Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
cvrčak_na_hedonizmu

#44701 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Kikibombona wrote: 30/01/2020 11:49
cvrčak_na_hedonizmu wrote: 30/01/2020 11:39
JoseMujica wrote: 30/01/2020 11:35

da imaju muda za toga ne bi pljuckali po forumima i fb

ovo laksi put, istreses frustraciju za taj dan i odglumis moralnu vertikalu, angaziranost, posvecenost, informiranost, a ne moras kurcem mrdnut nit se kome zamjerit.

i tako zivot prolazi a sve isto ostaje
Ma svi su oni isti, jel tako urugvajac :D
Kapitulacija Jose Mujice je najvece forumsko razocarenje.
Sumnjam, vazda je takav bio, al se jahalo na prici vidis da nista nevalja, svi su oni isti, hu-ha. Problem je sto ta prica vise ne pije vode, a maske padose.

Dobro neko rece, cim ih malo protrljas naglo pozelene.
Roccohljup

#44702 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Roccohljup »

ma i samo da pustis to s epokaže....nema te farbe kroz koju buđ ne probije kad tad :D
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#44703 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by JoseMujica »

Bloo wrote: 30/01/2020 08:53 Bolje da se ovdje istrese nego da uzme kalaš i krene šetkat po M. Dvoru...

ovo laksi put, istreses frustraciju za taj dan i odglumis moralnu vertikalu, angaziranost, posvecenost, informiranost, a ne moras kurcem mrdnut nit se kome zamjerit.

naravno da jesu za svakog normalnog čovjeka

za ove što su u šemama i velikim očekivanjima đe će smjestit guzove na budžet vjerujem da isto tako nisu isti, jer nije ti tada baš svejedno jel jašu "tvoji" jal "anamoni"

a meni su svi anamoni.
Prpa.ba

#44704 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Prpa.ba »

Da si zakljucio post sa "ma hajte molim vas" bio bih uvjeren da si Komsic. :lol:
cvrčak_na_hedonizmu

#44705 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

JoseMujica wrote: 30/01/2020 12:24

za ove što su u šemama i velikim očekivanjima đe će smjestit guzove na budžet vjerujem da isto tako nisu isti, jer nije ti tada baš svejedno jel jašu "tvoji" jal "anamoni"

a meni su svi anamoni.
To urugvajac, svi su oni isti :lol: zato neka nama nase SDA :navijacica:
JoseMujica

#44706 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by JoseMujica »

Prpa.ba wrote: 30/01/2020 12:28 Da si zakljucio post sa "ma hajte molim vas" bio bih uvjeren da si Komsic. :lol:
nisam obraza mi mog :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:

ps

ne znam smiješ li Smučka spomenut pored moralne vertikale Banksy što ga je svojevremeno u zvijezde kovala po forumu i tada me prozivala da sam SDA budžetlija kad sam napisao da se od Smučka niko ničemu ne nada dok mu Hanka sjedi u prvom saffu. što sam tada mislio mislim i dan danas za razliku od pola vas ovdje
Last edited by JoseMujica on 30/01/2020 12:37, edited 1 time in total.
JoseMujica

#44707 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by JoseMujica »

cvrčak_na_hedonizmu wrote: 30/01/2020 12:30

a meni su svi anamoni.
jooo ne posustajete :lol: :lol: :lol: :lol:

haj eto nađi da sam ikada išta pozitivno o SDA napisao

to sam davno apsovirao da su i SDA i SPD obične skupine smetljara i pijačara, a jedino šta je gore od njih su njihovi otpadci

NS je imao šansu da se profilira kao nešto novo i stvarna altrenativa, ali su se utopili u tom pokušaju izborom partnera. Dovođenje štakora Arnauta je samo zadnja faza utapanja u to sivilo a znaju dobro i ko je i đe bio i kako je komplet ta familija na budžetskoj sisi i to u zadnje tri generacije

Treba se nagradna igra otvoriti: pronađite Arnauta koji nije na budžetu!
cvrčak_na_hedonizmu

