , Kina je najvise doprinjela covjecanstvu u svim aspektima civilizacije. ( ne pricam samo o kini u zadnjih 100 god nego 3000 godina historije) Kao sto je Rim sebe smatrao centrom svijeta okruzen barbarima isto tako je i Kina se postavljala.sadie_forever wrote: ↑30/01/2020 21:01