#44708 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

JoseMujica wrote: 30/01/2020 12:36

a meni su svi anamoni.

to sam davno apsovirao da su i SDA i SPD obične skupine smetljara i pijačara, a jedino šta je gore od njih su njihovi otpadci

NS je imao šansu da se profilira kao nešto novo i stvarna altrenativa, ali su se utopili u tom pokušaju izborom partnera. Dovođenje štakora Arnauta je samo zadnja faza utapanja u to sivilo a znaju dobro i ko je i đe bio i kako je komplet ta familija na budžetskoj sisi i to u zadnje tri generacije

Nema potrebe da pises afirmativno o SDA kada su ti zakljucci slijedeci....

....glasao bih za Kiflu, al je SDA otpadak sto ce reci da je gori od SDA, a NS je imala sansu koju su sjebali dovodjenjem Arnauta pa se ti sav nasekirao i razocarao :D

Smijesan si, evo jedan :D
JoseMujica

#44709 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by JoseMujica »

cvrčak_na_hedonizmu wrote: 30/01/2020 12:43

....glasao bih za Kiflu, al je SDA otpadak sto ce reci da je gori od SDA, a NS je imala sansu koju su sjebali dovodjenjem Arnauta pa se ti sav nasekirao i razocarao :D

Kifla, Tornjak sve proizvodi SDA....zdrav razum mi nalaže da ne očekujem ništa dobro od takvih likova

evo haj Kiflu recikliraj...po čemu se razlikuje njegovo vladanje kad je bio u SDA i kad nije SDA? ja nisam vidio da se išta promijenilo al eto haj me prosvijetlite

ja bih rekao da je nešto bilo pozitivno da su blokirali ove graDŽevinske poduhvate Sebiljskog Berberina, ali nažalost nisu već su mu podobro asistirali
statixx

#44710 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by statixx »

Nek je PIO lego na budzet pa orilo-gorilo... :D
cvrčak_na_hedonizmu

#44711 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

JoseMujica wrote: 30/01/2020 12:48

Kifla, Tornjak sve proizvodi SDA....zdrav razum mi nalaže da ne očekujem ništa dobro od takvih likova

evo haj Kiflu recikliraj...po čemu se razlikuje njegovo vladanje kad je bio u SDA i kad nije SDA? ja nisam vidio da se išta promijenilo al eto haj me prosvijetlite

ja bih rekao da je nešto bilo pozitivno da su blokirali ove graDŽevinske poduhvate Sebiljskog Berberina, ali nažalost nisu već su mu podobro asistirali
Recikliro

-Nije otrcao u SDA zagrljaj nakon izbora, a mogao je,
-javno, imenom i prezimenom proziva Budnje, Cesire & co

Uradio vise od svih SDA otpadaka, zajedno. Mozel' bolje, naravno, jel' neko uradio vise ( pricamo o ex SDA clanovima ), nije.

Dje zapelo ?

O NS necu ni da pricam, bas si bezobrazan sto ih pljujes. Pravi zelembac....
JoseMujica

#44712 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by JoseMujica »

cvrčak_na_hedonizmu wrote: 30/01/2020 12:59

Recikliro

-javno, imenom i prezimenom proziva Budnje & co

Uradio vise od svih SDA otpadaka, zajedno. Mozel' bolje, naravno, jel' neko uradio vise ( pricamo o ex SDA clanovima ), nije.

Dje zapelo ?

ne sekiraj se otiće, prije ili kasnije, isto kao što je otišao Lepi Hare, Tornjak itd.

za njih to nije pitanje principa, jal neke političke kulture, već samo pitanje adekvatnog rastaljivanja, od pozicija do biznisa...kad se tu male ruke slože sve se može :D

to i je najvažniji razlog zašto ne mašem ničijom zastavom već pljunem po svima kad seru a mi govna jedemo
cvrčak_na_hedonizmu

#44713 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

JoseMujica wrote: 30/01/2020 13:04

Recikliro

Dje zapelo ?

ne sekiraj se otiće, prije ili kasnije, isto kao što je otišao Lepi Hare, Tornjak itd.

za njih to nije pitanje principa, jal neke političke kulture, već samo pitanje adekvatnog rastaljivanja, od pozicija do biznisa...kad se tu male ruke slože sve se može :D

to i je najvažniji razlog zašto ne mašem ničijom zastavom već pljunem po svima kad seru a mi govna jedemo
Sta su to, konkretno, uradili kontra SDA Lepi, Tornjak i ostala ekipa ?

Ovaj je vrlo konkretan.

Samo izrazito zlonamjeran ili glup covjek ( a glup nisi, to je jasno ) nakon svega sto se desilo u KS reci svi su oni isti.

To je bas bezobrazno

Da se me ponavljam, vrtimo se u krug...
JoseMujica

#44714 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by JoseMujica »

cvrčak_na_hedonizmu wrote: 30/01/2020 13:13
JoseMujica wrote: 30/01/2020 13:04

Recikliro

Dje zapelo ?

Sta su to, konkretno, uradili kontra SDA Lepi, Tornjak i ostala ekipa ?

Ovaj je vrlo konkretan.

Samo izrazito zlonamjeran ili glup covjek ( a glup nisi, to je jasno ) nakon svega sto se desilo u KS reci svi su oni isti.

To je bas bezobrazno

Da se me ponavljam, vrtimo se u krug...
fakat ne znam šta bih ti rekao osim da pola likova iz stare vlasti ostaje u novoj vlasti

dakle, promjena je fikcija i niti se tu šta ima slaviti niti se ima za čim plakati
redhat

#44715 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by redhat »

putokaz1 wrote: 30/01/2020 09:14 Tacno NIP brzo raste,a jos brze ce nestat,a NS sporo raste a teze ce nestat,dok je sdp konstanta
hm NiP neće tako lako nestati jer je moderna okupanija varijanta SDA i kao takva je dosta interesantna mlađim i modernijim a opet tradicionalnim bošnjacima kojima je NS previše liberalan i građanski a i puno filozofira. Takav NiP je odgovor za sve one koji hoće i popit i zabavit se , nije im mrska Antalija za ljetovanje, kafane po Lukavici ali u petak obavezno na džumu. Mogu oni postati dobro jaki ako odigraju svoje karte kako treba.
Sad za sad im je motivirajući faktor sujeta Konakovića i želja da se osveti bivšim patronima ali nije on glup da se tu pogubi a da ostalo ne znadne artikulisati. Po mom mišljenju možda trenutno najkompletniji političar baš po mjeri ove i ovakve Bosne, dovoljno elokventan a nije mu mrzak i stran fajt u blatu i tu se dobro snalazi.
NS po svom habitusu sporo raste jer je salonska ideja i kao takav oprezno i sporo se širi u Bosni ali i onima koji ih ne razumiju jer pričaju kitnjasto i komplikovano pokazuju da se radom može puno postici na osnovnim bazičnim potrebama svakog od nas.
SDP je mašinerija nastala iz ideje i prakse nečega što je 50 godina postojalo, organozovan ali dosta trom gigant kojem malo treba da se trzne. Svi mi imamo tu ideju socijalne pravde i socijale u nama tako da ako znadnu to animirati....mogu svašta.
Biće interesantna jesen.
Styling

#44716 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Styling »

redhat wrote: 30/01/2020 13:25
putokaz1 wrote: 30/01/2020 09:14 Tacno NIP brzo raste,a jos brze ce nestat,a NS sporo raste a teze ce nestat,dok je sdp konstanta
hm NiP neće tako lako nestati jer je moderna okupanija varijanta SDA i kao takva je dosta interesantna mlađim i modernijim a opet tradicionalnim bošnjacima kojima je NS previše liberalan i građanski a i puno filozofira. Takav NiP je odgovor za sve one koji hoće i popit i zabavit se , nije im mrska Antalija za ljetovanje, kafane po Lukavici ali u petak obavezno na džumu. Mogu oni postati dobro jaki ako odigraju svoje karte kako treba.
Sad za sad im je motivirajući faktor sujeta Konakovića i želja da se osveti bivšim patronima ali nije on glup da se tu pogubi a da ostalo ne znadne artikulisati. Po mom mišljenju možda trenutno najkompletniji političar baš po mjeri ove i ovakve Bosne, dovoljno elokventan a nije mu mrzak i stran fajt u blatu i tu se dobro snalazi.
NS po svom habitusu sporo raste jer je salonska ideja i kao takav oprezno i sporo se širi u Bosni ali i onima koji ih ne razumiju jer pričaju kitnjasto i komplikovano pokazuju da se radom može puno postici na osnovnim bazičnim potrebama svakog od nas.
SDP je mašinerija nastala iz ideje i prakse nečega što je 50 godina postojalo, organozovan ali dosta trom gigant kojem malo treba da se trzne. Svi mi imamo tu ideju socijalne pravde i socijale u nama tako da ako znadnu to animirati....mogu svašta.
Biće interesantna jesen.
U jednom se s tobom ne bih saglasila. Mislim da Dino nije osnovao NiP kao osvetu SDA, vec kao novi nacin vodjenja politike, u interesu gradjana, posteno i ispravno, sto je pokusao u SDA ali nije proslo i gdj eje bio u manjini sa jos par njih (mekic, Ademovic). Sva ova hajka koja se vodi protiv njega je, u stvari, osveta SDA njemu, a ne obratno. Da SDA nije krenula da ga blati, da se sveti i da na njega usmjeravaju sve svoje napade kako bi srusili vladu KS ne bi se ni on na njih toliko bazirao. Oni svojim akcijama provociraju reakciju.
putokaz1

#44717 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by putokaz1 »

U interesu gradjana :D :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
Styling

#44718 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Styling »

putokaz1 wrote: 30/01/2020 13:36 U interesu gradjana :D :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
Da. Sta je smijesno? Nepoznat pojam. Kod vas u Tuzli to nema.
putokaz1

#44719 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by putokaz1 »

U interesu gradjana samo radi angela Merkel
A Kifla
NE
Kifla ima NEKAKAV SVOJ VLASTITI interes
Styling

#44720 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Styling »

putokaz1 wrote: 30/01/2020 13:38 U interesu gradjana samo radi angela Merkel
A Kifla
NE
Kifla ima NEKAKAV SVOJ VLASTITI interes
Vidi se da ne znas covjeka.
Škobo Habu

#44721 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Škobo Habu »

Biće interesantna jesen.
Naša stranka, kao politički pokret, pokazala je da se može voditi zrela i odgovorna politika samo ako se postave pravi ljudi na prava mjesta.
Bez obzira na sve ove šizofrene moraliste koji se utrkuju u dokazivanju "kako su svi isti", mislim da se strankama poput NS treba dati šansa, i ne samo šansa, već i vremena da stasaju i poredaju stvari po prioritetima.

Nismo mi tako glupo i zapušteno društvo da ne prepoznamo prave vrijednosti i sposobnosti u politici, već smo duboko naviknuti na političko poltronstvo i servilnost najgoreg tipa kao oblik opstanka u ovoj zemlji. Samim pristankom na takve norme ponašanja postali smo aktivni saučesnici u kreiranju jednog ovakvog ambijenta. Jeftino politikanstvo je ovdje najdugovječnija karijera.

Sa druge strane, SDP je stranka koja podhitno treba unutrašnji servis, jer je postala kulturno-umjetničko društvo čije članstvo nema pametnijeg posla od obilježavanja kojekakvih antifašistički hepeninga, nad kojim bdiju kao neka vrsta mrtve straže.
Za razliku od NS, koja ne boluje od titoističke ikonografije i anti-fašističkog kiča, SDP je politička stranka koja je svedena na puki nostalgičarski ex-yu pokret i cijela njihova politika se svodi na mantru o tome kako je "nekada bilo bolje", "fabrike radnicima", "al' se nakad dobro jelo"...

Balaševićevski kičeraj.
redhat

#44722 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by redhat »

Styling wrote: 30/01/2020 13:31
Biće interesantna jesen.
U jednom se s tobom ne bih saglasila. Mislim da Dino nije osnovao NiP kao osvetu SDA, vec kao novi nacin vodjenja politike, u interesu gradjana, posteno i ispravno, sto je pokusao u SDA ali nije proslo i gdj eje bio u manjini sa jos par njih (mekic, Ademovic). Sva ova hajka koja se vodi protiv njega je, u stvari, osveta SDA njemu, a ne obratno. Da SDA nije krenula da ga blati, da se sveti i da na njega usmjeravaju sve svoje napade kako bi srusili vladu KS ne bi se ni on na njih toliko bazirao. Oni svojim akcijama provociraju reakciju.
Nismo se razumjeli, i ne mislim da je osnovao stranku da zafrkava ove stare ali mu je to pogonsko gorivo za dosta stvari sto je u ovom trenutku ok skroz jer razgrađuje sistem koji nam je mrzak na jedini način koji taj sistem razumije. Neće puno SDA čačkati Konakovića dok god ovaj ima Ademovića i njegovo sjećanje ili nedo bog njegovu arhivu ispod jastuka. Malo će ga bocnuti s vremena na vrijeme ali striktno u rukavicama i nipošto ispod pojasa. Ne bi valjalo da Kemo otvori usta i propriča.
NiP je vrlo interesantan mladim bošnjacima od 30-50 godina, umorni od SDA, gadljivi na srednjevjekovno tumačenje države i religije a dovoljno mladi i voljni da još uživaju u životu. Ima tu materijala i potencijala NiP puno više nego se misli - po meni.
putokaz1

#44723 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by putokaz1 »

Kako neću znat Čovjeka koji je vodio KK BOSNA ,bio u SDA Dugo,radio s Njima...Sve sumljivo gdje god bio
Ovo sve miriše na igru
Napustio SDA-Oni ga smijenili
Govorio protiv SDA-Opet ga smijenili
Pritom odvuko glasove od Potencijalne Opozicije,koje svakako i nema :razz:
Nemam idealistički stav,ali ok valja s njim probati/imati Gradonačelnika Sarajeva i Većinu u GV :!:
Šta ako on kaže da on lično mora biti Kandidat za Centar on ili Niko-Da li to prihvatljivo za Trojku?
Bojim se njegove velike Popularnosti,Bojim se da će oduzet glasove od NS i SDP i Pokloniti ih SDA-u :!:
Koga Zmija ujede(Edin Delić lažni ljevičar lažni Tito) boji se i guštera(Kifle).
Naša stranka i SDP mu slijepo vjeruju,ti isti koji su s GS DF i DN poklonili Centar 2016
Po meni NS i SDP moraju biti oprezni,pametni s zajedničkim kandidatima za Centar,Novo Sarajevo i Novi Grad,treba čvsrta saradnja ali ne pristajati na eventualne ucjene.
Mnogo je bitan Oktobar,i eventualna pobjeda 4ORKE ,ali i ako se uspije skinuti koji SDA načelnik...
Mnogo Pobjedničke euforije je sad,kao i 2018 gdje smo vjerovali da SDA može pasti,ali SDA kupi dvojicu u Tuzli,Pecu u KS,neke u ZDK,jednog Balavca u Goraždu i vrati se
Oprez i sa Kiflom i s Ostatkom 4orke
Glasajte za bar 1 stranku od te 4 OBAVEZNO.+Stranku Damira Nikšića-To nije sporno
Ali ne NADAJTE se ,i nemojte biti potišteni ako NEKO izda
Sretno do Pobjede
redhat

#44724 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by redhat »

Škobo Habu wrote: 30/01/2020 13:50
Biće interesantna jesen.
Naša stranka, kao politički pokret, pokazala je da se može voditi zrela i odgovorna politika samo ako se postave pravi ljudi na prava mjesta.
Bez obzira na sve ove šizofrene moraliste koji se utrkuju u dokazivanju "kako su svi isti", mislim da se strankama poput NS treba dati šansa, i ne samo šansa, već i vremena da stasaju i poredaju stvari po prioritetima.

Nismo mi tako glupo i zapušteno društvo da ne prepoznamo prave vrijednosti i sposobnosti u politici, već smo duboko naviknuti na političko poltronstvo i servilnost najgoreg tipa kao oblik opstanka u ovoj zemlji. Samim pristankom na takve norme ponašanja postali smo aktivni saučesnici u kreiranju jednog ovakvog ambijenta. Jeftino politikanstvo je ovdje najdugovječnija karijera.

Sa druge strane, SDP je stranka koja podhitno treba unutrašnji servis, jer je postala kulturno-umjetničko društvo čije članstvo nema pametnijeg posla od obilježavanja kojekakvih antifašistički hepeninga, nad kojim bdiju kao neka vrsta mrtve straže.
Za razliku od NS, koja ne boluje od titoističke ikonografije i anti-fašističkog kiča, SDP je politička stranka koja je svedena na puki nostalgičarski ex-yu pokret i cijela njihova politika se svodi na mantru o tome kako je "nekada bilo bolje", "fabrike radnicima", "al' se nakad dobro jelo"...

Balaševićevski kičeraj.
Ovo je meni ne zamjeri totalno nepotreban post, pričati o davanju šanse NS-u je promašena tema kad NS ima vrlo čvrsto i jasno glasačko tijelo koje ga prati zadnjih 10 godina u Sarajevu, i tu nema fluktuacija. NSu ne treba dati šansu, NSu se redovno daje šansa i oni je sa manje ili više uspjeha (po meni više) uredno koriste i vrlo rijetko gafiraju i prave greške a i kad se to desi reteriraju i pokazuju visok stepen političke zrelosti.
Znači oni ne dolaze, oni su već tu !
SDP treba unutrašnji servis to se slažem ali oni su htjeli mi to priznati ili ne mašinerija sa uređenjem u kojoj se zna i ko kosi i ko vodu nosi. Nastali su od profesionalnih političara, ljudi iz onog sistema koji su pohađali razne političke škole i diplomatske akademije i napredovali kroz omladinske pa do političkih pogona za veliku raju. Nisu za odbaciti a imaju ideju koja jedina na ovim prostorima može ujediniti narod što na nostalgiji koju spominješ što na činjenici da je socijal demokratija svjetska ideja koja nema zamjenu. Ne slažem se da su ex-yu nostalgičari, možda i jesu u duši ali ja te parole koje ti navodiš nisam čuo 20 godina ni od koga iz tog SDP-a. Njima fali karizmatičan lider koji može povesti hrpu kvalitetnih kadrova jer Nikšić to nije ni pojavom i znanjem. Da je Lagumdžija bio manje egocentrik ko što nije mogao je biti tito poslije tite. Avaj
Škobo Habu

#44725 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Škobo Habu »

redhat wrote: 30/01/2020 14:00

Ovo je meni ne zamjeri totalno nepotreban post, pričati o davanju šanse NS-u je promašena tema kad NS ima vrlo čvrsto i jasno glasačko tijelo koje ga prati zadnjih 10 godina u Sarajevu, i tu nema fluktuacija. NSu ne treba dati šansu, NSu se redovno daje šansa i oni je sa manje ili više uspjeha (po meni više) uredno koriste i vrlo rijetko gafiraju i prave greške a i kad se to desi reteriraju i pokazuju visok stepen političke zrelosti.
Znači oni ne dolaze, oni su već tu !
Nismo se dobro razumjeli. Naša stranka po prvi put se nalazi u poziciju u kojoj je bila do jučer. Imala je polugu vlasti u rukama, i uradila je ono što je mogla u datim okolnostima. Ja sam se na to osvrnuo.
Locked